Beste Dash (DASH) lommebøker for 2019

Dash lommebøker

I dagens artikkel vil vi se på noen av de beste Dash-lommebøkene og analysere noen av deres mest bemerkelsesverdige funksjoner.

Om Dash

For noen er Dash ikke noe annet enn en oppføring i verdens 20 beste kryptovalutaer etter markedsverdi. For andre er Dash så mye mer: det er en veldig smart peer-to-peer blockchain-plattform designet for å gi øyeblikkelige, private og sikre betalinger.

Dette altcoin er også den første kryptovalutaen som introduserte begrepet masternodes, et konsept som deretter har blitt brukt av forskjellige andre kryptoplattformer. Disse masternodene sørger for at Dash har desentralisert styring. Masternodes kan stemme for eller imot ny utvikling i Dash-nettverket.

Dash bruker også noe som heter PrivateSend som tillater private transaksjoner (noe som betyr at alle kan sende midler anonymt). En annen nyttig teknologi er InstantSend-funksjonen som lar brukerne bekrefte pengeoverføringer i sanntid.

Ting du bør vurdere før du velger en Dash Wallet

Først og fremst vil du velge en lommebok som tilbyr støtte for DASH-token, samt for alle nettverkets unike funksjoner (InstantSend, PrivateSend, etc.). Hvis du planlegger å bruke lommeboken til å lagre andre kryptovalutaer, er en lommebok med flere valutaer det beste alternativet.

Selvfølgelig er sikkerhet sannsynligvis det viktigste aspektet ved enhver kryptolommebok. Se etter lommebøker som tilbyr full kontroll over dine private nøkler, og muligheten til å sikre dem via PIN eller tofaktorautentisering. Fordi ting noen ganger kan gå galt, er det også viktig at du velger en lommebok med veldig gode alternativer for sikkerhetskopiering og gjenoppretting, slik at du enkelt kan hente pengene dine i tilfelle en uventet feil, feil eller feil.

Sist men ikke minst anbefales det å velge en lommebok med et godt brukergrensesnitt. Kryptovaluta kan være forvirrende som de er, det siste du trenger (som nybegynner) er å ha en lommebok som krever dager for å lære.

Med det ute av veien, her er listen vår over de beste Dash-lommebøkene som for øyeblikket er på markedet.

Atomic Wallet

dash_coin_crypto_wallet

Atomic Wallet er en multi-crypto lommebok som ble opprettet i 2017 av administrerende direktør i Changelly. Ikke bare støtter den Dash, men listen inkluderer også 300 andre kryptoer, som Bitcoin, Ethereum, Ripple, Stellar og mange andre.

Basert på atombyttefunksjonen, kan brukerne konvertere myntene sine til Dash eller omvendt. Utvekslingsfunksjonen deres støtter også å legge til kredittkort fra Visa og Mastercard og kjøpe kryptoer med fiat.


Hvis du har en enhet som kjører på Windows-64 bit, macOS, Ubuntu, Debian, Fedora, Android eller iOS, kan du finne kompatible lommebokversjoner.

Ingen av gjenopprettingsfrøene, private nøklene og passordene dine lagres i lommeboken. Du er den eneste personen som kan få tilgang til og endre dem. Når det gjelder sikkerhet, bruker Atomic Wallet en AES symmetrisk krypteringsalgoritme for å holde brukerdata beskyttet mot eksterne trusler, og all denne informasjonen forblir på brukerens enhet.

Dash Core (stasjonær lommebok)

Dash Core er den offisielle lommeboken, og den har støtte for alle Dash-funksjoner, for eksempel InstantSend og PrivateSend, noe som betyr at den er spesielt designet for å lagre, sende og motta DASH. Videre installerer lommeboken en full DASH-node på datamaskinen din.

En ting å merke seg er at dette ikke er en lett løsning. Lommeboken vil bruke mye mer plass på harddisken og mer prosessorkraft enn andre alternativer. Dash Core kan lastes ned fra dedikert seksjon på det offisielle Dash-nettstedet og er tilgjengelig for Windows (begge 32 og 64-bit), Mac os, og Linux (32 og 64-bit).

Guarda lommebok

Guarda er en kryptolommebok som kan brukes på en rekke plattformer og enheter. Brukere kan administrere eiendelene sine ved å få tilgang til skrivebordet, laptopen, nettbrettet, smarttelefonen og nettleseren.

Appen er kompatibel med Windows, Linux eller Mac OS, Android, iOS og Chrome-utvidelse.

Guarda støtter et mylder av digitale mynter og poletter, inkludert Dash og andre personvernmynter som Zcash og Monero. Den støtter også Bitcoin, Ethereum og Litecoin.

