PR: przegląd tokena ABCC [AT]

Rynek kryptowalut wciąż znajduje się w początkowej fazie, ale adopcja aktywów cyfrowych rośnie z każdym dniem. Obecnie na rynku jest ponad tysiąc tokenów. Jednak tokeny wprowadzane przez giełdy zyskują coraz większą popularność.

Kilka z godnych uwagi wzmianek to Binance Coin (BNB), KuCoin Shares (KCS) i Huobi Token (HT).

Powodem popularności tych tokenów jest stabilność, jaką oferują w porównaniu z innymi tokenami w czasach trendu spadkowego na rynku. Co więcej, ze względu na to, że giełdy kryptowalut są wymagane do handlu tokenami i monetami, konieczność i popularność wymiany dodatkowo zwiększa wartość tokena.

ABCC Token (AT): Natywny token ABCC Exchange

ABCC Exchange (ABCC) to wschodząca giełda kryptowalut z natywnym tokenem Token ABCC (AT).

AT jest integralnym elementem tego ekosystemu wymiany kryptowalut. Rolą odgrywaną przez ten symbol jest tworzenie i dzielenie się wartością w społeczności, a ponadto budowanie konsensusu.

Cena otwarcia tokena wczoraj wynosiła 0,5 USD i podskoczyła już o 40 procent, gdy inwestorzy napływali do tego tokena giełdowego.

Token AT jest centralnym punktem giełdy ABCC, która obejmuje między innymi różnych interesariuszy, inwestorów detalicznych i instytucjonalnych, zespoły projektowe blockchain, media. Jak stwierdził zespół ABCC,

„Z pomocą AT ABCC zintegruje różnych interesariuszy w jedną ściśle zintegrowaną społeczność, odkrywając i uwalniając wartość w solidny i zrównoważony sposób.”

Token będzie działał jako czynnik umożliwiający osiągnięcie konsensusu między zainteresowanymi stronami. Aby zbudować silny i długotrwały konsensus, różni uczestnicy będą współpracować i wymieniać między sobą zasoby oraz wartości.

Jako token użytkowy działa, AT jest medium, za pośrednictwem którego różne zaangażowane strony będą dzielić się wartością w otwarty i wygodny sposób. Zapewni to bezproblemowy przepływ wartości w całym ekosystemie, podczas gdy w tym procesie tworzona jest większa wartość.

Wartość dla inwestorów AT

Jeśli chodzi o inwestycję, inwestor AT otrzyma wsparcie szeroki zakres praw. Giełda stworzyła zestaw korzyści dla swoich posiadaczy tokenów.

• Członkowie AT otrzymają 80% dziennej opłaty transakcyjnej na podstawie 7-dniowego procentowego posiadania AT posiadacza.
  • Posiadacze AT otrzymają korzyści z Airdrops, a ABCC zrzuci wszystkie żetony cukierków z projektów. Giełda już ogłosiła swoje pierwszy AT Airdrop o wartości 150000 USDT.
  • Członkowie zostaną dodatkowo nagrodzeni 100 procentami cukierków otrzymanych z projektów blockchain.
  • Członkowie będą również mieli możliwość uczestniczenia w prywatnej sprzedaży tokena i możliwości wydobycia zatwierdzonych przez giełdę.
  • Członkowie zostaną również zaproszeni do głosowania na wybór monet w celu ich comiesięcznej notowania. Tutaj 1 AT równa się 1 Głosowi.
  • Jeśli chodzi o członków, którzy handlują za pośrednictwem Trade-to Mine (ToM), będą mogli zwiększyć swoją moc wydobywczą za pomocą biletu ABCC Computation Power Enhancement Ticket.

To nie wszystko. Firma planuje również uruchomienie programu AT Super Miners w ramach Trade-to-Mine (ToM). Będą inicjatorami w ekosystemie AT, jednocześnie zapewniając szeroki wachlarz praw, takich jak wyłączny sprzęt do kopania i zwiększona moc obliczeniowa. Więcej szczegółów na ten temat zostanie ujawnionych w sierpniu.

Ponadto giełda będzie również otwarta do handlu dla użytkowników API. Użytkownicy ci zoptymalizują doświadczenie handlowe użytkowników giełdy, ułatwiając płynność.

AT ma dobry początek

Wydany 25 lipca token jest gotowy do wejścia na rynek kryptowalut. Na wczesnym etapie, w porównaniu z innymi giełdami, na których tokeny rosną w krótkim okresie, ale spadają w perspektywie długoterminowej, wartość AT jest trwała w długim okresie. Oprócz głosowania, pod względem wartości aplikacji, ten substytut USDT będzie również używany w zakładach bukmacherskich i na platformach.

Oprócz tego, na froncie ekologicznym, instytucje inwestycyjne, media i interesariusze projektu pozwolą im również na osiągnięcie konsensusu supersojuszu..

Ogólnie rzecz biorąc, ABCC koncentruje się na współpracy z zespołem, partnerami i inwestorami w celu zbudowania zdrowego, solidnego i zrównoważonego ekosystemu AT.

Aby dowiedzieć się więcej o tokenie ABCC (AT), przejdź tutaj https://abcc.com/about_at