PhoenixDAO: zdecentralizowana platforma tożsamości cyfrowej zapewniająca użytkownikom nagrody

PhoenixDAO, zdecentralizowana platforma oparta na tożsamości cyfrowej typu open source, ogłosiła planowane uruchomienie swojego Event Marketplace DApp, który zapewnia listy i rynek biletów na wydarzenia – zarówno bezpłatnych, jak i płatnych – przed końcem pierwszego kwartału 2021 r. Jest to zgodne z niedawnym uruchomienie wersji beta ulepszonego programu Staking DApp firmy Phoenix DAO.

Uruchomiony w 2020 roku, PhoenixDAO ma na celu wyeliminowanie przypadków manipulacji wielorybami za pomocą niestandardowego DAO. Platforma wykorzystuje podejście do zarządzania oparte na społeczności, które daje posiadaczom tokenów możliwość tworzenia i głosowania nad propozycjami projektów i DApps, które zostaną zbudowane na platformie. PhoenixDAO jest zasilany przez swoje natywne tokeny PHNX – używane również podczas głosowania.

Jak widać powyżej, PhoenixDAO składa się z dwóch głównych części – DAO (do zarządzania) i DApps (narzędzia) – dając użytkownikom głos w podejmowaniu decyzji za pośrednictwem tokena PHNX

W centrum PhoenixDAO znajduje się DAO, czyli zdecentralizowana organizacja autonomiczna, która jest protokołem zarządzania siecią. Zgodnie z oświadczeniem DAO umożliwia społeczności udział w głosowaniu nad propozycjami, jak wspomniano powyżej, a także udostępnia dotacje na projekty korzystające z ekosystemu PhoenixDAO.

W momencie premiery zespół PhoenixDAO szybko rozpoczął kampanię obstawiania we współpracy z Ferrum Network, a następnie zespół wprowadził swój pierwszy flagowy dApp do obstawiania w trzecim kwartale 2020 r. I oczekuje się, że drugi kwartał 2020 r. Uruchomi Event Marketplace. Następny na mapie drogowej jest NFT Marketplace, który pojawi się w dalszej części roku.

Obstawianie na platformie jest możliwe na dwa sposoby – albo przez Spot stakingowy DApp, albo poprzez zapewnienie płynności na Uniswap. Staking on Spot Staking DApp daje użytkownikom możliwość zarabiania do 20% RRSO, płatne w PHNX. Rozpoczęty w czerwcu użytkownicy mogą również zablokować / zapewnić płynność na PHNX Uniswap LP przez miesiąc, aby zdobyć nagrody ETH / PHNX.

Sukcesu DAO nie można lekceważyć, ponieważ płynność i wolumeny na platformie rosną od przełomu roku. 14 lutego PhoenixDAO przekroczyło 24-godzinny rekord na rynku Uniswap i innych wymienione giełdy 950 000 USD, co pokazuje potencjał sieci. Pula płynności Uniswap (PHNX / ETH) ustaliła w środę w tym tygodniu najwyższą płynność w historii na poziomie 394,700 USD.

Kolejny fantastyczny kamień milowy osiągnięty dzisiaj jako $ PHNX posiadaczy przekracza 1000 na @etherscan! &# 128640;

To wraz z ponad 300 000 $ teraz w PHNX: ETH #Uniswap LP &# 128293;#kryptowaluty #Crypto pic.twitter.com/0WWSmunk99

– PhoenixDAO (@phnxdao) 15 lutego 2021 r

Niezależnie od tego PhoenixDAO otworzyło się również na szeroką gamę partnerów w ekosystemie kryptowalut, od marketerów po programistów. PhoenixDAO ogłosił partnerstwo w połowie 2020 roku z Sieć Ferrum, dostawcą portfeli kryptograficznych w celu poprawy tożsamości cyfrowej w ich portfelu Sub-Zero. Ferrum Network to zdecentralizowana sieć z unikalną propozycją wartości – „zamiast skupiać się na nowych monetach, może reprezentować monety w innych sieciach”.

Partnerstwo szybko nastąpiło dzięki sojuszom marketingowym z LunaPR i Crypto Daily, które miały na celu zakłócenie rynku zarządzania DeFi i DAO. Plik współpraca z Luna PR, ogłoszona w środę globalna firma fintech marketingowo-PR ma na celu zmobilizowanie rynku oraz wzbudzenie zaufania i wiary w to, że system PhoenixDAO zdobędzie rynek.

„Branding jest niezbędny w każdej branży” – czytamy w oświadczeniu PhoenixDAO. „Bez publicznego wizerunku żadna organizacja nie przetrwa na tym konkurencyjnym rynku”.

Po udanych testach DAO jest to teraz bliżej niż kiedykolwiek do uruchomienia, a po uruchomieniu będzie to pierwszy krok w kierunku zobaczenia programistów z całego świata, którzy budują na ekosystemie PhoenixDAO. Później w 2021 roku zespół podzieli się szczegółami dotyczącymi uruchomienia sklepu dApp. Daje to również użytkownikom możliwość zarabiania pasywnego dochodu poprzez obstawianie – spodziewane w przyszłym miesiącu.

Cieszę się, że masz wsparcie @Thecryptomist! Rzeczywiście, masz rację.

Ciesz się korzyściami z naszego obstawiania już teraz z V2 w przyszłym miesiącu! &# 128293; https://t.co/1J75mJ9vKt

– PhoenixDAO (@phnxdao) 19 lutego 2021 r

Token PhoenixDAO, PHNX, obecnie kosztuje 0,088997 USD, co stanowi gwałtowny wzrost o 220% w zeszłym miesiącu, przy całkowitej podaży w obiegu 51 897 138. Całkowita kapitalizacja rynkowa tokenów PHNX wynosi 4778869 USD, co oznacza spadek o 7,3% w ciągu ostatnich 24 godzin.

Zrzeczenie się: To jest płatny post. Przeprowadź własne badania związane z promowaną firmą lub jej podmiotami stowarzyszonymi lub usługami wymienionymi w artykule. Coingape.com nie ponosi żadnej odpowiedzialności za Twoje szkody lub straty.