AvaTrade gjennomgang

Kryptoer

Tilleggsinformasjon

 • BTCUSD: 1%; EURUSD: .00015; GBPUSD: .0002; GULL: .5; OLJE: .03 Handelsgebyrer
 • CFDs marginhandel
 • [email protected] E-post

Målgruppe

 • Global

Innskudd

 • Kredittkort, Bankkabel, Paypal, Neteller, Skrill

Valutaer

 • USD, EUR, GBP, AUD, CAD

Pressmiddel

 • 20: 1 Crypto, 200: 1 Mainstream Instruments

Fordeler

 • Praktisk CFD-megling for fiatholdere som leter etter kryptoer
 • Seks forskjellige kryptokurrency-kontrakter tilgjengelig for handel
 • Overnattingsgebyrer relativt lave

Ulemper

 • Godtar ikke amerikansk trafikk.
 • Faste spredningshastigheter litt høye.

AvaTrade – Fem forskjellige kryptovalutaer på gearing opp til 20: 1

AvaTrade tilbyr marginhandel av bitcoin, ethereum, litecoin, ripple og dash på MetaTrader 4 eller deres egen proprietære plattform. Marginkrav er blant de laveste i markedet, så hvis du er ute etter en megler som gir sjansen for store posisjoner til relativt lave kostnader, se på Ava.

Spreadene deres kan bli litt høye, men vekslingsrenter – deres rente på dagsposisjoner – er relativt lave, og spekteret av kryptoer som er tilgjengelig for leveraged trading er best i markedet. Det er også en velkomstbonus som kan gi handelsmenn opptil $ 10 000 gratis – og selv om det ikke er det enkleste å fjerne, kommer bonusen uten småtrykk som påvirker muligheten til å sette inn, trekke ut eller handle som du ønsker. Så det hele er opp ned.

Åpne en konto

Du kan åpne en demo-konto, som lar nye kunder 21 dager spille rundt $ 100 000 i virtuelle penger for å bli vant til plattformen. Alt som kreves er en e-postadresse og et passord for å åpne en demo-konto. For å begynne å handle kryptovaluta med avatrade for ekte penger, må du fylle ut noen biografiske detaljer og skissere din handelsopplevelse. Når du blir spurt om din foretrukne handelsplattform, velg enten AvaTradeAct eller MT4-plattformen, de er de to som tilbyr krypto. Du kan enkelt åpne flere plattformkontoer etter registrering, så dette er ikke viktig.

Deretter gir du litt bakgrunn om økonomi, yrke og erklærer at du ikke er statsborger i USA (er du en amerikansk statsborger? Evolve. Markets er det beste alternativet for bitcoin CFD-er, og 1broker er ditt sted hvis du vil handle mainstream. instrumenter med bitcoin).

Innskudd og uttak

Du vil da få brukernavnet ditt og bli bedt om å sette inn, noe som kan gjøres med visum eller hovedkort eller via bankoverføring. Du må laste opp en regjerings-ID og en regning for å låse opp kredittkortinnskuddet, uten tvil for å beskytte mot tilbakeførsel. Minimum innskudd er $ € £ 100 på kreditt- eller debetkort, mens bankoverføringer kan gjøres fra $ 500.

AVATrade velkomstbonus

Ava lokker nye brukere til å ta steget og trekke ut kredittkort med en bonus som tilsvarer 20% av innskuddsbeløpet. Bonusen er gyldig for innskudd over $ 200, og er begrenset til et totalt beløp på $ 10.000. For å få utbetalt bonusen, må brukerne omsette $ 10.000 for hver $ 1 i bonus – eller $ 10 per lothandel – noe som er en heftig sum, men så mange brukere som arbeider med 200: 1-leverages, er det ikke så uoverkommelig som det kan først dukke opp. Alias, for kryptovalutaentusiastene blant oss, begrenset til en 20: 1-innflytelse, kan denne bakken være litt vanskelig å klatre.

Uansett er det gratis penger. Innskuddsbeløp og inntjening kan bli trukket uavhengig av bonusstatus, og det er altså opp ned hvis du klarer å oppfylle omsetningskravene.

Protip – siden bonusen er alt eller ingenting, kan det lønne seg å lufte den forventede omsetningen din i løpet av de neste 12 månedene, bestemme hvor mye bonus som vil tømmes, og deretter gjøre ditt første innskudd tilsvarende. Omsetningen fra påfølgende innskudd teller mot omsetningskravet, og dette kan være din beste sjanse til å maksimere bonuskapitalen.

Kryptovalutahandel med AvaTrade

AvaTrade tilbyr en rekke forskjellige plattformer, og du kan ha mange demo- eller ekte kontoer. Hver handelskonto har en tilknyttet bruker-ID som du finner på siden “min konto”, og hovedpassordet ditt er det samme på alle plattformkontoer..

Hvis du trenger å handle nettbasert, er AvatradeACT løsningen din. To plattformer er tilgjengelige for nedlasting, AvaTrader og MetaTrader 4. Vi gjennomgår AvaTrade ACT nedenfor.

Crypto CFD-er på AvaTradeACT-plattformen

For å tilpasse AvaTrader-plattformen for kryptovaluta-overføring, klikk på “instrumentkatalogen” i navigasjonspanelet øverst på siden, uthev dine valgte kryptoer og klikk “abonner”. Dette vil legge dem alle til i takster på tabellen på venstre side av skjermen, bla ned til bunnen for å se. Høyreklikk på instrumentet for å få et midtre skjermbilde for kartvisning, samt for å åpne valutakortet med et klikk på “Individual deal rate window”. Klikk deretter på kjøp eller selg.

handelsskive

Handelsbeløp er definert i bitcoin i stedet for mye, så hvis du kjøper beløp 1, får du 1 bitcoin. Alternativet trader range lar deg angi antall pips i begge retninger du er villig til å ta din posisjon; Dette er nyttig i markeder med rask bevegelse der utførelsen kan forsinke noe. Klikk på “angi forhåndsbestemt stopp / tap” for å angi stopptap, ta fortjeneste eller etterfølgende stoppinstruksjoner. Dette kan også gjøres etter at handelen er utført fra sammendraget over åpne posisjoner nedenfor.

Vi kjøpte en bitcoin på 2333,95, og vår p / l er på – $ 20,16, som var spredningen på bestillingstidspunktet. Ikke bli skremt av P / L-linjen, som gjenspeiles i pips, med hver pip tilsvarer en krone. Klikk på fanen kontoinformasjon for å kontrollere helsen til den samlede porteføljen din.

Vi spiller her med en demo-konto, så det er omtrent $ 100 000 på kontoen. Den brukte marginen er bare $ 116,67, eller nøyaktig 5% av nettopp åpnet posisjon.

Andelen av egenkapitalnivå viser den nåværende situasjonen til kontoens egenkapital i forhold til en marginkalling. De fleste vil ikke åpne en posisjon ved å bruke $ 116 margin på en $ 100 000-konto, og derfor vil aksjeprosenten være ganske mindre enn 85 500% over marginanropet. AvaTrader, og MetaTrader også, vil utføre en marginkalling når den samlede egenkapitalen – balanse pluss p / l – når 10% av usd-marginbeløpet. I dette tilfellet til $ 11,60.

I tilfelle marginanrop vil AvaTrade ACT avvikle alle dine stillinger; MT4 lukker først den største tapende posisjonen, og fortsetter til kontokapitalen din er minst 10% av den brukte marginen. Sjekk beløp og marginbeløp nedenfor med krypto.

Utnytte Margin
Bitcoin 20: 1 5%
Ethereum 10: 1 10%
Litecoin 5: 1 20%
Ripple 5: 1 20%
Bindestrek 5: 1 20%

Tanker på plattformen

Så hva, hvis noen, er fordelene med å bruke AvaTrade-plattformen over MT4 for kryptovalutahandel?

Den eneste virkelige fordelen vi ser ved bruk av Avatrade er deres utfyllende tilbud fra signalleverandørene Zulutrade og Mirrortrader. Hvis du er interessert i å følge spesifikke signalleverandører gjennom en av disse to plattformene, eller til og med automatisere handelen din, kan disse være av interesse.

MT4 tilbyr imidlertid mye bedre helghandelfunksjonalitet. Mens handel med kryptovaluta er begrenset på begge plattformene i løpet av helgene, tillater MT4 handelsmenn å samhandle med eksisterende åpne posisjoner, ganske enkelt forby å åpne nye; Ava tillater ikke noen interaksjon med åpne posisjoner, noe som betyr at ditt eneste alternativ i et dårlig marked er å opprettholde marginkrav. Det er dermed sannsynligvis best å lukke AvaTrade-posisjoner på fredag ​​før handelen avsluttes.

Du vil mest sannsynlig også foretrekke brukergrensesnittet til metatrader, (og logikken litt vanskeligere med Avatrade – (forklar hvordan margin ting der er rart). Så lang historie kort: Hvis du kommer til dette for første gang og ikke har din egen, spesifikke grunn til å bruke AvaTrade, anbefaler vi å handle med Avatrade via MT4.

Gebyrtabell – Gebyrene er konstant over MetaTrader og AvaTradeACT

Spread (minimum) Swaps LongSwaps Short
Bitcoin $ 20 -0,0556% -0,0417%
Ethereum $ 3 -0,0556% -0,0417%
Litecoin $ 0,50 -0,0556% -0,0417%
Ripple $ 0,0030 -0,0556% -0,0417%
Bindestrek $ 2,50 -0,0556% -0,0417%

Merk at minimumsspredningen også er det mest sannsynlige du vil støte på.

Mobil

Android- og iOS-applikasjoner er tilgjengelige for både MT4 og AvaTrade ACT, med full funksjonalitet.

Kan se andre steder hvis:

Du kan få tak i noen faktiske bitcoin.

Bitcoin-innehavere har en verden av handelsalternativer på sine små kryptofinger. Bitmex er en bitcoin-bare Futures and Spot-derivatutveksling som tilbyr lave avgifter, massiv likviditet og en gjennomsiktig prisindeks. Det er mange alternativer tilgjengelig – sjekk ut våre beste bitcoin-derivatplattformer for å gjøre litt prissammenligning.

Bunnlinjen

AvaTrade er en pålitelig megler med over ti års erfaring i markedet. Generelt sett er det som gripehandlerne har med Ava deres spread, som er litt høyere enn gjennomsnittet i Forex-markedene; som det gjelder kryptovalutaer, er denne forskjellen ikke så uttalt. I tillegg er kryptobyttesatsene blant de laveste der ute, noe som bør kompensere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me