Beginner’s Guide to Staking PIVX for Passive Income

Hvis du er interessert i passiv inntekt ved å sette PIVX, en personvernfokusert kryptomynte, bør du fortsette å lese denne artikkelen. Vi vil diskutere noen av de viktigste faktorene som påvirker innsatsen din.

Hva er PIVX?

PIVX står for Private Instant Verified Transaction. PIVX-blockchain og kryptovaluta resulterte fra en gaffel i DASH-blockchain, men med en veldig bemerkelsesverdig forskjell. I stedet for å bruke Proof-of-Work som sin konsensusmekanisme som DASH, har PIVX implementert Proof-of-Stake som en konsensusmekanisme.

På grunn av denne konsensusmekanismen genereres ikke nye PIVX-mynter gjennom gruvedrift, og det betyr at den ikke krever dyr gruvedrift eller å måtte håndtere gruveprogramvare og gruvebassenger. I stedet får de som holder PIVX-mynter i den offisielle kjernen PIVX-lommeboken og holder lommeboken åpen og går med en internettforbindelse belønninger.

Proof-of-Stake er mer miljøvennlig og ressursvennlig enn Proof-of-Work, da det ikke krever ekstra energi for å produsere nye mynter.

PIVX ble opprinnelig lansert under navnet Darknet (DNET) 1. februar 2016, men ble senere omdøpt til PIVX på grunn av tilbakemeldinger fra samfunnet. PIVX er fokusert på å muliggjøre transaksjoner som er øyeblikkelige og private, samt å utvikle et styresett som støtter nettverket samtidig som det gir fordeler for alle PIVX-brukere.

PIVX legger også stor vekt på personvern. For å forbedre sitt eksisterende privatliv implementerte PIVX i november 2017- Zerocoin, en personvernforbedrende protokoll. Dette gjorde PIVX til den aller første Proof-of-Stake-mynten som migrerte til Zerocoin-protokollen.

Denne protokollendringen gjorde det mulig for PIVX-brukere å sende og motta økonomiske transaksjoner mens de var helt anonyme. PIVX har også mange fremtidige utviklinger i planen, inkludert en desentralisert sentral, en iOS-lommebok, stemmegivning i lommeboken, fleksible blokkstørrelser og I2P-nettverksintegrasjon.

PIVX er for øyeblikket priset til $ 0,864112, med en markedsverdi på $ 49,065,304. Myntens nåværende sirkulasjonsforsyning er på 56 781 166 PIVX.

Passiv inntekt PIVX-innsats

Fordi PIVX er en bevismynt, kan alle som har PIVX-mynter i den offisielle PIVX-kjerne-stasjonære lommeboken sette myntene sine for å motta nye mynter passivt. Hvis du vil vite hvor mye passiv inntekt du kan tjene, få tilgang til tjenestemannen PIVX kalkulator for belønning.

PIVX lommebok

Det første du må gjøre er å laste ned den offisielle PIVX stasjonære lommeboken herfra. Last ned versjonen som er kompatibel med operativsystemet ditt, og installer den deretter. Ikke velg Lett stasjonær lommebok hvis du har tenkt å stikke. Du må da godta installasjonskatalogen og deretter klikke “Neste” et par ganger. Denne prosessen vil ta mindre enn et minutt.

Deretter vil en skjerm vises, og den vil spørre hvor datakatalogen skal lagres. Det er her blockchain-dataene blir oppbevart. Det krever minimum 1 GB tilgjengelig minne. Standardkatalogen vil være tilstrekkelig, og du kan klikke “OK”. Hvis Windows Defender eller annet antivirus vises på skjermen med en popup-melding, klikker du bare for å gi tilgang.


PIVX-kjerne-stasjonære lommebok vil da starte og begynne å laste ned blockchain. Nedlastingen vil ta flere timer å fullføre prosessen, så bare la den kjøre til den er ferdig.

I mellomtiden kan du kjøpe noen PIVX fra Binance, Bittrex eller Bithumb. Når lommeboken er synkronisert, vil du kunne flytte dem til den nye PIVX-lommeboken.

Deretter vil du kryptere lommeboken for å sikre sikkerheten. Du kan oppnå dette ved å gå til “Innstillinger” og klikke på “Krypter lommebok …” Dette vil opprette et passord som vil bli brukt til å låse opp lommeboken når det er nødvendig.

Nå låser du opp lommeboken med passordet som er generert. Når du låser opp, merker du av for “For anonymisering og staking”. Lommeboken åpnes, og hvis en liten grønn pil vises i nedre høyre hjørne av lommeboken, betyr dette at lommeboken har begynt å stikke.

For å motta full innsatsbelønning, må du holde lommeboken åpen og koblet til internett 24/7. Hvis lommeboken bare er i drift 30% av dagen, vil bare 30% av belønningen bli mottatt.

PIVX Masternodes

En annen lønnsom metode for å generere avkastning er å kjøre en “masternode” på PIVX-nettverket. Masternoder er i utgangspunktet autoritetsnoder i nettverket som vil utføre visse tjenester som ikke kan gjøres av andre noder i nettverket.

Kilde: medium.com

De PIVX masternoder legge til rette for prosessen med å gjøre transaksjoner anonyme og øyeblikkelige, og de bidrar også til viktige styringsbeslutninger. For å kunne betjene en masternode på PIVX-nettverket, må du stake 10.000 PIVX. Dette vil tjene som sikkerhet for å holde masternoden ærlig og arbeide i nettets beste.

Til gjeldende priser må du ha minst $ 7,628 for å kunne kjøre en masternode. Selv om dette kanskje ikke er så budsjettvennlig for investorer som bare dykke i krypto, kan det øke innsatsbelønningene dine betydelig.

I tilfelle du satser minst 10.000 PIVX, vil du ikke bare motta 37,88 PIVX for innsats, men de vil også få 53,92 PIVX for masternodes-belønningen.

Derfor, hvis du allerede satser en større sum over 6000 PIVX, ville det være fornuftig å legge til 4000 til for å kunne kjøre en masternode og tjene den ekstra belønningen.

Konklusjon

Mens PIVX utgjør noen interessante funksjoner som en personvernmynt, har mange PIVX-eiere mer interesse for sin innsatsfunksjon. Og det er rimelig siden du mottar utbytte for noe så enkelt som å holde mynten i en åpen lommebok.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector