BitBuy.ca gjennomgang

Kryptoer

Tilleggsinformasjon

Målgruppe

  • Canada

Innskudd

  • Bank Wire, Bank Draft, interac, Flexepin

Valutaer

  • CAD

Fordeler

  • Konkurransedyktige priser
  • Lokale innskuddsmuligheter
  • Rask kontobekreftelse

Ulemper

  • Uttaksgebyr litt høyt

Bitbuy eies og drives av Torontos egen First Ledger Corporation, en gruppe som er dedikert til å tilby ikke bare en detaljhandelsutvekslingsplattform, men også et OTC-skrivebord for større handelsmenn og en handelsløsning for lokale kanadiske virksomheter. Denne gjennomgangen begrenser seg til detaljhandelsplattformen, som utmerker seg på noen få områder – prisene er konkurransedyktige med andre kanadiske børser, og handelsavgiftene er lave. Utviklet av og for kanadiere, er alle lokale innskuddsmuligheter tilgjengelige, og kundene støttes av en gruppe basert i Toronto.

Med bitcoin-, litecoin-, ethereum- og bcash-markeder er Bitbuy et flott sted for den uformelle kanadiske bitcoin- og kryptohandleren, som en trygg og intuitiv plattform med utmerket støtte.

Starter

Brukere har muligheten til å registrere seg ved hjelp av facebook eller google plus detaljer. Vi foretrekker bare å gå gjennom standardregistreringsprosessen – vi vil helst ikke la facebook vite at vi bruker bitcoin-utveksling, av de åpenbare grunnene.

Nå er det på tide å konfigurere tofaktorautentisering. Du må konfigurere tofaktorautentisering med ditt kanadiske telefonnummer. Hvis du av en eller annen grunn er uten telefonen, kan du kontakte kundestøtte, og kanskje vil de koble ut tofaktoren.

Du blir omdirigert til innstillingsskjermen, der du kan fullføre registreringen. Skriv inn biodetaljene, vist nedenfor.

Last opp din kanadiske myndighets-ID, en selfie som har ID-en og et adressebekreftelsesdokument, som en regning som viser ditt fulle navn og adresse. Standard ting.


Trykk på knappen “Be om bekreftelse” vil utløse prosessen. Automatisk verifisering via Trulioo er ment å gi de fleste kanadiske innbyggere rask tilgang.

Innskudd og uttak

Flott, nå er du bekreftet og kan gjøre et innskudd. Du kan se nedenfor deres innskuddsmuligheter, samt viktig statistikk som gebyrer og hvor lang tid det tar før innskuddet ditt treffer.

Du kan også sette inn btc, ltc, eth og bch hvis du vil, selv om dette er en manuell prosess som innebærer å be om en adresse fra supporten, som vil bli gitt via e-post. Når du har finansiert adressen, vises beløpet i din bitbuy-lommebok, og det kan handles, selges eller trekkes ut som vanlig direkte fra plattformen.

Se nedenfor uttaksmetoder og gebyrer.

Bitbuy Cryptocurrency-plattformen

Bitbuy gir en trygg, pålitelig, praktisk og kunde-første plattform til det kanadiske kryptosamfunnet. Ta en titt på handelsgrensesnittet nedenfor, som er intuitivt nok til bruk for selv de nybegynnere av bitcoinere.

Du kan følge bitbuy-prishandling på diagrammet, som ligger på dashbordet. Dette betyr at du kan forvente å motta de beste CAD-prisene i markedet, eller være nær nok til at du trygt kan handle uten å bekymre deg for at du blir skaftet.

Se nedenfor gebyrene for deres meglertjeneste, også kalt Express Trades:

CAD PairsKjøp Selg
BTC .75% .5%
ETH .75% .5%
XRP .75% .5%
LTC .75% .5%
BCH .75% .5%

Hvis du handler på børsen, mottar du mye forbedrede pro-handelspriser:

Handler PairMakerTaker
BTC / CAD .16% .26%
ETH / BTC .16% .26%
XRP / BTC .16% .26%
BTC / BCH .16% .26%
BTC / LTC .16% .26%
ETH / CAD .16% .26%
XRP / CAD .16% .26%
LTC / CAD .16% .26%
BCH / CAD .16% .26%

Men hvis du forventer å kjøpe en god del mynt, $ 5000 og oppover, kan du åpne kontoen din, skrive til [email protected] med emnet ‘Premium Request’, og be dem om litt rabatt. Fortell dem at bitreview sendte deg, kan hjelpe!

I tillegg til potensialet for lavere avgifter, har premium-kunder tilgang til bitbuy-meglere, som vil hjelpe deg med å kjøpe og selge logistikk og svare på spørsmål. Det er ofte eksklusive kampanjer for premium klientell, noe som gjør programmet vel verdt å sjekke ut.

Brukerstøtte

Premiumagentene skiller oss pent til den generelle bitbuy-støtten, som uten tvil er den beste av enhver kryptoplattform i Canada, og hode og skuldre over de forsømte kryptomassene som har den ulykken å kreve service fra USAs børser. Selv om avhengigheten av e-post for ting som å få en ikke-btc-adresse kan være litt frustrerende, viser det også det aktive støttenettverket på bitbuy! Og aktive er de, med et kunnskapsrikt og vennlig personale som er tilgjengelig for å hjelpe raskt i løpet av den kanadiske handelstiden. Vi har generelt sluttet å fremheve støtte i våre anmeldelser med mindre det er spesielt bra eller fryktelig – så bitbuy-støtte er sterk og verdt å nevne.

Mobil

Bitbuy er designet for å være ganske vennlig på mobil, og alle kontofunksjoner kan brukes like enkelt på mobilenheten som fra et skrivebord..

Bunnlinjen

OK, så moralsk i gjennomgangen – bitbuy er en trygg og enkel å bruke kryptoplattform, med god pris og kvalitet, oppmerksom støtte. Hvis det var en grep, ville det være at CAD-uttaksgebyrene er litt høyere enn konkurrentene, men hvis du kjøper for å holde, er bitbuy et topp produkt i markedet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector