PR: Dzisiaj Alibabacoin wypuścił swoją bardzo oczekiwaną aplikację kryptowalutową

Dziś słynny Fundacja Alibabacoin wydali swój długo oczekiwany portfel Multicrypto w odpowiedzi na przytłaczające wsparcie społeczności dla projektu. Portfel Multicrypto to jeden z portfeli kryptowalut na świecie, który może przechowywać, zabezpieczać i wymieniać 10 unikalnych kryptowalut jednocześnie, a wszystko to z wygodą i ochroną zintegrowanej usługi rozpoznawania twarzy typu blockchain – kolejna nowość na świecie.

Aby upamiętnić historyczną premierę, Alibabacoin organizuje jednorazowe wydarzenie Airdrop z ogromnymi nagrodami.

Alibabacoin: historia sukcesu

Sukces projektu Multicrypto i wynikającego z niego wydarzenia Aidrop wynika bezpośrednio z przytłaczającego sukcesu, jaki fundacja odniosła w 2018 roku. Wysokie ambicje firmy często budziły wątpliwości krytyków, ale raz po raz wątpliwości te były tłumione przez przejrzystość firmy i poświęcenie. To właśnie z powodu tego poziomu zaangażowania społeczność rozrosła się tak szybko.

Projekt portfela Multicrypto nie odniósłby takiego sukcesu, gdyby nie skupienie się lasera na Alibabacoin zespół, któremu zaufały tysiące inteligentnych inwestorów. Fundacja zgłosiła wszelkie pomysły, które wydawały się zbyt ambitne lub wręcz niemożliwe, ale projekty te nieustannie odnoszą sukces, społeczność rośnie, a wartość monety ABBC rośnie. Najwcześniejsi zwolennicy firmy wierzyli w biznesplan przedstawiony w dobrze sformułowanej białej księdze. W tę wizję wielu uwierzyło, co doprowadziło do nieoczekiwanego sukcesu imprezy ICO.

Alibabacoin otrzymał znacznie większe finansowanie, niż przewidywano, ze względu na podekscytowanie i zaufanie inwestora. Fundusze te poszły bezpośrednio na urzeczywistnienie ich planów, tracąc szansę na szybkie zyski i zamiast tego inwestować w zaawansowane technologie, wykraczając poza swoje zobowiązania.

Finansowanie zapewniane przez pasjonatów inwestora przeznaczono na rozbudowę infrastruktury, unowocześnianie systemów oprogramowania oraz zatrudnianie nowych programistów, ekonomistów i liderów zespołów. Inwestycja Alibabacoin we własną wizję sprawiła, że ​​ich marzenie stało się rzeczywistością, aby opracować najbardziej zaawansowany portfel kryptowalut na świecie – portfel Multicrypto.

Portfel multikrypto: zmieniacz gier

Ten dzień to historyczne wydarzenie w świecie technologii blockchain. Wydanie portfela Multicrypto ukształtuje przyszłość kryptowalut i wyznaczy standard dla wszystkich firm, które za nim podążają. Pobierając jedną bezpłatną aplikację na Androida lub i0S, użytkownicy będą mieli pod ręką najbardziej wszechstronną platformę do przechowywania i wymiany monet na świecie.

Nie ma potrzeby posiadania wielu portfeli ani zewnętrznych wymienników, ponieważ portfel Alibabacoin współpracuje z ABBC, Ethereum, Bitcoin, Dash, Litecoin, Bitcoin Cash, Z-Cash, Otum, Tether i Verge. Wszystkimi 10 monetami można zarządzać, wymieniać je i przenosić za pomocą prostej, intuicyjnej aplikacji, bez potrzeby stosowania tradycyjnego hasła i przy niezrównanym poziomie ochrony zapewnianym przez zaawansowane oprogramowanie do rozpoznawania twarzy.

Fundacja Alibabacoin intensywnie współpracowała z liderami branży, aby być pionierem tej technologii i włączyć ją do łańcucha bloków. Dzięki nowej platformie zapominanie haseł należy już do przeszłości. Oprogramowanie do rozpoznawania twarzy zintegrowane z aplikacją pozwala użytkownikom łatwo dostać się na swoje konto, jednocześnie chroniąc przestępców

Masowe świętowanie zrzutów

Aby odwdzięczyć się pasjonującej społeczności, która umożliwiła to wszystko, Fundacja Alibabacoin rozdaje 50 000 000 ABBC. Każdy może otrzymać nagrody w tym airdropie, pobierając bezpłatnie aplikację Multicrypto Wallet. Pierwszych 500 000 osób, które otworzą aplikację, otrzyma 100 ABBC. Użytkownicy mogą zarobić dodatkowe ABBC polecając znajomym. Każde polecenie użytkownika spowoduje dodatkowe 20 ABBC.

To niesamowity system do rozwijania społeczności i rozszerzania niesamowitej funkcjonalności portfela Multicrypto na inwestorów monetowych na całym świecie. Zrzut trwa od 2 do 31 lipca, więc nie przegap okazji zdobycia darmowych monet z jednej z najszybciej rozwijających się kryptowalut, zanim cena gwałtownie wzrośnie.

Wniosek

Dzięki ich niesamowitym osiągnięciom łatwo jest zrozumieć, dlaczego wprowadzenie tej nowej technologii przyciągnęło tak wiele uwagi. Fundacja Alibabacoin jest prawdziwym innowatorem w branży i nigdy nie przestała zadowalać swoich inwestorów.

Uruchomienie portfela Multicrypto to tylko pierwszy krok na drodze do stania się wiodącą na świecie platformą oprogramowania dla zasobów cyfrowych ”. Entuzjaści kryptografii i inwestorzy na całym świecie będą pobierać nową aplikację i otrzymywać ABBC tak szybko, jak to możliwe.

Aby uzyskać więcej informacji, odwiedź naszą stronę internetową www.abbcevents.com.