Beste Cryptocurrency Groups å delta på Facebook i 2021

kryptovaluta grupper

Cryptocurrency-grupper finnes på alle sosiale medieplattformer på grunn av den økende populariteten til digitale eiendeler. For å få den nyeste informasjonen om slike eiendeler, trenger du bare å bli med i kryptovalutagruppene. Denne artikkelen fokuserer på Facebook-kryptokurrencygrupper du bør bli med i 2021.

Cryptocurrency Collectors Club

kryptovaluta grupper

Noen Facebook-kryptokurrencygrupper er en gullgruve for nykommere i kryptorommet. Cryptocurrency Collectors Club er en av dem med over 75.000 medlemmer. Dette gjør mye kunnskap tilgjengelig fra forskjellige erfarne medlemmer av gruppen. Dermed er det et ideelt sted for nybegynnere å stille spørsmål og få svar.

De med spørsmål angående kryptohandel vil finne denne gruppen spesielt nyttig på grunn av det spesialiserte medlemskapet i dette området. Selv om det er ideelt for nykommere, er det også egnet for alle på ethvert stadium av kunnskap i kryptovalutaindustrien. Det er alltid noe for alle, og så hvis du ønsker å finne svar, er dette en gruppe å sjekke ut.

Cryptocurrency Academy

kryptovaluta grupper å bli med på

Som navnet antyder, er dette et sted der medlemmene kan lære om kryptovaluta. Mens de fleste Facebook-kryptokurrencygrupper hovedsakelig fokuserer på handel, Cryptocurrency Academy gir informasjon utover kompetansen ved handel. Hvis du leter etter informasjon om blockchain-teknologi, er dette stedet å gå.

I gruppen finner du informasjon om de beste ICO-ene, livestreaming av konferanser og generelle kryptovaluta-artikler, som er en viktig kilde til informasjon om bransjen. Når det gjelder lovligheten til denne plattformen, trenger du ikke bekymre deg. Huske Ben Yu er administrerende direktør for StreamToken? Vel, han er gruppeadministrator, så du kan være sikker på at du får riktig informasjon fra den.

Bitcoin

Facebook-kryptokurrencygrupper

Det er riktig. Gruppen er oppkalt etter selve kryptovalutaen. I denne gruppen finner du den nyeste informasjonen om Bitcoin. Videre er det veiledninger om de mest interessante aspektene ved Bitcoin basert på den siste utviklingen. Et nylig emne som dekkes er spørsmålet om transaksjonsgebyrer, som blir hodepine hver gang Bitcoin er i et oksemarked.

Gruppen er ikke bare aktiv, men er også åpen, noe som betyr at alle kan få tilgang til den uten spesiell tillatelse. Du har også tilgang til Youtube-videoer om kritiske emner om den største digitale eiendelen. Så det er en perfekt måte å være oppdatert med forkant av hendelsene i kryptorommet.

SCM – Suppoman’s Crypto Masterminds

kryptovaluta grupper

Suppoman’s Crypto Masterminds er en av de mest pålitelige kryptovaluta-gruppene på Facebook. Den har nesten 25 000 medlemmer, med nye lagt til daglig. Det er også en veldig aktiv gruppe, med nytt innhold lagt ut hver dag for å holde tankene dine fylt med informasjon om kryptovaluta.

Gruppen ble opprettet av Suppoman, en fremtredende skikkelse i kryptovalutaområdet for studentene sine. Suppoman gir innhold om prisene på kryptovalutaer og gir spådommer om hva som sannsynligvis vil skje med kryptoer. Hvis dette høres bra ut for deg, kan du bli med i gruppen for å få tilgang til den.

The Crypt0’s News Group

kryptovaluta grupper å bli med på

Som navnet tilsier, The Crypt0’s News Group handler om kryptovaluta nyheter. Dette inkluderer alt om Bitcoin og andre kryptovalutaer. Det er også sladder om kryptovaluta, rykter og prisdiskusjoner. Opprettet i 2018, er det en ung, men voksende gruppe med litt over 2000 medlemmer. Som de fleste andre kryptovaluta-grupper, er det en privat gruppe, så du må søke om å bli med i gruppen, og du kan få tilgang til alt innholdet når søknaden din er godkjent.

