Beste kryptovalutaer å gruve i 2019

beste kryptovalutaer til meg

Siden Bitcoin er ganske gamle nyheter i dagens verden, vet de fleste allerede at den, akkurat som de fleste andre kryptovalutaer, oppnås gjennom en prosess som kalles gruvedrift. Den vanlige forestillingen om gruvedrift er at den er ekstremt dyr fordi den krever enorme mengder strøm og høyt spesialiserte rigger som nesten ikke er lønnsomme.

Selv om det kan være sant at gruvedriftens vanskeligheter med Bitcoin er veldig høye, og at Bitcoin-gruvedrift i dag er en multimilliard-dollar-virksomhet dedikert til store sentraliserte gruvebassenger med spesialiserte ASIC-gruvearbeidere, er kryptovaluta-gruvedrift langt fra død. Tvert imot, faktisk.

I denne artikkelen vil vi se på de beste kryptovalutaene å utvinne i 2019, samt hvorfor det er tilfelle.

Hva er cryptocurrency mining??

Kort sagt, kryptodrift er prosessen med å sjekke transaksjoner for å avgjøre om de respekterer alle de spesifikke reglene i nettverket, noe som gjør dem kvalifiserte for tillegg til blockchain-registeret.

Måten det fungerer på er greit: gruvearbeidere konkurrerer med hverandre for å løse de utfordrende matematiske problemene som kommer med kryptografiske hashfunksjoner, ved hjelp av enten CPU (ganske sjelden i dag), GPUer eller ASIC-utstyr. Gruverne som finner løsningen først får betalt.

Velge en ny valuta å gruve

Det er mange som sier at kryptodrift minker sakte. Om det er, på global skala, sant eller ikke, er det vanskelig å si. Imidlertid er ett faktum det samme som før: å velge ny valuta til meg er ikke veldig enkelt.

Ting har en tendens til å endre seg raskt i kryptosfæren. Derfor bør valg av ny krypto til meg innebære en grundig analyse av alle aspekter av mynten (brukt teknologi, filosofi, markedsverdi, teamet, veikartet osv.).

En av de viktigste aspektene man bør være oppmerksom på, er mynts gruvedrift. Nylige prissvingninger, markedsverdi og antall brukstilfeller er også veldig viktige aspekter. Fordi å bestemme lønnsomheten er relatert til en mengde konstant svingende parametere, er det best hvis du bruker en god gruvedriftskalkulator online.

Crypto Mining

Beste kryptovalutaer å utvinne i 2019

Litecoin (LTC)

Litecoin er en av de mest populære og eldste kryptovalutaene på markedet, og det er et veldig solid valg for de som ønsker å begynne å bryte en allerede etablert valuta. Litecoin har veldig raske transaksjonstider, blokkeringsgenereringstiden er begrenset til ti minutter, og har bedre lagringskapasitet enn de fleste kryptoer der ute.

Utvilsomt er den beste måten å gruve Litecoin på med hjelp av ASICs gruvearbeidere, noe som betyr at mynten krever en stor tidlig investering. Den beste måten å sikre en anstendig fortjeneste under gruvedrift på Litecoin er å bli med i et av de mange gruvebassengene, som f.eks Litecoin basseng, Antpool, og LTC.top.

Dogecoin (DOGE)

Det er mange grunner til at man kan være interessert i å investere i Dogecoin. Tross alt er det altcoin med det mest “filantropiske” samfunnet, og overraskende eller ikke kan det også utvinnes ved hjelp av en enkel PC. Selvfølgelig vil brukerne mest sannsynlig tjene penger på å velge litt mer gruvedrift ved hjelp av AMD / NVIDIA-grafikkort. For CPU-gruvedrift kan brukere bruke CPU-gruvearbeider, mens de som bruker GPUer, kan velge CGminer, CudaMiner, og GUIminer. Noen av de beste gruvebassengene for Dogecoin er CoinEx, Prohashing, 1Coinpool, Aikapool, og MultiPool.

Grin (GRIN)

For tiden rangert 186 (i skrivende stund) på CoinMarketCap, Glise er en mynt som forventes å ha en anstendig økning i 2019. Den er bygget på toppen av MimbleWimble-protokollen, og selve prosjektet er basert på personvern, skalerbarhet og redusert blockchain-kapasitet.

Grin kan utvinnes ved hjelp av en mengde GPUer, for eksempel forskjellige modeller av Nvidia-kort (1070, 1070ti, 1080, 1080ti, 2070, 2080, 2080ti) og AMD-kort (570, 580, Vega56, Vega64). Det kan også utvinnes ved hjelp av prosjektets offisielle gruvearbeider som heter GrinGoldMiner (GGM). Noen av de beste bassengene inkluderer F2Pool, Grinmynte, Sparkpool, og Pool.BTC.

Vertcoin (VTC)

Vertcoin er en desentralisert valuta designet spesielt for å være ASIC-bestandig. Dette gjør den perfekt for individuell gruvedrift med enten CPU eller GPU. Vertcoin kan utvinnes med et stort utvalg av AMD- og Nvidia-grafikkort, og ved hjelp av sin offisielle gruvearbeider kalt Ett-klikk gruvearbeider. Selvfølgelig vil GPUer sannsynligvis gi større belønninger, men investeringene på forhånd er større.

Monero (XMR)

Monero er ikke bare en av de mest populære kryptovalutaene til dags dato, men det er også en av de beste personvernmyntene der ute. For tiden rangert 13. på CoinMarketCap, bruker Monero en veldig avansert Proof-of-Work hashing-algoritme kjent som CryptoNight, som også er ASIC-resistent.

Dette faktum, så vel som det faktum at det er en veldig populær personvernmynt, gjør Monero til en av de beste myntene å utvinne for øyeblikket. Monero kan utvinnes ved å bare bruke datamaskinens prosessorkraft. For å øke belønningen er det imidlertid veien å velge en kraftigere GPU. AMD-grafikkort ser ut til å være de beste i bransjen for gruvedrift av Monero, men Nvidia-kort fungerer også. De mest populære programvareplattformene for Monero-gruvedrift er MultiMiner og GUIminer.

Konklusjon

Selv om kryptokurvering ikke er like populær som for to, tre år siden, kan den fremdeles være lønnsom med riktig tilnærming. Det viktigste å huske er at det er veldig viktig å gjøre riktig forskning før du forplikter deg til en bestemt type mynt til gruvedrift. Vi håper denne guiden viste deg nyttig informasjon for deg, og vi ønsker deg alt godt i din fremtidige gruvedrift.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me