PR: UniqCoin (UNIQ) uruchamia sprzedaż IEO na platformie Btcoin100

2 maja Btcoin100, czołowa globalna platforma do handlu aktywami cyfrowymi, rozpocznie ekskluzywną sprzedaż tokenów UniqCoin (UNIQ). Użytkownicy będą mogli kupować UNIQ za pomocą BTC i ETH. Wyprzedaż zakończy się 30 czerwca 2019 roku.

UniqCoin, opracowany przez Uniqson Analytics International, to token do samodzielnego wydobywania, który służy jako pośrednik w systemie blockchain Uniqson big data dla restauracji, płatności rachunków, handlu elektronicznego i podróży. Ten system analizuje duże zbiory danych, aby uchwycić preferencje konsumentów i ich zachowania związane z wydatkami, a także umożliwia analizę obliczeniową dużych zbiorów danych, aby stała się dostępna, niedroga i bezpieczniejsza dla mas.

Dzięki zastosowaniu technologii blockchain obciążenie obliczeniowe jest rozłożone na wiele urządzeń obliczeniowych w globalnym ekosystemie blockchain Uniqson, na który składają się Uniqson Partners, Uniqson Pay, Uniqson Travel i Uniqson E-Commerce, z których wszystkie wykorzystują UniqCoins jako preferowaną walutę.

UniqCoin korzysta z kontraktu na token narzędziowy ERC-20. Z 1 miliarda podaży tokenów UniqCoin 90% jest wydobywanych, a 10% jest sprzedawanych za pośrednictwem różnych uczestniczących platform transakcyjnych, które uczestniczyły w pierwszej ofercie wymiany UniqCoin.

UniqCoin ma na celu całkowitą zmianę różnych sektorów społeczeństwa i jest potężną platformą, na której można łączyć istniejące technologie cyfrowe z kluczowymi pojawiającymi się technologiami. Został opracowany, aby wzmocnić pozycję firm poprzez wykorzystanie potęgi dużych zbiorów danych.

Wyprzedaż UniqCoin

Sprzedaż i ekonomia tokenów UniqCoin:

Czapka IEO Hard Cap:  2,100 000 USD

Całkowita podaż tokenów:  1000000000 UniqCoin

Alokacja IEO: 100,000,000 UniqCoin (10% całkowitej dostawy tokenów)

Cena tokena sprzedaży: 1 UniqCoin = 0,03 USD

Data rozpoczęcia IEO: 2 maja 2019 roku 1800 (GMT + 9)

Data zakończenia IEO: 1 lipca 2019 r. 2359 (GMT + 9)

Kryptowaluta akceptowana w zamian za (ETH), (BTC)

Minimalna sprzedaż przedsprzedażna i sprzedaż tokenów : 16,700 tokenów

KYC: obowiązkowe

Okres nabywania uprawnień: 3 miesiące blokady po zakończeniu IEO (zachęty będą przyznawane w ETH, gdy są zablokowane) Wszelkie niesprzedane tokeny zostaną zamienione na nagrody / zlecenia.

IEO to lepszy sposób na zbieranie funduszy

Zaufanie

Jedną z głównych zalet IEO jest zaufanie. Ponieważ crowdsale odbywa się na platformie wymiany kryptowalut, kontrahent przegląda każdy projekt, który ma na celu uruchomienie IEO na swojej stronie internetowej. Giełdy robią to, aby zachować dobrą reputację, dokładnie weryfikując wydawców tokenów.

Dlatego IEO mogą wyeliminować oszustwa i wątpliwe projekty z pozyskiwania funduszy za pośrednictwem platform wymiany kryptowalut i znacznie trudniej jest oszukać współpracowników za pomocą IEO.

Bezpieczeństwo

Wydawcy tokenów nie muszą martwić się o bezpieczeństwo sprzedaży społecznościowej, ponieważ giełda zarządza inteligentnym kontraktem IEO. Proces KYC / AML jest również obsługiwany przez giełdę kryptowalut, ponieważ większość dostawców usług wykonuje KYC / AML na swoich klientach po utworzeniu kont.

Wymienianie kolejno

Ponieważ aukcje tokenów są również „w transakcji”, jest naturalnym procesem, że giełda kryptowalut, na której przeprowadzany jest IEO, wymienia monetę startupu po zakończeniu crowdsale.

Chociaż IEO wydają się bezpieczniejszą i wydajniejszą alternatywą dla ICO, koszty związane ze sprzedażą tokenów mogą być wysokie w przypadku start-upów. Opłaty za notowania mogą sięgać nawet 20 BTC, podczas gdy giełdy mogą nawet pobierać 10% zniżki z tokenów firm pozyskujących fundusze.

O Btcoin100

Fundacja Btcoin100 składa się z międzynarodowych koncernów z Chin, Hongkongu, Stanów Zjednoczonych, Argentyny, Kolumbii i Niemiec. Głównymi członkami są: Architekci produktów finansowych z Wall Street w Stanach Zjednoczonych, praktycy ds. Zasobów kanału medialnego w Singapurze, międzynarodowe osoby prawne, giełda walut cyfrowych, główny przedsiębiorca i najniższy poziom rozwoju podstawowych techników w łańcuchu bloków, więc oprócz zarządzanie wymianą głów i marketing Oprócz doświadczenia w zakresie operacji, bezpieczeństwa i technologii posiadamy duże standardy i doświadczenie w zakresie architektury produktów i regulacji prawnych.

Obecnie Btcoin100 otwiera tylko pary handlowe Bitcoin i USDT, a dzienny wolumen obrotu osiągnął 22,36 mln USD.

Aby dowiedzieć się więcej o Btcoin100, odwiedź ich stronę internetową pod adresem www.btcoin100.com.

Informacje o Uniqson Analytics International

Uniqson Analytics International to wiodąca firma zajmująca się pomiarami i analizą danych. Uznany lider branży w dostarczaniu wdrożeń i zarządzania Big Data dla różnych instytucji na całym świecie.

Uniqson Analytics International specjalizuje się w różnych usługach dostosowanych do potrzeb średnich i dużych firm. Nasz Uniqson Blockchain Big Data System, czyli UBBS, daje konsumentom dostęp do wszechświata danych odbiorców Uniqson, tworząc większą wartość poprzez poprawę skuteczności reklamy, optymalizację cen, rozwój produktów i koncepcji, rozwiązania dla kupujących i wiele innych.

Firma prowadzi działalność w ponad 6 krajach, obejmując ponad 90% populacji w naszych obsługiwanych krajach, pomagając klientom lepiej angażować się i rozumieć ich potrzeby i pragnienia konsumentów.

Aby uzyskać więcej informacji, odwiedź ich witrynę internetową pod adresem http://uniqinternational.com.

To jest płatna informacja prasowa. Przeprowadź własne badania związane z promowaną firmą lub jej podmiotami stowarzyszonymi lub usługami wymienionymi w komunikacie prasowym. Coingape.com nie ponosi żadnej odpowiedzialności za Twoje szkody lub straty.