Beste Litecoin (LTC) gruvebassengalternativer i 2019

Litecoin gruvebasseng

Litecoin er for tiden den sjette største kryptoen på markedet, så det er naturlig nok en veldig ettertraktet krypto for gruvedrift. Hvis du ønsker å utvinne Litecoin med minimale databehandlingsressurser, kan du sjekke ut listen vår for å finne det beste Litecoin-gruvebassenget for deg.

Kriterier for valg av gruvedrift

Før du kommer inn på listen vår, bør du huske på noen faktorer:

Avgifter: et Litecoin-gruvebasseng har vanligvis avgifter rundt 1-2%, men lavere avgift betyr mer fortjeneste igjen for deg.

Rykte: du vil ha et basseng som har et pålitelig rykte på nettet, siden det er mange svindelbassenger som stikker av med kundenes penger. Gjør din forskning flittig før du går inn i et gruvebasseng.

Hash-kraft: du burde ikke være i et basseng som bare har litt mer hashkraft enn deg. Du vil velge et basseng som har en betydelig hashrate for å utvinne flere blokker og ha en jevn utbetaling.

Serverplassering: jo nærmere serverne er din fysiske plassering, så vil du oppleve mindre ventetid.

Oppetid: hvis servere bruker mer tid offline, vil alle gruvearbeidere i bassenget tape penger, og ingen nye blokker blir funnet og lagt til i blockchain.

Minimum utbetaling: jo høyere utbetalingsgrensen er, desto mer må du vente på å ta ut fortjenesten.

Bassengstørrelse: selv om det ikke er noen gruvebassenger som er nær 51% av den totale hashhastigheten i nettverket, bør du unngå å bruke de største gruvebassengene for å hindre at noen basseng når den 51% grensen.

Utbetalingssystem: Det er forskjellige måter et Litecoin-gruvedrift belønner sine brukere på. Her er noen av de mest kjente betalingsmodellene:

  • PPS – Betal per aksje. Hver innsendte aksje er verdt et visst beløp av LTC;
  • SMPPS – Delt maksimal betaling per aksje. I likhet med Pay Per Share, men betaler aldri mer enn bassenget tjener;
  • ESMPPS – Equalized Shared Maximum Pay Per Share. Ligner på SMPPS, men det balanserer betalinger ganske mellom gruvearbeidere;
  • CPPSRB – avkortet betaling per aksje med nylig tilbakebetaling;
  • Proporsjonalt – gruvearbeidere mottar belønningen proporsjonalt med hvor mye aksjer hver av dem har funnet;
  • PPLNS – Betal per siste N-andel. Som proporsjonalt, men det er basert på de siste N-aksjene, uavhengig av runde grenser;
  • Score – Score-basert system: en proporsjonal belønning, men evaluert av tidspunktet for innsending. Dette betyr at senere aksjer er verdt mye mer enn tidligere aksjer.

Nå som du vet hvilke egenskaper du må se etter for å få det beste Litecoin-bassenget, la oss fortsette med listen vår:

LitecoinPool.org

LitecoinPool er et stort Litecoin-gruvebasseng, og det er også den eldste i bransjen. Bassenget ble etablert i 2011 av en av de viktigste Litecoin-utviklerne, som er kjent som Pooler, som også er vedlikeholder av cpuminer-programvarepakken..

På grunn av tilknytningen til Litecoin-prosjektet ble det raskt en av de mest pålitelige LTC-gruvedriftene i kryptorommet. I 2012 eide bassenget angivelig 40% av Litecoin-hashkraften. Samme år ble LitecoinPool.org det første bassenget som brukte aksjer med variabel vanskelighetsgrad, som senere ble kalt “vardiff” av Bitcoin-bassenger. Dette systemet gjorde at gruvearbeidere kunne redusere bruken av nettverksbåndbredde radikalt. Bassenget var også blant de første til å innlemme sikker gruvedrift over TLS-krypterte Stratum-forbindelser, et sikkerhetstiltak mot menneske-i-midten-angrep.

Belønningen fordeles i henhold til et PPS-system (pay-per-share), noe som betyr at bassenget alltid vil være effektivt for arbeidet ditt, selv om blokken ikke er fullført. Fusjonert gruvedrift med flere altcoins støttes også, og utbetalingen skjer i LTC.

Serverne distribueres i åtte geografisk forskjellige regioner, noe som gjør det mulig for gruvearbeidere fra forskjellige steder i verden å effektivt gruve. Det belastes ingen gebyrer for verken automatiske eller manuelle utbetalinger.

Ulempen er at nå må du få godkjenning før du kan registrere deg på LitecoinPool.org.

viaBTC

viabtcDet nest største Litecoin-gruvebassenget etter LitecoinPool.org er viaBTC. Det støtter ikke bare Litecoin-gruvedrift, men også Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Dash, Monero, Bitcoin SV, Decred, Zcash og Nervos Network (CKB)..

viaBTC startet opprinnelig sin virksomhet som et Bitcoin-gruvebasseng i juni 2016, men la deretter til Litecoin-alternativet i januar 2017. På grunn av allsidigheten er det det beste Litecoin-bassenget for de som ønsker å bryte flere mynter.

viaBTC tilbyr gruvearbeidere to betalingssystemer: PPS betalingsmåte og pay-per-last-n-aksjer (PPLNS), en annen populær belønningsmodell som brukes av gruvebassenger. Det påløper ingen gebyrer for transaksjoner, men et gebyr på 4% for PPS-betalinger og et 2% gebyr for PPLNS-betalinger belastes for vedlikehold. Det er også solo-modus, der gruvearbeidere får alle belønningene for produserte blokker. Gebyret er 1%.

Fusjonert gruvedrift støttes også, og utbetaler 2000 DOGE for hver 1 LTC du gruver, 1 SYS for hver BCH som utvinnes, og 2 NMC, 5 SYS, 0.1 EMC, 1 ELA for en BTC som utvinnes. Cloud mining-tjenester er også innlemmet i dette bassenget.

Prohashing

Bilderesultat for prohashing

Prohashing er et topp ti Litecoin gruvebasseng når det gjelder hasjstørrelse. Bassenget ble startet av tre ingeniører i august 2014.

Du kan også utvinne andre kryptoer i tillegg til Litecoin, for eksempel andre Scrypt-mynter, som støtter utvinning av SHA-256, Equihash, X13, Neoscrypt, Lyra2rev2 og x11 algoritmer..

Belønningen fordeles i henhold til PPS-betalingsmodell, og du kan velge i hvilken mynt du vil motta betalingen uavhengig av hvilken mynt du har utvunnet.

Det er også muligheten til å velge utbetalinger i amerikanske dollar. Det belastes ingen transaksjons- og utbetalingsgebyrer, bare et gebyr på 4,99% som påløper for alle funksjonene, for eksempel vedlikehold. Dette gjør Prohashing til vårt dyreste Litecoin-gruvedrift.

Det er også mulighet for gruvedrift automatisk, som vil bruke hashkraften din til å utvinne den mest lønnsomme mynten på den tiden, noe som gjør den til det beste Litecoin-bassenget for enkel gruvedrift.

Multipool

flerpoolMultipool er et basseng med flere valutaer som støtter gruvedrift av Litecoin, Dogecoin og Verge, med minerutbetalinger gjort i LTC. Multipool støtter utvinning av over 30 kryptovalutaer, inkludert X11- og SHA256-algoritmebaserte mynter.

Det er ingen uttaksgebyrer når minimumsterskelen er oppfylt. Du kan også bruke Litecoin-porten for sammenslått gruvedrift for å samtidig utvinne Litecoin og Dogecoin, samtidig som du holder hashkraften stabil..

Konklusjon

Dette har vært vår liste med de beste Litecoin-gruvebassengene du kan bruke til å produsere LTC. Vi håper informasjonen vi har gitt har vært til nytte for deg og gruvedriftene dine.

Utvalgt bilde: Coindesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me