Beste IOTA-lommebøker i 2019 | Funksjoner, sikkerhet og mer

beste iota lommebøker IOTA lommebøker

finder.com

IOTA er en unik kryptovaluta som er basert på en alternativ blockchain-teknologi kalt Tangle, designet for å brukes med Internet of Things (IoT) -enheter.

Men mange MIOTA-holdere klarer ikke å finne mange lommebøker som støtter kryptoen. Dette er fordi det er veldig vanskelig å innlemme IOTA-rammeverket, da det er veldig annerledes sammenlignet med blockchain.

Imidlertid er det flere lagringsalternativer tilgjengelig. I vår omfattende guide vil vi ha de beste IOTA-lommebøkene.

Treenighet

Treenighet er en offisiell stasjonær lommebok som ble utviklet av teamet bak IOTA. Den eneste støttede mynten fra Trinity er MIOTA, og ingen andre kryptoer vil trolig bli lagt til. Det skal bemerkes at lommeboken fortsatt er i beta-testing.

Lommeboken kan enkelt brukes og nås for å gjøre overføringer med MIOTA. Grensesnittets hovedside inneholder transaksjonshistorikken, en prisutviklingsgraf, og par med BTC, USD, EUR og ETH.

Trinity er støttet av et gjenopprettingsfrø. Det er også muligheten til å generere flere kontoer, men et “seed” på 81 tegn kreves for hver av dem. To-faktor autentisering (2FA) støttes også for å gi ekstra sikkerhet.

Den er tilgjengelig på mange språk, og du kan veksle mellom temaer og noden din ved å gå til rullegardinmenyen.

Det er to moduser for lommeboken: enkel og avansert. Den avanserte modusen kommer med funksjoner som innstilling for automatisk bekreftelse, en tidsavbrudd for sikkerhet og en knapp som tilbakestiller lommeboken.

Trinity er kompatibel med Mac, Windows, Linux, Android og iOS via TestFlight. Android-versjonen er rapportert å være utsatt for krasj, så den anbefales ikke.

Trinity Wallet

IOTA Wallet for Android

Denne lette IOTA-lommeboken ble laget for Android-brukere. Lommeboken gir deg praktisk tilgang til MIOTA-midler mens du er på farten. Den kan enkelt lastes ned og installeres, hvoretter du kan sende, holde eller motta IOTA-mynter.


Lommeboken er utstyrt med en QR-skanner, en valutakurs for IOTA til fiat-valuta, og tilleggsinnstillinger for passord.

Appen er fortsatt i beta, siden den nylig ble utgitt. På grunn av dette har det vært mange negative rapporter angående feil.

Ledger Nano S

IOTA Foundation samarbeidet med Ledger Nano S for å innlemme Trinity-lommeboken i maskinvarelommeboken.

Ledger Nano S bruker en manipuleringssikker, sikker chip som er basert på den motstandsdyktige EAL5-protokollen. Ledger er den beste IOTA-lommeboken for de som ønsker å oppbevare myntene sine i fryselager.

Lommeboken er sikret med en PIN-kode og en reservefrase som genereres ved oppsett. Det ser ut som en vanlig USB med en OLED-skjerm og to fysiske knapper for å bekrefte transaksjoner. Brukere kan lagre en rekke kryptovalutaer i tillegg til IOTA, som Bitcoin, Litecoin, Ethereum og hundrevis mer.

Lommeboken kobles via en USB-kabel til datamaskinen eller telefonen, og du kan enkelt navigere i innstillingen og appene du trenger.

Brukere må bare få tilgang til Ledger Live manager og last ned IOTA-applikasjonen og installer den.

Ledger Nano S

outsidia.com

GUI IOTA Light Wallet

De GUI IOTA Light Wallet er integrert i IOTAs grafiske brukergrensesnitt, som lar deg enkelt og raskt få tilgang til midler. Lommeboken kan brukes på operativsystemer som Windows, Linux og Mac, men den regnes som den beste IOTA-lommeboken for Windows-brukere.

Grensesnittet er brukervennlig, greit og kan enkelt brukes av nybegynnere. Lommeboken gir deg muligheten til å kjøre en full node eller en lys node etter at du har lastet ned lommeboken. Det anbefales at brukere velger alternativet lysnode, da du ikke trenger å koble til andre nettverksnoder gjennom statisk IP.

De private nøklene oppbevares ikke på en tredjepartsserver, noe som betyr at bare du har tilgang til myntene dine.

Guarda lommebok

Guarda er en populær lommebok med flere kryptovalutaer som i tillegg til IOTA støtter en rekke andre kryptoer, som BTC, ETH, XRP, XMR, TRX og en rekke ERC20-tokens. Denne nettlommeboken anses å være veldig trygg og pålitelig, og den som er parret med kompatibilitet på tvers av plattformer gjør den til den beste IOTA-lommeboken for MIOTA-handelsmenn.

Lommeboken kan installeres på Windows, Macintosh, Linux desktop-systemer, samt Android- og iOS-mobile enheter.

For å unngå muligheten for å bli hacket mens du sender data over nettverket, lagrer ikke Guarda noen private nøkler eller lommebokdata. All informasjon lagres sikkert i enhetens sikre minne, som slettes automatisk hver gang du logger ut fra lommeboken.

Guardas viktigste funksjon er utvilsomt evnen til å gjøre konverteringer i lommeboken. Brukere er i stand til å utveksle kryptoaktiva mellom hverandre uten å kreve registrering, grenser eller andre tilleggsprosedyrer.

Guarda lommebok

Nostalgi

Nostalgi er en lett stasjonær lommebok som kan installeres på datamaskiner som kjører på Windows, Mac og Linux.

Lommeboken håndhever gode sikkerhetstiltak, som vil sikre at MIOTA-midler ikke kan hackes så lett. På baksiden er appen ikke for de som mangler grunnleggende ferdigheter, siden den er ganske kompleks å bruke. Dette er grunnen til at denne lommeboken ikke anbefales for brukere som ikke har noen kunnskap om koding.

For å kunne bruke Nostalgi, må lommeboken være koblet til en server som IOTA kjører på en PoW-protokoll. Det første du må gjøre er å bruke en HTML-editor som Text Wrangler for å åpne nostalgia.html-filen. Resten av prosessen kan være for komplisert for de som er mindre teknologikyndige, men det er forskjellige veiledninger tilgjengelig om hvordan du installerer den..

De som vil kunne bruke nostalgi, vil dra nytte av rask tilkobling til IOTA-nettverket, som igjen vil tillate dem å gjøre raske transaksjoner.

Konklusjon

Med dette avslutter vi vår artikkel om de beste IOTA-lommebøkene. Hvis du har nådd slutten av denne artikkelen, bør du ha en ide om hva slags IOTA-lommebok du leter etter.

Utvalgt bilde: cryptobit.media

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map