Sportsbet.io wprowadza ekskluzywne wideo VR wspierane kryptowalutą 360 °, aby na nowo zdefiniować domową rozrywkę sportową

10 lutego 2021 r, Tallinn, Estonia: W ramach partnerstwa klubowego z Southampton FC, Kryptowaluta bukmacherska Sportsbet.io stworzyli nowe doświadczenie VIP, które wykorzystuje technologię wirtualnej rzeczywistości (VR), aby odtworzyć magię dnia meczowego w domu. Widzowie mogą teraz oglądać pełne filmy 360 ° z ekskluzywnymi treściami piłkarskimi bezpośrednio na swoich urządzeniach mobilnych, jako część innowacyjnej nowej inicjatywy.

Nowa definicja VR dzięki kryptowalutom

Koncepcja kreatywna ma na celu wykorzystanie Sportsbet.ioŚwięci mają prawo do angażowania fanów piłki nożnej i informowania ich o kryptowalutach. W ramach inicjatywy uczestniczące osoby wpływowe otrzymują wartość Bitcoin, którą mogą wykorzystać do stworzenia własnego unikalnego doświadczenia VIP, takiego jak wycieczka po stadionie z legendą klubu lub miejsce w pierwszym rzędzie na boisku treningowym.

Sportsbet.io wykorzystuje swoje partnerstwa piłkarskie, aby na nowo zdefiniować doświadczenie fanów, łącząc najnowocześniejszą technologię z ich wiedzą w zakresie kryptowalut, zapewniając ekskluzywne doświadczenia, które nagradzają dużą globalną bazę fanów Southampton i klientów Sportsbet.io. Inicjatywa jest demonstracją Sportsbet.ioNieustanne dążenie do innowacji, a bukmacherzy są przekonani, że rola kryptowaluty w sporcie będzie się tylko zwiększać.

Pierwsze doświadczenie w wirtualnej rzeczywistości zostało dostarczone w Grudzień 2020 przed meczem u siebie Southampton FC z Manchesterem City i obejmował wycieczkę po stadionie St Mary z legendami świętych Franny Benali i Matthew Le Tissera, a także mistrzowską lekcję rzutów karnych z Le Tissier. Większa aktywność planowana jest w 2021 r., Z potencjałem do dalszego poszerzania doświadczeń oferowanych w ramach sponsorowania ich klubów.

Tim Heath, założyciel grupy Coingaming, stwierdził:

Uważamy, że kryptowaluta ma wielką przyszłość w piłce nożnej i zaraz za nią stoimy. Oprócz takich doświadczeń fanów, właśnie widzieliśmy pierwszy transfer Bitcoin, w którym piłkarz został zakupiony za pomocą kryptowaluty i podpisał kontrakt z DUX Internacional de Madrid, a na początku tego roku zawodowy piłkarz NFL Russell Okung powiedział, że zarabia w Bitcoinie. Prawdopodobnie zobaczymy więcej tego samego – od klubów szukających nowych sposobów angażowania fanów w dniu meczu po sposób, w jaki biznes jest prowadzony u szczytu gry ”.

Gra w domu

Inicjatywa została opracowana przez agencję PR Sportsbet.io Bezpiecznik w odpowiedzi na pandemię Covid-19, pracując jako cyfrowe rozwiązanie do aktywowania praw do meczów w środowisku za zamkniętymi drzwiami. Produkcja treści na żywo w 360 stopniach i wciągająca fabuła została zapewniona przez wielokrotnie nagradzaną VR & Agencja AR East City Films

Treść jest dostarczana wpływowym osobom korzystającym z zestawu słuchawkowego Pico neo2 przez Pico Interactive, specjalizujący się w dostarczaniu rozwiązań VR dla biznesu w USA, Kanada, Europa, Afryka i Azja. Wyjątkowa zawartość wideo 360 ° jest dostępna na oficjalnym kanale Sportsbet YouTube Channel i nie wymaga do oglądania zestawu słuchawkowego VR ani dodatkowej technologii.

Dyrektor handlowy Southampton Football Club, David Thomas, skomentował:

„Jako klub, nasze cyfrowe podejście zawsze miało na celu przedefiniowanie status quo treści i byliśmy podekscytowani wspólnymi wartościami między nami a zespołem Sportsbet.io. Praca, która jest obecnie w toku, jest przyjemnością i chcemy, aby jak najwięcej naszych fanów doświadczyło nostalgii Mariackiej. Nie możemy się doczekać pełnego powrotu naszych kibiców, ale w międzyczasie Sportsbet.io znalazło innowacyjny sposób na zapewnienie, że nasz klub i kibice będą mogli pozostać w kontakcie. ”

Sportsbet od dawna jest znany jako pionier kryptowaluty i jej potencjalnego zastosowania w branży sportowej. Od wieloletniego wsparcia dla adopcji kryptowalut po współpracę z zespołami Premier League Southampton FC i Arsenal FC, Sportsbet jest liderem w edukacji kryptowalut poprzez sport. Dzięki tej nowej, przełomowej technologii VR widzowie mogą kontynuować podróż w Sportsbet przez nową pełną zawartość 360 ° dostępną na stronie Kanał Sportsbet.io w YouTube.

O Sportsbet.io

Założony w 2016 jako część grupy Coingaming, Sportsbet.io jest wiodącym bukmacherem Bitcoin. Sportsbet.io na nowo zdefiniował przestrzeń zakładów online, łącząc najnowocześniejszą technologię, doświadczenie w kryptowalutach i pasję do oferowania swoim graczom najlepszej, szybkiej i uczciwej gry..

Sportsbet.io zapewnia szeroki zakres akcji bukmacherskich we wszystkich głównych dyscyplinach sportowych i eSportach, oferując graczom więcej niż 350 000 wydarzeń przedmeczowych rocznie i obszerną zawartość w grze. Jako pierwszy kryptowalutowy bukmacher, który wprowadził transmisje strumieniowe we wszystkich głównych dyscyplinach sportowych, a także funkcję wypłaty, Sportsbet.io jest uznawany za lidera zarówno w internetowych zakładach sportowych, jak iw społeczności kryptowalut. usługi bukmacherskie, z czasem wypłaty około 1,5 minuty wśród najszybszych w branży.

Więcej informacji na temat Sportsbet.io można znaleźć na stroniehttps://sportsbet.io/

Dowiedz się więcej o Coingaminghttp://coingaming.io/

Zobacz całą zawartość 360 ° na kanale Sportsbet.io w YouTube – https://youtube.com/c/Sportsbet-io

Dane kontaktowe dla mediów

Nazwa Kontaktu: Zespół Bitcoin PR Buzz Press

Kontaktowy adres e-mail: [e-mail chroniony]

Źródłem tych treści jest Sportsbet. Niniejsza informacja prasowa służy wyłącznie do celów informacyjnych. Wirtualna waluta nie jest prawnym środkiem płatniczym, nie jest wspierana przez rząd, a konta i salda wartości nie podlegają ochronie konsumentów. Kryptowaluty i tokeny są niezwykle zmienne. Nie ma gwarancji stabilnej wartości ani żadnej wartości.