Beste Altcoins å se etter i 2020

beste altcoins

I kryptoøkosystemet endres ting raskt. Selv om vi kan forutsi de beste altcoins, kan noen av beregningene som virker essensielle i dag, plutselig endre seg i løpet av noen måneder.

Likevel, når vi går inn i et nytt tiår, vil vi se på noen viktige hendelser som sannsynligvis vil forme markedet i 2020. Gitt at kryptovalutamarkedet varmes opp, er det på tide å se på noen av de lovende altcoinsene.

Grunnen til at vi fokuserer på altcoins er at de projiserer et utrolig potensial for gevinster. Videre er de også veldig rimelige, og eliminerer dermed eventuelle barrierer for anskaffelse. Faktisk, med noen få dollar, kan du kjøpe flere tusen altcoins og vente på at verdien deres skal sette pris på.

I denne guiden får du de beste altcoins å se etter i 2020. Etter å ha lest, finner du nødvendig informasjon om disse myntene, som du vil bruke til å ta en informert investeringsbeslutning. Så, la oss se gjennom de beste altcoinsene i 2019 og argumentere for hvorfor de vil være de å se på i 2020.

TRX

tron-logo

Juli 2018 var måneden da ting begynte å krystallisere for BitTorrent. TRON kjøpte BitTorrent, den største peer-to-peer-fildelingsprotokollen i verden og nådde vår liste over beste altcoins, med 100+ millioner brukere og utgjorde 33% av den totale internettrafikken.

Gjennom oppkjøpet hadde TRON som mål å slå sammen sitt blockchain-nettverk med BitTorrent’s P2P-nettverk. Partnerskapet, kalt Project Atlas, vil skape en infrastruktur for en desentralisert distribusjonsplattform for en verdensomspennende brukerbase.

TRON-nettverket vil være gunstig for torrentøkosystemet ved å legge til lagring og båndbredde på plattformen. I utgangspunktet opererte BitTorrent-nettverket på en insentivmodell som tillot brukere som laster opp raskere, å laste ned raskere. Imidlertid, med inntreden av TRON-teknologi, vil BitTorrent nå tilby TRX-tokens som kompensasjon for bidrag. Brukere av den nye teknologien vil nå få raskere nedlastinger ved å by på TRX-tokens.

Ser vi på styrken til TRON, kombinert med styrken til BitTorrent, er det lite sannsynlig at Project Atlas vil mislykkes i 2020. Siden BTT-token for øyeblikket handler til en lav pris, gir det et insentiv for kunnskapsrike investorer å kjøpe. Grunnleggende peker på en økning i verdien av symbolet i 2020, som kan prege flere millionærer. 

IoTeX en del av våre beste Altcoins

IoTeX-logo

Grunnlagt i 2017, IoTeX er et åpen kildekode-prosjekt som skaper en ny personvern-sentrert blockchain-plattform for å lette tingenes internett (IoT). Tingenes internett refererer til utsiktene til digital interaksjon utover personlige dingser og datamaskiner for å innlemme alle enheter med digitale evner. Anslag antyder at innen 2022 vil antallet IoT-enheter overstige 50 milliarder. Og med sikkerhet som et viktig anliggende i en internettaktivert verden, er det behov for sikre kommunikasjonsmetoder. Det er dette nisjemarkedet IoTeX er ment å fylle.

IoTeXs arkitektur bruker en blockchain som gir sikkerhet for nettverket samtidig som det tilbyr styring og administrering av forskjellige sidekjeder for å utføre forskjellige funksjoner. Sidekjedene gjør det mulig for brukere å koble til IoT-enheter basert på forskjellige kriterier, som tillitsnivåer, funksjoner eller miljøer som er like.

En annen fordel med IoT er at den er personvernorientert. Spesielt har den to personvernmekanismer – betalingskoder og signaturer – for å skjule adressen til en transaksjonsmottaker.

Med privatliv og muligheten til å koble til mange enheter, lover IoT å være en spillveksler i 2020. For alle som ønsker en investering, vil det være en formueendrende investering å kjøpe en andel i IoTeX, gjennom VITA-mynt..


NPXS

NPXS-logo

NPXS er en mynt opprettet av Pundi X som skal brukes på deres blockchain-prosjekt. Prosjektet har til hensikt å bruke kryptovaluta for å lette kontantløse betalinger globalt. Pundi X skiller seg fra andre plattformer fordi den har en blockchain-aktivert Point-of-Sale (XPoS) maskinvare for å muliggjøre overføring av kryptovaluta. Selgere trenger bare å ha XPoS i butikkene, og kontantløse betalinger vil bli gjort uten problemer.

XPoS fungerer med en mobil lommebok (XWallet) som kunder bruker for å betale i murstein- og mørtelbutikker. Den har et grensesnitt som gjør det mulig for brukere å kjøpe og selge BTC, XEM, ETH og QTUM. Den har også en utsjekkingsmeny for å tillate kjøp med kryptovalutaer. Videre sporer XPoS lager og bestillinger mens de skriver ut kvitteringer etter hver transaksjon.

Pundi X planlegger å distribuere 100.000–700.000 enheter til mer enn 12 land i løpet av de neste tre årene. Suksessen med prosjektet, som har prestert godt i Hong Kong, vil gjøre symbolet blant de beste altcoins å se etter i 2020. Og med prisen på NPXS som for tiden handler lavt, kjøper NPXS-token nå og venter på en bull run vil være en formue-veksler i 2020.

Cardano

Cardano-logo

Cardano, grunnlagt i 2017, er den 12 største kryptovalutaen i verden etter markedsverdi. Den ble grunnlagt av Charles Hoskinson, en medstifter av Ethereum. Det tilbyr ikke bare en plattform for smarte kontrakter og Dapps, men også andre teknologiske fremskritt enn Ethereum.

Riktignok, i motsetning til andre beste altcoins, har ikke Cardano generert høy avkastning for investorer. Imidlertid er det en favoritt for utviklere fordi det lover å bygge en robust blockchain som leveres av andre mynter, for eksempel Ethereum.

I 2020 forventes to av bransjens PoS-nettverk å (re) lansere – nemlig Cardano og Ethereum. Cardano søker eksplisitt å oppgradere sin eksisterende PoS-plattform som et offentlig nettverk. Det oppgraderte nettverket vil ha 100 ganger flere mennesker som kjører programvaren enn Ethereum, Bitcoin eller andre PoW-systemer. Denne utviklingen vil være begynnelsen på å overlevere Cardano-protokollen til publikum.

Cardano vil løse tre store problemer som oppstod av 1. og 2. generasjon blockchain-prosjekter – interoperabilitet, skalerbarhet og bærekraft. Videre vil protokollen også ta opp problemet med internasjonal betalingsoverføring, som er tidkrevende og dyrt. Blockchain reduserer tiden det tar eller internasjonale overføringer fra noen få dager til noen få sekunder.

Med all denne utviklingen vil Cardano være en av de beste altcoins å se etter i 2020. Den relativt lave prisen sammenlignet med Ethereum gjør den ideell for de som ønsker å kjøpe mer. Dessuten vil Cardano som bevis på innsats revolusjonere PoS som aldri før.

Beste Altcoins Avsluttende bemerkninger

Etter å ha gitt deg et glimt av historien og den fremtidige utviklingen av ovennevnte altcoins, vet du nå de beste altcoins å se etter i 2020. Selvfølgelig kan markedsdynamikken endres, og uforutsette hendelser kan overraske oss med noe nytt. Men med tanke på at året 2020 allerede har begynt, tror vi at disse myntene vil holde fremtiden.

Utvalgt bilde: hacked.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map