Beste maskinvarepungbøker der du kan lagre kryptoene dine

Maskinvare lommebøker

I 2016 forsto verden at det er stort potensial i å investere i Bitcoin (BTC). Dette er grunnen til at et stort antall mennesker ikke har handlet det siden den gang. Etter den årlige halveringen er det svært sannsynlig at Bitcoin-prisen vil øke. Bortsett fra dette handler ikke en liten mengde mennesker aktivt. I alle fall må du ha en sikker digital lommebok for å holde eiendelene dine inne.

Den beste måten å gjøre dette på, avhenger av bruken. For å oppnå maksimal sikkerhet anbefales det imidlertid alltid å oppbevare den digitale lommeboken på en kald lagringsenhet. I stedet for en tommelfingerpinne, har vi nå flere hardware-lommebøker som tillater nettopp det. De kommer med tilpasset firmware og tilbyr forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Her vil vi raskt gå gjennom 10 av de beste maskinvarelommebøkene for å lagre kryptoene dine.

Trezor

Serien med hardware-lommebøker fra SatoshiLabs ’kalt Trezor-modeller blir ganske populære. Dette selskapet tilskrives å være et av de få utvalgte som uten tvil har de beste maskinvarepungene på markedet.

Model One

Som med andre veletablerte selskaper, har Trezor sine eldre, men likevel veldig nyttige maskinvarepunger og de oppgraderte. Model One kom ut i 2014 og ble utviklet av SatoshiLabs. Selv om det har gått lang tid siden da, tilbyr denne enheten et høyt sikkerhetsnivå i tillegg til et brukervennlig grensesnitt og støtte for store typer kryptoer – alt dette til en relativt lav pris.

Modell T

Trezor Model T er det Ledger Nano X er for Nano S. Det er en nyere versjon av samme enhet, men med oppgraderte egenskaper og totalrenovering av design. Nå har den en berøringsskjerm for å hjelpe, den siste firmware og sikkerhetsoppgraderinger. Designet har blitt mer “bilnøkkel”, som ikke stikker like mye ut.

Hovedbok

Det første selskapet til kampene blir Ledger. Dette er et veletablert selskap som har jobbet med lignende teknologi i ganske lang tid. I begynnelsen av listen har vi tre oppføringer:

Nano S

Ledger’s Nano S-modell er en av de mest berømte hardware-lommebøkene der ute. Selv om det allerede er litt utdatert, gir det fremdeles en behagelig måte å transportere kryptovalutaene dine sikkert på. Ledger Nano S kan støtte noen av de over 1000 forskjellige kryptoene du kanskje vil bruke og handle.

Nano X

Ledger Nano X er en oppgradering til den forrige Nano S-modellen. Mens det teknisk sett er den samme gamle Nano, men bedre på grunn av Bluetooth, forbedret minne og generelt sett bedre design.


Blå

Dette er et forsøk på å ha en lommebok med tanke på tilgjengelighet. Ledger Blue modellen har en stor skjerm for enkel navigering og enkel bruk. I likhet med andre produkter tilbyr den sikkerhet av høy kvalitet. Imidlertid en ting å nevne at når den kom ut, var denne enheten knapt tilgjengelig. Dette bidro til en generell mangel på popularitet for denne varen. Det er nå rettet mot mennesker som trenger å gjøre bare enkle oppgaver.

SafePal S1

businesswire.com

Binance, som er en av de mest populære kryptovaluta-børsene, har finansiert etableringen av SafePal S1. Hovedtrekket til denne enheten er i sin oppgraderte sikkerhet, gitt at den mangler noen midler for å koble til noe. Den har ingen USB, ingen Wi-Fi, Bluetooth eller noe annet.

Måten den fungerer på er å ha en skjerm på toppen med en kode og en måte å se og administrere de lagrede kryptovalutaene på. Overgangen av informasjon skjer via skanning av QR-kode som følger med smarttelefonapplikasjonen. SafePal S1 er en billig og flott fryselager.

Ellipal

hardware-wallets.ne

Ellipal er et av de selskapene som bestemte at maksimal sikkerhet må komme selv på bekostning av komfort. Ellipal er et forsøk på å lage en ekte kald lommebok. Den kan ikke koble til i trådløs eller kablet tilstand. Den har ingen Bluetooth, ingen wi-fi, ingenting. I likhet med SafePal 1 skanner denne versjonen også bare QR-koden før innhenting av informasjon.

Selv om Ellipal har bevist med denne enheten at de kan lage fantastiske produkter, er de ikke godt etablert på markedet ennå. Så de faktiske sikkerhetsnivåene må testes de neste årene.

Bitfi

Opprettet og eid av en av de mest kontroversielle personene på internett, John Mcafee, Bitfi var en av de ukontrollable Bitcoin-lommebøkene på sin tid. Imidlertid, etter for mye skryt fra John selv, begynte dedikerte sikkerhetsfagfolk å finne feil i denne enheten. Dette er imidlertid ikke å si at dette ikke er et levedyktig alternativ. Det gir fortsatt høye sikkerhetsnivåer til brukerne.

KeepKey

For folk som ikke trenger noe spesielt fra maskinvaren lommebok, KeepKey har noe å tilby. Denne enheten gir mulighet for kald lagring. Overgangen av informasjon skjer på grunn av ShapeShift-funksjonen. De som ikke trenger den mest teknologisk avanserte maskinvarelommeboken, er denne enheten en flott løsning, siden den er billig og godt beskyttet.

CoolWallet S

CoolWallet har produsert noe helt annet enn andre maskinvarer på denne listen. De har designet en hardware-lommebok som kan passe i lommeboken din, omtrent som ditt vanlige kreditt- eller debetkort. Dessuten er det en vanntett enhet. Kommunikasjonen med enheten skjer ved hjelp av den integrerte Bluetooth-enheten. Alle enheter kan fungere med denne lommeboken.

Konklusjon

Avslutningsvis er det en god del hardware-lommebøker tilgjengelig på internett. Det er verdt å merke seg at en enhet ikke kan omfatte alt. Dette betyr at der hvor det er mest komfort, må mange sikkerhetsfunksjoner ofres. Den sikreste måten å beholde pengene dine på, er på fryselagringsenhetene som ikke kobles til noe, og bare blir oppdatert av blockchain.

Merk: Dette innlegget ble opprinnelig publisert 19. januar 2018 og har blitt oppdatert for fullstendighet og sannhet i innholdet 25. oktober 2020.

Utvalgt bilde: bitcoinist.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map