Beste NEO (NEO) lommebøker for 2019

I vår artikkel for i dag vil vi liste opp noen av de beste NEO-lommebøkene. Fortsett å lese for å finne ut hvilken som passer best for deg.

Om NEO

NEO, tidligere kjent som AntShares, er en blockchain-plattform utviklet i Kina som drives av to innfødte kryptovaluta-tokens – NEO og GAS. Plattformen gjør det mulig å opprette og distribuere smart kontrakt, i likhet med Ethereum.

Mens NEO har vokst betraktelig siden lanseringen, har den fortsatt ikke så mange lommebokalternativer som andre kryptovalutaer. Men hvis du er interessert i å kjøpe NEO, er det noen få alternativer du kan bruke. Fortsett å lese artikkelen vår for å finne ut de beste NEO lommebøkene som passer best for deg.

Atomic Wallet

neo_coin_crypto_wallet

Atomic Wallet er et kryptolagringsalternativ med flere kryptoer, som ikke er frihetsberøvelse, som støtter NEO, Bitcoin og mange andre altcoins. NEO-brukere kan lagre, sende, motta og til og med bytte mynten med andre eiendeler fra ett sted.

Ingen private nøkler og passord er tilgjengelig for personalet på Atomic Wallet, og bare du har kontroll over bruken av dem. Når det gjelder påloggings- og transaksjonsregistrene dine, blir slike data kryptert via AES-algoritme og lagret lokalt på enheten din.

Du kan bruke lommebokens innebygde børs til å bytte noen av de støttede 300 myntene til andre eiendeler. Hvis du ikke har krypto, kan du begynne å kjøpe nye mynter ved hjelp av kredittkontoen din.

Brukere som kjører Windows, macOS, Ubuntu, Debian og Fedora på skrivebordet, kan bruke lommeboken. Android- eller iOS-mobilbrukere kan også installere sine respektive lommebokapps.

NEON Lommebok

NEON er en lommebok på tvers av plattformer opprettet av City of Zion og godkjent av NEO, som fungerer raskt og lar brukerne enkelt lagre og administrere NEO, GAS og andre NEP5-tokens. NEON Wallet har et enkelt oppsett og er enkelt å bruke, noe som gjør det ideelt for de som nettopp har kommet inn i kryptovalutaen.

Denne lette lommeboken er enkel å laste ned og installere, og den har et brukervennlig grensesnitt. Den er kompatibel med operativsystemene Windows, Mac og Linux – de private nøklene oppbevares ikke på NEONs servere.

Guarda lommebok

Guarda er en poppel-lommebok som er kjent for å tilby en altomfattende løsning med flere plattformer for kryptolagring og kjøpstjenester. Støttelisten inkluderer noen av de mest populære kryptoene på markedet, slik at du kan lagre og administrere alt fra NEO til Bitcoin.

Guarda er en lett lommebok, noe som betyr at i motsetning til NEO-lommebøker med full node, trenger du ikke vente på lange perioder for at lommeboken skal synkroniseres med blockchain. Brukere har hele tiden kontroll over sine private nøkler, ettersom de aldri forlater sine personlige enheter. Sikkerhetsmessig er lommeboken sikret med en PIN-kode, og alle nøkler og datafordeler danner AES-kryptering.

Guarda er et samarbeid med Changelly, som gjør det mulig å tilby øyeblikkelige og praktiske krypto-utvekslingstjenester. Et annet pluss er at lommeboken har innebygde fiat-betalingstjenester som gjør at du kan kjøpe krypto direkte med bankkortet ditt.

Lommeboken er kompatibel med Android, iOS, Windows, Mac OS, Linux og Chrome.

Ledger Nano S

For lagring av NEO på mellomlang eller lang sikt, så er maskinvare lommebok det beste alternativet. Ledger Nano S la til støtte for NEO i siste kvartal 2017, og den er også kompatibel med NEON-lommeboken. GAS kan kreves ved å bruke Ledger Nano S i kombinasjon med NEON, som ikke krever at du oppgir den private nøkkelen eller oppbevarer den på datamaskinen din.

Enheten har knapper og en OLED-skjerm som lar deg navigere og manuelt bekrefte hver transaksjon. Dine private nøkler er sikret med en PIN-kode, 2-faktor autentisering, pluss kontoene dine er sikkerhetskopiert på et gjenopprettingsark. Oppsettprosessen for Nano S er ganske grei. I tillegg til NEO støtter den også Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) og en rekke andre kryptoer.

NEO GUI

Dette offisiell stasjonær lommebok lar deg få tilgang til NEO-beholdningene dine ved hjelp av et grafisk brukergrensesnitt (GUI). Dette er en synkronisert lommebok, noe som betyr at du må laste ned hele blockchain på datamaskinen din. Prosessen kan ta en stund, og det krever også en betydelig mengde minne på datamaskinen din.

Når synkroniseringsprosessen er fullført, kan du opprette et passord for å beskytte lommeboken din, og deretter kryptere den private nøkkelen for å sikkerhetskopiere lommeboken. Lommeboken lar deg sende eller motta NEO eller lagre tokens for GAS-genererte tokens. NEO GUI tilbyr god sikkerhet, men brukere som ikke er kjent med teknologi og kryptoer, kan finne det vanskelig å bruke.

NEO lommebok

Denne nettlommeboken ble utviklet og vedlikeholdt av NEO community development team. De NEO lommebok er offisielt en ‘offline’ lommebok, noe som betyr at lommebokfiler eller private nøkler ikke lastes opp på NEO lommebokserveren. Den bruker et API (Application Programming Interface) som krypterer alle meldinger før de sendes.

Denne lommeboken lar brukerne lagre, sende og motta begge NEOs tokens – GAS og NEO, samt tillate dem å gjøre krav på GAS-resultat for å ha NEO-tokens. NEO Wallet kan lastes ned via Chrome og Edge nettlesere og er tilgjengelig på engelsk og kinesisk.

NEO Tracker Wallet

NEO Tracker Wallet er en nettbasert lommebok som er utviklet uavhengig av NEO. Den er skrevet i Javascript og lar NEO-innehavere samhandle med og utforske NEO-blockchain via nettet.

NEO Tracker fungerer som en frakoblet lommebok, ved å bruke nettleseren din til å generere de nødvendige dataene, og ingen nøkler eller data holdes på NEO Tracker’s servere. Du er i stand til å lagre og handle både NEO- og GAS-token, samt å gjøre krav på GAS generert ved å sette NEO.

NEO Tracker-lommeboken er ikke et prosjekt fra NEO-utviklere. Imidlertid implementerer den sterk sikkerhet for brukerfond. Når en NEO-lommebok genereres, vil du motta en keystore-fil for nedlasting. Nøklene lagres i en kryptert form i denne filen. NEO Tracker-lommeboken kan lastes ned via nettleserne Chrome og Edge.

NEO CLI

Dette NEO lommebok er også en opprettelse av det offisielle NEO-utviklingsteamet. I motsetning til NEO GUI-lommeboken, er dette en CLI-lommebok, noe som betyr at den bare er tilgjengelig med kommandolinjemeldinger.

NEO CLI har avanserte sikkerhetsfunksjoner, men det er ikke så enkelt å bruke for nybegynnere. Denne lommeboken henvender seg til mer avanserte brukere som har litt kunnskap om CLI-språk. Lommeboken støtter transaksjoner med både NEO og GAS, og det gjør det også mulig for NEO-holdere å kreve sine GAS-tokens – den er kompatibel med Linux- og Windows-systemer og er kun tilgjengelig på engelsk.

O3 Lommebok

De O3 Lommebok er en mobil lommebok som kan brukes på Android- og iOS-systemer. Appen har en enkel design, slik at du enkelt kan administrere NEO-tokens mens du er på farten.

Denne lette lommeboken er laget for kun å brukes til NEO, slik at du ikke administrerer NEO-porteføljen din i sanntid. Den lar deg dele midlene dine i to lommebøker – en varm lommebok for daglig bruk og en kald lommebok for å holde midler til GAS. Denne gratis lommeboken med åpen kildekode er enkel å bruke, men husk at den ikke er like sikker som en hardware-lommebok.

Beste NEO lommebøker: Konklusjon

Dette har vært vår artikkel med de beste lommebøkene for lagring av NEO og GAS. Vi håper dette har hjulpet deg med å ta en informert beslutning om hvilken lommebok som passer mer for lagringsbehovene dine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me