PR: 100-krotny handel dźwignią Bitcoin: wprowadzono platformę PrimeXBT!

PrimeXBT, nowa platforma handlowa kryptowalutami czwartej generacji, oferująca najpotężniejszy zestaw narzędzi funkcjonalnych dla traderów na rynku, pojawi się w przyszłym tygodniu na energetyzowanej liście oczekujących ponad 125000 wczesnych użytkowników.

Od premiery PrimeXBT 4 lutego, początkowo będzie dostępnych 5 par kryptowalut o największej płynności dla użytkowników: BTC / USD, ETH / USD, XRP / USD, LTC / USD i EOS / USD. Co najważniejsze, dźwignia finansowa 100x (lub marża) zostanie zapewniona na wszystkich dostępnych zasobach cyfrowych od pierwszego dnia.

Z biegiem czasu będą dodawane dodatkowe pary, ale zaczynając od ograniczonej liczby najpopularniejszych kryptowalut, w których problemy takie jak „pompa i zrzuty” oraz „ataki 51%” są łagodzone.

Platforma handlowa kryptowalutami Primexbt z dźwignią 100x

9 powodów, dla których warto handlować na platformie PrimeXBT

Podczas gdy wiele platform łączących handlowców z krypto-aktywami składa się tylko z wąskiego zestawu narzędzi, PrimeXBT zawiera szeroką gamę funkcji i typów zleceń, umożliwiając zarówno początkującym, jak i doświadczonym użytkownikom stosunkowo łatwe wykonywanie zaawansowanych strategii handlowych. Platforma PrimeXBT ustawia wysoko poprzeczkę dla branży, a oto powody, dla których powinieneś rozważyć otwarcie osobistego konta handlowego.

• Dźwignia 100x dla Bitcoin, Ethereum, Litecoin i innych

Dźwignia finansowa jest kluczową cechą platformy handlowej PrimeXBT i może być potężnym narzędziem dla tradera. Każdy może go użyć, aby wykorzystać stosunkowo niewielkie ruchy cen i przyspieszyć wzrost kapitału.

PrimeXBT oferuje najwyższe wskaźniki dźwigni (do 100x) na rynku kryptowalut, zapewniając użytkownikom możliwości znacznego zwiększenia rentowności udanych strategii handlowych i handlu z wolumenami znacznie większymi niż to możliwe bez takiej dźwigni.

• Krótka sprzedaż aktywów kryptograficznych

Podczas bessy i okresów spadków cen platformy handlowe, które nie zapewniają możliwości skrócenia niektórych aktywów (na przykład Bitcoin), uniemożliwiają użytkownikom czerpanie zysków w tych okresach.

PrimeXBT zapewnia mechanizmy wymagane od handlowców do krótkich pozycji w stosunku do kryptowalut i czerpania zysków ze spadków i wzrostów cen.

• Zagregowana płynność od 12 dostawców

Poślizg i niemożność utworzenia efektywnych pozycji z powodu niższych wolumenów są łagodzone poprzez połączenie płynności z 12 innych wiodących giełd. Zapewnia to możliwość dokładnego wykonywania strategii handlowych przy jednoczesnym osiąganiu idealnych cen wejścia na rynek i gwarantuje, że transakcje o dowolnej wielkości mogą być dokonywane na PrimeXBT.

• Wiele typów zamówień

PrimeXBT zapewnia 5 rodzajów zleceń dostępnych dla użytkowników: zlecenia rynkowe, limit, stop, OCO i zlecenia ochrony. Zlecenia ochronne są szczególnie odpowiednie dla początkujących i są składane do wykonania, jeśli cena zmieni się w stosunku do istniejącej pozycji, skutecznie chroniąc przed potencjalnymi stratami.

• Wyrafinowane środki bezpieczeństwa

Kryptograficzne haszowanie haseł, chłodne przechowywanie aktywów, ochrona DDOS i uwierzytelnianie dwuskładnikowe są standardem na wszystkich kontach handlowych PrimeXBT, zapewniając, że wiodące na rynku protokoły bezpieczeństwa są dostępne dla wszystkich użytkowników.

Prime XBT wdraża dodatkową ochronę środków klientów w postaci wymuszonej procedury białej listy w celu wycofania adresów.

Ta procedura ma na celu zabezpieczenie Twojego depozytu. Jeśli napastnikom uda się w jakiś sposób uzyskać twoją nazwę użytkownika i hasło z twojego konta osobistego w Prime XBT, nie będą w stanie wypłacić środków na adres BTC, którego nie potwierdziłeś.

• Brak KYC – prosta rejestracja w ciągu jednej minuty

Ciężar akceptacji KYC został usunięty w PrimeXBT, umożliwiając przyspieszone i anonimowe tworzenie kont. Rejestracja i handel wymagają jedynie weryfikacji adresu e-mail, co pozwala na prawdziwie anonimowy handel kryptowalutami.

Usuwając wymagania KYC i usprawniając proces rejestracji konta, PrimeXBT umożliwia globalnie rozproszonym handlowcom z całego świata szybkie i łatwe założenie konta i rozpoczęcie dostępu do rynków kryptowalut.

