BlockFi gjennomgang

Om BlockFi

BlockFi er en økonomistyringsplattform som fokuserer på kryptovalutaaktiva. Det tilbyr et utvalg banklignende tjenester for kryptovalutaen din, inkludert rentekontoer og kryptostøtte lån, samt bitcoin-utlånstjenester for store institusjoner.

Blockfi bitcoin støttet lån

BlockFis hjemmeside

Selskapet har fått mye trekkraft de siste årene, og denne anmeldelsen vil hjelpe deg å forstå nøyaktig hvordan BlockFi fungerer og hvordan det kan være gunstig for deg.

Kjøp mynter på BlockFi

BlockFi Fordeler og ulemper

Fordeler

 • Ekstremt konkurransedyktige renter
 • Få et lån uten kredittsjekk
 • Lån er klare på 24 timer
 • Crypto to crypto handler som er enkle å utføre
 • Godt finansiert og regulert plattform vil neppe stikke av med pengene dine

Ulemper

 • Ett datatilfelle oppstod i 2020 – ingen stjålne mynter
 • Gaprisiko i rentekontoer
 • Depot

Fordeler

Ulemper

 • Ekstremt konkurransedyktige renter
 • Ett datatilfelle oppstod i 2020 – ingen stjålne mynter
 • Få et lån uten kredittsjekk
 • Gaprisiko i rentekontoer
 • Lån er klare på 24 timer
 • Depot
 • Crypto to crypto handler som er enkle å utføre
 • Godt finansiert og regulert plattform vil neppe stikke av med pengene dine

Hva er BlockFi?

BlockFi er en privateid utlånsplattform med fokus på kryptovaluta som ble grunnlagt i 2017. Dens grunnlegger og administrerende direktør, Zac Prince, har mange års ledererfaring i flere teknologiselskaper, inkludert ledelse av forretningsutviklingsteamene på Orchard Platform og Zibby.

zac prins intervju

Zac Prince videre Squawk på gaten

Flori Marquez, medstifter og VP of Operations, har også mange års erfaring med å administrere alternative utlånsprodukter. Hun bidro blant annet til å skalere en portefølje på $ 125MM for Bond Street.

zac prins intervju

Flori Marquez på Søramerikansk Bitcoin-konferanse

Selskapet ble opprettet for å etterligne banker i kryptovalutaområdet mens de også fulgte med sparekontoer og kryptokredittkort. I dag tilbyr BlockFi rentekontoer som gjør det mulig for kunder å tjene renter på krypto og lån støttet av en klients kryptovaluta.

BlockFi opererer med flere kryptovalutaer, men fokuserer hovedsakelig på Bitcoin, Litecoin og Ethereum. Andre eiendeler inkluderer USD-baserte stabile mynter som GUSD eller USDC.

Hva er BlockFis hovedtjenester?

Rentekontoer og kryptolån er de to hovedtjenestene som for øyeblikket er tilgjengelige. Rentekontoene tillater brukere å tjene renter på kryptovaluta.

Blockfi bitcoin støttet lån

Samtidig er lånene egnet for de som ønsker et USD-lån støttet av sin valuta, slik at de ikke trenger å selge valutaen for å kunne få et tradisjonelt lån.

CRYPTO-LÅN & RENTEKONTO

BlockFi-logo

BlockFi

 • Kryptorentekontoer tjener opptil 8,6%
 • Har samlet inn over 108 millioner dollar i VC-finansiering
 • Støtter Bitcoin, Litecoin og Ethereum, samt GUSD og Tether

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Ledn-logo

Ledn

 • Flott for kanadiske Bitcoin hodlers som leter etter CAD-lån
 • Kryptorentekontoer tjener opptil 7,5%
 • Mynter i varetekt for forsikrede Bitgo-kontoer

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Unchained Capital-logo

Ukjedet kapital

 • Få tilgang til lån på mindre enn 48 timer
 • Enkel å bruke, intuitiv plattform
 • Bitcoin lagret i Multi-sig lommebøker

KJØP NÅ LES ANMELDELSE

I tillegg til disse to hovedproduktene, tilbyr BlockFi også handelsfasiliteter, slik at brukere kan administrere sine kryptoaktiva og optimalisere porteføljen. I motsetning til mange selskaper i kryptovaluta-sektoren, er BlockFi regulert og underlagt bankhemmelighetsloven.

Blockfi bitcoin støttet lån

La oss se nærmere på tilbudene til BlockFi.

BlockFi Bitcoin rentekontoer

Blockfi bitcoin støttet lån

En BlockFi-rentekonto fungerer akkurat som en vanlig sparekonto du kan ha i banken din. Kontoen lar brukerne tjene interesse i flere valutaer som støttes. Dette er et lenge forsinket produkt på kryptovalutamarkedet, da det lar deg tjene opptil 8% APY-renter i stedet for å la kryptovalutaen gå på tomgang.

Blockfi APY

BlockFis årlige renter på høyre kolonne

Renten betales ut på slutten av måneden, og du kan velge mellom flere nivåer hvis du velger å holde Bitcoin på kontoen. Du får 6% for de første 5 BTC, og 3,2% APY for saldoen din over 5. Alle priser nevnt i denne anmeldelsen kan endres.

BlockFis rentekontoer sammenlignes med andre i rommet

Den gode nyheten om BlockFi Interest Account er at du kan tjene mer interesse enn på en bankkonto. I mange land går interessen du kan tjene på en sparekonto ikke over 1,5%, og det er ofte mindre enn det.

Som sådan kan du kjøpe en stabil mynt fra en børs og sette den inn på en BlockFi rentekonto for å tjene mer interesse enn banken din vil tilby deg.

Ikke desto mindre bør du alltid huske at BlockFi har følgende uttalelse tydelig nevnt på deres nettside:

Som sådan gjøres innskudd av kryptovaluta på denne typen konto på egen risiko.

Uttaksgrenser

Uttaksgrenser er en annen ting å huske på, for som i tilfelle med mange andre forvaringsinstitusjoner, er det grenser på plass når det gjelder hvor mye du kan trekke ut om gangen.

Fra og med 2020 kan du trekke ut 100 BTC hver uke, noe som generelt burde være mer enn nok for de aller fleste brukere. Kraftbrukere vil imidlertid kanskje ta en titt på uttaksgrensene og gebyrene for hver valuta.

Blockfi APY

BlockFi-interessekontoer er tilgjengelige for kunder over hele verden med et par unntak som er oppført på deres nettside. Rentekontoen er tilgjengelig for kunder i de fleste stater i USA, med unntak av New York.

BlockFi Crypto-Backed Loans

Blockfi bitcoin støttet lån

Som du kanskje henter fra navnet, tillater BlockFi kryptobaserte lån deg å ta opp et lån i USD, GUSD eller USDC ved å bruke kryptovalutaen din som sikkerhet. Fordi lånet til verdi er på 50%, kan du ta opp et lån på opptil 50% av verdien av krypto eiendelene du setter inn.

Det tar et par minutter å søke om et slikt lån, og hvis søknaden din lykkes, kan du forvente å ha pengene på bankkontoen din på under 90 minutter.

Det er flere grunner til at du kanskje vil ta et kryptobakket lån, med eksempler som å kjøpe et hjem, diversifisere investeringer, betale gjeld eller finansiere en bedrift.

Å kjøpe eiendom er en av de viktigste grunnene til at folk bestemmer seg for å ta opp et kryptostøttet lån, ettersom tradisjonelle långivere ikke godtar betaling for et hjem i krypto.

I tillegg er lånesatsene mye bedre enn tradisjonelle långivere, siden BlockFis risiko er så mye lavere

blockfi lån sammenligning

BlockFis utlånsrente er mye bedre enn tradisjonelle långivere

Til slutt er den siste grunnen til å bruke denne teknikken behovet for å låne penger uten å avvikle eiendeler. Videre kan du også få noen skattefordeler, fordi skattemyndighetene behandler kryptovaluta som eiendom, og det er ikke en skattepliktig begivenhet å ta et lån mot dine kryptoaktiva..

Crypto to Crypto Trades

BlockFi tillater brukere å bytte omløpsmidler de har på innskudd for andre eiendeler som støttes av plattformen. Det er en liten avgift involvert når du handler mellom eiendeler. Du kan gjøre krypto-til-kryptohandel mellom noen av følgende eiendeler:

 • Bitcoin (BTC)
 • Litecoin (LTC)
 • Coinbase dollar (USDC)
 • Ethereum (ETH)
 • Paxos (PAX)
 • Tvillingedollar (GUSD)

blockfi crypto til crypto handler

Blockfi’s kryptohåndteringsskjerm

Sende kontanter via ledning

Muligheten til å sende kontanter via ledning er lagt til i mars 2020, og det er den første tjenesten som tilbys av plattformen for de som aldri har kjøpt kryptovaluta før. Brukere kan sende USD-ledninger til BlockFi-plattformen for å kjøpe stabile mynter og tjene renter på opptil 8,6%.

Alle ledninger byttes umiddelbart mot GUSD, og ​​funksjonen er tilgjengelig i utvalgte amerikanske stater og internasjonalt for øyeblikket, med sikte på å bli gjort tilgjengelig globalt i nær fremtid. Du må ha en BlockFi-rente-konto, slik at alle dine stabile kjøp kan settes inn der, og du kan begynne å tjene renter med en gang.

blockfi crypto til crypto handler

Blockfi’s nylig tilførte bankoverføring som en metode for kontofinansiering

Selv om det kan være gebyrer fra bankinstitusjonen du bruker for å sende en bankoverføring, belaster ikke BlockFi brukerne for beløpet de mottar, som alle vil gjenspeiles i kontoen din. Det er et minimumsbeløp på $ 10 du kan overføre, og prosessen med å legge til pengene på kontoen din tar en til tre virkedager.

Er BlockFi en trygg plattform?

BlockFi setter inn klientmidler hos sin primære forvalter, Tvillingene, et tillitselskap lisensiert av New York State Department of Financial Services. Gemini har digital eiendomsforsikringsdekning og holdes underlagt bankens samsvarskrav og spesifikke kapitalkrav.

zac prins intervju

BlockFi holder alle kundene midler på Gemini Custody

Som sådan er BlockFi like sikker som Gemini er. Det er selvfølgelig risikoer forbundet med plattformer av denne typen, og kanskje den største er motpartsrisikoen (også kjent som standardrisiko).

Dette refererer til risikoen alle som låner penger til noen blir utsatt for. Fordi det i utgangspunktet fungerer som en bank, er BlockFi ikke annerledes, så du setter deg selv som standardrisiko når du bruker tjenestene.

Plattformen er veldig gjennomsiktig om hva som ville skje i tilfelle et dommedagsscenario. Teamet nevnte at i tilfelle plattformen blir hacket, blir eiendelene oppbevart i fryselager av Gemini, BlockFis primære forvalter, som er forsikret av Aon.

Twitter-skjermbilde

I tilfelle brukerkonto er kompromittert, spesifiserte protokollen at kontoen blir frossen i en uke, til teamet er i stand til å gjennomføre en videokonferanse med kontoinnehaveren for å kunne bekrefte identiteten deres.

Hvis identiteten blir bekreftet, vil brukeren få tilgang til kontoen sin og e-postadressen og passordet endres.

Alle som misligholder lånene sine, er et veldig usannsynlig scenario for enhver finansinstitusjon, og BlockFi er sikker på at dette ikke er noe som kan skje bare fordi de har en grundig risikostyrings- og kredittanalyseprosess på plass.

blockfi påminnelse om betaling av lån

Varsling om betaling av BlockFi-applån

Fordi plattformen bare låner ut til institusjonelle låntakere eller enkeltpersoner som er villige til å stille sikkerhet, forblir alle som misligholder lånene sine, et veldig usannsynlig scenario.

Alt BlockFi trenger å gjøre for å håndtere risikoen er å ringe låntakere hvis markedet beveger seg mot dem. Dette er grunnen til at BlockFi ikke foretar en kredittsjekk mot låntakere – de har allerede bokført minst dobbelt så mye verdi som lånet.

CRYPTO-LÅN & RENTEKONTO

BlockFi-logo

BlockFi

 • Kryptorentekontoer tjener opptil 8,6%
 • Har samlet inn over 108 millioner dollar i VC-finansiering
 • Støtter Bitcoin, Litecoin og Ethereum, samt GUSD og Tether

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Ledn-logo

Ledn

 • Flott for kanadiske Bitcoin hodlers som leter etter CAD-lån
 • Kryptorentekontoer tjener opptil 7,5%
 • Mynter i varetekt for forsikrede Bitgo-kontoer

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Unchained Capital-logo

Ukjedet kapital

 • Få tilgang til lån på mindre enn 48 timer
 • Enkel å bruke, intuitiv plattform
 • Bitcoin lagret i Multi-sig lommebøker

KJØP NÅ LES ANMELDELSE

Tilbyr BlockFi tofaktorautentisering?

Plattformen tilbyr tofaktorautentisering for alle online-kontoer, i henhold til bransjestandarden for sikkerhet. Ved å aktivere tofaktorautentisering kan du legge til et ekstra beskyttelseslag i kontoen, og du blir bedt om å legge inn en bekreftelseskode generert av en app hver gang du logger på kontoen din..

Beklager, nettleseren din støtter ikke innebygde videoer.

De LastPass-godkjenning er vårt favoritt appbaserte U2F-alternativ

BlockFi anbefaler at alle brukere aktiverer tofaktorautentisering på kontoene sine og tar ikke ansvar for uautoriserte brukere som kan ha tilgang til kontoen hvis du ikke klarte å ha aktivert tofaktorautentisering.

Vi reagerte ut til BlockFi og spurte om maskinvareautentisering via en enhet som Yubikey. De fortalte oss at de jobbet med det, så forhåpentligvis ser vi det snart.

Hvordan tjener Block-Fi penger?

blockfi påminnelse om betaling av lån

Plattformen tjener penger ved å låne ut kryptoaktiva til handelsmenn og investeringsfond eller reseptfrie markedsprodusenter. De kan også låne ut eiendelene til bedrifter som trenger å ha en oversikt over krypto for å kunne tilby likviditet til sine kunder..

BlockFi nevner i et blogginnlegg at det fungerer med institusjoner som har behov for likviditet og gir dem kryptoaktiver til en høyere rate. Hovedtyper av låntakere inkluderer følgende:

Handlere og investeringsfond

Disse låntakerne krever kryptovaluta, enten for å gi drivstoff til handelsstrategiene eller for å lukke feil pris mellom børsene.

Reseptfrie markedsprodusenter

Disse låntakerne kobler kjøpere og selgere som ikke ønsker å gjøre sine transaksjoner over offentlige børser, i bytte mot det som ofte er en bratt påslag. Disse låntakerne krevde vanligvis å ha kryptoaktiva tilgjengelig for å kunne møte etterspørselen, så de låner fra långivere som BlockFi for å dekke deres behov.

blockfi påminnelse om betaling av lån

handelsmenn og OTC-markedsledere låner fra BlockFi

Minibanker med kryptovaluta og andre virksomheter som krever en beholdning av kryptovaluta

Disse virksomhetene krever flytende kryptovaluta for den daglige driften, men de foretrekker å beholde flertallet av eiendelene i fryselager.

bitcoin minibank

BlockFis fremragende forsøk på å finansiere venturefinansiering

Plattformen begynte å bli kjent i kryptovalutaverdenen da den begynte å motta enestående venturefinansiering. I august 2019 mottok selskapet et serie A-fond på $ 18,3 millioner, som deretter ble fulgt av et $ 30 millioner serie B-fond.

zac prins intervju

Val Ventures gikk foran det andre venturefondet, og det var flere bemerkelsesverdige investorer involvert, inkludert CMT Digital, Purple Arch Ventures, Arrington XRP Capital, Winklevoss Capital, Morgan Creek Digital, Avon Ventures, Akuna Capital, PJC, Castle Island Ventures, Kenetic Capital, og HashKey Capital.

HashKey Capital var en av de mest profilerte investorene i Block-Fi, og de var grunnen til at selskapet klarte å utvide det singaporeanske markedet på mindre enn et år.

Til dags dato har BlockFi samlet inn over 108 millioner dollar.

BlockFi-mobilappen

zac prins intervju

I mai 2020 lanserte BlockFi en mobilapp som er tilgjengelig for iOS- og Android-brukere, med det formål å tilby enkel tilgang til plattformen mens du er på farten. Noen av funksjonene i appen inkluderer:

melde deg på

Enkel og sikker påmelding

Det tar bare et par minutter å komme i gang og få tilgang til hele porteføljen din fra telefonen.

melde deg på

Åpne renteopptjeningskontoer

Du kan åpne en BlockFi-interessekonto fra telefonen din og begynne å tjene renter på alle populære kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, Litecoin og Ether.

melde deg på

Lån penger gjennom appen

Krypto-støttede lån samme dag er tilgjengelig med bare et par trykk på telefonen din, slik at du får tilgang til kontanter slik at du ikke trenger å selge kryptoaktiva og utløse skattepliktige hendelser.

melde deg på

Enkel mobiloverføring

Du kan overføre penger direkte fra en av kryptoene dine lommebøker inn på din BlockFi-konto. Appen lar deg også diversifisere porteføljen din uten å måtte foreta nye investeringer.

melde deg på

Ekstra sikkerhet

Alle transaksjoner som gjøres via mobilappen er sikre via BlockFis primære depotforvalter Gemini.

Fra juni 2020 har ikke mobilappen handelsfunksjoner og ansiktsgjenkjenning for logging, men dette er funksjoner som BlockFi lovet å gjøre tilgjengelig i fremtiden.

Har BlockFi et henvisningsprogram?

BLockFi har et henvisningsprogram for klienter som ønsker å bringe vennene sine til plattformen. Fra og med mai 2020 kan alle BlockFi-klienter tjene opptil $ 20 i BTC for hver venn de henviser og som åpner en BlockFi-interessekonto. Kunder kan tjene $ 10 i BTC for de fem første vennene de henviser og $ 20 i BTC for de følgende.

zac prins intervju

Har BlockFi noen gang blitt hacket?

I mai 2020 klarte hackere å kompromittere plattformens sikkerhetssystemer og klarte å få uautorisert tilgang til sensitiv informasjon som inkluderte brukernes navn, fødselsdatoer, e-postadresser, hjemmeadresser og aktivitetshistorikk.

BlockFi publiserte en hendelsesrapport på nettstedet sitt og understreket at hackeren har blitt låst og som et resultat “ingen midler, passord, personnummer, skatteidentifikasjonsnumre, pass, lisenser, bankkontoinformasjon eller lignende ikke-offentlige identifikasjonsinformasjon ”hadde blitt avslørt.

send mynter til blockfi

I følge hendelsesrapporten ble hackingsforsøket gjort via en SIM-bytteangrep på en av selskapets ansatte. Kaprere klarte å kontrollere arbeidstakerens telefonnummer og klarte å tilbakestille arbeidstakerens e-postpassord og komme inn i BlockFi-systemene.

De forsøkte uten hell å foreta uautoriserte uttak. Databruddet varte i omtrent 90 minutter, da BlockFi reagerte raskt og suspenderte den ansattes tilgang for å forhindre ytterligere misbruk.

BlockFi ga ut en uttalelse nevner at selskapet var i stand til å forhindre et andre angrepsforsøk. De setter også inn ytterligere identitetskontroller for alle ansatte på kort tid og suspenderer alle andre SMS-faktorer.

Er BlockFi en Legit-plattform?

Til tross for hackingen i mai 2020, indikerer alt at BlockFi er en legitim plattform som lar brukere høste fordelene ved å motta renter på sine kryptovalutaaktiver og få tilgang til kryptokurrency-støttede lån.

Som med alt som har å gjøre med kryptokurrency som forlater lommeboken din, må du forstå at det er en viss risiko forbundet med den, noe som betyr at eiendelene dine vil være i fare hvis plattformen vil oppleve et katastrofalt hack.

Hvordan sette opp en konto på BlockFi

 1. Gå til BlockFi.com. Å velge “Kom i gang”

  Blockfi hjem

 2. Fyll ut skjemaet ved hjelp av din virkelige e-postadresse (BlockFi kommer til å sende en bekreftelses-e-post til den.)

  Blockfi-skjema

 3. Klikk på bekreftelseskoblingen i e-posten. Dette vil omdirigere tilbake til BlockFi.

  verifiser e-post

Herfra må du velge hvor du velger en Bitcoin-rentekonto eller et Bitcoin-støttet USD-lån.

Trinnene for å få tak i hver av disse kontoene er nedenfor.

Få en Bitcoin-interessekonto fra BlockFi

 1. Nå som du er tilbake på blockfi-siden, velger du Rentekonto.

  velg rentekonto

 2. Gå gjennom trinnene til Fullfør KYC-verifiseringen.

 1. Gå tilbake til BlockFi sin side og Logg Inn. Klikk deretter Innskudd.

  Blockfi bitcoin støttet lån

 2. Nå må du velge hvilken krypto eiendel du skal sette inn og tjene renter på. Klikk på en av Crypto-eiendelene nedenfor.

  Blockfi bitcoin støttet lån

 3. Bruk lommeboken til send mynter til krypto-adressen som BlockFi viser deg på neste side.

  Du kan enten kopiere adressen eller skanne QR-koden.

  Blockfi bitcoin støttet lån

La oss nå snakke om Bitcoin-støttede lån. Finn ut hvordan du starter kontoen din trinnvis ved å bruke guiden nedenfor.

Få et Bitcoin-støttet USD-lån fra BlockFi

 1. På dette tidspunktet har du bekreftet e-posten din, og du er tilbake på Blockfis nettsted. Å velge Kryptolån fra menyen.

  velg rentekonto

 2. Gå gjennom trinnene til Fullfør KYC-verifiseringen.

 1. Gå tilbake til BlockFi sin side og Logg Inn. Klikk deretter Innskudd.

  Blockfi bitcoin støttet lån

 2. Klikk på Nytt lån knapp

  Blockfi bitcoin støttet lån

 3. Nå må du velge hvilken krypto eiendel du skal sette inn og tjene renter på. Klikk på en av Crypto-eiendelene nedenfor.

  Blockfi bitcoin støttet lån

 4. Angi USD-beløpet du vil at lånet skal være, og klikk Beregn tilbudet ditt

  Blockfi bitcoin støttet lån

 5. Velg deretter din Lån til verdi (LTV).

  Blockfi bitcoin støttet lån

 6. Å velge Fortsette.

  Blockfi bitcoin støttet lån

 7. Fyll ut bankinformasjonen din og hva du trenger pengene for, og klikk Fortsette.

  Blockfi fortsett

 8. Innen 24 timer bør du motta en e-post fra BlockFi. Det ser ut som det nedenfor. Blockfi bitcoin støttet lån
 9. Låneavtalen vil bli inkludert i e-posten. Signer den og returner den til BlockFi.

 10. Bruk lommeboken til send mynter til krypto-adressen som BlockFi gir deg etter at den signerte avtalen er returnert.

send mynter til blockfi

Innen en dag etter at sikkerheten er mottatt, sender BlockFi enten USD til bankkontoen din via bankoverføring eller en stablecoin til en lommebokadresse du velger.

Og det er det! Du har nå kontanter i hånden, og du trenger ikke å selge Bitcoin!

CRYPTO-LÅN & RENTEKONTO

BlockFi-logo

BlockFi

 • Kryptorentekontoer tjener opptil 8,6%
 • Har samlet inn over 108 millioner dollar i VC-finansiering
 • Støtter Bitcoin, Litecoin og Ethereum, samt GUSD og Tether

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Ledn-logo

Ledn

 • Flott for kanadiske Bitcoin hodlers som leter etter CAD-lån
 • Kryptorentekontoer tjener opptil 7,5%
 • Mynter i varetekt for forsikrede Bitgo-kontoer

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Unchained Capital-logo

Ukjedet kapital

 • Få tilgang til lån på mindre enn 48 timer
 • Enkel å bruke, intuitiv plattform
 • Bitcoin lagret i Multi-sig lommebøker

KJØP NÅ LES ANMELDELSE

Vurdering: 9.4 / 10

BlockFi er vårt beste valg for Bitcoin og crypto hodlers ønsker å tjene litt passiv inntekt på eierandelen. Det er selvfølgelig risiko. Store markedsbevegelser kan potensielt hindre BlockFi i å gjennomføre risikoreduserende tiltak, men det er derfor de har så store sikkerhetskrav. Dette er den primære risikoen BlockFi-brukere må akseptere. Den andre risikoen er hack, og selv om BlockFi har hatt ett brudd, gjorde ingen ut med mynter. Imidlertid er BlockFi på alle andre fronter veldig lav risiko, og belønningene er store. Deres brukervennlige grensesnitt gjør det enkelt å åpne og finansiere kontoer, og produktene i seg selv er gode, avhengig av ditt behov.

Vi gir BlockFi en poengsum på 9,4 av 10!

Fordeler

 • Ekstremt konkurransedyktige renter
 • Få et lån uten kredittsjekk
 • Lån er klare på 24 timer
 • Crypto to crypto handler som er enkle å utføre
 • Godt finansiert og regulert plattform vil neppe stikke av med pengene dine

Ulemper

 • Ett datateknikk skjedde i 2020 – ingen stjålne mynter
 • Gaprisiko i rentekontoer
 • Depot

Fordeler

Ulemper

 • Ekstremt konkurransedyktige renter
 • Ett datateknikk skjedde i 2020 – ingen stjålne mynter
 • Få et lån uten kredittsjekk
 • Gaprisiko i rentekontoer
 • Lån er klare på 24 timer
 • Depot
 • Crypto to crypto handler som er enkle å utføre
 • Godt finansiert og regulert plattform vil neppe stikke av med pengene dine

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me