Bitcoin Cash Price Prediction 2019: Hvilken pris kan BCH nå i år?

Forutsigelse av Bitcoin kontantpris

Selv om ingen kan komme med en nøyaktig Bitcoin Cash-prisforutsigelse, vil vi se på noen av de viktigste faktorene og ekspertprognosene som kan hjelpe deg med å evaluere markedet for BCH.

Hva er Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash er en populær krypto som ble resultatet av en hard gaffel fra Bitcoin som fant sted 1. august 2017.

BCH ble opprettet for å forbedre flere aspekter av Bitcoin, som skalerbarhet og transaksjonsgebyrer. Bitcoin Cash har klart å holde seg blant de ti beste kryptoene i henhold til markedsverdi i lang tid, og dermed er det mange investorer som er interessert i mynten.

Den nåværende sirkulasjonsforsyningen er 17.912.375 BCH med en markedsverdi på $ 5.574.708.567 USD. Kryptoen rangerer for tiden femte i toppkryptovalutaene i henhold til markedsverdi.

Bitcoin Cash Price Prediction 2019

Bitcoin Cash har opprettholdt en stabil pris de siste tre 3 månedene, bortsett fra et betydelig fall i 30. april 2019 da den traff verdien av $ 242,02.

Alt i alt så BCH ut til å opprettholde stabil ytelse siden 17. mai 2019, det hoppet til $ 413,97 og slo $ 436 noen dager senere..

Krypto-prisen har også vært positiv gjennom juni, bortsett fra 5. juni, da den dyppet fra $ 400 til $ 380,59.

I begynnelsen av juli lå Bitcoin Cash-prisen over $ 400-merket, men siden 11. juli har mynten svevet i prisområdet $ 300, med noen dager under den.

Kilde: Bitdegree

Bitcoin Cash handler for øyeblikket til $ 311,22.

Utvikling og adopsjon

En betydelig utvikling for Bitcoin Cash som kan ha potensial til å øke prisen er oppføringen som betalingsalternativ av en av de største telegigantene, PÅ&T. PÅ&T kunngjorde at de nå vil støtte Bitcoin Cash som betalinger på grunn av partnerskapet med Bitpay.

PÅ&T er blant de 10 beste Fortune 500-selskapene, med mange kunder over hele verden, noe som øker potensialet for at BCH utvider sin egen brukerbase og adopsjonsrate. En høyere adopsjonsrate kan bety flere gevinster for BCH.

Kilde: DIgitalcoin

I forrige måned utførte BCH en myk gaffel på programvaren for å inkludere Schnorr-signaturen.

BitPay er en populær betalingsprosessor som nylig begynte å tilby støtte for BCH. Dette tillater ikke bare selgere å akseptere BCH som betaling, men førte også til et betydelig løft i bruk og pris for kryptoen.

Fremtiden har også i vente mange nye utviklinger for BCH-infrastrukturen. De tester for øyeblikket lommebokstøtte, samt en beta Telegram tipping bot kalt Tipmebchbot.

BCH har også forskjellige team som jobber med en rekke prosjekter, inkludert Bitcoin Unlimited, Bitcrust, Bitprim, ElectrumX, Nchain, Parity og Bitcoin XT. Bitcoin Cash ble også nylig notert på Winklevoss’s Gemini Exchange, som ble lisensiert av NYDFS.

Kilde: Digitalcoin

Gruvedrift lønnsomhet

For tiden er gruvedrift av Bitcoin-kontanter mer lønnsomt sammenlignet med Bitcoin-gruvedrift. Dette er grunnen til at flere gruvearbeidere ser mot Bitcoin Cash, som igjen styrker nettets soliditet.

Forhold til Bitcoin

Som det meste av altcoin-markedet er BCHs ytelse knyttet til Bitcoin, men Bitcoin Cash ser ut til å være så nært knyttet til BTC at du ikke kan skille dem. Her blir formuleringen av en nøyaktig bitcoin Kontantprisforutsigelse komplisert. De fleste tenker på Bitcoin Cash som de ville gjort med Bitcoin.

Årsakene til at jeg begynte å investere i Bitcoin i 2011 er nøyaktig de samme grunnene til at jeg investerer i Bitcoin Cash i dag. pic.twitter.com/OpOV7OKeGN

– Roger Ver (@rogerkver) 5. september 2018

Skulle Bitcoin falle, er det også stor sannsynlighet for at BCH mislykkes. Men hvis Bitcoin skulle gå opp, ville Bitcoin Cash være blant de første altcoins som vil se gevinster med tanke på at det er en av de viktigste konkurrentene til Bitcoin..

Markedsmeninger for Bitcoin Cash Price Prediction

Mange viktige kryptotall, handelsmenn og kryptosider har laget sin egen Bitcoin Cash-prisforutsigelse. Nedenfor vil vi presentere noen av de viktigste i rommet.

1. Handelsdyr

Handelsdyr spådde at Bitcoin Cash ville ha en positiv ytelse i 2019, med mynten når $ 2703,17 innen utgangen av året.

2. Roger Ver

Roger Ver, en ivrig talsmann for Bitcoin Cash, spår at BCH kan doble verdien på 12 måneder.

3. Smartereum

De Smartereum kryptovarslingsnettstedet gjorde Bitcoin Cash-prisforutsigelsen om at BCH ville nå $ 6700, noe som ville bety en økning på 500% på under et år.

4. Myntbryter

De Myntbryter crypto-nettstedet forklarte at “for et par måneder tilbake opplevde Bitcoin Cash over 2,1 millioner transaksjoner, som utgjorde 63 prosent av de totale kryptokurrency-transaksjonene som ble gjennomført i løpet av dette døgnet. Dette var en stor suksess for BCH-samfunnet, da dette kunne endre hele scenariet. ” Basert på analysen deres laget de følgende prognoser for BCH:

“Ved utgangen av 2019 kan BCH nå 2000 USD, noe som er mer enn 200 ganger gjeldende pris.”

5. Us løftet

En annen optimistisk spådom ble gitt av Us Lifted, og sa at BCHs verdi kan øke til og med så høyt som $ 9 735 innen utgangen av 2019.

6. Crypto Ground

Crypto Grounds Bitcoin Cash-prisforutsigelse er at mynten vil berøre en verdi på $ 707 innen utgangen av 2019. Dette er en av de mer konservative prognosene på listen vår, og det mest sannsynlige vil skje med tanke på nåværende priser.

 7. Prediksjon

Prisforutsigelsesforumet har spekulert i at BCH muligens vil slå $ 9560,28 innen utgangen av 2020.

8. LongForecast

De nettstedet spådde at prisen for Bitcoin Cash i desember 2019 vil ligge mellom $ 51 og $ 66.

9. Wallet Investor

En annen negativ prisforutsigelse kommer fra Wallet Investor, som tror at BCH vil gå ned til $ 11 innen utgangen av året.

Kjennelse

Med dette avslutter vi vår artikkel om Bitcoin Cash-prisforutsigelse for 2019. Vi håper at informasjonen vi ga har vært til hjelp for Bitcoin Cash-handelsmenn eller de som ønsker å bli investert i kryptovalutaen.

Det vi kan ta bort fra dette er at de fleste spådommer for Bitcoin Cash i år ser ut til å være på den positive siden. Selvfølgelig er noen mer bullish enn andre, men det ser ut til at folk er sikre på Bitcoin Cashs fremtid. BCH har mange faktorer som kan føre til en økning i prisene, som utvikling, adopsjonsrate og lønnsomhet for gruvedrift.

Utvalgt bilde: Coinivore

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me