Beste kryptobørs for sørkoreanske brukere

Koreanske børser

Sør-Korea er hjemmet til et stort antall anerkjente kryptovaluta-børser. Til tross for de nåværende hindringene som genereres av regjeringen og bankene, er Korea fortsatt et av landene som har et utviklet kryptovalutamarked. I dagens artikkel vil vi se på noen av de beste kryptobørsene for sørkoreanske brukere i 2019.

UPbit

UPbit er en av de største koreanske kryptovaluta-børsene etter daglig handelsvolum. Børsen ble grunnlagt i 2017 av Song Chi-Hyung, en av de rikeste mennene i Sør-Korea.

Mens i 2018 ble UPbit-grunnleggeren og to andre eldre medlemmer beskyldt for å opprette falske kontoer for å øke handelsvolumet, ble kravene nektet av selskapet, og børsen er fortsatt i de koreanske preferansene..

UPbit har en brukerbase på nesten 1,2 millioner og et daglig handelsvolum på $ 192 422 573 USD.

Børsen støtter den sørkoreanske Won, som er flott for lokale brukere som ønsker å bruke fiat-valuta for å kjøpe krypto. Fiat-innskudd kan gjøres inn og ut fra sørkoreanske bankkontoer.

Gjennom sitt Bittrex-samarbeid er UPbit i stand til å liste opp et bredt utvalg av kryptovaluta-mynter og tokens. Brukere er i stand til å handle med alle de 100 beste kryptovalutaene etter markedsverdi, samt noen eksotiske altcoins.

Siden utvekslingen støttes av fintech-giganten Kakao, er sikkerhetstiltakene som brukes for UPbit-brukerfond, førsteklasses. Lommebilsikkerhet tilbys av BitGo, en global leverandør av multi-signatur lommebøker som brukes av mange store krypto-børser.

Bithumb

Bithumb ble grunnlagt i 2013, med base i Seoul, Sør-Korea. Det er en populær børs i Korea, med et handelsvolum på $ 627,306,115 USD. Brukere er i stand til å handle rundt 90 typer kryptokurver mot den sørkoreanske won (KRW). Børsen eies av selskapet BTC Korea.com Co. Ltd.

I 2017 ble Bithumb hacket to ganger og mistet personopplysningene til 30.000 kunder. Et nytt hack skjedde i juni 2018, med $ 30 millioner i kryptovaluta mistet i hendelsen. I mars 2019 ble ytterligere 20 millioner dollar kryptovaluta stjålet fra børsen i et sikkerhetsangrep.

På grunn av hyppigheten av hack fungerte utvekslingen sammen med KISA (Korean Internet & Security Agency) for å prøve å gjenopprette tapene sine. Fra hackingen på $ 30 millioner klarte Bithumb å få tilbake $ 14 millioner.

Bithumb tilbyr svært konkurransedyktige priser for sine avgifter, 0,15% for å være mer presis, noe som er under markedsgjennomsnittet på 0,25%.

Bithumb avslørte at de har planer om å installere kiosker på restauranter og kafeer over hele Sør-Korea, hvor kundene vil kunne betale med kryptovaluta. De utviklet også Touchpad, Touchbone og Bithumb Cache for å lette bruken av kryptobetalinger for sine kunder.

Korbit

Korbit var den første kryptobørs i landet som tilbød handel mot den koreanske vant. Handelsplattformen blir sett på som den tredje største kryptobørs i Korea. Børsen eier 6% av den koreanske markedsandelen.

Korbit støtter rundt 30 kryptoer, inkludert bitcoin, Litecoin, Ethereum, Zcash, XRP, Bitcoin Cash, og til og med Qtum og Zilliqa, som alle kan handles mot KRW.

Avgiftssystemet er mest fordelaktig for de som handler i høyere volumer, da prosentandelen som belastes reduseres i henhold til det handlede beløpet. Brukere kan finansiere kontoene sine med KRW enten med kreditt- eller debetkort eller bankoverføringer.

Selv om det ikke er offisielt regulert, er Korbit blant de første børsene som prøver å følge alle reglene som er satt av den koreanske regjeringen.

Korbit har et godt rykte i kryptosamfunnet, og blir vurdert som en pålitelig og pålitelig utveksling.

Coinone

Coinone er en av de største kryptobørser i Sør-Korea, med et døgnåpent handelsvolum på $ 49.744.290 USD. Mens børsen planlegger å utvide til Sørøst-Asia, spesielt Hong Kong og Singapore, er det fortsatt en populær handelsplattform i sitt hjemland Sør-Korea.

Coinone er også en gateway-utveksling da den støtter handel med koreansk vann mot en rekke kryptoer. Kryptoinnskudd aksepteres også. Kryptovalget som tilbys av Coinone inkluderer nesten 50 digitale eiendeler, inkludert Bitcoin, Ethereum, EOS, XRP, OmiseGo, Tron, IOTA, Stellar og mange flere.

Gebyrstrukturen er også basert på handelsvolumet, og brukere kan redusere produsent- og takkergebyr ned til henholdsvis 0,02% og 0,06%.

Coinone Transfer er et datterselskap av bytteselskapet som håndterer betalinger som er ansvarlig for å lansere den første Blockchain remittance-mobilappen i landet. Cross remittance-appen er basert på Ripples xCurrent som muliggjør rask grenseoverskridende transaksjon.

Huobi Korea

Huobi Korea er et av datterselskapene som administreres av Huobi, en kryptobørs som har vært siden 2013, og som har andre filialer i Asia. De har kontorer i Singapore, Japan, Kina og Hong Kong, så vel som i USA. Huobi er den 5. største kryptobørs på global skala etter justert volum.

Børsen lister opp mer enn 100 mynter og 208 markeder, hvorav 19 handles mot den koreanske vant. Sikkerhetsmessig holdes 98% av kundens midler i kalde lommebøker for å forhindre hackingsforsøk.

Huobi Korea styrket nylig prosedyrene for hvitvasking av penger, overvåket alle mistenkelige transaksjoner på plattformen og gjennomgikk uttak og innskuddsprosesser..

OK Bli med i Korea

Et annet datterselskap av en populær kryptobørs er OKCoin Korea, grenen til det kinesiske kryptoselskapet OKCoin.

Børsen støtter mer enn 60 digitale valutaer parret med den koreanske vant. OKCoin Korea ble imidlertid irettesatt for ikke å kunne beholde brukerens personlige data. De mottok også straffer for prosedyrer for avslutning av kontoer for å være for kompliserte.

OKCoin implementerer SSL-sikkerhetskryptering på banknivå, kald lagring for kryptofond, GSLB og distribuerte servere, og overvåking av innskudd og uttak i sanntid.

OKCoin administreres av det samme Malta-baserte selskapet som eier kryptobørs OKEx.

GOPAX

GOPAX, forkortet fra Global Online Professional Assets Exchange, er den 5. største sørkoreanske Bitcoin-børsen.

Børsen støtter mer enn 40 kryptoer, og den koreanske vant er den eneste fiat-valutaen parret med de digitale eiendelene. De andre basisvalutaene er Bitcoin og Ethereum.

Handelsgebyrene er svært lave med tanke på markedsgjennomsnittet, med en avgift som tar en produsent på 0,040% basert på et 30-dagers volum.

Det er veldig enkelt å registrere seg for en konto på GOPAX. Det er den eneste sentralen som mottar Information Security Management System (ISMS) sertifisering fra KISA.

De har også lansert en handelsplattform for sine utenlandske brukere, men koreanske servere har ikke tilgang til nettstedet.

Konklusjon

Det er mange sørkoreanske børser som støtter kryptohandel. Vi håper at listen vår vil hjelpe våre sørkoreanske brukere med å finne den mest praktiske handelsplattformen for dem.

Utvalgt bilde: CCN-markeder

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me