Litecoin (LTC Official) Ingen roboter

kryptovaluta grupper

Er du en fan av Litecoin? Dette side er spesielt for Litecoin-fans, og du vil finne mange likesinnede i den. Gruppen er ny, opprettet 10. januar 2021 med bare 74 medlemmer for øyeblikket. Alle diskusjoner må være relatert til Litecoin, og planlagte medlemmer må svare på noen spørsmål før deres medlemskap kan godkjennes. Selv om alle kan finne denne gruppen, er det en lukket gruppe som bare lar medlemmene se andre medlemmer og hva de gjør.

Investering i kryptovaluta

Facebook-kryptokurrencygrupper

Investering i kryptovaluta er en gruppe for kryptoinvestorer. I denne gruppen finner du relevant informasjon om investering, inkludert videoer, innlegg, og du kan også stille spørsmål du har om krypto. Gruppen legger også ut nyheter og noen få prisforutsigelser. Hvis du er ny i krypto og leter etter veiledning om hvordan du kan investere i det, kan du prøve denne åpne gruppen med over 74.000 medlemmer. Du trenger ingen spesiell tillatelse for å bli med i gruppen, så hvorfor ikke gi den et skudd?

Bitcoin Argentina

kryptovaluta grupper

Bitcoin Argentina er et sted for kryptovalutaentusiaster som snakker spansk. Selv om den eneste Bitcoin vises i tittelen, vil du kunne finne informasjon om kryptovaluta generelt. Hvis du forstår spansk og leter etter svar på problemer som berører kryptovalutaer, er det stedet å gå.

Gruppen har nå over 62 000 medlemmer og vokser raskt. Det er en privat, så du må søke og bli godkjent for å bli med og komme inn i den fantastiske kryptoverdenen for spansktalende.

Captain Altcoin – Cryptocurrency Community

Captain Altcoin – Cryptocurrency Community er en plattform for kryptoinvestorer, handelsmenn og entusiaster. I utgangspunktet har alle som er nysgjerrige på krypto et sted i gruppen der diskusjoner pågår om kryptovalutaer. Gruppen er ganske aktiv med nytt innhold hver dag. Det vil hjelpe deg med å forstå kryptovalutaindustrien bedre og ha et mer solid fundament i handel og investering generelt.

Crypto Warriors

Crypto Warriors er en unik gruppe for kryptovalutainformasjon på Facebook. Selv om det gir generell informasjon om kryptovalutaer, er det den eneste gruppen som har sitt eget token, Crypto Warriors Token (CWT), som er spesielt for Facebook-gruppen. Medlemmer bruker token for å delta i konkurranser og vinne premier.

Gruppen prøver å bringe innhold av høy kvalitet fra det store informasjonsvolumet på internett. Hvis du vil ha en kvalitetsdiskusjon om krypto og muligheten til å vinne noen belønninger, er Crypto Warriors gruppen for deg.

Cryptocurrency News 2021

kryptovaluta grupper

Denne gruppen ble opprettet i 2018 og fortsetter å tiltrekke seg flere og flere mennesker som er interessert i de siste kryptonyhetene. Cryptocurrency News 2021 er opprettet for å holde deg oppdatert med de mest verdifulle nyhetene. Disse 20,3 000 medlemmene beviser at innholdet som er lagt ut er av høy kvalitet for å tiltrekke så mange som mulig kryptoentusiaster.

Videre viser de daglige innleggene alvoret i denne gruppen. Hvis du er tiltrukket av kryptoverdenen og vil berike din kunnskap på dette feltet, må du bare bli med for ikke å gå glipp av de siste nyhetene.

Konklusjon

Dette er de beste Facebook-gruppene for kryptovaluta å følge i 2021. Enten du er en investor, handelsmann eller bare kryptoentusiast, vil minst en av disse gruppene gi den typen innhold du leter etter. Hvis du er en nykommer i krypto, vil du også oppdage at mange av gruppene gir den slags støtte du søker. Så bli med dem og start reisen din for å bli kryptoekspert.

Utvalgt bilde: tradersdna.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me