Beste VPN for Kina

Ønsker å omgå den store brannmuren i Kina og få tilgang til innhold som er forbudt i dette landet?

Du må bruke en VPN-tjeneste. Men ikke noe VPN vil gjøre. Du må velge en VPN-tjeneste som er pålitelig, sikker og anonym. Først da vil du få tilgang til forbudt innhold når du er i Kina.

Kina-veggen

Etter mange tester av forskjellige VPN-tjenester har jeg anbefalinger for de beste VPN-tjenestene som fungerer i Kina. Men først en oversikt over den store brannmuren i Kina. Jeg vil dele analyser av hvilke egenskaper en VPN skal ha, slik at den kan overvinne de kinesiske juridiske og teknologiske utfordringene.

Rask info

Beste Kina VPN-er

SAMMENLIGNING

NordVPN-logo

Nord VPN

KJØP NÅ LES ANMELDELSE ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Mest private VPN
 • Raskt fort
 • De fleste servere og land av alle VPN-er

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Store hastigheter
 • Stor sikkerhetsrekord
 • Ny VPN

KJØP NÅ LES ANMELDELSE

The Great Firewall of China – det grunnleggende

Dette systemet er en blanding av juridiske og teknologiske fakta som begrenser bruken av Internett i Kina. Folk i Kina har ikke tilgang til informasjonssider som Google eller Wikipedia. Sosiale nettverk som Twitter og Facebook er også forbudt. Mange streamingtjenester som Netflix, HBO, BBC iPlayer og mer er også utilgjengelige her.

Lovene sier at det er forbudt for folk å få fri tilgang til Internett. Dette kan skade nasjonal sikkerhet, statens interesse, og kan føre til avsløring av statshemmeligheter. Jeg kan forstå og være enig i å begrense folks tilgang til seksuelt eller voldelig innhold. Jeg kan ikke godta dette systemet i sin helhet, ettersom det også forbyr tilgang til informasjon og har en sterk sensurpolitikk.

porselen-gjerde


I Kina overvåkes, spores og lagres alle online aktiviteter. I tillegg er mange av nettstedene ikke tillatt, mye av innholdet ons er sensurert. Så du kan ikke fritt se en YouTube-video, lese nyheter eller til og med sjekke Gmail-kontoen din.

I lang tid har folk brukt forskjellige teknikker for å få tilgang til forbudt innhold. Disse inkluderer bruk av proxy-servere, åpne proxyer som Freegate, Ultrafurf og lignende. Tor og I2P brukes også som den krypterte DNS, Shadowsocks, og bruker en VPN-tjeneste.

Hvilke egenskaper bør en VPN ha i Kina?

Den store brannmuren i Kina er veldig restriktiv. Ikke alle VPN-er kan gi tilgang til begrenset innhold i Kina. Mange av disse kan til og med ikke lastes ned eller installeres mens de er i Kina. Dermed må folk ty til alternative metoder for å installere en VPN.

For å kunne navigere i den kinesiske internett-sensuren, trenger en VPN flere kvaliteter:

 • Utmerkede sikkerhetsprotokoller
 • Utmerket kryptering
 • Kill-switch-funksjon
 • Sterk omgåelse av geo-blokkering
 • Anonym forbindelse

Råd: Du bør installere VPN før du når Kina. Det er ofte umulig å laste ned og sette opp en VPN når du er på fastlands-Kina. Alle kinesiske Internett-leverandører blokkerer tilgang til VPN-nettsteder. Folk går vanligvis ut av staten med enhetene sine for å installere en VPN.

Beste VPN for Kina

Her gir jeg deg de tre beste VPN-tjenestene som tilbyr tilgang til begrenset innhold i Kina. Les videre for en detaljert beskrivelse av deres viktigste tjenester og hvorfor de jobber i Kina.

SAMMENLIGNING

NordVPN-logo

Nord VPN

KJØP NÅ LES ANMELDELSE ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Mest private VPN
 • Raskt fort
 • De fleste servere og land av alle VPN-er

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Store hastigheter
 • Stor sikkerhetsrekord
 • Ny VPN

KJØP NÅ LES ANMELDELSE

NordVPN

Tilbake i begynnelsen av NordVPN, denne tjenesten var utilgjengelig i Kina. Men takket være de dedikerte ingeniørene har NordVPN blitt en av de ledende VPN-tjenestene som skal brukes i Kina. Denne tjenesten har rimelige priser og lagt til anonymitet hvis du betaler med kryptovaluta. Hvis du reiser til USA, kan du til og med betale kontant for abonnementet ditt på NordVPN og få en boksinstallasjon. Dette er den mest anonyme betalingsmåten, og du kan installere NordVPN-appen og bruke den hvor som helst.

nordvpn

NordVPN-servernettverket inkluderer 5706 servere i 59 land. Det er over 300 servere i nærheten av Kina. Det er servere i Japan, Taiwan, Hong Kong, Sør-Korea og Vietnam. De støtter P2P, obfuscated og Double VPN-tilkobling. Disse er veldig viktige når det gjelder bruk av VPN i Kina. NordVPN har en streng null-logg-policy og er registrert i Panama. Panama har strenge lover om personvern.

