5 beste mobile Bitcoin-lommebøker (2021-oppdatering)

Introduksjon

Akkurat som med kontanter, vil du ha flere forskjellige lagringsplasser for Bitcoins. Ett trygt og permanent sted å holde store pengesummer, og en mer praktisk beliggenhet for mindre beløp, for eksempel lommeboken. Den samme logikken gjelder i Bitcoin. Du vil ha et tryggere sted for store summer (f.eks. En frakoblet lommebok) og et praktisk sted slik at du enkelt kan bruke dem.

Imidlertid med en mengde Bitcoin lommebøker der ute kan det være vanskelig å velge en trygg, privat og funksjonsrik lommebok du ønsker. Denne guiden tar deg gjennom de beste Bitcoin-lommebøkene for iOS og Android, slik at du kan beholde hodling på.

Kriteriene for å komme inn på listen var:

  1. Støtter Segwit
  2. Har hatt en god historie med å oppdatere lommeboken
  3. Er åpen kildekode
  4. Er funksjonsrikt
  5. Har god anseelse med Bitcoin-samfunnet
  6. Involverte seg ikke i ICO

Blå lommebok

blå lommebok

Selv om det er relativt nytt i spillet, tar Blue Wallet lett nummer én med sitt rike antall funksjoner og moderne brukergrensesnitt. Tilgjengelig både på iOS og Android, de har fått Segwit til å støtte sin første prioritet siden lanseringen, og leverer mange nyttige Bitcoin-funksjoner som Lightning Wallet, Replace-By-Fee, se bare lommebøker, støtte for flere lommebokstandarder (BIP 39, BIP 44, BIP 49) og sannsynlig benektbarhet.

For øyeblikket bruker Lightning Wallet en API for å få tilgang til Lightning Network, noe som betyr at du bruker deres node for å få tilgang til Lightning Network. Du bytter ut desentralisering og sikkerhet, men dette er uten tvil en av de enkleste og enkleste måtene å bruke Lightning Network. 3 trykk er alt du trenger å gjøre for å sette opp en Lightning Wallet.

Siden lanseringen med Segwit lovet de å jobbe med HD-lommebøker og Lightning Wallets, og begge løftene er levert. Med funksjoner som multisignatur og tilkobling til din egen Bitcoin Core-node lovet, kan Blue lommebok bli enda bedre i fremtiden.

Samourai lommebok

Samourai lommebok

Samourai lommebok har eksistert siden 2015 og er en av de mest populære Bitcoin lommebøkene i dag. De er personvernfokuserte med funksjoner som bare se lommebok, frakoblet modus, steinvegg og lønnymmer. Alle disse funksjonene gjør det veldig vanskelig for noen å spore Bitcoin-transaksjonene dine.

De har også en ny maskinvare full node lansering som gjør at du kan koble den til din Samourai lommebok, noe som vil hjelpe deg med å kjøre din Bitcoin lommebok så pålitelig som mulig, og forbedre personvern.

Også, Samourai er også en av de mest enkle og intuitive Bitcoin-lommebøkene å bruke med sitt forenklede brukergrensesnitt. Samourai Wallet er ikke tilgjengelig på iOS per nå, men hvis du har en Android-telefon og vil ha en lommebok som bare fungerer, er Samourai nok veien å gå.

HODL lommebok

HODL lommebok

HODL-lommeboken er utgitt fra Breadwallet og tilbyr SPV-lommebøker uten ICO og altcoin-distraksjoner som Breadwallet har. I stedet for å stole på en full node for blokkene dine fra lommebøker, du kan i stedet velge å ha en SPV-node. En SPV-node laster bare ned blokkoverskriftene og verifiserer ikke innholdet, men det er kostbart å lage falske blokkoverskrifter og er generelt god nok for mindre mengder Bitcoin. Med Segwit-støtte nå lagt til, konkurrerer HODL-lommeboken om en av de beste Bitcoin-lommebøkene du kan ha på iOS, og er også tilgjengelig på Android.

Blockstream Green (aka Greenaddress)

Grønn adresse


Greenaddress er tilgjengelig på både Android og iOS, og kommer til listen til tross for sin buggy UI, siden den tilbyr en funksjon som ingen andre Bitcoin-lommebøker har: multisignature 2-faktor-autentisering. Når du lager en lommebok på appen, har du muligheten til å opprette en 2-av-2 eller 2-av-3 multisignatur lommebok. Med 2-av-2 multisignatur lommeboken Greenaddress og brukeren beholder hver en, og med 2-of-3 beholder du to mens Greenaddress beholder 1. Når du vil bruke penger, gir Greenaddress deg en bekreftelse via e-post, SMS, eller Google Authenticator. På denne måten, selv om nøkkelen din blir eksponert, vil ikke angriperen kunne ta midlene hvis de ikke også har tilgang til din 2FA etter eget valg..

Denne funksjonen gjør Greenaddress til den sikreste mobile Bitcoin-lommeboken der ute. De har kunngjort at deres nye lommebok med et helt nytt brukergrensesnitt, Green, snart kommer ut. De fortjener kanskje et høyere sted i fremtiden, men foreløpig forblir de på 5. plass.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map