Billfodl

billfodl anmeldelse

Finne riktig sikkerhetskopi for din kryptolommebok er et av de viktigste trinnene for å sikre myntene dine.

Misforstå, og du kan miste alt.

Gjør det riktig, så kan du sove lett om natten.

Etter vår mening er det ingen som gjør det som Billfodl. Seriøst … ingen annen sikkerhetskopi kommer i nærheten.

Fordeler

 • Markedets beste lommebok-backup
 • Uavhengig vitenskapelig testing
 • Fliser som er enkle å installere og lese
 • Fantastisk støtte
 • Stor verdi for pengene
 • 125% pengene tilbake-garanti

Ulemper

 • Kunne bruke et slankere design
 • Kan være vanskelig å få åpen første gang

Fordeler

Ulemper

 • Markedets beste backup av lommeboken
 • Kan bruke et slankere design
 • Fliser som er enkle å installere og lese
 • Fantastisk støtte
 • Stor verdi for pengene
 • 125% pengene tilbake-garanti

Hvem bør kjøpe en Seed Backup-enhet

 • Crypto-investorer lagrer mer enn 1 måneds leie / pant i bitcoin
 • Krypto investorer som krever lommebokrestaurering eller pålitelig fryselager
 • Krypto-investorer som foretrekker det kontrollere sin egen økonomi fullstendig

Hvorfor kjøpe en Seed Backup?

Bitcoin er ikke bare verdens første virkelig knappe ressurs, den oppnås også med digitale midler og er fullt verifiserbar. Når en bitcoin er sikret i en lommebok, blir en ikke-digital (men likevel sikker og ødeleggelsesbestandig) sikkerhetskopi umiddelbart viktig. Å lagre frøordene offline er et viktig skritt.

Med BIP-39 mnemonic seed word convention, enkel å sikkerhetskopiere en lommebok offline ble bemerkelsesverdig enkel å oppnå, men beskyttet ikke mot truslene om flom, brann, knusing og generelt forfall av mediet det er lagret på.

Blant de beste løsningene som begynte å dukke opp i hendene på HODLere var kassetten med åpen kildekode og fliser.

Denne metoden gir et overlegen alternativ for både personvern og sikkerhet. Kaldt, uutslettelig metallkarakter er ordløst forpliktet til enheten i sin avgjørende rekkefølge og gjemt bort i lengre tid mens lommebokseierens sinn er fri til å ta seg av andre saker.

Billfodl har valgt å ta styrken i denne open source-designen og integrere materialer og metoder av høyeste kvalitet for å bringe denne metoden til et optimalt ytelsesnivå.

Billfodl Basics

Billfodl er i stand til å lagre en rekke frø- og nøkkelformater som Hexadecimal, BIP-39, alfanumerisk og andre.

Flisesettet som følger med hver Billfodl er tilstrekkelig til å gjøre det, og til og med sendes med en randomisert mengde, slik at de sensitive dataene dine umulig kan omvendt konstrueres fra de gjenværende tegnene som blir ubrukt.


Konkurrerende produkter krever utvidelsessett for de nødvendige tegnteglene for forskjellige sikkerhetskopier, noe som gjør valg av Billfodl til en no-brainer.

Denne utformingen og flisefleksibiliteten lar deg lagre enten ett 24-ord eller to 12-ord Hierarkisk deterministisk sikkerhetskopier.

Pris

Med suksessen til at Billfodl oppfyller et høyere nivå av forbrukernes krav til kvalitet, er kostnadene redusert til magre $ 99.

Unboxing & Inntrykk

Billfold leveres i en vanlig utvendig postpakke for å unngå å legge uønsket oppmerksomhet mot mottakeren. Innenfor den anonyme og med vilje kjedelige pakken er en smart og tiltalende produktpakke merket med Billfodl-logoen og fargevalget.

Denne interiørpakken er designet for å presentere produktet på en ryddig, tiltalende og funksjonell måte. Dette har form av en pappeske som fungerer som en hylse for enheten og fliselagringspaneler som er klemt sammen for å unngå utilsiktet skade før bruk.

