Blockchain 3.0-prosjekter å se etter i 2019

Blockchain 3.0-prosjekter

Hva er Blockchain 3.0?

Fremkomsten av blockchain-teknologi for 10 år siden ble preget av Bitcoin. Etter noen år kom den andre fasen av denne nye teknologien, som ble frembrakt av innseendet til Ethereum og smarte kontrakter.

Til tross for sine enorme fremskritt har blockchain-teknologien imidlertid hatt en god del av utfordringene. Blockchain 3.0-prosjekter er en ny generasjon teknologi som fokuserer på å løse de presserende problemene i sine tidligere versjoner ved å implementere forskjellige protokoller, algoritmer og systemer. Høyere skalerbarhet, interoperabilitet, personvern og øyeblikkelige transaksjoner er det som skiller Blockchain 3.0 fra sine forfedre.

I dagens artikkel vil vi dekke de viktigste blockchain 3.0-prosjektene som bidrar til neste utviklingsnivå for denne teknologien:

Cardano

Cardano er et unikt blockchain-prosjekt, antatt å være verdens første nye generasjons kryptovaluta som søker å bringe skalerbarhet, interoperabilitet, sikkerhet og overkommelig pris til bransjen på en ny måte.

Det er den første fagfellevurderte blockchain som inkluderer en enestående arkitektur og funksjoner som ble designet for å løse de presserende problemene med dagens blockchain-plattformer. Et annet nytt trekk ved denne plattformen er det selvstyrende systemet og det faktum at det produserer en konstant inntektsflyt, i motsetning til konkurrentene. Disse pengene vil bli reinvestert i å samle de beste individer innen sine felt for å holde plattformen oppdatert med de siste fremskritt innen teknologi..

TRelatert bildeHan ledes av Charles Hoskinson, en av Ethereums skapere som forlot prosjektet for å bygge sin visjon om å skape en bedre blockchain. Den opprinnelige kryptovalutaen til prosjektet, ADA, har en markedsverdi på $ 1.045.890.498 USD, og ​​den ligger for tiden på 12. plass CoinMarketCap.

EOS

EOS er et neste generasjons blockchain-prosjekt som kjører ved hjelp av en delegert Proof-of-Stake (DPoS) for å øke brukervennligheten. Denne spesielle konsensusalgoritmen var designet for å løse problemene som følger med Ethereum-baserte dApps, som økning i transaksjonsgebyrer og langsom hastighet på transaksjoner. EOS-systemet gjør det mulig for hver lommebok i nettverket å stemme på en representant.

I likhet med andre Blockchain 3.0-prosjekter har EOS økt skalerbarhet, ettersom det er i stand til å behandle millioner av transaksjoner på et sekund gjennom implementering av effektive optimaliseringer. Et annet fremtredende trekk ved dette nettverket er dets fleksibilitet. Det gjør det mulig for utviklere å fryse en feil app ved å bruke blokkprodusenter til feilen blir fjernet, noe som betyr at det aldri vil være behov for hard gaffel hvis det oppstår programvareproblemer.

EOS-mynten ligger for øyeblikket på 4. plass på CoinMarketCap med en markedsverdi på $ 2.945.059.684 USD.

IKON


ICON (ICX) er et annet bemerkelsesverdig Blockchain 3.0-prosjekt på listen vår, som søker å forbedre kommunikasjon og tilkobling mellom forskjellige blokkjeder. Plattformen kjører ved hjelp av deres proprietære ‘Loopchain’ teknologi, som gjør det mulig å gjennomføre transaksjoner og fullføre mye raskere. Loopchain behandler også et høyere antall transaksjoner per sekund sammenlignet med tidligere generasjoner.

Relatert bilde

ICON har sikret strategiske kontrakter med viktige selskaper og institusjoner, inkludert Pantera Capital, Coinsilium og Kenetic Capital.

Det prøver å skape et globalt blockchain-miljø som bygger bro mellom tradisjonelle tidligere generasjons Blockchains, som Bitcoin og Ethereum, med den nye generasjonen. ICON (ICX) har en rangering på 39 på CoinMarketCap og en markedsverdi på $ 126,197,346 USD.

Zilliqa

Zilliqa er en neste generasjons, høyt gjennomstrømmende offentlig blockchain som er basert på et nytt programmeringsspråk kalt Scilla som forventes å være en forbedret versjon av Ethereums soliditet. Scilla ble designet for å adressere sikkerhetsfeilene som oppstår i Solidity.

Ved å øke antall noder i nettverket deres, ønsker de å forhindre gjeldende skalerbarhetsproblemer som plager Bitcoin- og Ethereum-blokkjedene. Hvis det er flere noder koblet til nettverket, vil dette føre til høyere transaksjonshastighet og mindre ventetid.

Det som er bemerkelsesverdig er at den bruker en Proof-of-Work (PoW) protokoll for å avskrekke et potensielt Sybil-angrep, ettersom alle brukere er pålagt å utføre en PoW for å kunne delta i Zilliqas nettverk. PoW-algoritmen er heller ikke implementert for å etablere konsensus i nettverket, og ikke alle gruvearbeidere er i stand til å delta i gruvedriften av hver blokk..

Zilliqa (ZIL) er plassert på 37. plass på CoinMarketCap, på grunn av en markedsverdi på $ 134,168,671 USD.

Aion

Aion er et multi-tier blockchain-prosjekt som tar sikte på å forbedre skalerbarhet, personvern og interoperabilitet av plattformer som er basert på denne teknologien. Aion fungerer som et mellomledd som vil tillate både offentlige eller private blokkjeder å kommunisere effektivt med hverandre. Denne tredje generasjons offentlige blockchain ble opprettet for å tillate forskjellige blockchains å kommunisere med hverandre og administrere sine egne desentraliserte apper.

Aion har en rangering på 103 på CoinMarketCap med en markedsverdi på $ 32,983,255 USD.

Neblio

Neblio er en annen roman blockchain-plattform som hovedsakelig fokuserer på forretnings- og forretningsbruk. Plattformens plan er å bruke blockchain-teknologi for å øke effektiviteten og utviklingen av desentraliserte applikasjoner ved å implementere en rekke åpne kildefunksjoner og APIer.Bilderesultat for Neblio icx-logoen

Neblio lar utviklere lage dapps på 8 programmeringsspråk: C #, Python, GO, Javascript, Ruby, .NET, Java og NODE.JS. Dette gjør plattformen svært allsidig og begrenser ikke bruken til bare en kategori av utviklere. Neblio (NEBL) har en markedsverdi på $ 15,523,454 USD, som plasserer den på en rangering på 178 på CMC.

Siste tanker

Blockchain 3.0-prosjekter har satt en høyere standard for skalerbarhet, interoperabilitet og sikkerhet, som vil slå selv de mest kompetente av dagens finansielle tjenester. Imidlertid har disse kryptoene fortsatt en lang vei å gå når det gjelder adopsjon før de fullt ut kan nå sitt potensial.

Utvalgt bilde: CoinSutra

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector