Cobo-nettbrett

cobo tablet gjennomgang

Stål lommebøker er en avgjørende del av noe hodler’s sikkerhetskopiering.

Men å få riktig backupenhet er like viktig. Dårlige sikkerhetskopienheter kompromitterer virkelig sikkerheten din og resulterer i tapte mynter, noe som i første omgang ødelegger formålet med å bruke dem.

Lang historie kort: Cobo leverer ikke varene. Det er oppriktig, og denne anmeldelsen bør gjøre det smertefullt klart når du er ferdig med å lese den.

Fordeler

 • Lav pris
 • Tegnfliser kan ikke blandes sammen i frakt

Ulemper

 • Miniscule skruer – svake, vanskelige å håndtere
 • Begrenset flis sett – har kanskje ikke nok
 • Fliser er vanskelige å installere
 • Fast antall tegnfliser
 • Billig laget

Fordeler

Ulemper

 • Lav pris
 • Miniscule skruer – svake, vanskelige å håndtere
 • Tegnfliser kan ikke blandes sammen i frakt
 • Begrenset flis sett – har kanskje ikke nok
 • Fliser er vanskelige å installere
 • Fast antall tegnfliser
 • Billig laget

Hvem bør kjøpe en Seed Backup-enhet

 • Krypto investorer som vil lagre sin egen bitcoin
 • Krypto investorer som trenger en sikkerhetskopi av lommeboken
 • Krypto investorer som krever økonomisk uavhengighet

Hva er en Seed Backup?

Mange som er nye for HODLing bitcoin er klar over sikkerheten som hardware lommebøker gir. Når de er sikre på at midlene er sikre, kan de imidlertid mangle et viktig sikkerhetskopieringstrinn for å sikre lang levetid for deres mnemoniske frøfrase.

Gjennom årene har skrekkhistoriene om tapte sikkerhetskopier blitt legendariske, og markedet reagerte med et bredt utvalg av sikkerhetskopienheter. Kravet om ild- og vanntette (så vel som andre naturlige eller menneskeskapte krefter) metoder for å lagre mnemoniske frøfraser, private nøkler og annen informasjon var tydelig. Dette har blitt presentert med flere tilnærminger, vanligvis ved å overføre disse viktige dataene til metall.

Grunnleggende om Cobo

Cobo er et kinesisk selskap som tilbyr lommebok- og plattformtjenester for en rekke digitale eiendeler og er rettet mot dapp-brukere og utviklere. De tilbyr også felles og brukerstyrte forvaringstjenester for både gjennomsnittlige mennesker og institusjoner.

I tillegg til deres immaterielle tilbud, har de introdusert sin egen hardware-lommebok og seed backup-enhet. Disse artiklene selges sammen i en “hvelv” -konfigurasjon som beskytter mot brann og flom, selv om du kan kjøpe frølageret “Cobo Tablet” separat.

Pris

Tabletten (når den er kjøpt alene uten hvelvet) selger for $ 39 og er tilgjengelig via Amazon for kjøpere i USA.

Unboxing & Innhold

Cobo-nettbrettet ble levert i en vanlig konvolutt fra Amazon, selve esken er vanlig svart papp og poset med uvanlig UPC-konvensjon på grunn av innkjøp i Kina. Noen korte striper med merketape er også inkludert. Det antas at disse er for å demonstrere om enheten har blitt åpnet etter at du har satt den opp.


Cobo tablett Emballasje

Selve enheten er plassert i en formtilpasset utsparing som inneholder platene til karakterflisene, en skrutrekker, ekstra skruer og instruksjoner under.

Innhold i Cobo-nettbrett

Enhetsbeskrivelse

Cobo Tablet er laget av rustfritt stål 304 og angivelig “tilbyr den ideelle kombinasjonen av styrke, mobilitet og motstand mot korrosjon”. Den måler 2 3/8 “med 4 1/8” og er 1/4 “tykk.

Cobo tablett

Som andre kassettformede modeller for lagring av frø, blir informasjonen spredt på to “sider”. Instruksjonene indikerer at tre skruer holder festeplaten på plass og vil bli fjernet før frøordene kan legges ut.

Cobo tablett kassett-stil modell

Til tross for at de er ganske selvforklarende, kan disse bli mer utdypede.

