PR: Wypełnienie luki między sprzedawcami detalicznymi a kryptowalutami dzięki sieci Fluz Fluz Cash Back

Idź do sklepu, kup żądany produkt i otrzymaj zwrot gotówki! To takie proste! Fluz Fluz to ukryta perełka świata kryptowalut – projekt kryptograficzny z możliwością natychmiastowego zastosowania w świecie rzeczywistym! Po udowodnieniu sukcesu w Kolumbii, Fluz Fluz chce podbić rynek amerykański i chcemy rozpocząć z wielkim hukiem: za 2 krótkie tygodnie rozpocznie się aktywacja Fluz Fluz Cash Back Premier Seat – ustaw swoje miejsca w pierwszym rzędzie na rewolucja Global Cash Back!

Co to jest Fluz Fluz?

Fluz Fluz to sieć zwrotu gotówkik czy każdy użytkownik Fluz Fluz może uzyskać natychmiastowy zwrot z zakupu podczas zakupów online, w sklepie, kupując cyfrowe karty podarunkowe i dodatkowo poprzez wbudowaną sieć Cash Back.

Fluz Fluz ma już udany i aktywny biznes w Kolumbii (z bazą użytkowników wynoszącą 100 000), a teraz Fluz Fluz rozwija się i wkracza na rynek amerykański.

Aby zebrać fundusze na ekspansję, Fluz Fluz wydał swoje tokeny FLUZ ERC-20, aw grudniu 2017 roku zorganizował zbiórkę funduszy ICO. Twardy limit 20 milionów dolarów został osiągnięty w ciągu dwóch tygodni od publicznej sprzedaży.

Ilu sprzedawców detalicznych ma Fluz Fluz i dlaczego każdego dnia dołącza do nich coraz więcej?

Obecnie do Fluz Fluz dołączyło już ponad 300+ dużych detalistów i marek, w tym m.in. takie behemoty jak Nike, Uber, Disney. Liczba partnerów rośnie z dnia na dzień! Oferując użytkownikom Fluz Fluz rabaty hurtowe i między kategoriami produktów, przyciągają lojalnych i stałych klientów. Z kolei ich koszty pozyskania klientów są znacznie tańsze niż za pośrednictwem tradycyjnych kanałów DM, a teraz mają dobry mechanizm przyciągania większej liczby użytkowników offline i online do swoich sklepów.

Najważniejszym powodem, dla którego detaliści dołączają do Fluz Fluz, jest fakt, że wszystkie transakcje są realizowane w walucie fiducjarnej. Nasze tokeny FLUZ działają przede wszystkim jako pośrednicy wartości dodanej w systemie. (Więcej o aspekcie użyteczności tokena FLUZ w kolejnych akapitach).

Jak działa sieć cash back Fluz Fluz?

Sieć Fluz Cash Back składa się z podstawowych miejsc sieciowych Tier 1 i Tier 2, a także darmowe miejsca zajęte przez osoby, które chcą korzystać z aplikacji Fluz Fluz. Wszyscy nowi użytkownicy Fluz Fluz Cash Back zostaną automatycznie uzupełnieni lub zaproszeni do struktury sieci pod tymi miejscami, a każdy posiadacz miejsca będzie mógł uzyskać dodatkowy zwrot gotówki wygenerowany ze swoich miejsc w sieci cash back.

14 sierpnia rozpocznie się aktywacja miejsc sieciowych poziomu 1 i 2. Każdy zwolennik Fluz Fluz, który obecnie posiada wystarczającą ilość tokenów FLUZ, będzie mógł zabezpieczyć jedno lub wiele miejsc w sieci Core Network Cash Back. Jedyne różnice między dwoma poziomami to żetony niezbędne do zajęcia Fotela

a ponieważ stanowisko na poziomie 1 jest bliżej rdzenia sieci, zostanie ono automatycznie wypełnione zwykłymi użytkownikami szybciej.

Miejsce na poziomie 1 wymaga 20000 tokenów FLUZ, a miejsce na poziomie 2 wymaga 10 000 tokenów FLUZ. Jeśli jesteś zainteresowany udziałem w wydarzeniu aktywacyjnym Fluz Fluz Network Seat, ale nie masz wystarczającej liczby tokenów FLUZ, możesz zdobyć więcej tokenów na jednej z tych giełd:

1. https://idex.market/eth/fluz
  2. https://www.qryptos.com/
  3. https://cobinhood.com/trade/

Co to są narzędzia tokenów FLUZ?

Zanim nawet zaczniemy omawiać funkcje narzędzia sieciowego dla tokenów FLUZ, pamiętaj o podstawowej funkcji – każdy, kto ma wystarczającą liczbę tokenów FLUZ, będzie mógł ubiegać się o miejsca w sieci Fluz Fluz Network TIER. Dodatkowe funkcje po zakończeniu imprezy to:

Sposób na zapewnienie kilku dodatkowych podstawowych funkcji sieci zwrotu gotówki Fluz Fluz. Każdy użytkownik posiadający tokeny FLUZ będzie mógł:

1. Aktywuj PODWÓJNY zwrot gotówki za zakupy. Nawet w przypadku wcześniej dokonanych zakupów (do 14 dni później).
  1. Podaruj te tokeny swojej sieci stanowisk – konkretnej osobie lub całej sieci. W ten sposób użytkownik będzie stymulował opłacalne wydatki w swojej sieci i otrzyma więcej gotówki z powrotem dla siebie.
  1. Weź udział w naszej comiesięcznej loterii, aby zdobyć miejsca, które nie zostały odebrane w naszym pierwszym turnieju miejsc, a także wszystkie zwroty gotówki zgromadzone na nich od czasu ich aktywacji.

Wkrótce ujawnimy więcej narzędzi!

Jak aktywować fotel Premier Fluz Fluz?

Następnie odwiedź naszą stronę aktywacji stanowiska, aby aktywować miejsce: < https://activate.fluzfluz.com

Dołącz do Fluz Fluz i weź udział w globalnej rewolucji cash back! Bądź na bieżąco ze wszystkim, co dzieje się z Fluz Fluz i śledź naszą grupę telegramów ogłoszeniowych: https://t.me/fluzfluzannouncements

Jeśli masz jakieś pytania, możesz je zadać w naszej globalnej grupie telegramów społeczności: https://t.me/fluzfluzreward