Beste VPN-er for Cuba

På Cuba en trygg og pålitelig VPN er et must hvis du vil kunne bruke alle fordelene på Internett uten begrensninger. Sammenlign de beste VPN-leverandørene fra listen vår, og velg en som passer deg best.

Introduksjon

Hvert år tiltrekker Cuba flere og flere nysgjerrige reisende. Det er ikke rart hvorfor, da landet er ganske fascinerende. Men du bør være oppmerksom på og forberedt på noen utfordringer du kan møte i hjertet av Karibia.

For eksempel er å finne WiFi og få tilgang til Internett en ganske skremmende oppgave. Cuba er kjent for mange ting, men ytringsfrihet er neppe en av dem. Det er derfor, selv om du er heldig nok til å komme på nettet, kan myndighetene overvåke hvert trinn du tar. Dessuten, hvis de tror at nettaktiviteten din utgjør en trussel mot deres sosialistiske samfunn, er det lite sannsynlig at du kommer av med et slag på håndleddet. I henhold til lokal lov kan du få opptil 20 års fengsel.

På Cuba er en pålitelig VPN av høy kvalitet et must for sikkerhet, sikkerhet og anonymitet i cyberspace. Det er faktisk den eneste måten å komme seg rundt begrensningene. Følgende liste hjelper deg med å velge den beste VPN-en for Cuba.

Rask VPN-sammenligning

SAMMENLIGNING

PureVPN-logo

Ren VPN

  • Stor pris
  • Anstendig servere
  • Ikke den mest private

KJØP NÅ LES ANMELDELSE NordVPN-logo

Nord VPN

KJØP NÅ LES ANMELDELSE ExpressVPN-logo

Express VPN

  • Mest private VPN
  • Raskt fort
  • De fleste servere og land av alle VPN-er

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Surfshark-logo

Surfshark VPN

  • Store hastigheter
  • Stor sikkerhetsrekord
  • Ny VPN

KJØP NÅ LES ANMELDELSE

Express VPN

Express VPN

ExpressVPN er gullstandarden for VPN-er. Den har mer enn 3000 superraske servere i 94 land og militær sikkerhet. Det er også et opplagt valg hvis du vil være i stand til å koble til nesten hvilken som helst online streamingplattform som finnes.

ExpressVPN kan beskytte 5 enheter samtidig. Det fungerer bra med Windows, Android, macOS, Linux og til og med noen smarte TV-er og spillkonsoller. ExpressVPN-appene er veldig enkle å bruke.

Selv om du har problemer, er deres kundeserviceagenter der for deg 24/7. Den eneste ulempen med denne VPN-leverandøren kan være prisen. Men hvis du innen 30 dager bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med tjenesten, garanterer de at du får pengene tilbake.

Ren VPN

Ren VPN

PureVPN er alt på nivå med ExpressVPN, og overgår det til og med på noen måter. For eksempel gir det deg en ekstra dag-tilbake-garanti og lar deg koble til så mange som 5 enheter samtidig. PureVPN støtter en rekke forskjellige plattformer, som Windows, Mac, iOS, Android og Android TV, samt Firestick.

Det kan ha færre servere (over 2000), men spennet er mye bredere (140 land). Med nettverket kan du se favorittseriene dine på Netflix, HBO, Hulu og andre streamingplattformer. Du kan også bruke direktemeldingsapper.

Sikkerhetsmessig PureVPN er også verdig å være på topplisten, med DNS-lekkasjebeskyttelse og en drepebryter er bare noen av funksjonene..

Nord VPN

Nord VPN

NordVPN er en trygg og pålitelig veteran blant VPN-er. Den har et imponerende antall servere (minst 5000) i 60 land.

Med NordVPN du kan oppheve blokkeringen av de beste streamingplattformene og bla i Chrome, Firefox eller Safari. Som de som er nevnt ovenfor, er den også kompatibel med Windows, Mac, iOS og Android. Det som får tjenesten til å skille seg ut blant andre, er dens personvern og sikkerhetsfunksjoner. NordVPN tilbyr dedikert IP, P2P og dobbelt VPN.

Den doble sikkerheten har imidlertid en pris, da det kan redusere forbindelsen din.

CyberGhost

Cyber ​​VPN

CyberGhost VPN er et annet flott alternativ for innbyggerne og besøkende på Cuba. Det er nybegynnervennlig og relativt billig, men hovedtrekkene er på ingen måte dårligere.

CyberGhost-nettverket har over 3000 servere i 60 land, og det utvides stadig. De optimaliserte serverne lar deg oppheve blokkering av Netflix, Amazon Prime, YouTube Red og lignende. Det gir deg også tilgang til innhold fra de populære streamingtjenestene i forskjellige land.

Med CyberGhost blir Google, Facebook, Instagram, Skype og andre grunnleggende nettsteder tilgjengelige. Dessuten forblir du anonym når du surfer eller torrent. CyberGhost tilbyr høy hastighet til enhver tid og bunnsikker sikkerhet. Det lar deg også beskytte så mange som 7 enheter med bare ett abonnement, slik at du kan beskytte deg selv og familien din.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me