Inkludert er også en oppstartsveiledning på én side som beskriver hvordan du sikrer dataene dine.

I motsetning til konkurrentene har Billfodl sikret flisene i tydelig separate og merkede poser som er forseglet bak papir. Dette forhindrer flisesettene i å løsne og blande seg i en frustrerende masse tegn.

Billfodl-emballasje

Billfodl Beskrivelse

Billfodl måler 2,25 x 4 tommer og er bygget med 316 rustfritt stål, et militært materiale med bemerkelsesverdig korrosjonsbestandighet.

Billfodl er omtrent 2,25 x 4 tommer og thick ”tykk og er laget av en åpen kildekode-design. Kassetten svinger opp for å avsløre datasporene, låseskruen og andre funksjonelle aspekter. Mens det ligner på andre produkter ved første øyekast, skiller Billfodl seg ut ved å plassere logoen sin på en tydelig måte i enheten.

Billfodl

Fliser

Et annet valg som Billfodl har implementert for å forbedre design med åpen kildekode, er innenfor flisene. Mens andre produkter har valgt å stemple flisene (forårsaker vridning, potensielt datatap eller ulovlighet), er Billfodl lasergravert.

Resultatet er en uutslettelig gjengivelse av hvert tegn uten å endre geometrien til selve flisen. Dette øker dataintegriteten og forbedrer enkel installasjon.

Billfodl Fliser

Enhetsoppsett

Billfodl settes opp enkelt ved å plassere hver flis i sporet og flytte den til venstre. Hver påfølgende flis flytter hele setningen tilbake til raden er full. Sporene er designet for å imøtekomme de fire første bokstavene i hvert BIP-39 frøord (hele ordet er ikke nødvendig for sikkerhetskopierNår du har lagt til all informasjonen, er det eneste som er igjen å lukke festetappen, stramme skruen og rotere panelene tilbake i en parallell posisjon. Oppbevar Billfodl hvor du vil (viktigst av alt at den ikke kan bli funnet av uønskede parter) siden den nå er beskyttet mot brann eller flom..

Vurdering: 9,3 / 10

Billfodl er designet for optimal installasjonstid og en grei opplevelse. Mye tilfredshet resulterer i å sikre sikkerhetskopifrasen eller den private nøkkelen med en produktopplevelse informert ved nøye vurdering av hvert aspekt.

Billfodl-brukere kan vite at informasjonen deres er ugjennomtrengelig for ødeleggelse av vann eller flamme, og at korroderingskrefter ikke truer sikkerhetskopien din.

125% pengene tilbake-garantien blir ikke sett noe annet sted og viser vanvittig tillit til produktet.

Vi gir Billfodl en poengsum på 9,3 av 10!

FAQ

Er Billfodl trygt?

Den er laget av 316 rustfritt stål, som er ansett som den mest ideelle for bruk av sikkerhetskopiering av frøfraser. Billfodl er også den eneste uavhengig vitenskapelig testet sikkerhetskopi av lommeboken på markedet vist seg å være trygt.

Hvilket er best – Billfodl, Cryptosteel eller Cobo Tablet?

Billfodl er allment ansett som gullstandarden for sikkerhetskopier av lommebok i rustfritt stål. Når det er sagt, er Cobo billigere. Cryptosteel er mindre trygg enn både Billfodl og Cobo Tablet, og dyrere. Hvis du ikke har noe imot å bruke noen ekstra dollar, er Billfodl tryggest.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Recenzja billfodl

Znalezienie odpowiedniej kopii zapasowej dla Twojego portfel kryptowalut jest jednym z najważniejszych kroków w zabezpieczaniu twoich monet.

Zrozum źle, a możesz stracić wszystko.

Zrób to dobrze, a będziesz mógł spać spokojnie w nocy.

Naszym zdaniem nikt nie robi tego dobrze jak Billfodl. Poważnie… żadna inna kopia zapasowa nie jest bliska.

Plusy

 • Najlepsza kopia zapasowa portfela na rynku
 • Niezależne badania naukowe
 • Płytki łatwe w montażu i czytaniu
 • Niesamowite wsparcie
 • Świetny stosunek jakości do ceny
 • Gwarancja zwrotu pieniędzy w wysokości 125%

Cons

 • Przydałby się bardziej elegancki wygląd
 • Otwarcie za pierwszym razem może być trudne

Plusy

Cons

 • Najlepsza kopia zapasowa portfela na rynku
 • Przydałby się bardziej elegancki wygląd
 • Płytki łatwe w montażu i czytaniu
 • Niesamowite wsparcie
 • Świetny stosunek jakości do ceny
 • Gwarancja zwrotu pieniędzy w wysokości 125%

Kto powinien kupić urządzenie do tworzenia kopii zapasowych nasion

 • Przechowywanie inwestorów kryptowalutowych ponad 1 miesiąc czynszu / kredytu hipotecznego w bitcoinach
 • Inwestorzy kryptowalut, którzy wymagają przywrócenia portfela lub niezawodnego przechowywania w chłodni
 • Inwestorzy kryptowalut, którzy wolą całkowicie kontrolować własne finanse

Dlaczego warto kupować kopię zapasową nasion?

Bitcoin to nie tylko pierwszy na świecie naprawdę rzadki zasób, ale jest również realizowany za pomocą środków cyfrowych i jest w pełni weryfikowalny. Jednak gdy bitcoin zostanie zabezpieczony w portfelu, natychmiastowa kopia zapasowa niecyfrowa (ale bezpieczna i odporna na zniszczenie) staje się niezbędna. Przechowywanie słów wyjściowych w trybie offline jest niezbędnym krokiem.

Dzięki Konwencja mnemonicznych słów inicjujących BIP-39, łatwość tworzenia kopii zapasowych portfela offline stała się niezwykle łatwa do wykonania, ale nie chroniła przed zagrożeniami powodzi, pożaru, zgniecenia i ogólnego zepsucia nośnika, na którym jest przechowywany.

Wśród najlepszych rozwiązań, które zaczęły się pojawiać w rękach HODLers był formatem kasetowym i kafelkowym typu open source.

Ta metoda zapewnia doskonałą opcję zarówno pod względem prywatności, jak i bezpieczeństwa. Zimne, nieusuwalne metalowe postacie są bez słowa przywiązane do urządzenia w ich kluczowej kolejności i ukryte przez dowolny czas, podczas gdy umysł właściciela portfela może zająć się innymi sprawami.

Billfodl zdecydował się wykorzystać mocne strony tego projektu open source i zintegrować najwyższej jakości materiały i metody, aby doprowadzić tę metodę do optymalnego poziomu wydajności.

Podstawy Billfodl

Billfodl może przechowywać różne formaty nasion i kluczy, takie jak szesnastkowy, BIP-39, alfanumeryczny i inne.

Zestaw kafelków dołączony do każdego Billfodl jest wystarczający, aby to zrobić, a nawet dostarczany z losową ilością, więc twoje poufne dane nie mogą być odtworzone z pozostałych znaków, które pozostają nieużywane.


Konkurencyjne produkty wymagają zestawów rozszerzeń dla potrzebnych kafelków postaci dla różnych kopii zapasowych, co sprawia, że ​​wybór Billfodl jest łatwy..

Ta elastyczność projektowania i kafelków pozwala na przechowywanie jednego 24-wyrazowego lub dwóch 12-wyrazowego Hierarchiczne deterministyczne kopie zapasowe.

Cena £

Wraz z sukcesem Billfodl spełniającym wyższy poziom popytu konsumentów na jakość, koszt został obniżony do 99 USD.

Rozpakowywanie & Wrażenia

Billfold jest wysyłany w zwykłej zewnętrznej paczce pocztowej, aby nie zwracać uwagi na odbiorcę. W anonimowym i celowo nudnym opakowaniu znajduje się elegancki i atrakcyjny pakiet produktów oznaczony logo Billfodl i kolorystyką.

Ten pakiet wnętrza ma na celu zaprezentowanie produktu w uporządkowany, atrakcyjny i funkcjonalny sposób. Ma to postać pudełka kartonowego, które działa jak rękaw na urządzenie i paneli do przechowywania płytek, które są umieszczone razem, aby uniknąć niezamierzonego uszkodzenia przed użyciem..

Dołączony jest również jednostronicowy podręcznik uruchamiania, w którym opisano, jak zabezpieczyć dane.

W przeciwieństwie do swoich konkurentów, Billfodl zabezpieczył płytki w wyraźnie oddzielnych i oznaczonych woreczkach, które są zaklejone papierem. Zapobiega to poluzowaniu się zestawów kafelków i zmieszaniu ich w jedną frustrującą masę postaci.

Opakowania Billfodl

Opis Billfodl

Billfodl ma wymiary 2,25 x 4 cale i jest zbudowany ze stali nierdzewnej 316, materiału klasy wojskowej o niezwykłej odporności na korozję.

Mając około 2,25 x 4 cale i ¼ ”grubości, Billfodl jest wykonany na podstawie projektu open source. Kaseta odchyla się, aby odsłonić gniazda danych, śrubę blokującą i inne aspekty funkcjonalne. Chociaż na pierwszy rzut oka podobny do innych produktów, Billfodl wyróżnia się wyraźnym umieszczeniem swojego logo na urządzeniu.

Billfodl

Płytki

Kolejny wybór, który Billfodl wdrożył w celu ulepszenia projektu open source, znajduje się w kafelkach. Podczas gdy inne produkty zdecydowały się na stemplowanie płytek (powodując wypaczenie, potencjalną utratę danych lub nieczytelność), Billfodl są grawerowany laserowo.

Rezultatem jest nieusuwalne renderowanie każdego znaku bez zmiany geometrii samej płytki. Zwiększa to integralność danych, a także ułatwia konfigurację.

Płytki Billfodl

Konfiguracja urządzenia

Billfodl można łatwo skonfigurować, po prostu umieszczając każdą płytkę w slocie i przesuwając ją w lewo. Każdy kolejny kafelek przesuwa całą frazę z powrotem, aż wiersz będzie pełny. Szczeliny są zaprojektowane tak, aby pomieścić pierwsze cztery litery każdego słowa inicjującego BIP-39 (całe słowo nie jest konieczne do utworzyć kopię zapasowąPo dodaniu wszystkich informacji pozostaje już tylko zamknąć zatrzask zabezpieczający, dokręcić śrubę i obrócić panele z powrotem do pozycji równoległej. Przechowuj Billfodl w dowolnym miejscu (co najważniejsze, że nie może zostać znaleziony przez niechciane osoby), ponieważ jest teraz chroniony przed ogniem lub powodzią.

Ocena: 9,3 / 10

Billfodl został zaprojektowany z myślą o optymalnym czasie konfiguracji i prostym doświadczeniu. Dużą satysfakcję daje zabezpieczenie frazy zapasowej lub klucza prywatnego dzięki doświadczeniu produktu opartemu na dokładnym rozważeniu każdego aspektu.

Użytkownicy Billfodl mogą wiedzieć, że ich informacje są odporne na zniszczenie przez wodę lub płomienie i że siły korozji nie zagrażają twojemu kopiom zapasowym.

Gwarancja zwrotu pieniędzy w wysokości 125% nie jest spotykana nigdzie indziej i świadczy o szalonym zaufaniu do produktu.

Dajemy Billfodl wynik 9,3 na 10!

FAQ

Czy Billfodl jest bezpieczny?

Wykonany jest ze stali nierdzewnej 316, która jest powszechnie uważana za najbardziej idealną w przypadku stosowania kopii zapasowych fraz nasion. Billfodl jest również jedynym niezależne naukowo przetestowane kopie zapasowe portfela na rynku okazały się bezpieczne.

Co jest najlepsze – Billfodl, Cryptosteel czy Cobo Tablet?

Billfodl jest powszechnie uważany za złoty standard tworzenia kopii zapasowych portfeli ze stali nierdzewnej. Biorąc to pod uwagę, Cobo jest tańszy. Cryptosteel jest mniej bezpieczny niż Billfodl i Cobo Tablet i droższy. Jeśli nie masz nic przeciwko wydaniu kilku dodatkowych dolarów, Billfodl jest najbezpieczniejszy.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector