BitQuick gjennomgang

Kryptoer

Tilleggsinformasjon

Målgruppe

  • forente stater

Innskudd

  • Penger

Valutaer

  • USD

Fordeler

  • Kjøp Bitcoin med kontanter!
  • 2% er virkelig ikke så ille for en avgift alt tatt i betraktning

Ulemper

  • Dyrere enn børser
  • Må gå av sofaen din

Sammendrag

Bitquick kobler bitcoin-kjøpere og selgere via kontantinnskudd på selgerens bankkonto. Bitquick holder selgerfond i sperring til de får beskjed om at kontantinnskuddet faktisk har truffet selgerens bankkonto, på hvilket tidspunkt de overfører midlene til en kjøpers tredjeparts bitcoin-lommebok. Dette tillater i utgangspunktet alle å kjøpe bitcoin kontant, uten å måtte møte direkte med selgeren, og mens du bare skriver inn en e-postadresse og en bitcoin-adresse på bitquick-nettstedet..

Kjøperen belastes med 2% for tjenesten, og mottar vanligvis bitcoin innen tre timer etter innskudd på en selgerkonto – ofte på mindre enn en time. Sammenlignet med prosessen som kreves for å åpne og finansiere en byttekonto, er det en ekstremt rask rampe.

Prisene ser ut til å ligge omtrent 3-5% over markedsprisene, så det er en ganske stor premie for å bruke tjenesten.

Sikkerhet

Kjøpere har bitcoin overført til sin egen tredjeparts lommebok, hvis adresse må legges inn på en kjøpsordre. Bitquick holder mynten til hver selger i en segregert sperret konto holdt hos ledende multisig lommebok leverandør bitgo. Bitquick gir, med tillatelse fra bitgo, et “bevis på reserven” -skjerm som viser mengden mynter som er holdt i hvert av sperringskontoene. Selgere kan sjekke i sanntid at mynten deres er trygt holdt i den tilsvarende lommeboken, og det er en samlet visning av den totale mengden mynter som holdes mot antall mynter som er til salgs.

Gravitas

Bitquick har utvidet seg ganske raskt fra sin nordamerikanske base, og har nå virksomhet i India og Taiwan. Vi er usikre på effektiviteten til prosjektet der, men bitquick-modellen er ekstremt skalerbar, billig og enkel å utføre eksternt. De har også utvidet seg til altcoin-markedet ved å bruke shapeshift API for å tilby 30+ altcoins til salgs.


Bitquick mottok ca $ 15 000 i frøfinansiering fra BoostVC, en krypteringsfokusert oppstartsinkubator. BoostVC tilbyr konsultasjon fra ekstremt vellykkede mentorer i bitcoin-rommet, som har uttrykt sin støtte i BitQuick.

Åpne en konto

Man trenger faktisk ikke åpne en konto med bitquick for å kjøpe eller selge bitcoin. Kjøpere må ganske enkelt oppgi en ekstern lommebokadresse og en e-post, og gjøre transaksjoner gjennom bitquick på en transaksjon etter transaksjon. Selgere må fylle ut et litt større skjema, men igjen ser det ut til at salget håndteres når de kommer – i stedet for å åpne en fast konto, skriver selgere ganske enkelt inn detaljene for hvert ekstra bitcoin-salg de ønsker å administrere gjennom bitquick.

Kjøpe bitcoin på BitQuick

Etter at “hurtigkjøp” er lansert, blir brukerne bedt om å angi mengden bitcoin de ønsker å kjøpe, hvoretter en e-postadresse og bitcoin-lommebokadresse må angis. Brukeren blir så vist en liste over banker, hver med en tilsvarende pris per bitcoin vist. Etter å ha valgt en praktisk lokal bank, blir brukeren sendt en bekreftelses-e-post med det aktuelle bankkontonummeret som kontanter skal settes inn på. Summen må betales i en hvilken som helst filial i den valgte banken. Merk – det er ekstremt viktig å betale KUN med kontanter. Prosessen avhenger av øyeblikkelig kreditering av pengene på en selgerkonto, som bare er mulig ved bruk av kontantinnskudd – en hvilken som helst annen metode kan ta for lang tid å vises på bitcoin-selgerens konto, som ikke kan bekrefte at innskuddet faktisk ble gjort innen den avtalte SLA på tre timer.

Etter at innskuddet er gjort, må kjøperen ta et bilde av kvitteringen og laste den opp til lenken i e-postbekreftelsen fra bitquick. Dette er nødvendig i det usannsynlige tilfelle at selgeren insisterende insisterer på at det ikke er gjort et innskudd. Generelt varsler selgeren ganske enkelt bitquick om at pengene er mottatt, på hvilket tidspunkt bitcoin overføres fra sperring til kjøperens lommebok – vanligvis innen tre timer etter innskuddet. Skulle imidlertid holdeperioden avsluttes uten at selgeren bekrefter mottak av midlene, og uten at kvitteringen er lastet opp, vil bitcoin igjen bli notert offentlig for salg. Hvis en bruker av en eller annen grunn ikke klarer å laste opp kvitteringen innen holdeperioden, kan du sende en e-post til bitquick umiddelbart.

Selger bitcoin på BitQuick

Å selge bitcoin er en relativt enkel prosess for de som ønsker å unngå transaksjoner gjennom en børs, og er helt gratis. Først er det bare å fylle ut selgerens skjema, som i det vesentlige beskriver bankinformasjon som trengs for transaksjonene og litt biografiske data.

En selger må da angi mengden bitcoin som skal selges, samt den minste tillatte transaksjonsstørrelsen. Ønsket pris kan settes dynamisk for å spore prisen på bitkoinaverage (en prisaggregat), bitfinex eller bitstamp, og en selger kan spesifisere et prosentbeløp over / under den løpende valutakursen. Etter å ha sendt inn all denne informasjonen, vises en adresse som vil være den personlige escrow-adressen til selgeren. Etter at det aktuelle bitcoin-beløpet er sendt til denne adressen, vises bestillingen live på bitquick. Når en kjøper tar tak i bitcoin, vil en selger motta en bekreftelses-e-post med to lenker – en for å bekrefte innskuddet og den andre for å bestride innskuddet. Depositumet skal krediteres øyeblikkelig til en bankkonto, ettersom det betales kontant – og dermed må selgeren svare innen tre timer etter mottak av bekreftelses-e-posten.

Hvis en selger ønsker å ta ut bitcoin fra sperret adresse, tar bitquick et gebyr på 5%. Forsikre deg om at du definitivt vil selge bitcoin på bitquick før du faktisk setter inn på sperret adresse – at 5% er en stor bit!

BitQuick-avgifter

Bitquick tar et 2% gebyr fra kjøperens side på transaksjoner. Det er ingen gebyrer for å selge bitcoin gjennom bitquick.

BitQuick Mobile

Nettstedet er responsivt designet, og kjøps- og salgsordrer kan enkelt plasseres ved hjelp av håndholdte enheter.

BitQuick-støtte

Bitquick er på vakt i banktid for å administrere sperringssiden av transaksjoner. De svarer relativt raskt på e-post, som kan sendes fra deres billettsystem på stedet.

Kan se andre steder hvis:

Du trenger ikke å sette inn kontanter.

Åpenbart. Ta en titt på våre anmeldelser av de beste amerikanske bitcoin-børsene for alternativer. Hvis bitquick er ditt forsøk på å holde deg under radaren, sjekk ut localbitcoins før du tar bitquick-stupet.

Bunnlinjen

Bitquick er en veldig smart, lavteknologisk måte å legge til rette for kjøp og salg av bitcoin for kontanter. Det er en av de smarte, enkle ideene som får deg til å spørre “hvorfor tenkte jeg ikke på det ?!” Vil du kjøpe litt bitcoin, men kan ikke bry deg om å åpne en byttekonto? Har du ikke en bankkonto? Ikke komfortabel med å legge inn alle dine personlige opplysninger på en børs? Kult, Bitquick er en god løsning for deg. Du betaler litt mer, og du må gå av sofaen og gå til banken med kontanter, men det gjør det det er ment å gjøre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector