Beste VPN-er for Torrenting

Torrenting er et følsomt tema. Mens det i utgangspunktet er lovlig, bruker mange det til ulovlige formål. Bedrifter og selskaper har jaktet på disse menneskene i mange år nå.

Dessverre blir selv de som strømmer lovlig fanget i kryssilden. Med Internett-leverandører og slike begrensninger på P2P-trafikk.

I denne guiden vil vi dekke alt du trenger å vite om torrentverdenen og VPN-er. Selvfølgelig vil vi også vise deg den beste å bruke (og hvorfor),

Sidenote: Vi tolererer ikke ulovlig torrenting eller aktiviteter. Informasjonen innen gis på en slik måte.

Beste VPN for torrenting

La oss nå se på de beste VPN-ene for torrenting. Som alltid er det nyttig å teste og prøve de forskjellige alternativene for å finne ut hvilken som passer dine behov. Heldigvis tilbyr alle VPN-ene på denne listen en pengene-tilbake-garanti eller en gratis prøveversjon.

1. ExpressVPN

ExpressVPN ofte rangert som nummer én VPN, på nettstedet vårt og mange andre. De logger ikke, har servere over hele verden, og teknologien deres er på topp! På toppen av dette er forbindelsen deres ekstremt rask og stabil. Vi kan fortsette med deres førsteklasses kryptering, bred enhetsstøtte og mer. Imidlertid tror vi at du får bildet.

Helt ærlig er den eneste ulempen med ExpressVPN at de er litt dyrere enn konkurrentene. Imidlertid, med en 30-dagers (uten problemer) pengene-tilbake-garanti, er det ingen grunn til ikke å prøve dem. Du blir ikke skuffet!

2. NordVPN

NordVPN, som mange av de beste VPN-ene i disse dager, holder ingen logger. Det betyr ingen forbindelse eller trafikklogger. I tillegg til kryptering på høyt nivå har de også muligheter for dobbel hopping og Tor over VPN. Mens førstnevnte er mer en gimmick, kan sistnevnte være ekstremt nyttig.

Enten for torrenting eller for streaming, er NordVPN verdt prisen. Bare vær oppmerksom på at både servere og programvare kan gå treg i ny og ne.

3. SurfShark

Mens det er relativt nytt, tilbyr Surfshark en god service. Den er fullpakket med funksjoner, har gode hastigheter og har servere over hele verden. Basert på De britiske jomfruøyene har den også høye nivåer av kryptering. De har også en innebygd annonseblokkering som hjelper deg med å få en renere nettleseropplevelse. I det hele tatt en ganske anstendig service.

Surfshark er en flott og ekstremt rimelig service. Våre eneste bekymringer er at det ikke har eksistert lenge nok til at vi er sikre på at det vil gjøre det på sikt.

4. ProtonVPN

Sveitsbasert ProtonVPN er ikke fremmed for en verden av personvern på nettet. De startet opprinnelig med sin private e-posttjeneste (passende navn ProtonMail). Heldigvis for dem er deres skudd på en VPN-tjeneste også enestående. Ingen logger, kvalitetsapplikasjoner og mange andre bonuser du vil ha fra en torrenting VPN. Det største salgsargumentet til ProtonVPN er at all programvaren og appene deres er åpen kildekode og blir revidert.

Noen steder har lavere hastigheter, og støtten deres er ikke den raskeste i verden, men generelt sett en god service for prisen.

5. CyberGhost

I motsetning til de andre VPN-ene på denne listen, er CyberGhost litt mer restriktiv når det gjelder torrenting. Spesielt tillater det ikke torrenting og P2P på amerikanske og russiske servere. CyberGhost har ingen logger, har en kill-switch og vil også hjelpe deg med å fjerne blokkering av Amazon Prime Video og Netflix.

CyberGhost er en god tjeneste, men det er ikke noe unikt ved den, og tjener dermed 5. plass.

Hvordan velge den beste VPN-en for Torrenting?

Som med de fleste applikasjoner, er det ikke greit å velge en VPN for torrenting. Den viktigste faktoren er at du velger en no-logs VPN. Som navnet antyder, beholder ikke-logg-VPN-er ingen logger. Derfor, selv om de er begrenset av loven, vil de ikke kunne gi noen logger og dermed avsløre identiteten din.

Den andre faktoren som er viktig for å velge VPN er den ekstra tekniske beskyttelsen de kan tilby. Dette inkluderer ting som lekkasjebeskyttelse og en drepebryter. Vi vil diskutere disse videre i overskriften nedenfor.

Den siste faktoren er stedene det lar deg torrent fra. Selv om det ikke er av største betydning, utgjør de riktige stedene et ekstra beskyttelseslag, og igjen vil vi dekke dette i en overskrift nedenfor.

Tekniske behov for en Torrenting VPN

De fleste VPN-er på markedet tilbyr bare VPN-teknologien av seg selv. Det er et økende antall som fortsetter å introdusere flere verktøy og alternativer som virkelig hjelper deg med å beskytte din online tilstedeværelse. Disse programvaretilleggene kan hjelpe deg med å beskytte torrenten din.

Lekkasjebeskyttelse

Lekkasjebeskyttelse er et av de viktigste tilskuddene, og bør være en viktig faktor når du velger VPN. Enten det er for torrenting, eller av en annen grunn. En lekkasje er når din virkelige IP siver ut på grunn av en teknisk feil eller feil. For noen år siden var det faktisk en skandale da det viste seg at de fleste VPN-er ikke beskyttet mot WebRTC-lekkasjer. Heldigvis er disse dagene over, og i dag har de fleste VPN-er innebygd lekkasjebeskyttelse.

Drep bryter og autostart

Hvis du ofte torrent, er det viktig å velge et VPN som automatisk starter når datamaskinen din gjør det. Heldigvis er denne delen enkel, og mange VPN-er har denne funksjonaliteten.

Drepebrytere er mindre vanlige, men er viktigere. En kill-switch, som navnet antyder, dreper utvalgte applikasjoner hvis VPN kobler fra. Dette fungerer enten du kobler fra VPN manuelt eller hvis forbindelsen din av en eller annen grunn krasjer. Dette er viktig, da det vil sørge for at du ikke torrenter uten VPN uten å legge merke til det.

Port Forwarding

Noen VPN-er og ISP blokkerer eller gasspesifikk porter fra å brukes til å spare penger. Ved å ha portvideresending kan du lede trafikken din til en hvilken som helst port du foretrekker.

Hva er det beste stedet for Torrenting og P2P?

Du tror kanskje at du er trygg når du bruker en VPN for torrenting. Spesielt hvis de oppfyller alle tekniske krav oppfylt ovenfor. Dessverre, selv om mange VPN-er hevder at de ikke er logger, kan du aldri være sikker på dette faktum. De beste landene å koble seg til for torrenting er som følger:

  1. Nederland
  2. Sveits
  3. Spania
  4. Mexico

Er Torrenting Legal?

Ja, torrenting er 100% lovlig. Dessverre er det mange organisasjoner og regjeringer som hevder at torrenting er ulovlig. Dette er faktisk ikke tilfelle, da torrenting er et middel til å bare dele innhold.

Der ulovlighet kommer inn i det, er det faktum at mye av innholdet på torrent-nettsteder er beskyttet av opphavsrett. Uansett om det er filmer, bøker, programvare eller annet, er opphavsrettsbeskyttet materiale ulovlig å distribuere uten tillatelse fra opphavsrettsinnehaveren – noe som ikke er gitt i de fleste tilfeller.

Er Torrenting Safe?

Ja og nei. Torrenting i seg selv er trygt, så lenge du bruker en anerkjent torrentklient som uTorrent eller BitTorrent.

Dessverre er innholdet du laster ned kanskje ikke trygt. Det er to forholdsregler mot dette:

  1. De fleste torrentnettsteder har en ryktevurdering for opplastere. Dette kan bidra til å avgjøre om opplasteren er legitim, og om de laster opp verdifullt innhold eller ikke
  2. Ved å bruke antivirus / antimalware kan du beskytte deg i tilfelle du laster ned noe dårlig

Et annet aspekt av torrent som er usikkert, er å bli fanget hvis du torrenter ulovlig innhold.

Kan jeg torrent med en gratis VPN?

Kort sagt, ja, men det er egentlig ikke ideelt. De fleste gratis VPN-er er begrenset på en eller annen måte og er vanligvis ment for kortvarig bruk, og som en kundeoppkjøpskanal.

Den største begrensningen på gratis VPN-er har en tendens til å være på datamengden du kan bruke. Forståelig nok vil du raskt bruke en 10 GB månedlig nedlastingsgrense hvis du torrent, for ikke å nevne streaminginnhold. Den eneste VPN-en som har ubegrenset data på deres gratisabonnement er ProtonVPN, de smelter imidlertid hastigheten og tillater ikke P2P slik at du ikke kan bruke den til torrenting.

Så mens du kan bruke en gratis VPN for torrenting, kommer du ikke veldig langt med den.

Bruker en VPN Legal?

Å bruke en VPN er lovlig over det meste av verden. Det er noen få land der det er ulovlig, for eksempel Irak eller Nord-Korea. I noen land som Kina og De forente arabiske emirater er det svært begrenset. Du kan finne en full liste eller begrensninger (her ).

Hvordan bruke en VPN for torrenting?

Det er ekstremt enkelt å bruke en VPN for torrenting. Når VPN-en din er slått på, blir alle internettaktivitetene dine automatisk beskyttet. Dette er en av grunnene til at det er viktig å velge et VPN som automatisk kan starte når du starter datamaskinen. På denne måten vil du ikke ved et uhell starte torrent uten å være beskyttet.

Få tilgang til din Torrent-aktivitet

Mange vet ikke dette, men på grunn av hvordan torrenting fungerer, kan du finne ut hvilke elementer som er lastet ned ved hjelp av en bestemt IP. (IKvitt hva du lastet ned ) er det mest berømte nettstedet for dette, og å besøke det kan møte deg med den skumle sannheten og virkelig gi deg den knuffen for å få en VPN.

Konklusjon

En VPN for torrenting er helt nødvendig. Enten du bor i et land som allerede slår ned, eller ikke, er det bedre å være trygg enn beklager. Forhåpentligvis har guiden vår dekket alt du trenger å vite, hvis du føler at vi har utelatt noe, så gi oss beskjed i kommentarene. Ellers lykke til og ha det gøy med å bruke en av disse torrenting VPN-ene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me