PR: Pamięć podręczna umożliwiająca wykorzystanie łańcucha blokowego dla programistów i firm

Rozwój Blockchain jest postrzegany jako złożona i myląca rzecz, podczas gdy nie powinno. Jednak będąc na początkowym etapie, programistom trudno jest tworzyć aplikacje, które mogą w przyszłości osiągnąć masową adopcję.

To jest gdzie Pamięć podręczna pojawia się na zdjęciu. Z myślą o tym, że „Rozwój Blockchain nie powinien być nauką o rakietach”, pracuje nad kilkoma produktami i usługami, które możesz uruchomić i uruchomić na blockchainie w ciągu kilku minut.

Pamięć podręczna Meet: uruchom blockchain w kilka minut

Pamięć podręczna to seria projektów i token, który pracuje nad budowaniem narzędzi, aby uczynić blockchain łatwym i użytecznym zarówno dla programistów, jak i firm.

„Pamięć podręczna to token i seria projektów, których celem jest umożliwienie programistom, start-upom i produktom łatwego przyjęcia zaawansowanych funkcji łańcucha bloków, takich jak zasoby, tokeny, decentralizacja, zarządzanie tożsamością i nie tylko. Podsumowując, uważamy, że aby mieć bardziej zdecentralizowany świat, musimy uczynić programowanie, narzędzia i wrażenia użytkownika związane z łańcuchem bloków jako łatwym wyborem ”.

Zbudowany na bazie łańcucha bloków NEM, zespół definiuje technologię stojącą za jego projektem jako „Pamięć podręczna działa i żyje na platformie łańcucha bloków NEM. NEM obsługuje bezpieczne, RESTful API, które pozwalają programistom tworzyć unikalne, przyjazne dla użytkownika rozwiązania na platformie. Aby wysłać Cache lub dokonać transakcji Cache, użytkownik zapłaci symboliczną opłatę transakcyjną w kryptowalucie XEM. W przeciwieństwie do Ethereum, opłaty w łańcuchu blokowym NEM są niezmienne, niezawodne i tanie ”.

Wartość tokenu pamięci podręcznej & solidny zespół

Jeśli chodzi o token pamięci podręcznej, jest on zaprojektowany z naciskiem na wdrażanie programistów, firm, witryn internetowych i firm. Firma osiągnęłaby to za pomocą 3 głównych produktów, tj. Blockstart, Cacheout i Devslopes.

Pamięć podręczna to token narzędziowy, który będzie zasilał Blockstart, platformę programistyczną, która zapewnia narzędzia do łatwego wdrażania i budowania aplikacji opartych na łańcuchu bloków. Blockstart umożliwi programistom i firmom rozpoczęcie budowania w sieci blockchain w ciągu kilku minut i spowoduje naliczenie opłat za pamięć podręczną. Aby wspierać rozwój tej platformy programistycznej, Cacheout został stworzony jako ekosystem, strona internetowa i platforma zaprojektowana do generowania pytań i odpowiedzi na pytania programistyczne i techniczne istotne dla członków społeczności Blockstart. Devslopes odbędą szkolenie dla programistów, w którym dostęp do ekskluzywnych treści można uzyskać za pośrednictwem pamięci podręcznej, i nadal będą służyć jako inkubator dla nadchodzących supergwiazd blockchain.

W ramach projektu pracuje zgrany zespół 9 osób, od 2015 roku budują oni aplikacje przeznaczone dla konsumentów i programistów, a ponad 300 000 studentów na całym świecie nauczyło kodować w Devslopes. Wszyscy członkowie zespołu byli byłymi studentami Devslopes, a ich platformy są budowane pod kątem wykorzystania i aktywności programistów i będą szeroko wykorzystywane przez istniejącą społeczność Devslopes.

Zespół mówi,

„Upraszczamy złożone rzeczy. Robimy to teraz dla blockchain ”.

Historia zespołu, doświadczenie w wyznaczaniu i osiąganiu celów oraz tworzeniu produktów i usług, które są użyteczne i łatwe do zrozumienia, to mocne strony tego projektu. Pamięć podręczna jest już w obiegu i można ją wykorzystać do kupowania kursów pod adresem www.devslopes.com. Obecnie zespół współpracuje z Pearson Vue i Blockchain Training Alliance, aby pomóc w przygotowywaniu egzaminów i certyfikatów związanych z Blockchain na całym świecie.

Plany Cache na przyszłość

Platforma i systemy Devslopes działają i odnoszą sukcesy przez ostatnie 2 lata, wspierając i budując bazę użytkowników. Ponadto Blockstart jest obecnie budowany, a Cacheout jest na wczesnym etapie rozwoju produktu.

Jeśli chodzi o plany na przyszłość, mówi zespół;

„Jednocześnie będziemy nadal budować i udostępniać naszą publiczną sieć blockchain, w której programiści mogą tworzyć produkty i usługi za opłatą za pamięć podręczną. Wkrótce potem zaczniemy rozwijać Cacheout i będziemy dalej rozwijać i produkować zawartość dla Devslopes Learn to Code do generowania leadów w Blockstart i Cacheout. ”

W niedawnym post na blogu, Zespół zauważył, że ze względu na unikalne wykorzystanie tokena Cache w społeczności programistów Blockstart, token będzie izolowany od trendu cenowego „prędkości tokena”, który jest plagą wielu tokenizowanych platform blockchain. Stawki deweloperów w tokenach Cache to w rzeczywistości depozyty do zbudowania w ekosystemie Blockstart. Ta stawka wspiera ekosystem i minimalizuje frustrujące finansowe i technologiczne narzuty związane z rozwojem blockchain.

Cache rozpoczął tworzenie zestawów SDK dla systemów iOS, Android i Unity, aby umożliwić programistom rozpoczęcie pracy, a także wdrażanie swojego MVP dla Blockstart (B2B), w którym firmy i startupy są uruchamiane we własnych sieciach blockchain w ciągu kilku minut. Pamięć podręczna jest budowana od podstaw, aby wspierać i doceniać programistów, a ten ukierunkowany cel zaowocował potężnym zestawem technologii, które umożliwią rozwój zdecentralizowanego oprogramowania następnej generacji.