NordVPN har AES-256-kryptering som kan skjule IP-adressen og online trafikk. Kill Switch-funksjonen blokkerer øyeblikkelig trafikk hvis forbindelsen til serveren går tapt. På denne måten får du en utmerket VPN-tjeneste som kan låse opp mange nettsteder i Kina. Ett abonnement kan brukes på seks enheter. Du kan chatte med den utmerkede 24/7 live supporten på NordVPN-siden og finne en passende løsning på problemet ditt.

Les NordVPN gjennomgang

ExpressVPN

En av de ledende VPN-tjenestene, ExpressVPN er et godt valg for tilgang til innholdet i Kina. Denne tjenesten har et nettverk med over 3000 servere fordelt på 160 serversteder i 94 land. Dette gir dem en fordel over de fleste andre VPN-er. Den har servere i land rundt Kina. Japan, Hong Kong, Sør-Korea, Vietnam, Bhutan, Taiwan, Nepal og andre naboland.

expressvpn

ExpressVPN har utmerket AES-256-kryptering og Trusted Server-teknologi som kjører på RAM-servere. Denne VPN-en er registrert på De britiske jomfruøyene og er under de sterke personvernlovene. Den har en streng ikke-logg-policy, hjulpet av RAM-serverne. Kill Switch vil blokkere trafikk hvis forbindelsen til serveren synker. Det er en god funksjon for geo-blokkering og en VPN-tunnelfunksjon.

Du kan omdirigere en del av trafikken din for å gå gjennom VPN og en del av trafikken for å gå gjennom den vanlige ISP-kanalen. På denne måten kan du surfe på det enorme, usensurerte internett gjennom VPN i en nettleser som Tor. Å bruke en annen nettleser for å få tilgang til godkjente kinesiske nettsteder vil gi god dekning. Hvis du blir fanget, har du søkehistorikken fra den vanlige ISP-kanalen for å bevise din online aktivitet. ExpressVPN har fantastisk 24/7 kundesupport. Det er litt kostbart, men likevel verdt prisen ettersom du får en utmerket service.

Les ExpressVPN gjennomgang

Surfshark

En av de mest kostnadseffektive VPN-ene i dag, Surfshark har funksjoner som kan virke for gode til å være sanne, men det er ikke slik. Surfshark har gode sikkerhetsfunksjoner og tjenester. Det gir tilgang til sensurert innhold og lar deg navigere i den store brannmuren i Kina.

surfshark

Surfshark-servernettverket inkluderer 1700+ servere i 63+ land. Mange er rundt Kina, i Japan, Sør-Korea, Vietnam, Taiwan og Hong Kong. Dette hjelper en rask forbindelse når du bruker denne VPN-en i Kina. En god sikkerhetsfunksjon er NoBorders-modusen deres som navigerer gjennom strenge geo-blokker. Camouflage-modus skjuler det faktum at du bruker en VPN-tjeneste. Denne funksjonen er spesielt nyttig når du bruker Surfshark i Kina.

MultiHop er en funksjon som er nyttig for uforstyrret surfing på nettet i Kina. Det er en Kill Switch-funksjon for å beskytte trafikken din. Nettbeskyttelsesfunksjonen beskytter enheten din mot skadelig programvare, annonser og sporere. Denne VPN-tjenesten ligger på De britiske jomfruøyene og har en nulllogg-policy. Du kan koble til et ubegrenset antall enheter med ett abonnement. Du får også en flott 24/7 live supporttjeneste.

Les SurfsharkVPN gjennomgang

Konklusjon

Når du prøver å koble til et eksternt nettsted eller en tjeneste i Kina, må du vite at dette landet har strenge lover om sensur på internett. Så bruk av VPN er en nødvendighet hvis du vil bruke Google, Facebook, Gmail, YouTube og mye mer.

Ovenfor er tre topprangerte VPN-er for å omgå kinesisk sensur. Disse tre har overlegne tjenester og tilbyr gode hastigheter. Etter å ha testet dem og konsultert folk i Kina, kan jeg fritt anbefale deres tjenester.

SAMMENLIGNING

NordVPN-logo

Nord VPN

KJØP NÅ LES ANMELDELSE ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Mest private VPN
 • Raskt fort
 • De fleste servere og land av alle VPN-er

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Store hastigheter
 • Stor sikkerhetsrekord
 • Ny VPN

KJØP NÅ LES ANMELDELSE

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map