6 beste passordbehandlere

Administrere passordene dine: Hvilket av de seks alternativene passer for deg?

Beskytt nettverkssikkerhetsdatamaskin og trygg datakonseptet

I denne dagen med sikkerhetsbrudd og stjålne identiteter, det har aldri vært viktigere å ha dine personlige data lagret trygt – bare tilgjengelig av deg. Heldigvis, eller dessverre, uansett hvordan du vil se på det, er det massevis av verktøy for passordadministrasjon der ute. Noen sitter rett i forkant av teknologien; andre har til og med svevet rundt på internett siden 1990-tallet.

Ekstern datahåndtering og lagring

Så hvordan vet du hvilket verktøy som passer for deg? Leter du etter bjeller og fløyter til en lav pris? Eller noe enkelt, enkelt å bruke, og kanskje litt mer kostbart? Ikke la shoppingprosessen stresse deg. Vi er her for å hjelpe deg med en omfattende sammenligning av noen av de beste passordadministratorene der ute.

Vi har samlet seks av våre foretrukne alternativer – som alle tilbyr en rekke fordeler og plusser i sanntid. Hvor du vil hen … det er opp til deg.

Lastpass

Konsept for spørreundersøkelse om kundetilfredshet

Som passordbehandlere går, Lastpass er ganske mye konge. Det er lett et av de mest gjenkjennelige navnene, for ikke å nevne et av de mest brukte verktøyene på markedet. Det er ikke mange styringsverktøy som kommer i nærheten av å matche LastPass omdømme. Problemet er at det også er en av de plattformene som deler dedikerte brukere dypt – hvis du registrerer deg hos LastPass, vil du snart oppdage at du enten elsker det, eller at du hater det.

Skjermbilde av en lastpass.com-seksjon LastPass planer

På grunn av den opprinnelige populariteten har tilstrømningen av nye plattformer banet vei for konkurranse. Men til tross for dette har harde fans av LastPass absolutt en god grunn til å henge på deres gratis kontoer (betalte kontoer kan føre deg rundt $ 36 per år, og kommer med en rekke tilleggsprogrammer som du kanskje eller ikke finner nyttige eller nødvendig gitt at så mye allerede er inkludert i en grunnleggende konto). Kostnad til side, LastPass er virkelig et flott alternativ. Den lagrer alle passordene dine – trygt og sikkert – på tvers av flere plattformer og enheter, og fungerer sømløst for personlige og forretningsmessige behov.

Skjermbilde av lastpass.com LastPass hjemmeside

Lastpass lar deg lagre digitale poster (inkludert Wi-Fi-passord, pass / forsikringsdetaljer og medlemskontrakter), og dele dem like enkelt. Det er også flott for online shopping med det tilpassbare alternativet for automatisk fylling og innebygd passordgenerator, som skaper lange, randomiserte passord for å avskrekke hackere. Den fungerer primært som en nettleserutvidelse, til tross for at den har frittstående apper for både Mac OS X og Windows. Selv om det teknisk sett er et online passordhåndteringssystem, er det situasjoner der det også fungerer offline.

I følge nettstedet er det over 25 millioner LastPass-brukere – og rundt 70 000 av disse er bedrifter. Disse tallene skyldes sannsynligvis lederens integreringsmuligheter og det faktum at LastPass støtter en rekke enheter, inkludert iOS, Android og til og med BlackBerry. Men vær advart: det er definitivt ikke alles førstevalg. Som du vil merke av Trustpilot-poengsummen, er blandingene blandede –– og årsakene er overalt.

Skjermbilde av lastpass.com LastPass – Trusted By Millions

Så hvis du leter etter et dyktig styringssystem, er LastPass flott. Men av lyden av det, hvis du tilfeldigvis blir sittende fast og trenger litt kundestøtte, vil du kanskje ikke like svaret du får. Uansett er det et gamble, men igjen, de som elsker LastPass … ELSKER LastPass

Trustpilot-poengsum: 1,8 / 5 (det laveste på listen vår)
PRIS: Gratis betalte medlemsalternativer tilgjengelig
Plattformstøtte: Window og Mac
Mobilsupport: iOS, Android og BlackBerry
Nettleser-plugin-moduler: Google, Chrome, Firefox, Linux, Opera, Microsoft Edge, Safari og mer

Dashlane

Skjermbilde av daslane.com Dashlanes plan for enkeltpersoner


Så langt har vi sett en rekke brukbare gratis passordadministratorer på denne listen, men noen ganger er det verdt å slå ned noen få dollar i måneden. Og heldig for deg, Dashlane er en av få ledere med et premium betalt kontoalternativ (ca $ 40 per år eller $ 3,33 per måned) som faktisk er verdt bonusfunksjonene..

Med en premiumkonto (for enkeltpersoner eller familier – familieplanene koster $ 60 per år), er lagring av passord ubegrenset, og du kan synkronisere alle passordene dine på flere enheter. Men det er ikke alt …

Skjermbilde av dashlane.com Dashlanes funksjoner

Dashlane har også mange patenter for å bevise at det er bransjeledende innen sikkerhet. Ikke bare blir medlemmene varslet om datainnbrudd og potensielle hacks, men de får også veiledede trinn for å lære hvordan de kan handle. Fordi en av hovedprinsippene til plattformen er dens forpliktelse til personvern. Dashlane er fullstendig gjennomsiktig om datadeling (de gjør det ikke) og lagring (de kan ikke se det – selv om de ville).

Skjermbilde av dashlane.com Dashlanes VPN-funksjoner

Men den mest attraktive bonusen for å ponere opp en månedlig avgift, og en som er unik for Dashlane fra andre passordadministratorer, er en sikker VPN-sikkerhetsfunksjon, som er ideell for de som befinner seg på nettet via tilfeldige Wi-Fi-hotspots. Det beste av alt er at Dashlane har et rykte på bransjen som et toppledende, førsteklasses administrasjonsverktøy på grunn av sin enkelhet – et flott alternativ for de som kan være ny i passord og private lagringstjenester og ønsker å starte med en grunnleggende intro. Definitivt det foretrukne valget for første omgang.

Trustpilot-poengsum: 4.4 / 5
PRIS: Gratis betalte medlemsalternativer tilgjengelig
Plattformstøtte: Window og Mac
Mobilsupport: iOS og Android
Nettleser-plugin-moduler: Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Safari og mer

KeePass

Skjermbilde av keepass.com KeePass hjemmeside

Hvis du leter etter en passordbehandling med et elegant, topp moderne grensesnitt og skarpe UX / UI-muligheter, vil du kanskje fortsette å rulle. Når du besøker nettstedet til KeePass, kan du tro at du har gått tilbake i tid. Hjemmesiden er utrolig grunnleggende – nesten avskyende. Imidlertid, hvis det er sikkerhet og et godt omdømme du er ute etter, noen få flere klikk, så vil du begynne å forstå hvorfor så mange brukere har valgt det som deres foretrukne lagringsside..

Cybersikkerhetskonsept

KeePass faller inn i den kjente kategorien med polariserende verktøy for styring av passord, og har sine mangeårige fans og sine ivrige motstandere. Alt avhenger egentlig av hva du er ute etter. Hvis som så mange, tanken på å lagre informasjonen din på skybaserte plattformer lurer deg, KeePass kan bare være noe for deg. Enkelt, solid, og knapt en frill i sikte.

Skjermbilde av keepass.com KeePass hjemmeside

Men det er ikke å si at KeePass ikke har noe spesielt å tilby. Brukere som ikke bryr seg om skybaserte systemer, kan dra nytte av den mest tilpassede og tilpassbare, offline tilnærmingen til passordadministrasjon.

Skjermbilde av keepass.com KeePass’s versjoner

Det er en randomisert passordgenerator, flerspråklig støtte og en omfattende plugin-arkitektur. I tillegg er KeePass bærbar og kan bæres på en USB-pinne og kjører på Windows uten å være installert (også kompatibel med Mac).

Skjermbilde av KEEPASS.com KeePass på oversettelsesfiler

For å gi deg en ide om teknologien som tilbys her: nettstedet, med ros for sine bærbare funksjoner, antyder fordelene med å lagre informasjon om nøkkelfiler som kan leve på en brent CD eller en diskett (EN FLOPPY-DISK!) Så ta det som et advarselsskilt. Men KeePass er definitivt en nybegynnerdrøm – enkel, til-punktet og grunnleggende passordadministrasjon og lagring på sitt beste.

Trustpilot-poengsum: 4.0 / 5
PRIS: Gratis
Plattformstøtte: Window og Mac
Mobilsupport: Begrenset
Nettleser-plugin-moduler: Begrenset

1Passord

Skjermbilde av 1password.com 1Passwords hjemmeside

Faktert som verdens mest elskede passordbehandling, er det lett å se hvorfor 1Password fortsetter å være en slik favoritt. Ikke bare har 1Password et gjenkjennelig og pålitelig bransjenavn og rykte, men det er et flott verktøy for å administrere flere kontoer på en gang – mesteparten av tiden.

Skjermbilde av 1password.com 1passordets sikkerhetsside

Til tross for favorittismen, har 1Password noen ulemper – hvorav den ene er mer irriterende enn en faktisk avtalsbryter. Mens andre ledere stoler sterkt på tofaktorautentisering, får 1Password deg til å jobbe litt hardere. Hvis brukere for eksempel vil logge på kontoene sine fra en ny enhet, gir 1Password deg et hovedpassord og en kode som bare er tilgjengelig via en enhet du allerede har brukt for å få tilgang til kontoen din tidligere. Hvis du ikke tilfeldigvis har denne enheten, må 1Password sende deg en annen lang og komplisert generert kode som du kan komme inn igjen. Ikke veldig praktisk, spesielt for noen som prøver å begrense antall passord. Det styrker imidlertid sikkerheten til boksen som inneholder all informasjonen din. Men tilbake til de gode greiene.

Skjermbilde av 1password.com 1 Passordstøtte for synkroniseringsalternativer

1Password fungerer hovedsakelig som et offline skrivebordsadministrasjonsverktøy (ligner på KeePass), men alternativet er tilgjengelig hvis du vil laste opp passordene dine manuelt til skyen, eller synkronisere dem til enheter via Wi-Fi eller USB-stasjoner. Den gir alle standardfunksjonene til mange andre ledere, inkludert autofyll med ett klikk for skjemaer og kontrakter, og beskyttede personverninnstillinger med bruddvarsler. Og mens gratis tjenesten er god og fullfører jobben som den er, er det betalte alternativer for de med høyere forventninger. For eksempel…

Skjermbilde av 1password.com 1Passwords familieplan

Ønsker du å beholde det hele i familien? Det er kanskje ikke en bedre leder fordi 1Password tilbyr spesialiserte beskyttelsespakker for hele husholdninger. For $ 4,99 per måned (for en familie på 5– $ 1 ekstra per ekstra medlem), logger 1Password deg automatisk på hvert familiemedlems favorittnettsteder med et enkelt klikk, samtidig som du beskytter verdifulle passord, kredittkort og alt annet som er for personlig til tekst eller tekst e-post.

Og hvis det kan gjøre alt det for familien din, kan du tenke på hva 1 passord også kan gjøre for din lille bedrift. Kostnadene er høyere med en bedriftskonto (fra $ 7,99 per bruker per måned), men sikkerheten og sjelefredet bak 1Passwords dedikerte personvernfunksjoner, samt 24/7 tilgang til kundeserviceteamet, kan godt være verdt å bruke. I tillegg har alle abonnementsnivåer en risikofri 30-dagers gratis prøveperiode.

Skjermbilde av 1password.com 1Passwords forretningsplan

Men i grunn, uansett hva du trenger for passordbehandleren din – uansett om du er solo bruker, familiemedlem eller del av et arbeidsområdeteam – har 1Password dekket deg.

Trustpilot-poengsum: 4.6 / 5
PRIS: Gratis betalte medlemsalternativer tilgjengelig
Plattformstøtte: Window og Mac
Mobilsupport: iOS og Android
Nettleser-plugin-moduler: Google, Chrome, Firefox, Linux, Opera, Microsoft Edge, Safari og mer

RoboForm

Skjermbilde av roboform.com RoboForms hjemmeside

Hvis du leter etter en passordbehandling med et elegant, topp moderne grensesnitt og skarpe UX / UI-muligheter, vil du kanskje fortsette å rulle. Imidlertid, hvis det er sikkerhet og et solid rykte du er ute etter, kan RoboForm bare være alternativet for deg.

Skjermbilde av 1password.com RoboForms brukeranmeldelser

Et svært allsidig verktøy med noen fantastiske, innebygde funksjoner og plug-ins for mange forskjellige nettlesere, RoboForm-brukere er besluttsomme og urokkelige i deres lojalitet.

RoboForm startet opprinnelig sin markedsdebut tilbake i 1999 – en antikk etter moderne standard. Faktisk er det fortsatt et av de eldste, fortsatt operative verktøyene for passordbehandling. Og med god grunn: det fungerer! Til tross for fremskrittene innen managerteknologi de siste 20 årene, har RoboForm gjort veldig få endringer eller anstrengelser for å holde tritt med dagens trender – og det faktum at det fortsatt er så populært, bør fortelle deg alt du trenger å vite.

I motsetning til andre nivåer for betalte tjenester tillater ikke RoboForms gratisversjon passordsynkronisering på flere enheter. Hvis du ønsker å ha en fullt tilgjengelig administrasjonstjeneste på tvers av nettverket ditt, vil du kanskje se andre steder etter en oppgradert premiumtjeneste.

Skjermbilde av roboform.com RoboForms brukerstøtte

Men de grunnleggende RoboForm-alternativene er overkommelige og leveres med tilstrekkelige bonuser, inkludert flerfaktorautentiseringer og dedikert, prioritert støtte fra deres kundeserviceteam – 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Trustpilot-poengsum: 4.7 / 5
PRIS: Gratis betalte medlemsalternativer tilgjengelig
Plattformstøtte: Window og Mac
Mobilsupport: iOS og Android
Nettleser-plugin-moduler: Chrome, Firefox, Explorer, Microsoft Edge, Safari, Opera og mer

Bitwarden

Skjermbilde av bitwarden.com Bitwardens produktside

Det er enkelt. Og så er det enkelt OG gratis. Faktisk, ifølge nettstedet, bryter Bitwarden det så enkelt som mulig: ‘En passordbehandling er ubrukelig hvis du ikke lett får tilgang til den’. Og det sier stort sett alt. Bitwarden er ikke bare et av de mest pålitelige, pålitelige og gratis verktøyene for passordadministrasjon, det er også utrolig brukervennlig og fullpakket med mange funksjoner.

Skjermbilde av bitwarden.com Bitwardens programvare med åpen kildekode

Bitwardens programvare med åpen kildekode gjør tilgjengelighet til en topprioritet. Den har stor sikkerhet på tvers av flere plattformer og inkluderer praktiske faktorer som synkronisering for team og bedrifter på flere enheter. Ikke bare det, men det tilbyr også ubegrenset online lagring og valgfrie muligheter for selvhosting. Og best av alt – en grunnleggende plan er bokstavelig talt GRATIS.

Skjermbilde av bitwarden.com Bitwards prisside

Premiumplaner starter på $ 10 per år og inkluderer tilleggsfunksjoner som hvelvrapporter for hvelv, som gir deg beskjed om hvilke av passordene dine som kan være for svake eller enkle å gjette, samt prioritert kundesupport tilgjengelig når du trenger dem –– som sannsynligvis vil være aldri, takket være all den dedikerte oppmerksomheten mot datakryptering. Uansett hvilket nivå medlemskapet ditt er, blir dataene dine kryptert helt før de forlater enheten din, og bare du har tilgang til den.

Skjermbilde av bitwarden.com Bitwards hjemmeside

Mens Bitwarden har rykte som et topprangerende verktøy på grunn av sin enkelhet – og selv om det kan høres tiltalende ut – kan det hende du også trenger noe litt mer grundig enn en anerkjent gratis manager. Men Bitwarden er fortsatt et godt valg for de som kan være nye med verktøy for passordadministrasjon og ønsker å starte med en grunnleggende intro. Definitivt det foretrukne valget for første omgang.

Trustpilot-poengsum: 4.4 / 5
PRIS: Gratis betalte medlemsalternativer tilgjengelig
Plattformstøtte: Window og Mac
Mobilsupport: iOS og Android
Nettleser-plugin-moduler: Google, Mozilla, Opera, Microsoft Edge, Safari og mer

Cybersecurity-konsept

Der har du det! En omfattende sammenligningsguide for bare seks av de største navnene og de mest populære passordbehandlerne på markedet. Som du kan se, tilbyr hvert system virkelig noe for omtrent alle – fra nybegynnere til eksperter; fra budsjetterte og bank-breakers. Men på slutten av dagen er djevelen i detaljene. Er det verdt det å bruke? Eller kan du klare å strekke ut dollarene dine i bytte for service og sikkerhet av topp kvalitet? Nå som du kjenner høydepunktene, nedturene og alt derimellom, er vi sikre på at du vil kunne bestemme hvilket administrasjonsverktøy som er riktig for deg.

FAQ

Hva er passordadministrasjon?

Passordadministrasjon er et sett med prinsipper og beste praksis for brukere mens de lagrer og administrerer passord på en effektiv måte for å sikre passord for å forhindre uautorisert tilgang.

Hvordan fungerer passordadministratorer på tvers av enheter?

En passordbehandling lagrer passordene dine i kryptert form, hjelper deg med å generere sikre tilfeldige passord og lar deg enkelt få tilgang til passordene dine på alle de forskjellige enhetene (datamaskiner, smarttelefon, nettbrett).

Er passordadministratorer trygge?

Passordadministratorer lagrer passordene dine i et sikkert hvelv, og lar deg bruke et sangerens hovedpassord for å få tilgang til dem. Du kan eventuelt bruke et ekstra sikkerhetslag ved å legge til en tofaktorautentiseringsmetode til kontoen din.

Hvor mye koster passordledere?

Betalte passordadministratorer koster vanligvis mellom $ 20 og $ 60 per år for en person å bruke, selv om anstendige er tilgjengelige for gratis og toppnivåalternativer.

Kan passordbehandlere hackes?

Hver passordbehandling har feil som kan la angripere stjele passord fra enten Chrome-nettleserutvidelsen eller Android-appen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map