Beste Cryptocurrency Mobile Wallets for Android og iOS | 2019-oppdatering

krypto mobil lommebok

Nå for tiden, kryptohandlere ønsker å gjøre handler på farten, og et raskt og praktisk medium for å holde og administrere digitale eiendeler er en kryptomobillommebok.

For å finne ut hvilken som er den beste kryptomobilen for iOS- eller Android-enheten din, fortsett å lese listen vår.

Atomic Wallet

Atomic Wallet

Atomic Wallet er en ikke-frihetsberøvende mobil- og stasjonær lommebok som lar deg lagre, administrere og gjøre transaksjoner med et stort utvalg av kryptoer.

Atomic Wallet støtter mer enn 300 mynter og tokens, som Bitcoin, Ethereum, Stellar Lumens, Litecoin og Ethereum Classic. Bare brukeren har kontroll over nøklene sine, ettersom de er kryptert på brukerens mobile eller stasjonære enhet. Videre er Atomic et helt desentralisert program, noe som betyr at ingen av dataene dine er lagret på deres servere.

Atomic har også en innebygd øyeblikkelig konverteringstjeneste som lar deg bytte en av de 300 typene kryptovalutaer som støttes i andre kryptoer. Det er også muligheten for å kjøpe mynter direkte med fiat via kredittkort.

For øyeblikket er Atomic Wallet kompatibel med Windows-64 bit, macOS, Linux desktop-systemer, samt Android- og iOS-enheter..

MYNT av Coinpaprika

Mynter av Coinpaprika

Coinpaprika startet først i april 2018 som en forskningsplattform for kryptomarkeder. Plattformen utviklet deretter sin egen krypto lommebok med navnet MYNTER, en mobilapp som lar brukerne lagre et bredt utvalg av mynter.

Lommeboken er ikke forvarende, noe som betyr at brukeren er den eneste som styrer de private nøklene til lommeboken. COINS støtter over 2500 mynter, inkludert Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash, Qtum, Zcash, Monero og mange andre.

Lommeboken lar deg analysere diagram, lese whitepapers eller se kommende kryptohendelser. COINS har også en innebygd sentral som muliggjør konvertering av kryptoer direkte fra lommeboken.

Appen er for øyeblikket tilgjengelig for iOS-mobilbrukere, men og Android-versjonen vil snart bli utgitt.

Jaxx

Jaxx

jaxx.io

Jaxx er et populært valg i kryptosamfunnet på grunn av hastighet, funksjoner og brukervennlighet. Lommeboken støtter dusinvis av mynter, inkludert Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin, Monero, samt tokens, som QTUM, EOS og mange andre.

Selv om Jaxx har ikke imponerende sikkerhetsfunksjoner, den gir den grunnleggende beskyttelsen for å holde pengene trygge. Det er ingen KYC-prosedyre ved registrering, og private nøkler lagres bare på brukerens enhet.

Standardimplementeringer, for eksempel 2FA, er imidlertid ikke inkludert.

Blockchain

Bilderesultat for blockchain lommebok

blockchain.com

Blockchain er en pålitelig kryptomobillommebok som lar deg lagre Ethereum, Bitcoin Cash og Stellar. Lommeboken ble lansert i 2017 og har behandlet millioner av dollar i transaksjoner. Imidlertid mangler Blockchain en høy transaksjonsbehandlingsrate og har blitt rapportert å ha små feil fra tid til annen.

Lommeboken benytter følgende sikkerhetstiltak: 2FA, sikkert passord og generering av nøkkel.

Guarda lommebok

guarda lommebok

Guarda er en mobil- og stasjonær kryptolommebok som ble lansert i 2017. Siden markedsdebuten har lommeboken kommet til å støtte 49 blokkjeder (inkludert BTC, BCH, BSV, ETH, ETC, EOS, IOTA, DASH ZEC, XRP, LTC, XLM , XMR, XTZ, USDT, QTUM) og 10.000 tokens. Lommeboken kan også brukes i nettleseren via Chrome-utvidelsen. Videre er den tilgjengelig på både Android- og iOS-mobile enheter, samt på Windows, Mac og Linux.

Guarda støtter utveksling av kryptoer fra lommeboken, og det er også et praktisk alternativ å kjøpe krypto med fiat ved hjelp av kredittkortet ditt. På denne måten kan du enkelt kjøpe noen av de støttede kryptoene uten å måtte registrere deg på en børs.

Lommeboken er ikke forvarende, noe som betyr at ingen av de private nøklene til brukerdata oppbevares av Guarda. All data som genereres på enheten er kryptert med AES.

Coinomi

Coinomi lommebok

cryptoslate.com

Coinomi er en annen lommebok som er kompatibel med både Android- og iOS-brukere. Støttelisten teller 125 mynter og over 300 poletter.

Gjennom ShapeShift-integrasjonene kan brukerne også bytte mynter direkte fra lommeboken.

Lommeboken er “Hierarkisk deterministisk”, som betyr en ny lommebokadresse hver gang du foretar en transaksjon, og forbedrer dermed personvernet som transaksjonene dine, fordi de er knyttet til en lommebokadresse..

Coinomis servere anonymiserer også IP-adressene sine, og forhindrer at personopplysninger og transaksjonsdetaljer blir funnet av onlineangripere. De private nøklene lagres aldri på selskapets servere.

Mycelium

mycelium-logo

masterthecrypto.com

Mycelium er en populær crypto mobil lommebok som har en enkel og ren design. Mycelium er en eneste Bitcoin-lommebok, noe som betyr at du bare kan lagre og handle med BTC. Den støtter direkte fiat-konverteringer når du setter inn eller trekker ut.

Lommeboken støtter også generering av QR-kode for betalinger, sikkerhetskopidata og oppretting av en adressebok med vanlige krypto-adresser.

Mycelium er kjent for sine robuste sikkerhetsimplementeringer, for eksempel muligheten for å lagre kryptoer offline direkte fra mobilapplikasjonen. Den har også en søkefunksjon som hjelper deg med å finne nærmeste rettferdige Bitcoin-selger, noe som gjør transaksjoner sikrere.

Cryptopay

Cryptopay lommebok

coinchoose.com

Cryptopay er et britisk-basert kryptoprosjekt som utviklet en kryptomobillommebok og et debetkort som kan kobles til krypterlommeboken. Kortet kan brukes til å foreta betalinger i virkeligheten ved å få tilgang til lommebokens innhold.

Lommeboken benytter 2FA, så vel som et sikkert passord, og den genererer en frase for sikkerhetskopiering av data.

Kant

cryptoslate.com

Edge Wallet, tidligere Airbitz Bitcoin Wallet, ble lansert i 2014 av et team av utviklere basert i San Diego, California, ledet av administrerende direktør Paul Puey.

Edge har en mengde nyttige funksjoner for handelsmenn, men det er også veldig enkelt å bruke. Lommeboken er bare tilgjengelig for iOS- og Android-mobilbrukere, og den er kompatibel med 12 populære kryptoer, inkludert BTC, BCH, ETH, LTC, XMR, XRP, DASH, REP, WINGS, IND, XZC og FTC.

Lommeboken er “Hierarkisk deterministisk”, som genererer en ny adresse for hver transaksjon.

Når det gjelder sikkerhet, bruker den tofaktorautentisering, kryptering på klientsiden, PIN-aktiverte utgiftsgrenser, automatisk utlogging, PIN-pålogging og passordgjenoppretting.

Appen støtter også gjennom sin Simplex-integrasjon, direkte konverteringer og kryptokjøp via kredittkort.

BRD / brødlommebok

BRD Brødlommebok

BRD Wallet (eller Bread Wallet) er en Zürich-basert kryptomobillommebok som ble utviklet i 2015. Brød er i sin kjerne en Bitcoin-lommebok, men den støtter konverteringer til Bitcoin Cash, Ethereum og et stort antall ERC20-tokens.

Bread er kompatibel med både iOS og Android, og har en ren og intuitiv design som enkelt lar deg lage og bruke mobilkontoen din..

I motsetning til andre lommebøker, kobles den direkte til Bitcoin-nettverket, noe som er bra, ettersom transaksjoner er sikre, men dette fører vanligvis til langsommere synkronisering..

Selv om det ikke er noen 2-faktor-autentisering, bruker lommeboken AES-maskinvarekryptering og kodesignaturer. Nye adresser genereres automatisk etter hver transaksjon, og integrasjonen av berørings-ID og sekssifrede passord gir et ekstra sikkerhetslag.

Appen gjør det også mulig for brukere å kjøpe Bitcoin direkte, men denne funksjonen bruker tredjeparts tjenester, som kan ha forskjellige sikkerhetsregler.

Imidlertid inneholder lommeboken ikke beskyttelse for avspilling for potensielle gafler av BTC.

Copay

Copay-logo

maksimizmaylov.com

Copay ble utviklet av BitPay, og ble opprettet som en lagringsløsning for selskapets brukere. Copay er en lommebok med flere signaturer, noe som betyr at du kan tildele flere brukere til en enkelt konto.

Du kan bare lagre Bitcoin, men du kan se konverteringen til 150 fiat-valutaer.

Det er ingen 2-faktor autentiseringsfunksjon, men sikkerheten til lommeboken er vel ansett på grunn av dets tilknytning til et stort kryptoselskap.

Det er også en HD-lommebok som genererer nye adresser etter hver transaksjon. Copay var den første kryptomobilen som inkluderte Bitcoin Payment Protocol.

Infinito

uendelig

cryptoninjas.net/

Infinito er en iOS- og Android-kryptolommebok som var den første som inkluderte støtte for NEO NEP-5, ETH20-tokens. Lommeboken støtter Bitcoin, Bitcoin Cash, DASH, DOGE, Litecoin, Cardano, Ontology, Stellar, NEM og mange andre kryptoer. Infinito regnes som den beste EOS-lommeboken for sikker lagring av EOS-tokens.

For å beskytte pengene genererer Infinito en gjenopprettingsfrase, støtter bruk av fingeravtrykk og sikre passord. Også private nøkler oppbevares ikke på selskapets servere.

Exodus Wallet

utvandring

cryptomak.co.uk

Exodus er en lommebok på tvers av plattformer, kompatibel med lommebøker for stasjonære maskiner, mobiltelefoner og maskinvare. Lommeboken tillater også brukere å bytte mynter mellom flere plattformer.

Brukergrensesnittet er enkelt å bruke og lar deg raskt lagre og gjøre transaksjoner med nesten 40 kryptoer, som Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Digibyte, Civic, Dash og Decred.

Exodus krever ikke oppretting av en konto med privat informasjon.

Gjennom Shapeshift-integrasjonen kan du bytte kryptovaluta med andre mynter fra lommeboken din, og du kan også kjøpe Bitcoin eller Ether ved hjelp av fiat. Lommeboken tar en del av spredningen, som varierer mellom 1-3%. Den støtter ikke tofaktorautentisering eller multisignaturer.

Konklusjon

Vi håper at vår liste over kryptomobiler vil være til nytte for iOS- og Android-handelsmenn på farten.

Utvalgt bilde: cryptoworldjournal.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me