Bitcoin skal erstatte Fiat-valuta | Slik blir det mulig

Bitcoin

I ganske lang tid var det vanlig praksis blant noen investorer som vurderte å investere noen av sine beholdninger i gull eller andre verdifulle varer. Det er riktig til en viss grad, da gull er et godt alternativ å redde porteføljene dine fra inflasjon og aksjemarkedsfall. Og det som er interessant å legge merke til er at den samme ideen dukker opp om Bitcoin.

Det er slett ikke galt å investere i Bitcoin i forhold til beholdningen din, ettersom du investerer i gull og tror det er en verdifull vare. Tingen du bør vurdere er beløpet du bør investere i Bitcoin når du investerer i gull og tenker at det er en ganske trygg eiendel.

Bitcoin er også flyktig i naturen som gull

BitcoinKilde: TheIndependent

Den økonomiske krisen på grunn av pandemi har brutt frykten for enorm inflasjon blant noen investorer. Mange sentralbanker, inkludert den amerikanske sentralbanken og Bank of Canada, har begynt å sette mer penger i omløp for å holde den økonomiske aktiviteten i sitt tempo. Det ser ut til å være den samme økonomiske krisesituasjonen som vi så under den globale finanskrisen i 2007-08.

Og åpenbart vil dette rush av penger føre til mer inflasjon som fryktet av mange investorer. Så i denne situasjonen stoler investorene som er bekymret for økende inflasjon på gull som en sikring mot det. Mens vi ser at sentralbankene kan gå fremover for å øke mengden penger, noe som resulterer i en begrenset mengde gull tilgjengelig i verden. Prøv Bitcoin Prime for mer informasjon.

Kan Bitcoin bekjempe inflasjon?

Bitcoin kunne ikke blåses opp ettersom du må bryte den for å få flere mynter. Det er et digitalt token som er spesielt designet som et alternativ til inflasjonelle nasjonale valutaer. Dessuten har den maksimalt et tak på 21 millioner mynter. Det er også noen nye mynter, men de opprettes bare som en belønning for “gruvearbeidere”. Disse gruvearbeiderne bruker datakraften til å registrere og validere kryptotransaksjoner. 88 prosent av hele Bitcoin-mengden har blitt utvunnet til nå.

Men når det gjelder gull, ser vi at det har liten nytte i den virkelige verden. Den kan brukes til å lage smykkedesign, til dekorasjoner eller som en samleobjekt. Mens vi kan bruke Bitcoin til å betale for en rekke varer og tjenester til en kryptobrukerselger. Begge disse to eiendelene er verdige i betalingsmåter hvis du får villige kjøpere for dem.

Som en investering er det mange som kjøper Bitcoin som gull og ikke bryr seg om aksjemarkedets ytelse. Gull er en opphøyet eiendel og antas generelt å være en trygg vare, men likevel blir det påvirket i tider med markedsturbulens. Både gull og Bitcoins er flyktige eiendeler og brukes også som en sikring mot inflasjon.

Optimal portefølje som skal omfatte minst 6% B.TC

En forskningsstudie av Yale-økonom Aleh Tsyvinski og en rapport fra Bitcoinist avslører at du bare bør ha rundt 6% BTC i porteføljen din for å få optimal konstruksjon. Og selv om du er en erfaren kryptotrader, bør du opprettholde minst 4% BTC-tildeling. Studien viser også at den mest erfarne kryptohandlere tør å investere bare 1% av eiendelene sine i dette rommet.

Høyere potensiell retur?

kryptovalutaKilde: IG

Tsyvinski en kritiker uttalte i denne rapporten at det er sant at kryptovalutaer er ustabile, men de blir fremdeles ansett som en ressurs med høyere potensiell avkastning. Denne studien dekket bare Bitcoin, Ethereum og Ripple.

Dragan Boscovic fra Arizona State University sendte også den samme oppfatningen. Han er av den oppfatning at de institusjonelle investorene interesserer seg spesielt for å investere i denne nye eiendelen, ettersom de anser det som en verdsatt investeringsmulighet; dette vil oppmuntre individuelle investorer. Dette vil også bidra til å utvikle interesse for små butikkeiere og forbrukere for å begynne å handle med kryptovaluta. På den annen side er Tsyvinskis studie motstander av nobelpristageren Robert Shiller, som kalt Bitcoin for å være et mislykket eksperiment, “et annet eksempel på faddish menneskelig atferd.”


Forståelse for risiko

Så du kan gjøre en liten investering i Bitcoin i begynnelsen … Ekspertene sier at du bør gjøre grundige undersøkelser og lekser før du stuper inn i større investeringer. Forstå grundig den underliggende blockchain-teknologien og arten til digitale eiendeler. Hvis du investerer tankeløst, bruker du ikke på å investere.

De seriøse investorene som planlegger å invester i kryptovaluta bør nærme seg den med en langsiktig mentalitet og også være forberedt på å møte harde og ustabile tider som kan gi deg muligheten for 100% tap fra den digitale valutaen.

Utvalgt bilde: DanielsTrading

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector