Menedżer portfela kryptowalut od CryptoView | Jeden interfejs, wszystkie główne giełdy

Komunikat prasowy Bitcoin: CryptoView Portfolio Manager otworzył drzwi do nowych możliwości w handlu kryptowalutami dzięki swojej unikalnej, wielofunkcyjnej platformie. Handlowcy mogą teraz jednocześnie handlować kryptowalutami na wszystkich głównych giełdach.

30 września 2020 r., Sofia, Bułgaria– Świat kryptowalut rozwija się w szybkim tempie, podobnie jak sektor usług zarządzania portfelem kryptowalut. Narodziła się potrzeba bezpiecznych i łatwych w użyciu narzędzi do handlu kryptowalutami CryptoView – menedżer i narzędzie do śledzenia portfela kryptowalut, zaprojektowane jako kompleksowe rozwiązanie do zarządzania wieloma kontami giełdowymi i portfelami.

CryptoView umożliwia użytkownikom szybkie przejście od kłopotów związanych z przełączaniem między kilkoma portfelami, giełdami lub portfelami do niezawodności korzystania z jednego interfejsu do śledzenia wszystkich sald i jednoczesnego zarządzania transakcjami na wielu giełdach.

Oprócz tego, że jest zaawansowanym narzędziem do śledzenia portfela kryptowalut, CryptoView może również działać jako w pełni funkcjonalna platforma handlowa, ponieważ oprogramowanie do zarządzania portfelem jest połączone z wiodącymi giełdami na świecie, takimi jak Binance, Bitfinex, Bitmex, Bitstamp, Bittrex, Cexio, Coinbase, CoinbasePro, CoinEx, HitBtc, Huobi, Kraken, KuCoin, OKEx, i Poloniex

Interfejs z wieloma wykresami

Jedną z głównych zalet CryptoView jest w pełni konfigurowalny interfejs użytkownika, który umożliwia użytkownikom zmianę kolejności prawie każdego aspektu ich obszaru roboczego. Zespół odpowiedzialny za CryptoView opracował jeden z najbardziej zaawansowanych interfejsów do obsługi wielu wykresów, zdolny do wyświetlania do 9 wykresy na monitor, aż do 5 monitorów. Jest więcej niż 25 konfiguracji sieci i 5 ustawienia ekranu

Ci, którzy używają konfiguracji wielu monitorów, mogą skorzystać z opcji „ekranów”, aby zapisać wstępnie ustawioną konfigurację dla każdego monitora z określonym układem siatki i parami handlowymi. Każde ustawienie wstępne można załadować na konkretny monitor jednym kliknięciem, bez konieczności każdorazowego ustawiania obszaru roboczego.

CryptoView został zintegrowany TradingView ™ wykresy, które oferują Ponad 85 narzędzi handlowych i ponad 75 narzędzi do rysowania zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych traderów.

Menedżer bilansu portfela

Menedżer portfela kryptograficznego zapewnia użytkownikom szczegółowe zestawienie sald aktywów zagregowanych ze wszystkich połączonych giełd, portfeli, a nawet chłodni. Tabela sald zawiera również dodatkowe informacje o aktualnych kursach, zmianach cen i trendach dla każdej kryptowaluty. Wpisy do chłodni są wprowadzane ręcznie, tworząc wpis salda w każdym portfelu chłodni.

Analiza wydajności & Handel wielozadaniowy

Kolejnym świetnym narzędziem jest histogram portfela CryptoView, który pokazuje statystyki portfela. Każdego dnia CryptoView tworzy migawkę wszystkich posiadanych portfeli i umieszcza je w szczegółowym histogramie. Istnieją również wykresy kołowe dystrybucji aktywów / portfela. Ci, którzy wolą pracować z surowymi danymi, mogą eksportować do obu XML i CSV formaty plików.

Uniwersalna platforma transakcyjna na wielu giełdach daje użytkownikom możliwość jednoczesnego składania zleceń, takich jak „limit”, „rynek”, „stop-limit” i „stop-market” na każdej podłączonej giełdzie. Ponadto każda para handlowa ma historię handlową, księgę zamówień, głębokość rynku i panele ostatnich transakcji.

Integracje danych

Wśród różnych narzędzi do handlu kryptowalutami zintegrowanych z platformą znajduje się wbudowany agregator wiadomości kryptograficznych z wielu źródeł (ponad 20 najlepszych źródeł wiadomości), kanał kalendarza wydarzeń z CoinMarketCal, bezpośrednie źródło danych z CoinMarketCap oraz inne narzędzia, takie jak alerty cenowe SMS i automatyczne raporty salda e-mailem.

Łatwa rejestracja i subskrypcja

Zapisz się trwa nie dłużej niż kilka minut, a użytkownicy otrzymują plik 30 dni bezpłatnie w pełni funkcjonalna wersja próbna. Plany subskrypcyjne zakres od 29 do 21 USD / miesiąc w zależności od pakietu abonamentowego.

Zarządzający funduszami

Kompleksowy menedżer portfela kryptowalut jest również odpowiedni dla zarządzających funduszami, którzy mogą skorzystać z funkcji „wielu portfeli” i „współdzielenia portfela”.

Każde konto może utworzyć i zarządzać maksymalnie 5 oddzielnych portfeli kryptowalut i połącz różne giełdy lub portfele z każdą z nich. Dzięki temu użytkownicy mogą podzielić swój portfel na oddzielne mniejsze portfele lub zarządzać oddzielnymi portfelami dla klientów lub znajomych.

Użytkownicy mogą również udostępniać tabelę sald i histogram wyników dla każdego portfela za pomocą łącza „tylko do przeglądania”. Dzięki temu klienci lub partnerzy mogą monitorować wyniki wspólnego portfela bez możliwości bezpośredniej interakcji i korzystania z konta.

Bezpieczeństwo

Bezpieczeństwo w CryptoView jest traktowane poważnie, ponieważ platforma działa w architekturze opartej na chmurze z szyfrowanymi połączeniami, silnym szyfrowaniem klucza API, ochroną DoS, 2FA (uwierzytelnianie dwuskładnikowe), a także wszystkimi ogólnymi standardami bezpieczeństwa w branży. Aby chronić użytkowników przed nielegalną działalnością, wypłaty lub wszelkie transfery środków są ograniczone tylko do interfejsu giełdy.

Programy partnerskie i polecające

Oprócz handlu i zarządzania portfelem, CryptoView oferuje również program partnerski, na którym możesz zarobić 20 $ w Bitcoin za każdego płatnego subskrybenta, który przechodzi przez Twój link partnerski. Istnieje również plik program Polecający co daje 2 bezpłatne miesiące za każdego nowego poleconego klienta, który wykupił subskrypcję po zakończeniu bezpłatnego okresu próbnego.

CryptoView, jeden interfejs, bez ograniczeń

CryptoView doskonale nadaje się zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych inwestorów, zapewniając solidną listę najlepszych narzędzi do handlu kryptowalutami wymaganych do efektywnego zarządzania portfelem kryptowalut. CryptoView wykorzystuje dynamicznie rozwijający się lokalny sektor IT, który produkuje jednych z najlepszych programistów i projektantów w Europie.

Aby uzyskać więcej informacji na temat CryptoView, odwiedźhttps://www.cryptoview.com/

Dołącz do programu partnerskiego i zacznij zarabiać już dziśhttps://www.cryptoview.com/affiliate/

Śledź CryptoView na Twitterzehttps://twitter.com/CryptoViewCom

Znajdź CryptoView na Facebookuhttps://www.facebook.com/CryptoViewCom/

Dane kontaktowe dla mediów

Nazwa Kontaktu: Zespół ds. Marketingu CryptoView

E-mail: [e-mail chroniony]

CryptoView jest źródłem tej zawartości. Niniejsza informacja prasowa służy wyłącznie do celów informacyjnych. Wirtualna waluta nie jest prawnym środkiem płatniczym, nie jest wspierana przez rząd, a konta i salda wartości nie podlegają ochronie konsumentów. Kryptowaluty i tokeny są niezwykle zmienne. Nie ma gwarancji stabilnej wartości ani żadnej wartości.

O Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz z dumą zaspokaja potrzeby związane z dystrybucją informacji prasowych związanych z kryptowalutami dla start-upów blockchain ponad 8 lat. Weź swój Dystrybucja informacji prasowych Bitcoin dzisiaj.