Beste VPN for MovieRulz

Mange land har strenge forbud mot streaming eller nedlasting av piratkopiert innhold. Mens noen land rett og slett rynker pannen over denne aktiviteten, er dette mange steder straffet med lov. India er et av disse stedene der det er veldig ulovlig å laste ned piratinnhold, og du kan ende opp med å være gjest i staten i opptil tre år hvis du blir fanget.

Så hva gjør du når du vil se eller laste ned innhold i India du ikke har tilgang til lovlig? Enkelt, du går langt rundt for å få tilgang. Den enkleste måten er å bruke en VPN service. Du får anonymitet, sikkerhet og tilgang til innhold på nettet uten risiko for å bli oppdaget av Internett-leverandøren din og til og med myndighetene dine.

Jeg gjorde due diligence og her er mine funn om de beste VPN-tjenestene du kan bruke til å streame og laste ned innhold i India. Vær oppmerksom på at jeg ikke oppfordrer noen til å bryte loven, men bare dele det grunnleggende om torrenting og de vanlige måtene folk går på det.

Hva er torrenting?

Hvis du er en av de mange som følger reglene, er du sannsynligvis ikke kjent med begrepet torrenting. Så la meg utdanne alle som ikke vet eller vet veldig lite om denne måten å dele data på. Selv om torrent i seg selv ikke er ulovlig, er det ikke akkurat lovlig å bruke det til å laste ned piratkopiert innhold.

Torrenting er en fildelingsprotokoll som er basert på peer-to-peer- eller P2P-teknologi. Denne teknologien varierer fra den vanlige sentraliserte serveren for nedlasting av data. I stedet er torrents avhengig av et desentralisert nettverk, da hver deltaker i fildelingsprosessen har en aktiv rolle i nedlastings- og opplastingsprosessen..

Det er flere hoveduttrykk relatert til torrenting som alle som er interessert i denne måten å dele data må vite:

 • Indekser: nettstedene som samler inn torrentfilene og tilbyr et søkealternativ kalles indekserer. Kjente eksempler er The Pirate Bay, RarBG, ArenaBG og mer.
 • Tracker: serveren som tilbyr en bro mellom torrentbrukerne, slik at tilkoblingen kan lastes opp / lastes ned en fil.
 • Torrent-klient: programvaren som brukes til å laste ned / laste opp filer på datamaskinen din. De mest bemerkelsesverdige eksemplene er BitTorrent, uTorrent og Transmission.
 • Såmaskin: menneskene som laster opp filene til torrentnettverket. Når filen din er lastet ned, blir du en såmaskin, slik at andre også kan laste ned filen.
 • Leecher: personen som laster ned en torrent uten å laste den opp.
 • Forhold: forholdet mellom opplasting og nedlasting. I henhold til torrentpraksisen bør hver person laste opp minst like mye som de laster ned.
 • Magnetlink: en funksjon i torrentklienten som gjør det mulig å starte nedlastingsprosessen umiddelbart.

Nå kjenner du de grunnleggende begrepene knyttet til torrenting. La oss gå videre til en mer detaljert forklaring på hvordan du bruker torrenter. Jeg vil også dekke hva som kan gå galt, og hvordan du kan beskytte deg selv under torrenting.

Hvordan bruke torrenter?

Det er flere trinn å huske når du ønsker å laste ned innhold gjennom torrenter. Først må du laste ned torrentklienten som BitTorrent, Deluge eller uTorrent. Deretter ser du etter innholdet du vil laste ned. Du må søke gjennom indekseringssider og finne torrenten du ønsker å laste ned.

Etter å ha funnet filen du liker, må du laste ned torrentfilen, eller hvis du har en magnetkobling, klikk på den. Når torrentfilen er lastet ned på maskinen din, starter den automatisk torrentklienten. Hvis dette ikke starter umiddelbart, må du åpne det manuelt, og etter en kort stund vil torrenten starte nedlastingen.