Oppsett av Cobo-nettbrett

Oppsett

Selv om det ikke er mye kritikk som kan legges mot Cobo-tablettens plater og spor, er skruene som holder disse sammen latterlig små. Cobo ser ut til å gjenkjenne den latterlige naturen ved å bruke disse og gir noen få løse ekstra skruer.

Cobo tablett skrue

Åpenbart er disse vanskelige å håndtere selv for noen med små, delikate fingre. Verre er det at det er maksimalt 4 gjenger på hver skrue på grunn av deres korte lengde. Dette gjør stripping bemerkelsesverdig enkelt før oppsett eller under montering.

Det er ikke overraskende at størrelsen og kapasiteten til disse skruene ikke beskytter tilstrekkelig mot overflødig varme eller knusing og effektivt gjør enheten ubrukelig.

Hvis du bestemmer deg for å fortsette med disse risikoene og lagre frøfrasen din med Cobo Tablet, må du legge inn flisene. Måten dette gjøres på, skiller seg fra lignende produkter (som krever at hver påfølgende karakter settes i rekkefølge).

Cobo tablettoppsett med skrutrekker

Måten tegneseriene blir lagt inn i sporene deres, er der likhetene ender. Flisene, som er festet til en plate i øvre høyre hjørne, må brytes fri og plasseres manuelt i fordypningen for hvert ordposisjon. Å miste muligheten til å trykke hver påfølgende flis tett åpner muligheten for å sølle flisene ut av sporet ved et uhell (som spor-og-skinne-produktene helt unngår).

Cobo tablettfliser Cobo tablettfliser

Når du kommer nærmere prosessen, bærer risikoen for utilsiktet søl av flisene større og større kostnad. Under installasjonstesten var det faktisk et problem å plassere den nest siste flisen da den ble fastkjørt.

Denne flisen måtte tvinges ut og erstattes med fare for å risikere søl. Å være at hele datasettet ble avslørt, var muligheten for å gjøre alt forutgående arbeid høy og forener den stressende opplevelsen av å sette opp Cobo Tablet..

BillAssembled Cobo tablettfliser

Tegnbegrensninger

For å spare kostnader er det ingen tall, store bokstaver eller spesialtegn. Også, d-flisen fungerer også som en “p” (bare vri den 180 grader). Den samme logikken gjelder for “b” og “q”. Disse begrensningene betyr at Cobo Tablet bare er egnet for lagring BIP-39 mnemoniske frøfraser og kan ikke sikkerhetskopier private nøkler.

Å være at flisene sendes på ensartede plater og derfor ikke randomiseres (som med konkurrentene), i tillegg til at de bare møter et begrenset antall. Det virker gjennomførbart at du kan gå tom for et bestemt tegn, din mnemonic krever mye “b” og “q” eller “d” og “p” tegn.

Vurdering: 5.0 / 10

Selv om materialet i Cobo-tabletten kan være tilstrekkelig til å overleve høye temperaturer og knusingskrefter, blir disse fordelene raskt feid bort på grunn av den generelle konstruksjonen. På grunn av de ekstremt små skruene kan du ikke stole på integriteten til Cobo Tablet. Jeg vil ikke anbefale denne enheten for bruk av det tiltenkte formålet.

Vi gir Cobo Tablet en score på 5,0 av 10!

Gjør deg selv en tjeneste og plukk opp en Billfodl i stedet. Det er konsekvent vårt toppvalg for lommebok-backup-produkter år etter år!

FAQ

Er Cobo Tablet trygt?

Cobo-nettbrettet er laget av rustfritt stål 304, som er allment ansett som et dårligere stål enn 316 rustfritt for å ta sikkerhetskopi av en kryptolommebok. Cobo-tabletten er ikke uavhengig verifisert for kvalitet, men uformell test før liminering antyder at det ikke er trygt å lagre frø i.

Hvilket er best – Billfodl, Cryptosteel eller Cobo Tablet?

Billfodl er allment ansett som gullstandarden for sikkerhetskopier av lommebok i rustfritt stål. Når det er sagt, er Cobo billigere. Cryptosteel er mindre trygg enn både Billfodl og Cobo Tablet, og dyrere. Hvis du ikke har noe imot å bruke noen ekstra dollar, er Billfodl tryggest.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector