Beste Tezos (XTZ) lommebøker for 2019

I dagens artikkel vil vi se på noen av de beste Tezos-lommebøkene du bør prøve i år. Forsikre deg om at lommeboken du velger oppfyller alle nødvendige kriterier.

Tezos er en blockchain-plattform som muliggjør smart kontraktutplassering og utvikling, avhengig av en selvstyringsprotokoll. Denne dApp-plattformen er forskjellig fra andre fordi interessentene tar alle nettverksbeslutningene gjennom et stemmesystem.

Ting du bør vurdere før du velger en XTZ lommebok

Hvis du er interessert i å kjøpe XTZ-mynter, eller Tezzies som de heter, så er det noen få elementer du bør ta i betraktning:

Valutastøtte– Det første du må se etter er en lommebok som tilbyr støtte for XTZ. Det er for tiden få lommebokalternativer som lagrer mynten.

Flere altcoin-støtte– Avhengig av hva slags portefølje du vil, kan du velge en lommebok som bare støtter XTZ eller en som støtter flere kryptovalutaer.

Sikkerhet– Bekreft om lommeboken du er interessert i, har private nøkler, har 2-faktor-autentisering, solid kryptering og et backup-system.

Atomic Wallet

Atomic Wallet er en passende lommebok på tvers av plattformer som lar deg lagre og administrere Tezos på en enkel måte. Lommeboken er kompatibel med både Android- og iOS-enheter, samt følgende stasjonære systemer: Windows, Ubuntu, Debian, Fedora og macOS.

Atomic Wallet kommer med et estetisk grensesnitt som er lett å forstå og navigere. Lommeboken er ikke forvarende, med de private nøklene og passordene kryptert og forlater aldri enheten din. Transaksjonsdata og påloggingsposter lagres også lokalt.

Hvis du vil bytte krypto til Tezos eller andre mynter, må du vite at Atomic inkluderer en utvekslingsfunksjon som lar deg utføre raske krypto-til-krypto-bytter. Det er også mulighet for å kjøpe mynter ved hjelp av USD, EUR og andre fiats via kredittkort.

Når det gjelder lagringsalternativer, støtter Atomic Wallet foruten Tezos mer enn 300 andre kryptoer og tokens.

TezBox lommebok

TezBox var den første lommeboken designet for Tezos som hadde et grafisk brukergrensesnitt. Det ble lansert da prosjektet var i ICO-salg av en utvikler som var fra Tezos-samfunnet. TezBox har et lett å navigere grensesnitt, og er kompatibelt med datamaskiner som kjører på Windows- og Mac-systemer. En lommebok for Linux-opererte datamaskiner er også under utvikling.

En Chrome-utvidelse er også tilgjengelig for lommeboken, og det utvikles for øyeblikket Android- og iOS-versjoner.

TezBox har integrert støtte for både Trezor og Ledger hardware lommebøker, selv om Tezos support ikke er nevnt på Legers nettsted. Trezor gjør dette, noe som tyder på at kanskje Tezos støttes bedre på enheten deres.

Den elektroniske lommeboken lagrer de offentlige og private nøklene på brukerens enhet.

tezbox.com

Guarda lommebok

Hva gjør Guarda en av de beste Tezos-lommebøkene er dens nesten universelle token-dekning.

I tillegg til toppnivå-kryptoer som Bitcoin, Ethereum og Ripple, støtter den også et bredt utvalg av ERC 20-tokens, samt Tezos-mynter.

Lommeboken muliggjør også kjøp av tokener med fiat via kredittkortet ditt, noe som sparer tid og penger ettersom du ikke trenger å bytte bytte

Guarda er kompatibel med nesten alle større plattformer, det være seg stasjonære eller mobile. Du kan heller ikke laste ned noen app og bare bruke den elektroniske Web Wallet fra nettleseren din.

Lommebokdataene eller private nøklene forblir alltid i enhetens sikre minne og sletter seg selv når du logger ut av lommeboken.

Men en av de letteste funksjonene i Guarda er sannsynligvis den innebygde kryptotjenestetjenesten der du kan bytte mynter rett i appen.

Galleon Tezos Lommebok (Tezori)

Galleon er en programvare lommebok for lagring av Tezos. En distribusjon av Tezori, en åpen kildekode-lommebokinfrastruktur for Tezos blockchain, og Galleon støttes på maskinvare- og programvarelommebøker og er tilgjengelig på åtte forskjellige språk. Lommeboken er kompatibel med datamaskiner som kjører på Mac-, Windows- og Linux-systemer.

Tezos CLI lommebok

De CLI lommebok er for brukere som har noe kodingskunnskap, da det krever bruk av kommandolinjer. Tezos har listet det opp på nettstedet sitt og har blitt revidert av en uavhengig ekstern sikkerhetsrevisor. Ettersom lommeboken trenger en viss grad av kommandolinjeopplevelse, kan det være ganske vanskelig å bruke for de fleste brukere.

Kukai Tezos Lommebok

Kukai er en nettbasert open source-lommebok som gjør det mulig for brukere å lagre XTZ. Brukere er i stand til å generere en helt ny lommebok eller importere en eksisterende ved hjelp av en mnemonic frø kode eller a.tez fil.

Lommeboken har et enkelt nettsted med tanke på design og er generelt ansett av Tezos-samfunnet. Den synkroniseres direkte med Tezos-nettverket, slik at du enkelt kan sende eller motta XTZ.

Lommeboken har muligheten til å signere transaksjoner offline, noe som betyr at nøklene dine er beskyttet mot online trusler. Når lommeboken kobles til Internett igjen, kan transaksjonen du signerte frakoblet sendes over nettverket.

Tezos.Blue lommebok

tezos.blue

De Tezos. Blå er en liten lommebok for mobilbrukere, som støttes på Android og Windows 10. Appene til lommeboken kan lastes ned fra henholdsvis Google Play og Microsoft Store.

iOS-brukere kan også bruke lommeboken, men den er bare tilgjengelig på Apple Test Flight-programmet. Apple avslørte ikke når appen blir integrert i App Store.

Selv om den ble designet for å være en lett lommebok, kompromitterer den ikke sikkerheten. Det drar nytte av operativsystemets egen beskyttelse ved å være en innfødt app, i tillegg til at de private nøklene dine blir kryptert på flere nivåer.

Tezos Blue blir sett på som en funksjonell lommebok, men det ser ut til at utviklingsteamet bak den ikke har gitt ut noen oppdateringer det siste året.

WeTez lommebok

WeTez ble utviklet av et selskap med hovedkontor i Kina, og var blant de første som opprettet en mobil lommebok beregnet på XTZ-lagring og transaksjoner.

Den mobile lommeboken støttes på smarttelefoner som inneholder Android- og iOS-systemer, mens programvaren er integrert med Tezos-enheten. Lommeboken gjør det mulig for brukere å sende, motta og stake tokens for XTZ-belønninger.

Trezor Model T lommebok

Amazon.com

De Trezor T er den nyeste modellen av Trezor og den eneste som har lagt til støtte for Tezos og dens symbol som heter XTZ. Denne hardware-lommeboken støtter alle andre store kryptoer i tillegg til en bred liste over altcoins.

Denne lille enheten sikrer pengene dine gjennom et PIN-frø, avansert kryptering, manuell transaksjonsbekreftelse og 2-faktor autentisering. Trezor støttes av et aktivt utviklingsteam som kontinuerlig frigjør oppdateringer og forbedringer.

Kjennelse

Med dette avslutter vi listen vår med noen av de beste alternativene for lagring av Tezos-mynter. Forsikre deg om at lommeboken du velger oppfyller alle nødvendige kriterier, slik at den sikrer sikker lagring av XTZ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me