Etter at nedlastingen er fullført, kan du åpne filen, men i henhold til torrentpraksis bør du la det nedlastede torrentfrøet en stund, slik at andre brukere også kan få det. Etter en stund anbefales det at du fjerner torrenten fra torrentklienten din for å beskytte deg mot å bli oppdaget av din ISP eller andre juridiske myndigheter i ditt land.

Land der torrenting er ulovlig?

Mange land i verden rynker pannen etter å dele og laste ned innhold gratis fra nettet. Noen land overser nedlasting av innhold, og noen tillater til og med nedlasting av innhold så lenge det er til personlig bruk.

Flere av dem forbyder aktivt torrent-nettsteder og til og med bøter folk for ulovlig nedlasting av innhold på nettet. Disse landene er India, Portugal, Italia, Australia, Kina, USA, Russland, Malaysia, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Finland, Japan, Sør-Afrika, Latvia og De forente arabiske emirater. Det er en vei rundt alle begrensningene, og den kommer i form av en VPN.


Movierulz – Bollywoods mareritt

MovieRulz er et av de mest beryktede indiske nettstedene som tilbyr tilgang til filmer som nettopp er utgitt på kino, og er ulovlig i India, USA og alle de andre landene der torrenting er ulovlig. Hvis noen skulle surfe på dette nettstedet, ville de se alt det er å vite om en bestemt film, uansett hvor fersk utgivelsen er. Det er en oversikt, kjøretid og til og med skjermbilder sammen med nedlastingskoblingen, ofte i HD.

Men nedlasting er strengt forbudt i India. Eller er det? Hvordan kan man få tilgang til dette innholdet uten risikoen? Ved å bruke tjenestene til et kvalitets-VPN som vet alt om å respektere folks personvern, og tilby midler for uavbrutt surfing på et hvilket som helst nettsted.

Movierulz-hjemmesiden, der du kan finne Bollywood, Hollywood og andre filmer og TV-serier, se dem online og laste dem ned, sammen med mye annet innhold

Movierulz

Hvorfor trenger du en VPN for MovieRulz?

Først og fremst vil jeg anbefale deg å bruke en VPN for all din online aktivitet. En VPN beskytter aktiviteten din på nettet fra Internett-leverandørens stadig våkne blikk og en rekke rettshåndhevelses- og myndighetsorganer som tror det eller ikke, følg hvert eneste trinn på nettet.

En VPN eller en Privat virtuelt nettverk er et verktøy som krypterer dine elektroniske data når de forlater datamaskinen. På denne måten er du beskyttet mot eksponering for tredjeparter. IP-adressen din er også beskyttet av VPN, da datamaskinen din er veldig sårbar når du torrent.

Når du vil bruke nettsteder som MovieRulz, The Pirate Bay eller en annen lignende indekserer, risikerer du å få en bot eller være et mål for et hackingangrep. Her er hvor VPN kommer. Og ikke bare hvilken som helst VPN, men jeg anbefaler en sikker VPN-tjeneste med kvalitetsfunksjoner som vil beskytte deg og likevel gjøre det mulig å få tilgang til innholdet som tilbys av MovieRulz.

Hvorfor ikke bruke en gratis VPN for Movierulz

Hvis du går online og prøver å få tilgang til MovieRulz, vil du se at de tilbyr sin egen VPN-tjeneste. Dette er et fristende tilbud, da det er laget av MovieRulz og det er gratis, ikke sant? Vel ikke så mye. Jeg er ikke akkurat en fan av de gratis VPN-tjenestene, da det er veldig lite informasjon om disse som beskytter folks privatliv og respekterer deres anonymitet.

Også tjenestene som tilbys av de gratis VPN-tjenestene som den fra MovieRulz, lar mye å være ønsket. Deres personvernregler er ikke den største, og de fleste av disse er ikke registrert i et land med strenge personvernlover som Sveits, Panama eller De britiske jomfruøyene. Jeg sier ikke at disse er dårlige, men de er ikke veldig gode heller.

Nødvendige funksjoner for en kvalitets VPN for Movierulz

For å kunne surfe fritt på et indekseringsnettsted, for eksempel MovieRulz, har vi slått fast at du trenger en VPN-service av høy kvalitet. Her er de grunnleggende kravene en VPN må oppfylle, slik at du kan være trygg når du leser på MovieRulz-nettstedet.

 • Sterke krypteringsprotokoller, OpenVPN er en god tjeneste for denne bruken
 • Network Kill Switch-funksjon som øyeblikkelig stopper all trafikk hvis forbindelsen går ned
 • DNS og IP-lekkasjebeskyttelsesfunksjon, slik at din ISP ikke vil være klar over din online aktivitet
 • Forvirringsfunksjon som vil skjule det faktum at du bruker en VPN, ettersom mange Internett-leverandører rynker pannen ved VPN-bruk
 • Deltunnelfunksjon som gjør det mulig for en del av trafikken din å gå gjennom VPN og resten å gå gjennom den vanlige kanalen. Du kan stille inn torrentklienttrafikken din gjennom VPN-tunnelen og alltid være beskyttet.
 • Mange serverplasser for å muliggjøre høye hastigheter under torrenting.
 • P2P-støtte for å muliggjøre raskere hastigheter når du er koblet til en torrent-server.

Her vil jeg se nærmere på de ledende VPN-tjenestene av høy kvalitet og hvordan de går i å gi tilgang til MovieRulz. Jeg skal snakke om Surfshark, NordVPN, og ExpressVPN. Alle disse VPN-ene har en streng ikke-logg-policy, tilbyr utmerkede funksjoner, har 24/7 live chat-tjeneste og har rimelige hastigheter. Her er mer info om dem alle, og nedenfor er min test på deres evne til å omgå begrensningene rundt MovieRulz.

Surfshark – en veldig rimelig VPN-tjeneste

Surfshark er en VPN-tjeneste med pent skreddersydde funksjoner og tjenester, men det som er mest bemerkelsesverdig ved denne tjenesten er prisen. Hvis du får 24-måneders abonnement, betaler du mindre enn $ 2 / måned for Surfshark-tjenestene. Alle 1700+ Surfshark-serverne i 63+ land støtter P2P, noe som er utmerket når du torrenter. MultiHop-funksjonen deres muliggjør også et dobbelt lag med sikkerhet, spesielt nyttig når du laster ned piratkopiert innhold.

Det er en god DNS-lekkasjebeskyttelse, en drepebryter, AdBlock-funksjon og en delt tunnelfunksjon som vil beskytte din online aktivitet. Surfshark er veldig rimelig, og de har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, og du kan bruke ett abonnement og beskytte et ubegrenset antall enheter.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du finne informasjonen vår Surfshark anmeldelse her.

NordVPN – privat, sikker VPN-tjeneste

NordVPN er en kvalitet VPN-tjeneste med fantastiske funksjoner. Denne VPN-tjenesten har 5750 servere i 59 land, og alle disse støtter P2P, som er en utmerket funksjon å bruke når du torrenter. På toppen av dette er det også en dobbel VPN-funksjon på noen servere, og legger til et sikkerhetslag når du ønsker å bruke nettsteder som MovieRulz.

NordVPN har flere betalingsplaner, og det vil koste deg $ 3,49 / måned for et 36-måneders abonnement som er veldig rimelig. I tillegg er det utmerket DNS-beskyttelse, Kill switch, CyberSec AdBlock og andre funksjoner designet for å beskytte din online aktivitet mot nysgjerrige øyne..

Du kan finne vårt fulle NordVPN anmeldelse her.

ExpressVPN – rask, pålitelig VPN-tjeneste

ExpressVPN er vårt tredje valg for en VPN-tjeneste som kan brukes til å få tilgang til innholdet som tilbys av MovieRulz. Denne VPN-tjenesten er veldig rask og har 3000+ servere fordelt på 160 serversteder i 94 land. Snakk om muligheter.

ExpressVPN har alle sikkerhetsfunksjonene man kan forvente av en kvalitet VPN-tjeneste – P2P, kill switch, double VPN, split tunneling, DNS leak protection, and more. Likevel er den månedlige avgiften litt høyere enn de andre som er oppført her, og et 12-måneders abonnement vil gi deg $ 8,32 per måned. Med tanke på den høyere prisen, kan du forvente raske nedlastings- og streaminghastigheter med ExpressVPN.

Du kan finne vårt fulle ExpressVPN gjennomgang her

SAMMENLIGNING

NordVPN-logo

Nord VPN

KJØP NÅ LES ANMELDELSE ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Mest private VPN
 • Raskt fort
 • De fleste servere og land av alle VPN-er

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Store hastigheter
 • Stor sikkerhetsrekord
 • Ny VPN

KJØP NÅ LES ANMELDELSE

Hvordan bruke en VPN for Movierulz

Her vil jeg fortelle deg mer om hvordan du bruker et VPN når du surfer og ønsker å laste ned en fil fra MovieRulz. Jeg sørget for å laste ned en fil som ikke var tekstforfatter, men heller copyleft. Jeg gjorde også tester på alle tre VPN-ene som er beskrevet her for å sikre at aktiviteten ble beskyttet.

 1. Alle VPN-ene som er skissert her, har en torrentingtillatelse, og alle støtter den med P2P-servere.
 2. DNS-lekkasjetester. Jeg sjekket alle tre VPN-ene og fant ut at alle tre tilbyr tilstrekkelig DNS-lekkasjebeskyttelse. Selv om dette ikke er like viktig når du torrent, er det bra å skjule din online aktivitet fra Internett-leverandøren din, ettersom mange ser etter uvanlig aktivitet og egentlig ikke tillater torrenting..
 3. Jeg testet Network Kill Switch-tjenesten på alle tre og syntes den fungerte veldig bra. Jeg gjorde dette ved å aktivere VPN-klienten og koble til en server. Så koblet jeg til MovieRulz og startet en nedlasting. Jeg koblet fra VPN-serveren, og internettrafikken og nedlastingen av torrent ble stoppet umiddelbart på alle tre testene.

Siden de indiske personvernlovene genererer over 2 milliarder dollar i erstatning fra ulovlig nedlasting av innhold, er det smart å beskytte deg selv når du bruker MovieRulz i India. Her vil jeg forklare hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å få tilgang til MovieRulz og ting å merke seg.

 • Velg en VPN-tjeneste. Jeg vil anbefale å bruke NordVPN, da dette er en av lederne i bransjen. NordVPN tilbyr over 5700 sikre servere som støtter P2P, obfuscation-tjenester, Network Kill Switch, har sterk DNS-lekkasjebeskyttelse og utmerkede krypteringsprotokoller.
 • Deretter oppretter du en konto med VPN-tjenesten. Jeg vil gå for 36-måneders abonnement som er $ 3,49 i måneden. Hvis hjemlandet ditt har blokkeringer for bruk av VPN, kan du bruke en proxy-tjeneste eller til og med bruke Tor for å få VPN-abonnementet ditt.
 • Etter at du har konfigurert kontoen din, må du laste ned VPN-programvaren. NordVPN har et stort utvalg og innfødte apper for alle plattformer, slik at du kan bruke den med Windows, macOS, Android, iOs, og til og med beskytte hele hjemmenettverket ditt ved å installere VPN på ruteren din.
 • Sett opp preferansene i appen. Sørg for at du aktiverer Kill Switch-funksjonen og DNS-lekkasjebeskyttelse.
 • For høye hastigheter, bør du koble til en server i nærheten, men sørg for at den er i et land som ikke forbyder torrenting. Ikke koble til en India-basert server, da hele VPN-prøvelsen ville være vanskelig. Flere land har løse lover om torrenting, og servere her har ekstremt høye torrenthastigheter. Du kan koble til en server i noen av disse og være trygg på vei til torrenting. Disse landene er Latvia, Bulgaria, Hellas, Serbia, Irland, Romania, Sweeden, Spania, Litauen og Kroatia.

Du er klar, og du kan snart glede deg over din favoritt Bollywood-film.

VPN nedlasting hastighetstester

Jeg har laget en test og kjørt alle tre VPN-tjenestene gjennom trinnene. Jeg koblet meg til en bulgarsk server gjennom alle disse (da Bulgaria har løse lover om nedlasting av innhold på nettet og tilbyr lynrask hastighet), surfet på Movierulz-nettstedet og lastet ned en film gjennom BitTorrent-klienten..

Jeg fant og valgte en Public Domain-film med navnet Øyne i natt for denne testen, en 5,28 GB fil med 720p-kvalitet.

Movierulz laste ned Eyes In The Night

Surfshark hastighet

Surfshark-Bulgaria surfshark MovieRulz nedlastingshastighet

NordVPN-hastighet

NordVPN-Bulgaria NordVPN MovieRulz nedlastingshastighet

ExpressVPN-hastighet

expressvpn bulgaria expressvpn MovieRulz nedlastingshastighet

Resultatene

Fra testen min om å bruke Surfshark, NordVPN og ExpressVPN når du laster ned en film fra MovieRulz, kan du selv se at alle disse har gode gjennomsnittshastigheter og pålitelige tilkoblinger. Fra de tre hadde NordVPN den beste hastigheten og tilbyr den beste totale tjenesten. De to andre er imidlertid ikke langt bak, så uansett hva du velger, kan du være sikker på at du har en anonym og sikker forbindelse mens du laster ned innhold fra nettet..

SAMMENLIGNING

NordVPN-logo

Nord VPN

KJØP NÅ LES ANMELDELSE ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Mest private VPN
 • Raskt fort
 • De fleste servere og land av alle VPN-er

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Store hastigheter
 • Stor sikkerhetsrekord
 • Ny VPN

KJØP NÅ LES ANMELDELSE

Dommen

Den endelige dommen vil komme til dine personlige preferanser og tilgjengelige budsjett, da ExpressVPN er den dyreste av disse tre, mens Surfshark er den billigste. Likevel liker jeg personlig NordVPN-tjenester best. De ligger i Panama, har flotte funksjoner og gode sikkerhetsprotokoller. Og ærlig talt rangerte NordVPN best med høyere gjennomsnittlige nedlastingshastigheter på min test av MovieRulz.

Etter grundig testing av alle funksjonene i disse VPN-tjenestene, kan jeg si at jeg er fornøyd med dem alle, ettersom de absolutt lever opp til løftet om å gi en sikker, sikker og anonym forbindelse. Tatt i betraktning at alle har P2P-funksjonen og den doble VPN-funksjonen, er en av disse tre et levedyktig valg når du ønsker å få tilgang til MovieRulz og laste ned filmen din fra Movierulz.

Må du bruke en VPN for å få tilgang til Movierulz?

Nei, men hvis du ikke gjør det, kan du bli straffet med bot eller bli fengslet avhengig av hvor du bor. Poenget, sørg for at du bruker en høykvalitets VPN hvis du skal bruke Movierulz.

Er det trygt å laste ned filmer fra MovieRulz?

Uten en sikker VPN kan nedlasting av filmer fra MovieRulz være veldig farlig. Selv med en VPN må du være forsiktig så du ikke bryter loven i ditt land. Vi detaljerer alt du trenger å vite i dette innlegget.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map