I tillegg til sikker lagring har Guarda lommebok også en integrert kryptokjøpetjeneste som lar deg kjøpe krypto direkte med fiat via bankkort. Det er også en integrert byttetjeneste der du kan bytte mynter fra lommeboken. Disse funksjonene gjør Guarda til en av de mest praktiske Dash-lommebøkene på listen vår.

Alle versjonene av Guarda-appen er ikke forvarende, noe som betyr at ingen offentlige / private nøkler eller brukerdata lagres av selskapet bak lommeboken..

Dash Wallet (mobil lommebok)

Dash lommebok er den mobile versjonen av Dash Core som tidligere er beskrevet. Det er den offisielle mobil lommeboken for Dash, det er åpen kildekode, HD lommebok, som har et veldig brukervennlig brukergrensesnitt, og det lar deg ha full kontroll over dine private nøkler.

Siden det er en mobil løsning, er den litt mer minimalistisk enn den stasjonære motstykket. Dash Wallet kommer for eksempel bare med støtte for InstantSend-funksjonen (PrivateSend støttes ikke). Lommeboken utgjør imidlertid dette via en unik funksjon som lar deg behandle transaksjoner offline ved bruk av enhetens Bluetooth-teknologi. Lommeboken er tilgjengelig for begge, iOS og Android, og kan lastes ned fra de offisielle butikkene uten problemer.

MyDashWallet (Web Wallet)

Utviklet av et selskap som heter DeltaEngine.net, MyDashWallet har som mål å gjøre for Dash det MyEtherWallet gjør

Bilderesultat for dash logo png

for Ethereum. Det er en nettlommebok som gir en rask måte å koble til Dash-blockchain, samtidig som du sørger for at du hele tiden har full kontroll over dine private nøkler.

Den støtter begge, InstantSend og PrivateSend, og kan skryte av kompatibilitet med to av de beste maskinvarepungene som er på markedet, Ledger Nano S og Trezor.

Ledger Nano S Wallet (Hardware Wallet)

Ledger Nano S er den mest populære maskinvarelommeboken som for tiden er på markedet. Det tilbyr topp kald “lagring” i tillegg til de beste sikkerhetsfunksjonene som for tiden er på markedet. Det lar deg lagre dine private nøkler via en PIN-kode, tofaktorautentisering, og transaksjoner må bekreftes manuelt. Det er også en hierarkisk deterministisk lommebok som betyr at hver transaksjon får en ny adresse.

Den leveres med støtte for over 1000 kryptovalutaer (inkludert DASH), og den kan brukes på alle Windows-, macOS- eller Linux-enheter via den skreddersydde programvaren kalt Ledger Manager..

Dash Core (papirlommebok)

Maskinvarelommebøker er veldig gode når det gjelder sikkerhet, men hvis du har et budsjett, kan en papirlommebok spare deg for mye penger. Papirlommebøker gir utrolig sikkerhet (siden de ikke er koblet til Internett), så lenge du lagrer dem ordentlig. Dash Paper Wallet er designet av denne grunn. Mer informasjon om Dash Core Paper Wallet er tilgjengelig på den offisielle nettsiden.

Dessverre inkluderer Dash Paper Wallet ikke støtte for InstantSend og PrivateSend.

Jaxx lommebok (mobil & Desktop Wallet)

Jaxx-lommeboken ble opprettet av Anthony Diiorio i 2014 og har kommet veldig langt. I dag er Jaxx et produkt kjent for sin allsidighet og sublime brukergrensesnitt. Jaxx er tilgjengelig på Windows-, Linux- og macOS-stasjonære datamaskiner, samt på Android- og iOS-mobilenheter, og den er til og med tilgjengelig som en Chrome-nettleserutvidelse.

Jaxx kommer med støtte for noen av de mest populære kryptovalutaene, som Bitcoin, Litecoin, Ethereum, samt Dash. Det lar deg forbli i full kontroll over dine private nøkler ved å lagre dem direkte på enheten. Dessuten lar Jaxx deg også eksportere dine private nøkler. En annen fin funksjon av Jaxx er at den har ShapeShift-integrasjon, slik at du kan konvertere kryptovalutaer uten å forlate lommeboken..

Den største ulempen med Jaxx (i det minste når det gjelder lagring av Dash) er det faktum at den ikke har InstantSend og PrivateSend-integrasjon.

Konklusjon

Når det gjelder lagring av Dash, er det mange veldig gode alternativer. Hvis sikkerhet er hovedproblemet ditt, ser det ut til at en maskinvareboklokk er det beste alternativet, selv om du er i daglig handel, vil du definitivt trenge et mer allsidig og praktisk alternativ. Alle lommebøkene på listen vår er offisielt godkjent av Dash, så det er trygt å prøve dem ut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector