Beste Bitcoin Cash (BCH) lommebøker for 2019

I dagens artikkel vil vi se på noen av de beste Bitcoin Cash-lommebøkene du bør prøve i 2019, så vel som på funksjonene deres.

Bitcoin Cash er en gaffelmynt fra Bitcoin i 2017. Hvis du er interessert i å kjøpe og handle med BCH, trenger du en lommebok for å lagre myntene dine og sende til og fra andre adresser..

I dagens artikkel vil vi se på noen av de beste Bitcoin Cash-lommebøkene du kan prøve i 2019.

Atomic Wallet

bitcoin_cash_crypto_wallet

Atomic Wallet ble opprettet av medstifter og administrerende direktør for Changelly, Konstantin Gladych, i 2017. Lommeboken har en variert liste over støttede eiendeler, som teller mer enn 300 kryptoer. Brukere kan lagre, sende og motta Bitcoin Cash, samt kjøpe med mynten med kredittkort fra Visa eller Mastercard. Det er også muligheten for å konvertere Bitcoin Cash til andre mynter og omvendt direkte fra lommeboken.

Atomic Wallet har ikke tilgang, og lagrer heller ikke gjenopprettingsfrø, private nøkler og passord. Alle transaksjons- og brukerdataene dine er kryptert via en AES symmetrisk algoritme og forlater aldri enheten du bruker for å få tilgang til lommeboken din.

Du kan laste ned og installere lommeboken på enheter som kjører på Windows-64 bit, macOS, Ubuntu, Debian, Fedora, og hvis du er en mobilbruker, er Android- og iOS-apper også tilgjengelige.

Ledger Nano S

Ledger Nano S er en populær hardware-lommebok som tilbyr et sikkert lagringsalternativ for en rekke mynter og poletter. Lommeboken er høyt rost for sine sikkerhetsimplementeringer, som sikrer sikkerheten til dine private nøkler ved å holde dem i et sikkert element sikret med en PIN-kode.

Den inkluderer en tofaktorautentiseringsmekanisme, og transaksjonene kan verifiseres manuelt via OLED-støtten ved å trykke på knappene på tjenesten. I tillegg til Bitcoin Cash støtter Ledger Nano S også Bitcoin, Ethereum, Litecoin og en lang liste med andre kryptoer.

medium.com

Guarda lommebok


Opprettet av et estisk selskap i 2017, Guarda lommebok er en programvare med åpen kildekode som har kompatibilitet over mange enheter og operativsystemer (Android, iOS, Web, Chrome-utvidelse, Windows, Linux, Mac OS).

Denne lommeboken kan brukes til å lagre Bitcoin Cash og en rekke andre mynter og poletter (40 og fortsatt teller).

Alle appversjoner av lommeboken lar deg veksle mynter direkte ved hjelp av Guardas innebygde sentral og kjøpe mynter med fiat ved hjelp av kredittkortet ditt.

Ingen av brukernes personlige informasjon eller private nøkler lagres på Guardas servering, slik at du har full kontroll over dine data og midler.

Trezor

Trezor er Ledger’s nr. 1 konkurrent, da denne maskinvareboksen også gir sikkerhet for kryptovaluta ved å lagre dem offline, beskytte pengene dine mot skadelig programvare og hacks.

De private nøklene er sterkt kryptert, og enheten er tilgjengelig via knapper og en innebygd skjerm for å kontrollere og validere transaksjonene dine. Trezor kan brukes til å lagre en bred liste over mynter, inkludert Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, Ethereum Classic og mange andre.

Electron Cash

Electron Cash er en gaffeltrommel fra Electrum. Denne lommeboken for forenklet betalingsbekreftelse (SPV) for Bitcoin Cash kan sikkerhetskopieres ved hjelp av en fraseuttrykk. Lommeboken kan kjøres på stasjonære operativsystemer som Windows, OS X og Linux, samt mobile enheter med Android.

Electron Cash er en lett lommebok som gjør det enkelt å få tilgang til og bruke ettersom du ikke trenger å vente på at hele Bitcoin Cash-blockchain skal lastes ned. Lommeboken gir også mulighet for multi-sig-funksjonalitet som gir mer sikkerhet til pengene dine.

Bitcoin Ubegrenset

Utviklerne på Bitcoin Ubegrenset offisielt lansert Bitcoin Cash 1.5.1.0-versjonen for BCH-lagring 20. desember 2018.

Denne stasjonære lommeboken kan lastes ned for operativsystemene Windows, Linux og Mac.

BTC.com

BTC.com er en nettbasert lommebok og et gruvebasseng lansert i 2015 av Bitmain. Den kan brukes på både mobile og stasjonære applikasjoner.

Bitmain Technologies er et kinesisk selskap, kjent som den største aktøren i krypto-gruveindustrien. Det tillater lagring, sending og mottak av Bitcoin Cash og Bitcoin-midler. BTC.com er kompatibel med både Android- og iOS-versjoner.

Denne hierarkiske deterministiske lommeboken muliggjør bruk av en master “seed” for å hente tapte midler, og har også multisignaturfunksjonalitet samt tofaktorautentisering.

Rahakott

Rahakott er en kryptovaluta-lommebok som gjør det mulig for brukere å enkelt administrere myntene sine hvor som helst de har tilgang til internett.

Det mest unike med Rahakott er at for å logge inn trenger du ikke en e-postadresse, telefonnummer eller brukernavn. alt du trenger er en mnemonisk setning. Lommeboken har også tofaktorautentisering og støtter funksjonaliteten til å generere flere lommebøker fra en konto og tildele dem for spesifikke betalinger.

Rahakott er en “algoristisk” lommebok, som betyr at nye adresser genereres hver gang en transaksjon blir gjort for å øke brukernes anonymitet.

Lommeboken har en begrenset liste over støttede valutaer: Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Zcash og Dash.

Coinomi

Coinomi er en populær lommebok som tilbyr støtte for flere valutaer. På denne lommeboken kan du lagre et stort antall mynter og poletter, inkludert Bitcoin Cash, Bitcoin, Dash, Ethereum, Litecoin, etc. Det brukervennlige grensesnittet kan brukes av alle til å sende, motta og lagre kryptovaluta.

Coinomi er en lett lommebok, noe som betyr at du ikke trenger å kaste bort tid på å vente på at den skal lastes og synkroniseres med BCHs blockchain.

Coinomi er en hierarkisk deterministisk lommebok, som betyr at de private nøklene bare oppbevares på enheten din, og en 15-ords frase vil bli generert ved registrering. Uttrykket vil bli brukt til å gjenopprette pengene dine i tilfelle noe skjer med lommeboken.

Du kan også utføre øyeblikkelige utvekslinger mellom kryptoer i lommeboken på grunn av ShapeShift-integrasjonen.

Jaxx

Dette er en HD-lommebok som støtter flere valutaer og gjør det mulig for brukeren å beholde kontrollen over sine private nøkler ved å holde dem på enheten. Lommeboken kan brukes på smarttelefoner og stasjonære operativsystemer, og er kompatibel med Windows, Linux og OS X.

Jaxx kan også brukes på mobile enheter som støtter Android og iOS i tillegg til Chrome Browser-utvidelsen. Lommeboken har et sømløst grensesnitt som kan brukes til og med av nybegynnere, og den har en enkel installasjonsprosess.

Sammen med Bitcoin Cash støttes det også en rekke kryptoer som Bitcoin, Dash, Ethereum, Litecoi og mange andre.

CashAddress

CashAddress er en papirlommebok som lagrer de private nøklene til kryptoene dine offline ved å skrive dem ut på et fysisk papir. Denne lommeboken er ideell for lagring av Bitcoin Cash i lang tid, da den ikke er så praktisk å få tilgang til for rask handel. Men husk at denne metoden ikke har noen gjenopprettingsmekanisme hvis du mister papiret.

Avsluttende ord

Med dette avslutter vi vår artikkel om de beste lommebøkene for Bitcoin Cash. Det anbefales at du grundig undersøker sikkerhetsfunksjonene til lommeboken du er interessert i før du bestemmer deg for å overføre myntene dine til den.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map