6 mest vellykkede ICO-er gjennom tidene etter forhøyet beløp | Del II

ICO

ICO-er (forkortelse for Initial Coin Offerings) har brakt mange investorer, oppmerksomhet og dårlig omtale i kryptosfæren de siste par årene. Gjennom ICOs, også referert til som kryptosalgssalg eller token-salgshendelser, har forskjellige selskaper klart å skaffe mye kapital for å lansere sine prosjekter fra bakken.

Selv om det antas at mer enn 70% av ICO-ene som ble lansert i 2018 var totalt svindel, er det nok positive eksempler som viser at de kan være svært verdifulle verktøy når det gjelder å skaffe kapital.

Nedenfor har vi laget en liste med de mest vellykkede ICO-ene gjennom tidene ved å se på hvor mye de har klart å samle inn.

1. Filecoin ($ 257 millioner)

Øverst på listen vår sitter Filecoin’s ICO, som fant sted i bare to dager i september 2017. Frem til i dag anses dette å være den mest vellykkede ICO gjennom tidene, for å skaffe $ 257 millioner. Bortsett fra denne imponerende ICO, er Filecoin også kjent for å motta store investeringer og støtte fra topp risikokapitalister i Silicon Valley, inkludert store navn, som Y Combinator, Naval Ravikant, Andreessen Horowitz og Winklevoss Capital.

Filecoin er et open source-kryptovaluta og digitalt betalingssystem, som også tar sikte på å bygge et desentralisert skylagringsnettverk ved hjelp av en teknologi kalt IPFS (InterPlanetary File System) for å lagre og registrere data på en sikker måte. Noen mener at Filecoin ICO var en så stor suksess fordi prosjektet allerede hadde støtte fra investorene ovenfor, mens andre mener at det faktum at det var den første regulatoriske ICO i USA, hadde en massiv positiv effekt..

2. Tezos ($ 232 millioner)

Når det gjelder kryptolanseringer, kan få konkurrere med mengden av sprøytenarkoman Tezos klarte å skape. Tezos er uten tvil et veldig kontroversielt prosjekt. Kort sagt, det er en smart kontraktplattform som introduserte verden for den første “selvutviklende blockchain.” Plattformen skiller seg ut fra mengden ved å la tokenholdere godkjenne og finansiere nye protokolloppdateringer.

Under ICO i juli 2017 klarte Tezos-prosjektet å skaffe over 232 millioner dollar. Til tross for flere sperringer (som den juridiske tvisten mellom direktøren for Tezos Foundation og utviklingsteamet), viste Tezos at prosjekter som adresserer virkelige utfordringer i kryptoverdenen (som skalerbarhet og styring) har en veldig god sjanse for å oppnå enorme Økonomisk støtte.

3. Sirin Labs ($ 157 millioner)

Akkurat som mange andre blockchain-prosjekter, Sirin Labs har som mål å bygge bro over gapet mellom massemarkedet og blockchain-økonomien. Det søker å gjøre det ved hjelp av operativsystemet Finney, det første open source blockchain OS for smarttelefoner og alt-i-ett stasjonære enheter.

Under sin ICO i desember 2017 klarte Sirin Labs å skaffe $ 157,8 millioner, noe som gjorde den til den tredje mest vellykkede ICO i verden.

Mange eksperter mener at denne ICO var så vellykket fordi etterspørselen etter PC- og smarttelefonløsninger for tiden øker betydelig. Ikke bare det, men sikkerhet og personvern blir sakte to av de største bekymringene for kundebasen.

4. Bancor ($ 153 millioner)

Bancor er et blockchain-basert prediksjonsmarkedsprosjekt. Plattformen tillater brukere å konvertere mellom forskjellige tokens i motsetning til å bytte dem på kryptovalutamarkeder. Prosjektet har som mål å løse en av de mest presserende problemene som kryptomarkedet for tiden sliter med – illikviditet.

Bancor holdt ICO 12. juni 2017, og klarte å skaffe svimlende $ 153 millioner i Ethereum, som alle skal brukes i utviklingen av plattformen. Blockchain-prosjektet hadde støtte fra toppnivåinvestorer, som VC-firmaet Blockchain Capital, og den anerkjente investoren Tim Draper, som begge antas å ha kraftig påvirket den gjennomsnittlige investorens syn på dette prosjektet..

5. Qash ($ 105 millioner)

Under en ICO kjent som Qash Token Sale som fant sted mellom 6. og 8. november 2017, klarte Qash å skaffe $ 105 millioner, noe som gjorde den til en av de mest vellykkede blockchain ICOene gjennom tidene.

Nå, halvannet år etter vellykket ICO, har Qash-prosjektet utviklet seg massivt, og teamet bak prosjektet er fast bestemt på å gjøre det beste ut av alt ved å holde seg til den imponerende stramme veikartet.

6. Aragon ($ 73 millioner)

Aragon har en spesiell plass i historien til de mest vellykkede ICOene gjennom tidene, siden den klarte å skaffe seg rundt 73 millioner dollar. Aragon er et open source-prosjekt bygget på toppen av Ethereum blockchain. Det tar sikte på å bli en desentralisert autonom organisasjon (DAO).

Prosjektet er også kjent for å ha en av de raskeste ICO-ene i historien. 17. mai 2017 klarte Aragon å knuse alle tidligere poster, da det samlet inn nesten 25 millioner dollar på bare 15 minutter.

Konklusjon

Suksessen til en ICO bør ikke bestemmes av den totale innsamlede kapitalen. Fra en investors synspunkt betyr ikke investering i en ICO som samlet inn mest penger nødvendigvis at symbolene faktisk vil bli en suksess på markedet. Å investere i en ICO er en veldig kompleks sak.

Ved å se på listen over 6 mest vellykkede ICO-er etter beløp, kan vi konkludere med at det ikke er et perfekt mønster for suksess. Uansett ser det ut til at to av de viktigste aspektene som bidrar til suksessen til en ICO er støtte fra seriøse investorer (på forhånd), og om prosjektet løser eller ikke løser problemer i det virkelige liv.

Utvalgt bilde: itweb.co.za

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me