ATROMG8 Endelig oppført på BIBOX- Skaff deg poletter nå!

ATROMG8

BIBOX er en av verdens beste kryptovalutautvekslingsplattformer med en daglig omsetning som overstiger milliard dollar (USD). Betjent av et dyktig team av tidlige kryptoadaptere, er BIBOX absolutt en styrke å regne med i bransjen. 

Nesten alle Blockchain- og Cryptocurrency-prosjekter tar sikte på å nå millioner av mennesker på få sekunder gjennom notering på verdens største kryptobørs som BIBOX. ATROMG8 er et av de innovative prosjektene som har hatt æren av å være nylig oppført på BIBOX. All denne store suksessen stammer fra de imponerende teknologiske innovasjonene som ble vist av skaperne, utviklerne og designerne kombinert med hardt arbeid fra hele teamet. Men hva er det egentlig? Hva gjør den? Hvorfor noterer slike verdenskjente børsplattformer det? La oss finne det ut!

Om landskapet

ATROMG8 er 5.0. MixNet Superstructure med en Multi Blockchain-basert plattform. Med sitt svært avanserte økosystem er ATROMG8s plattform designet for å gi brukerne det høyeste sikkerhets- og personvernnivået som for tiden er tilgjengelig på markedet. ATROMG8s unikhet går utover evnen til å koble til flere blokkjeder. Det handler om ønsket om å kombinere produktene til forskjellige tjenesteleverandører i bransjen og sammen skape et sikkert og raskt sanntidsøkosystem. ATROMG8s økosystem er som et kjøpesenter hvor du kan finne alt du trenger. Alt i ett Søknad under en paraply.

Muligheten til å lage ditt eget økosystem og koble det til plattformen vår er bare en av de mange tilleggsverdiene til ATROMG8. Ved å koble til nettverket vårt, vil du dra nytte av den eksponentielle veksten av dine tilbudte tjenester og gratis reklame for lanseringen av dine nye produkter. Dermed genererer et vinn-vinn-resultat for alle deltakerne. Per i dag har flere grupper og organisasjoner ledet av noen av de mest fremtredende personene i Blockchain-samfunnsområdet blitt enige om å distribuere sine prosjekter på ATROMG8. Besøk ATROMG8.com 

Å eliminere svindel er ekstremt viktig i dagens svært digitaliserte verden der data er verdt mer enn petroleum og gull. Hackere leter alltid ubarmhjertig etter klinket i rustningen for å få tilgang til viktige data og utnytte det unødig. Hvert år blir millioner av dollar utpresset, eller stjålet, gjennom slike datatyverioperasjoner. I mange tilfeller resulterer disse operasjonene i identitetstyveri, som ofte er verre enn tap av penger. Dette er grunnen til at det er et desperat behov for et hackerfritt miljø der brukere kan utveksle data på en bekymringsfri måte uten å frykte at deres private data vil bli brukt av tredjeparter uten deres kunnskap og samtykke. Basert på disse grunnleggende prinsippene har ATROMG8 opprettet en messenger med høy sikkerhet som forbinder mennesker og skaper et trygt miljø for bedrifter, statlige og utdanningsinstitusjoner for å kommunisere og utveksle sensitiv informasjon uten frykt for å bli hacket.. 

Å holde dataene trygge

Når det gjelder datakryptering og sikkerhet mot datatyveri, beskytter vårt økosystem alle parter som er involvert i enhver transaksjon. Uansett hvilken tjeneste eller hvilken bransjedel som deltar, fortsetter de teknologiske innovasjonene som brukes til design og utvikling å tilby en høy grad av sikkerhet. For å sikre kvalitet kom verdensberømte eksperter sammen som et team for å utvikle noe så strålende og revolusjonerende at det vil overraske hele verden. For aller første gang er det en messenger der dusinvis av andre avanserte funksjoner er i ferd med å bli lagt til i nær fremtid. Så, brukere kan utveksle data, kommunisere og til og med kjøpe eller selge tjenester relatert til en rekke forskjellige bransjer. Alt i en plattform drevet av blockchain. 

For å nå det olympiske nivået i dagens Blockchain-sfære, deltar ATROMG8 med sitt Enterprise Accelerator-program, sammen med vår 5.0. MixNet overbygning, i Accubits Technologies Chainsat Project. Oppdraget, som heter Chainsat, er satt til å sende en 12 kg veiende satellitt med lav jordbane til verdensrommet i et forsøk på å lage en bedrifts blockchain-hovedbok som kan muliggjøre et sikkert transaksjonsnettverk for fremtidige økonomiske og IoT-systemer. Der blockchain-teknologien helt dreier seg om konseptet med desentralisering og gjennomsiktige operasjoner, blir potensialet til denne allsidige teknologien ikke fullstendig nådd på grunn av de ineffektive datadelingsmodellene som er tilstede i dagens kultur. Ikke desto mindre trives Blockchain bare med forestillingen om sikkerhet, og det er akkurat det Chainsat er satt til å etablere samtidig som de overholder de konvensjonelle databeskyttelsesforskriftene. 

Få hendene på ATROMG8 Tokens

Med ATROMG8s 5.0 MixNet-overbygning tar vi ting til et helt nytt nivå, noe som gjør brukerens opplevelse sømløs og uanstrengt. Målet vårt har alltid vært å ta menneskelig kommunikasjon til neste nivå og få til en revolusjon i den digitale verden. Nå som ATROMG8 er oppført på BIBOX, alle kan enkelt dra nytte av våre gode tilbud på ATROM-mynten! Så fortsett og registrer deg i dag for å få tilgang til de beste tilbudene på ATROM-mynter! 

Ticker:             AG8

Nettsted:         ATROMG8.com


Utveksling:      Bibox.com

Referanse:    https://coinmarketcap.com/exchanges/bibox/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector