PR: Neluns – ekosystem finansowy nowej generacji

Zespół Neluns ogłosił niedawno, że ICO odbędzie się w trzech etapach (rundach): Pre-Sale, Pre-ICO, ICO. Misją Neluns jest stworzenie innowacyjnego ekosystemu finansowego, łączącego w sobie bank współpracujący z walutami fiducjarnymi i kryptowalutami, giełdą kryptowalut oraz towarzystwem ubezpieczeniowym, tworząc tym samym najkorzystniejsze warunki dla jakościowego rozwoju rynku kryptowalut.

Główne cechy projektu

Ekosystem Neluns obejmuje:

• Neluns Bank – bank nowej generacji, zapewniający wszystkie kluczowe usługi bankowe w walutach fiducjarnych i kryptowalutach.
  • Neluns Exchange – innowacyjna giełda kryptowalut, zapewniająca dostęp do bezpiecznych i szybkich operacji handlu kryptowalutami.
  • Neluns Insurance – firma ubezpieczeniowa, pozwala na zabezpieczenie wszelkich transakcji_ i transakcji_ dokonywanych przez użytkowników ekosystemu.

W ekosystemie Neluns użytkownicy mogą:

• Kupuj i sprzedawaj kryptowaluty za pomocą kilku kliknięć.
  • Prowadź aktywny handel kryptowalutami na giełdzie.
  • Dokonuj wpłat i wypłat do systemu z dowolnego miejsca na świecie za pomocą zaledwie kilku kliknięć.
  • Otwórz konto IBAN – prywatne lub korporacyjne rachunki wielowalutowe.
  • Wystawiaj karty debetowe i kredytowe Visa, MasterCard, American Express.
  • Błyskawicznie wysyłaj i odbieraj międzynarodowe przelewy pieniężne.
  • Przechowuj środki w depozytach Neluns w walutach fiducjarnych lub kryptowalutach i zdobywaj odsetki.
  • Otrzymuj pożyczki od Neluns w walutach fiducjarnych i kryptowalutach.
  • Zyskuj zyski, pożyczając środki na oprocentowanie na platformie pożyczkowej peer-to-peer (P2P).
  • Ubezpiecz wszelkie transakcje.
  • Wyciągaj zyski z handlu tokenami NLS na giełdach kryptowalut.
  • Otrzymuj dywidendy.
  • Aktywni uczestnicy rynku będą mogli zwiększyć swoje zyski i obniżyć poziom ryzyka.

Neluns

Bank Neluns oferuje szerokie spektrum usług dla celów osobistych i korporacyjnych. Jednocześnie wszystkie operacje prowadzone są w walutach fiducjarnych i kryptowalutach.

Po otwarciu rachunku wielowalutowego użytkownicy Neluns będą mogli przeprowadzać operacje w USD, EUR, GBR, a także w kryptowalutach. Do konta wielowalutowego będzie dołączona karta bankowa.

Opracowaliśmy cztery rodzaje oprogramowania i kart bankowych dla naszych użytkowników: Lite, Silver, Gold, Platinum.

Neluns

Dokonywanie płatności, kupowanie i sprzedawanie kryptowalut oraz wypłaty środków z dowolnego bankomatu na świecie będą dostępne 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu.

W Neluns Bank użytkownicy będą mogli otrzymywać pożyczki w walutach fiducjarnych i kryptowalutowych, dokonywać oprocentowanych depozytów. Depozyty bankowe są ubezpieczone przez FDIC (The Federal Deposit Insurance Corporation). Platforma pożyczkowa P2P i kryptowalutowa będzie funkcjonować w bazie Neluns Bank. Autoryzowani użytkownicy będą mogli otrzymywać i udzielać pożyczek innym użytkownikom.

Zastosowanie zasad „gwarancji bankowej” pozwala nam stworzyć nową, wysokiej jakości giełdę kryptowalut Neluns Exchange. Połączenie tej zasady z wykorzystaniem innowacyjnych technologii, które pozwalają na łatwe wypłaty środków, wysoki poziom ochrony przed cyberatakami i ciągłe działanie nawet w szczytowych obciążeniach, stwarza najlepsze warunki dla traderów i funduszy kryptowalut.

Aplikacja mobilna Neluns na urządzenia z systemem iOS i Android sprawi, że operacje bankowe i giełdowe będą dostępne w dowolnym momencie z dowolnego miejsca na świecie. Podczas gdy całodobowe usługi wsparcia natychmiast rozwiążą wszystkie problemy użytkowników.

Zespół Neluns dąży do minimalizacji ryzyk i realizacji projektu zgodnie z wszelkimi normami prawnymi. Pracujemy nad uzyskaniem licencji bankowej. Bank Neluns będzie przestrzegał wszystkich finansowych wymogów regulacyjnych, które dotyczą udzielania licencji i nadzoru nad bankami. Giełda i towarzystwo ubezpieczeniowe Neluns również zostaną zarejestrowane zgodnie ze wszystkimi wymogami regulacyjnymi. Giełda Neluns będzie posiadać licencje CFTC (US Commodity Futures Trading Commission) i SEC (US Securities and Exchange Commission).

O pierwszej ofercie monet

Token NLS jest tworzony zgodnie ze standardem ERC-20, to jest token bezpieczeństwa, i zapewni swoim posiadaczom 50% dywidendy w oparciu o zyski z ekosystemu Neluns (Neluns Bank, Neluns Exchange, Neluns Insurance).

Dywidendy będą wypłacane kwartalnie, zgodnie z liczbą posiadanych tokenów w porównaniu do całości.

Poza tym Posiadacze tokenów NLS będą mieli dostęp do bonusów i przywilejów podczas korzystania z produktów ekosystemu Neluns. Im więcej posiadanych żetonów, tym większe są jego przywileje.

•      Podczas ICO zostanie wydanych 200 000 000 tokenów NLS
  •      Cena podstawowa 1 tokena NLS = 1 USD

Zgodnie z prawem, w ciągu 15 dni od rozpoczęcia pierwszego etapu (rundy) ICO, zespół Neluns wyśle ​​oficjalne zawiadomienie (Formularz D) ogłaszające rozpoczęcie ICO do SEC (US Securities and Exchange Commission).

Etapy ICO (rundy)

Przedsprzedaż

Hard Cap – 2.000.000 $

Miękka czapka – 500 000 $

1 etap (runda), przedsprzedaż, etap (runda) długość 14 dni, od 08-01-2018 do 08-15-2018.

premia 30%

dodatkowa premia 40% inwestycji powyżej 1 ETH w jednej transakcji

dodatkowa premia 50% inwestycji w wysokości ponad 10 ETH w jednej transakcji

Pre-ICO

Hard Cap – 10.000.000 $

Miękka czapka – 2.000.000 $

2 etap (runda), pre-ICO, etap (runda) długość 21 dni, od 08-15-2018 do 09-05-2018.

premia 20%

dodatkowa premia 30% inwestycji powyżej 1 ETH w jednej transakcji

dodatkowa premia 35% inwestycji w wysokości ponad 10 ETH w jednej transakcji

I CO