• Dostęp mobilny na iOS i Androida

Handel może być zarządzany z dowolnego miejsca dzięki natywnym aplikacjom mobilnym PrimeXBT na iOS i Androida. Połącz się ze swoim kontem handlowym za pośrednictwem aplikacji PrimeXBT, aby otwierać i zamykać pozycje, zarządzać wpłatami i wypłatami z telefonu – w dowolnym miejscu i czasie.

• Finansowanie za pomocą karty kredytowej lub innych kryptowalut

PrimeXBT zaimplementował niezbędną integrację, która umożliwia wszystkim użytkownikom kupowanie Bitcoinów za pomocą karty kredytowej lub zamianę dowolnej innej kryptowaluty i zdeponowanie jej bezpośrednio na ich adres Bitcoin w PrimeXBT.

• Nawet 10-krotnie wyższe wypłaty dzięki programowi poleceń PrimeXBT

Rejestrując się w Programie Poleceń, użytkownicy mogą cieszyć się najwyższymi w branży wskaźnikami wypłat za polecenia i rejestracje. PrimeXBT zapewnia wielopoziomowy system poleceń, dzięki czemu użytkownicy mogą zarabiać znacznie więcej niż inne programy polecające kryptowaluty.

Rejestracja, finansowanie i handel

Proces rejestracji, zasilenia konta handlowego i rozpoczęcia handlu na PrimeXBT nie może być prostszy. W interfejsie użytkownika platformy wprowadzono obszerne przemyślenia i planowanie, aby zapewnić potężny, ale prosty system do optymalizacji i realizacji skutecznych strategii handlowych opartych na kryptowalutach.

Logować się:

Proces rejestracji PrimeXBT został zaprojektowany tak, aby był usprawniony, wymagając jedynie weryfikacji adresu e-mail w celu złożenia depozytu i rozpoczęcia handlu.

Weryfikacja KYC nie jest wymagana do korzystania z PrimeXBT, a dane osobowe, takie jak imię i nazwisko, adres i numery telefonów, są również usuwane z procesu rejestracji, aby zapewnić anonimowość i ułatwić rejestrację.

Po podaniu adresu e-mail podaj hasło do konta i zaakceptuj warunki korzystania z usługi. Po weryfikacji adresu e-mail użytkownicy mogą uzyskać dostęp do swojego konta i zasilić swoje konto w celu handlu.

Finansowanie:

W panelu konta sekcja „Wpłaty” jest wyraźnie widoczna po lewej stronie strony. W sekcji Depozyty automatycznie przypisany adres finansowania Bitcoin będzie widoczny na Twoim koncie.

Zarówno adres portfela depozytowego Bitcoin, jak i kod QR reprezentujący ten portfel można znaleźć w sekcji Wpłaty, a po dokonaniu wpłaty i rozliczeniu w łańcuchu bloków Bitcoin zostanie to odzwierciedlone na Twoim koncie.

Nie ma żadnych opłat za depozyty dokonane w PrimeXBT, chociaż minimalna kwota depozytu wynosi 0,001 BTC.

Jeśli chcesz skorzystać z innych metod wpłaty zamiast dokonywać bezpośredniej wpłaty Bitcoin, widżet płatności można znaleźć na karcie „Alternatywne depozyty” w sekcji Depozyty.

Handlowy

Istnieje 3-etapowy proces, aby móc handlować na PrimeXBT:

1. Dokonaj wpłaty na swoje konto, aby sfinansować swoje transakcje.

2. Gdy Twoje konto zostanie zasilone za pomocą Bitcoin, prześlij je na swoje konto handlowe.
  3. Rozpocznij handel, klikając kartę „Handel” na pulpicie nawigacyjnym konta.

Podsumowanie konta znajduje się w prawym górnym rogu pulpitu i zawiera ważne informacje, takie jak salda, kapitał, niezrealizowany zysk i strata, wykorzystana marża, dostępna marża i dostępny procent marży.

Transakcje mogą być dokonywane z: a) Widżetu listy obserwowanych, b) Widżetu wykresu oraz c) Widżetu pulpitu nawigacyjnego.

Po zawarciu transakcji widżet pozycji może być łatwo użyty do śledzenia i modyfikowania wszystkich aktualnych pozycji. Zamówienie można również dostosować w Widgecie zamówień, co pozwala na zastąpienie jednego zamówienia innym.

Dzień premiery PrimeXBT: 4 lutego

Po miesiącach rozwoju i przygotowań PrimeXBT jest gotowy do zrewolucjonizowania sposobu, w jaki handlowcy skoncentrowani na kryptowalutach angażują się na rynkach.

Z dużym oczekiwaniem lista oczekujących na pierwszy dostęp do platformy rozrosła się do ponad 125 000 użytkowników z całego świata i rośnie każdego dnia aż do dnia uruchomienia..

Jeśli chcesz wziąć udział w wydarzeniu premierowym PrimeXBT i dołączyć do listy oczekujących, rejestrację można znaleźć pod adresem https://PrimeXBT.com/comingsoon.  Aby uzyskać więcej informacji o PrimeXBT i potężnych funkcjach dostępnych na platformie, sprawdź https://PrimeXBT.com.