Bitfinex gjennomgang

Kryptoer

Tilleggsinformasjon

 • Produsent: 0,0-0,1%; Taker: 0,1-0,2% handelsavgift
 • Spot Margin Margin Trading
 • [email protected] E-post

Målgruppe

 • Global

Innskudd

 • Bank Wire

Valutaer

 • USD, EUR, GBP, JPY

Fordeler

 • Ledende USD-likviditet, veldig lave avgifter
 • Full farge på ordretyper, marginhandel og utlånsmarked
 • Massiv samling av kryptovalutaer

Ulemper

 • Sluttet å godta amerikanske handelsmenn
 • Bank i Hong Kong – høyere avgifter for vestlige
 • Marginrentene kan bli litt høye

Bitfinex er den største BTC / USD-volumutvekslingen, delvis på grunn av deres utmerkede handelssystem for marginer som gjør det mulig for bitcoininnehavere å låne ytterligere to bitcoin for hver holdt. Dette er tilrettelagt av et peer-to-peer-utlånsmarked der andre brukere låner ut bitcoin til gjeldende markedskurs i bytte mot interesse fra låntaker. Mens låntakeren kontrollerer bitcoin, beholdes inntjeningen på hele posisjonen, og når lånet avvikles, returneres verdien av bitcoin in fiat – på det tidspunktet den ble utlånt – til utlåner, pluss avtalt rente.

Bitfinex har vært raske med å integrere flere viktige kryptovalutaer, og deres massive handelsvolum tillater også bruk av margin på disse sekundære markedene, en funksjon som rett og slett ikke er mulig på mindre børser. Bitfinex utnytter størrelsen og betydningen i markedet, og har også etablert et derivatmarked som tillater spekulativ handel på mynter som ennå ikke er utgitt. Dette var en spesielt viktig funksjon da en forestående utgivelse av Segwit2X var truende på markedet. Selv om mange kan ha blitt villedet med hensyn til populariteten til Segwit2x på grunn av de aggressive astro-turfing-kampanjene som kjøres på twitter og r / btc, er prisen på bitfinex for derivat-token – 15% til prisen for post-split btc-token – illustrert selve markedssentimentet og bidro til kanselleringen (takk og lov) av det ulykkelige prosjektet.

Bitfinex har stengt dørene for amerikanske handelsmenn. For de som er interessert i å bruke marginhandelstjeneste, krever imidlertid ikke kryptokontoer KYC-bekreftelse. Selv om vi aldri vil gå inn for å bevisst kjøre villere for meglere, er det mange handelsmenn som bruker VPN for å maskere plassering..

Bitfinex sikkerhet

I august 2016 ble 120.000 bitcoin verdt $ 72 millioner den gang stjålet fra Bitfinex. Bitfinex sosialiserte tapene blant kundene, og ga poletter som representerte tapene som til slutt ble betalt tilbake fullt ut, selv om det tok omtrent et år å avvikle hele tapet.

Bitfinexs integrering av bitgos multisig lommebokarkitektur og segregering av midler på brukernivå gjorde hacket spesielt opprørende. Bitgo bestemte at nei, det hadde ikke vært noe brudd på serverne deres. Ettersom Bitfinex kontrollerte 2 av 3 nøkler som kreves for å ta ut kundemidler, betydde det at de hadde signert $ 72 millioner i uttak uten å innse at kundene ble hacket, noe som avslørte alvorlige mangler i deres interne risikotiltak.

Som svar på hackingen migrerte bitfinex dataserverne sine, gjennomførte full revisjon og utvidet deres sikkerhetsteam. Så jeg antar at det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere?

Åpne en Bitfinex-konto

Kryptovaluta kan overføres til og fra Bitfinex uten å gå gjennom den ganske lange KYC-prosessen, som er beskrevet nedenfor.

Vær oppmerksom på at all informasjon må være på engelsk. Ikke-engelske dokumenter må oversettes på brukerens bekostning.

IndividualCorporate
Personlige opplysninger Standard biografisk informasjon Standard biografisk informasjon
Bevis på identifikasjon To former for identitetsdokumenter: pass, nasjonal ID, førerkort Ikke relevant
Bostedsbevis Forsyningsregning, skatteoppgave, tjenestefaktura, lisensiert selskap Ikke relevant
kontoutskrift Kontoutskrift fra konto som første ledning sendes fra. Navn og uttalelsesdato tydelig synlig Detaljer om banken som virksomheten skal drives fra. Firma kontoutskrift med adresse synlig
Verifiseringsskjema Underskrevet erklæring som bekrefter gyldigheten av informasjon og opplastede dokumenter Underskrevet erklæring som bekrefter gyldigheten av informasjon og opplastede dokumenter
Bedriftsinformasjon Ikke relevant Opplysninger om stiftelse – 13 forskjellige dokumenter, inkludert: eierstruktur, stiftelsesbevis og virksomhetsregistrering, 20% aksjonær- og direktørliste, attest for god anseelse, autorisert signaturliste, offisersregister

Gjennomføring av KYC-prosessen gir brukere rett til å sette inn og ta ut fiat-valuta samt bruke Tether, en fantastisk teknologi som nylig ble integrert.

Bitfinex programvare gjennomgang

Bitfinex-børsen er en av de beste produktene i kryptovalutamarkedet. Det høye likviditetsnivået sørger for rask ordreutfylling til markedsrente. Kombinasjonen av disse to faktorene gjør bitfinex til referansen for profesjonelle handelsmenn.

Bitfinexs brukergrensesnitt er fantastisk. Børsdisplayet tilbyr et raskt alternativ med to klikk for å plassere kjøp eller salg på et av de 25+ markedene, med fem forskjellige ordretyper (begrense, markedsføre, stoppe, etterfølgende stopp, fylle eller drepe).

Spot Margin Trading

Margen som tilbys er 30%, noe som betyr at den totale egenkapitalen i en brukerkonto må være minst 30% av det lånte beløpet. Det foretas en marginkalling på 15%, og deretter blir posisjoner automatisk avviklet for å sikre at den næringsdrivende ikke misligholder marginlånet.

Dette marginlånet er gitt gjennom en utlånsmarked. Brukere kan låne bitcoin til låntakere i bytte mot en daglig rente.

I skrivende stund er “Flash return rate” 0531%, eller rundt 19% årlig. Långivere kan bestemme den daglige satsen de er villige til å låne ut kapital på plattformen til; en hvilken som helst sats under 1% vil automatisk bli akseptert av låntakere, selv om den beste raten tas naturlig først.

En veldig fin avkastning, men med hvilken risiko for utlåner? Naturligvis blir låntakeren belønnet for eventuelle gevinster av den underliggende eiendelen minus rentebetalingen. Omvendt bør markedet bevege seg mot den posisjonen utlåneren er teoretisk beskyttet, da en 15% marginkallelse blir tvangsutført. Låntakeren dekker altså hele tapet, og er fremdeles på dolen for rentebetalingen som automatisk trekkes fra hans egenkapital.

Imidlertid, hvis markedet snur seg på en dramatisk og veldig rask måte, kan handelsaktiviteten tørke opp, og det kan ikke være noen som tar tak i handelen med marginanrop. I denne situasjonen kan utlåner miste noe, eller hele, de utlånte eiendelene.

BitFinex-avgifter

Utført de siste 30 dagene (tilsvarende USD) Produsentavgifter * Takeavgifter **
<500.000 .1% .2%
<1.000.000 .08% .2%
<2500 000 .06% .2%
<5.000.000 .04% .2%
<7.500.000 .02% .2%
<10.000.000 0% .2%
<15.000.000 0% .18%
<20.000.000 0% .16%
<25.000.000 0% .14%
<30.000.000 0% .12%
>30.000.000 0% .1%

* som tilfører likviditet i bitfinex-økologien. ** En taker er en som fjerner likviditet fra bitfinex-økologien.

Bitfinex kan ikke være noe for deg hvis:

Du bor i USA.  

Bitfinex har stengt dørene for innskudd og uttak fra verifiserte amerikanske brukere. Vi har hørt at kundene fremdeles har tilgang til plattformen ved hjelp av VPN-er. Vi hører gjerne erfaringer med i kommentarfeltet.

Du vil handle med høyere gearing.

Mens 3: 1 passer for noen, er mange handelsmenn interessert i høyere utnyttelse. Bitmex er vårt favorittmerke for bitcoin spot og futures derivater, og tilbyr neseblødende gearing på 100X, selv om du kan justere gearingsbeløpet til hva du vil, fra 1-100. I likhet med Bitfinex er Bitmex en børs med en (lav) gebyrbasert modell. De tilbyr en gjennomsiktig prisindeks basert på en blanding av de største børsene (inkludert bitfinex, myntbase og bitstempel).

Du foretrekker ikke å sette inn bankoverføring eller krypto. 

Bitfinex godtar kun fiat-innskudd via bankoverføring, og med det vil Hong Kong innskuddsgebyrer for bankinnskudd være noe høyere. Sjekk ut vår sammenligning av de beste bitcoin-børsene for alternativer basert på ditt valgte innskuddsmulighet eller land.

Bunnlinjen

Bitfinex tilbyr et fantastisk produkt. Handelsplattformen er en av de beste i markedet, og utlånsmarkedet er en unik og verdifull funksjon. Med høy likviditet og svært lave avgifter er Bitfinex et destinasjonssted for bitcoinhandlere, og det med rette. Den eneste ulempen er at bankplassering ikke er ideell fra et gebyrperspektiv – med mindre du tilfeldigvis bor i Kina eller Hong Kong – men handelsmenn bør vurdere å overføre bitcoin til Bitfinex etter å ha kjøpt lokalt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me