10 lovende kryptovalutaer under $ 10 for å investere i 2021

lovende kryptovalutaer

Som vi kan se, er Bitcoin i sentrum i kryptovalutaområdet med sine uvanlige prisgevinster. Dette blir selvfølgelig fulgt av Ethereum, som bokstavelig talt er den nest største kryptovalutaen etter Bitcoin. Det ser ut til at noen småkapsler fortjener mer oppmerksomhet enn de får akkurat nå. Denne artikkelen skisserer de mest lovende av disse småkryptokryptoene, som for tiden er verdt mindre enn $ 10.

Disse digitale eiendelene velges basert på forskjellige faktorer. Hvis du leter etter lovende kryptovalutaer under $ 10 for å kjøpe billig, kan dette være informasjonen du har sett etter. Så hva er de mest lovende kryptovalutaene under $ 10?

1. Stellar Lumens (XLM)

Nåværende XLM-pris: $ 0,5030

Markedsverdi: $ 11,248,026,861

Volum (24 timer): $ 3,373,397,495

Stellar-nettverket er et av de mest anerkjente kryptovaluta-nettverkene når det gjelder betalinger. Gaffelt fra Ripple, konkurrerer selskapet nå tett med morselskapet når det gjelder avregning av pengeoverføring. Nettverket har millioner av kontoer som bruker det billige og raske betalingsnettverket til pengeoverføring.

Bortsett fra betaling, blir Stellar gradvis et knutepunkt for stablecoins, som kundene også bruker som en bro når de sender transaksjoner over nettverket. Den nest største stablecoin i volum – USDC ble nettopp lansert i nettverket forrige uke. Ved å kombinere betalinger som blir stadig mer populære og stablecoins som selgere foretrekker for mindre volatilitet, vil Stellars opprinnelige token XLM sannsynligvis se mye lysere dager fremover.

2. Tron (TRX)

Nåværende TRX-pris: $ 0,05243

Markedsverdi: $ 3,744,403,112

Volum (24 timer): $ 3,733,881,305

Tron er et ganske kontroversielt kryptokurrencyprosjekt som har fått mye kritikk fra deler av kryptosamfunnet. Til tross for kritikken, synes grunnleggeren og administrerende direktør Justin Sun veldig fokusert på å utvikle nettverket for å konkurrere med toppprosjekter, som Ethereum, som det kom ut fra og som det deler mange ting til felles med..

Mens Ethereum fremdeles leder an i smarte kontrakter og dapps, som Tron også støtter, begynner Tron-nettverket å få et forsprang på Ethereum, da transaksjonsgebyrer på grunn av skaleringsproblemer blir et problem for Ethereum-brukere. Nettverket begynte også å støtte DeFi-tokens, som Wrapped BTC og Wrapped ETH. Mange av Ethereums DeFi-fans har flyttet til den mindre overfylte og billigere Tron med denne utviklingen. Hvis denne trenden fortsetter, har TRX definitivt en lovende fremtid framover.


3. Dogecoin (DOGE)

Nåværende DOGE-pris: $ 0,05266

Markedsverdi: $ 7 479 351 834

Volum (24 timer): $ 5,325,286,602

Mememynten, ikke sant? Ja, Dogecoin er den morsomme kryptovalutaen som ble opprettet for de som egentlig ikke er interessert i det vitenskapelige aspektet ved krypto, for å la dem ha det gøy mens de utforsker rommet. Nylige hendelser antyder imidlertid at det kan være mer med denne “hunden” -mynten enn det som ser ut.

Etter en serie tweets fra Tesla-sjef Elon Musk, har Dogecoin pumpet dramatisk, noe som gjør den til en av de best utførte kryptovalutaene hittil i år. Selv utviklerne bak kryptoen har latt den være en stund, men den siste pumpen har nødvendiggjort at de kommer tilbake for å oppgradere og sørger for at nettverket er i stand til å håndtere den enorme trafikken som genereres av den nye interessen. Fremover er det lite sannsynlig at interessen som genereres vil gå ned, og Dogecoin kan opprettholde oppstigningen opp kryptostigen.

4. Cardano (ADA)

Nåværende ADA-pris: $ 0,8488

Markedsverdi: $ 26,407,071,454

Volum (24 timer): $ 8,658,559,193

Cardano er absolutt en av de mest lovende kryptovalutaene under $ 10. Konsernsjefen for prosjektet, Charles Hoskinson, jobber døgnet rundt for å se at ADA ser adopsjon for forskjellige brukstilfeller, da dette er avgjørende for verdien av kryptovalutaen..

Så langt har han gjort betydelige fremskritt med at ADA er akseptert av selgere som betaling. Selskapet har også inngått et samarbeid med utdanningsinstitusjoner for å bruke teknologien til å verifisere sertifikater og med myndigheter for å bruke teknologien innen styring og andre områder. Selv om verdien fortsatt er lav akkurat nå i pengemessige termer, kan dette endre seg i fremtiden, ettersom adopsjon oversettes til verdi for kryptovalutaer.

5. EOS (EOS)

Nåværende EOS-pris: $ 4,85

Markedsverdi: $ 4.610.215.889

Volum (24 timer): $ 8,413,226,300

EOS er en nær rival av Ethereum og Tron for dapps og smarte kontrakter. Prosjektet planlegger å gjøre det veldig enkelt for utviklere å bygge dapps på nettverket sitt uten stress. Dens opprinnelige token, EOS, brukes til å samhandle med disse dappene og smarte kontraktene.

Ettersom dette aspektet av blockchain-teknologien fortsetter å vokse i popularitet, vil verdien av symbolet øke, noe som betyr at fremtiden kan være veldig lys for det.

6. Polygon (MATIC)

Nåværende MATIC-pris: $ 0,1097

Markedsverdi: $ 546,120,182

Volum (24 timer): $ 231.761.345

Polygon er et Layer 2-nettverk som fokuserer på å tilby skaleringsløsninger. Nylig ommerket fra Matic Network, nettverket har nettopp blitt integrert med Ethereum blockchain for å bidra til å bringe løsninger på Ethereums skaleringsproblemer og redusere transaksjonsgebyrer. Ettersom dette er et alvorlig problem som Ethereum står overfor, tilbyr Polygon denne etterlengtede løsningen ved hjelp av symbolet MATIC for mange av prosessene. Eiendelen kan ta etter ETH og begynne å fly i fremtiden.

7. Basic Attention Token (BAT)

Nåværende BAT-pris: $ 0,5509

Markedsverdi: $ 819,136,558

Volum (24 timer): $ 566,433,259

BAT er en kryptokurrency som brukes til å tipse innholdsskapere og delere på sosiale medier som Twitter og Reddit. Brukere av personvernfokusert nettleser – Brave får også tips i BAT. Ettersom flere søker privatliv, vil sannsynligvis flere bruke denne nettleseren og tjene BAT, noe som betyr at den vil bli mer populær og dermed øke i verdi. Derfor er det en av de mest lovende kryptovalutaene å passe på.

8. DigiByte (DGB)

Nåværende DGB-pris: $ 0,07014

Markedsverdi: $ 988,162,360

Volum (24 timer): $ 111,362,243

Digibyte er et blockchain-nettverk som støtter oppretting av aktiva. Den har et av de mest teknologiske lydnettverkene som teamet hevder er høyt undervurdert. Etter hvert som søken etter lydteknologi utvikler seg i verdensrommet, vil Digibyte mest sannsynlig bli mer verdifull med tiden.

9. Ripple (XRP)

Nåværende XRP-pris: $ 0,5680

Markedsverdi: $ 25.954.788.664

Volum (24 timer): $ 11,898,169,275

XRP er det opprinnelige tokenet som brukes av internasjonalt betalingsselskap Ripple. Token brukes til å gi likviditet for betalinger på RippleNet, betalingsnettverket. XRP har ikke hatt det bra siden det krasjet etter oksemarkedet i 2017. Situasjonen ble forverret av de juridiske problemene som selskapet står overfor siden desember 2020.

Imidlertid har XRP vist styrke til tross for denne utfordringen. Eiendelen økte med 80% på 24 timer om gangen da Ripple svarte på beskyldningene mot den. XRP-fans sa at dette var en demonstrasjon av symbolets uavhengighet fra Ripple og det faktum at det kunne gjøre det bra uten selskapet.

Siden betaling blir en svært ettertraktet tjeneste (spesielt billig og rask), vil Ripple sannsynligvis få mer relevans, noe som betyr at XRP også vil se mer adopsjon, noe som gjør den til en av de mest lovende kryptovalutaene på markedet. Selv nå viser token stor styrke, med prisen over $ 0,5.

10. REN (REN)

Nåværende REN-pris: $ 0,9369

Markedsverdi: $ 942,517,215

Volum (24 timer): $ 300,947,383

Ren er et åpent protokollnettverk som gjør det mulig for blockchains å samhandle og gi likviditet for utveksling av DeFi-tokens. Med denne funksjonen planlegger nettverket å øke tilgangen til DeFi-tokens ved å fjerne barrierer for interoperabilitet mellom forskjellige blokkeringer.

Dette vil eliminere behovet for å bruke innpakkede eiendeler som WrappedBTC. REN, det opprinnelige tokenet, fungerer som en binding mellom nodeoperatører som utgjør Ren Virtual Machine (RenVm). Med det voksende DeFi-økosystemet kan nettverkets relevans øke, ettersom det har kritisk teknologi som kreves for å drive det voksende DeFi-økosystemet..

Konklusjon

Digitale valutaer er et nytt investeringsmiddel som kan hjelpe deg med å tjene belønninger raskt. Imidlertid er kryptokurver også en ustabil form for investering som kan føre til et totalt tap av midler. Det er viktig å holde øye med markedsstørrelsen på hver kryptoaktiva. Kryptomyntene nevnt i dette stykket vil sannsynligvis vokse og gi flere belønninger i fremtiden.

Merk: Dette innlegget ble opprinnelig publisert 29. desember 2018 og har blitt oppdatert for fullstendigheten og sannheten til innholdet 15. februar 2021.

Utvalgt bilde: fvptrade.medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector