Bitcoins prisopplevelser Major Drop – Miners mistenkt for å være årsaken

Bitcoin-pris

En ny bearish bølge startet 2. juli, med Bitcoin som tapte $ 300 over en periode på to og en halv time.

Bitcoins timeadresser nådde en 2-års høyde den dagen, og aktive adresser per time traff også en ny årlig høy, ifølge data fra Glassnode.

Imidlertid klarte denne økningen i adresser å falle sammen med $ 300 krasj i Bitcoins pris, med markedsverdi for den ledende mynten som har mistet 4 milliarder dollar de siste timene.

Indikatorer viser starten på en ny bearish sesong

De siste to månedene har Bitcoin vist et sidemessig handelsmønster, selv om det siste presset er til fordel for selgerne. Mynten steg til $ 9 780 den 22. juni, men i løpet av de neste dagene falt den igjen, og handles for øyeblikket til $ 9.134,94 ifølge Coinmarketcap-data.

Fra dette BTC / USD-diagrammet kan det legges merke til at prishandlingen har kommet inn på en bearish side, ut av et stigende kilemønster.

btc_jul2_4h-min-min

Den plutselige økningen i salgspresset presset Bitcoin over den ukentlige åpne støtten (hvit linje) til $ 9113 ned under 500-EMA (merket rød) støtte, som er rundt $ 8 944.

Før den bearish nedstigningen virket oksene ganske aktive, og testet 50-EMA (blå linje) to ganger, men markedssentimentet endret seg brått etter at de ikke klarte å passere den sterke $ 960 motstanden for 5. gang (som lagt merke til på 30-minutters diagram nedenfor).

For øyeblikket vil prisnivået som Bitcoin vil møte mest motstand mot enhver kortsiktig opptrend, være prisen som mynten åpnet for denne uken $ 9113, og et sted nær $ 9200-nivået hvis Bitcoin-prisen går tilbake til forrige støttenivå av det stigende kilemønsteret (gul linje).

Det kan legges merke til at det er noe støtte på det psykologiske $ 9000-nivået og tilbake på 500-EMA-nivået basert på de lavere nivåene. Spesialister spekulerer imidlertid i at det kan være en andre selgerbevegelse som vil oppstå når bjørnene fornyer kreftene fra det siste fallet. Skulle dette skje, kan Bitcoin-selgerne rette seg mot $ 8 800-nivået for det kortsiktige målet, en pris som tidligere fungerte som støtte og 0,5 Fibonacci-utvidelsesnivået..

btc_jul2_30m-min

“Bitcoin vil sannsynligvis gå mot en omprøving av den daglige MA 200, etter å ha brutt, testet på nytt og blitt avvist i den oppjusterende trendlinjen fra 20. mars, 10. mai nedover og utover” uttalte kryptoanalytiker og Twitter-personlighet BigCheds fra CNBC Africa 2. juli.

Det 200-dagers glidende gjennomsnittet påpekt av BigCheds er for tiden plassert til $ 8.360. Trendlinjen fungerte som en prismotstand for Bitcoin 20. mars da den handlet rundt $ 6 980. Den samme trendlinjen fungerte som støtte på baksiden 10. mai, nær $ 8.100.


Bitcoin gikk nylig gjennom denne trendlinjen til nedsiden og begynte å teste dette nivået som en ny motstand.

Bitcoin klarte å komme tilbake fra under $ 9000 igjen 2. juli og gjenopprettet sin posisjon på dette nivået etter pressetid.

Er gruvearbeiderne årsaken til Bitcoins prisfall?

Medstifter og administrerende direktør for dataanalyseutstyr Digital Assets Data, Mike Alfred, har nylig antydet at Bitcoin-gruvearbeidere kan ha hatt noen innflytelse i de nylige prissvingningene i Bitcoin (BTC).

“Det er vanskelig å si definitivt, men det ser ut som om gruvearbeidernes handlinger har en direkte, umiddelbar innvirkning på prisen,” uttalte Alfred 1. juli.

“Dette er spesielt tydelig under avvikende hendelser som den 23. der vi så gruvearbeidere laste av >300% mer BTC enn de utvunnet den dagen, uttalte han med henvisning til bitcoins prisbevegelse 23. juni.

Bilde med tillatelse fra Digital Assets Data

“Rolling MRI (Miner’s Rolling Inventory) har avtatt betydelig siden halveringen, noe som betyr at gruvearbeidere holder på mer BTC enn de gruver”, sa Alfred 18. juni og pekte på en betydelig økning i gruvedriften i Bitcoin-kjeden. Imidlertid la han merke til at MR gikk opp noen dager senere, 23. juni.

I teorien vil dette antyde at det er større vekt på salg fra gruvearbeidere, noe som kan forklare hvorfor Bitcoins pris falt så brått.

11. mai gikk Bitcoin gjennom sin tredje halvering, noe som reduserte gruvebelønningen til Bitcoin-blokken. Dette betyr at gruvearbeidere nå mottar 6,25 BTC i stedet for 12,5 BTC de tidligere laget da de oppdaget en ny blokk. Mange analytikere og handelsmenn forventet at gruvearbeidere kunne begynne å selge sin BTC, da gruvedrift ikke lenger ville være lønnsomt for dem på grunn av reduksjonen i blokkbelønning.

Fra tidligere historiske diagrammer har Bitcoin steget før halveringen, og etter hendelsen fant en bearish periode sted. Bitcoin stiger da betydelig i pris rundt et år etter halveringen, noe som de fleste kryptohandlere håper vil skje også denne gangen..

Utvalgt bilde: TechCrunch

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector