Coinfloor anmeldelse

Kryptoer

Tilleggsinformasjon

Målgruppe

  • Storbritannia

Innskudd

  • Bank Wire

Valutaer

  • GBP

Fordeler

  • Topp GBP-eneste børs i markedet
  • Meglingstjeneste tillater innenlandske bankoverføringer
  • Månedlig solvensrevisjon viser 100% reservestrategi

Ulemper

  • Må fortsatt betale internasjonale overførings- og konverteringsgebyrer for å bruke utveksling.
  • Søppel mobil

Sammendrag

GBP bitcoin-handel er problematisk. På grunn av den uovertrufne tilnærmingen til britiske banker til bitcoin, har innenlandsk handel tatt form av en peer-to-peer-markedsplass hvor kjøpere og selgere enten er koblet til hverandre direkte eller via et online-grensesnitt, eller blir tvunget til å håndtere meglere som selv handler på store internasjonale børser.

Coinfloor tilbyr både den mest flytende GBP-børsen på markedet, samt en plattform som forbinder sluttbrukere med profesjonelle bitcoin-meglere, som handler på Coinfloor-børsen på kundens vegne. Britiske handelsmenn kan handle direkte på Coinfloor-børsen, hvor de vil nyte den enestående BTC / GBP-likviditeten og svært attraktive handelsavgifter. Alternativt kan brukerne handle gjennom Coinfloors meglernettverk, som sender handler på vegne av sine kunder til børsen mot et gebyr. Selv om dette sparer brukerne bryet med å overføre penger til utlandet og tilhørende bank- og innskuddsavgifter, er det en heftig premie – for tiden ca 6% – som meglerne tar for tjenesten.

Coinfloor Security

Coinfloor har 100% av klient bitcoin i fryselager med flere signaturer. Private nøkler distribueres over flere underjordiske hvelvbutikker, og ingen enkeltpersoner har tilgang til alle private nøkler. En Coinfloor-eid varm lommebok som kun inneholder selskapseide mynter gir mulighet for øyeblikkelige uttak på opptil to bitcoins. Eventuelle uttaksforespørsler over dette nivået behandles massevis med alle andre uttaksforespørsler tre bestemte tider daglig.

Alle handelsmenn blir bedt om å sette opp enten tofaktorautentisering eller deres Yubikey umiddelbart etter registrering.

Gravitas

Coinfloor er den første børsen som er registrert med HM-inntekter og toll i Storbritannia, med kontorer i Londons bankdistrikt. Lederteamet er relativt kjent i bransjen, inkludert CTO Obi Nwosu, som har drevet et vellykket teknologikonsulentselskap i 20 år, og administrerende direktør Mike Lamb, en tidligere bitcoin-megler som ble antatt å ha klart 10% av det britiske markedets bitcoin likviditet.


Mens det ikke er uavhengig revidert, utsteder Coinfloor månedlige solvensrapporter, som viser det totale beløpet av kundemidlene som deponeres hos Coinfloor. Eierskap demonstreres kryptografisk ved å gjøre en transaksjon for seg selv med alle de holdt myntene, som vises på blockchain.

Åpne en Coinfloor-konto

Coinfloors kontoåpningsprosess er relativt standard for markedet. De prøver å verifisere dokumenter innen 24 timer etter levering.

Individuell konto Virksomhetskonto
Identitetsbekreftelse Pass eller gyldig britisk førerkort. Kopier foran og bak i full farge, ikke større enn 4 MB. Samme
Oppholdsbekreftelse Kontoutskrift eller strømregning som ikke er mer enn 90 dager gammel, eller gyldig UK / EU-lisens som viser gjeldende adresse Samme
Bedriftens krav Ikke relevant Inkorporeringssertifikat, dokument som viser styremedlemmer og reelle eiere (dvs. aksjonærer på 20% eller mer), pass for passive eiere og bevis på adresse

Vær oppmerksom på at det samme dokumentet ikke kan sendes inn som bevis på både identitet og bosted. Imidlertid kan brukerne sende inn et passbilde for identitetsbekreftelse og et førerkort med gjeldende adresse for bevis på opphold.

Coinfloor-produktet

Nettstedet er enkelt designet og lett å se på. Brukerne blir dirigert etter pålogging til en dashbordside som viser kontosaldoer, nylig kontoaktivitet og for avanserte handelsmenn tilgangsnøkler for Coinfloor API. Det er flere faner for innskudd og uttak, i tillegg til en transaksjonsdel som bryter ned en klients hele transaksjonshistorikk.

Coinfloor har to forskjellige handelsprodukter: et børs og et meglermarked.

Coinfloor-børsen

Når det gjelder BTC / GBP, er handel med likviditet navnet på spillet, og coinfloor utmerker seg i denne forbindelse. Coinfloor-utvekslingen fungerer som markedet for de største britiske baserte bitcoin-meglerne, noe som betyr at detaljhandlere kan kjøre på dype ordrebøker og tynne spreads tilgjengelig.

Utvekslingsgrensesnittet er enkelt og intuitivt, med handelsseddel begrenset til begrensninger og markedsordrer. Bud / spør-historikken er angitt under et markedsdybdediagram, og en næringsdrivendes åpne ordrer og nylige handler vises rett under handelsseddelen.

Coinfloor Market

2. juli 2015 kunngjorde Coinfloor lanseringen av Coinfloor Market, “den første børsstyrte peer to peer bitcoin-markedet”. Markedsplassen består av 21 av de største Uk-fokuserte bitcoin-meglerne som alle signerte et løfte, merket Bitcoin Broker’s Agreement, for å “gjøre markedet trygt” for folk å kjøpe bitcoin. Med kanskje litt prodding av Coinfloor har parallellen blitt trukket til Buttonwood-avtalen som markerte lanseringen av New York Stock Exchange.

Når du navigerer til markedsfanen, vises klienter en rekke priser som tilbys av forskjellige bitcoin-meglere. Skulle en klient velge å kjøpe bitcoin, blir de bedt om å overføre penger til den aktuelle meglerens lokale britiske bankkonto. Bitcoin holdes deretter i sperring av Coinfloor til pengene treffer meglerens konto.

Generelt ser det ut til at meglere legger til en premie på omtrent 6% på ordrer, noe vi håper vil falle når meglerdeltakelsen øker. For relativt små bestillinger, kan bekvemmeligheten og hurtigheten til megleropsjonen kombinert med bankoverføring og innskuddsgebyrbesparelser, gjøre dette til et attraktivt alternativ for uformelle detaljhandlere. For større ordrer er det imidlertid ingen grunn til ikke å bruke selve børsen.

Coinfloor IOS og Android

Coinfloor har ikke en IOS- eller Android-app, og nettstedet er ikke mobilvennlig. Det er mulig å presse og knipe deg til en handel på nettstedet, men det vil være en ubehagelig opplevelse. En tredjepartsutvikler opprettet CoinFloor Connect for Android, som lar brukerne integrere Coinfloor API og handle i et mobiloptimalisert miljø. Mark Lamb, administrerende direktør i Coinfloor, har gitt positive anmeldelser for appen, så selv om den ikke er utviklet direkte av Coinfloor, nyter den i det minste stilltiende støtte.

Coinfloor utvekslingsgebyrer

Coinfloor har en meget konkurransedyktig gebyrstruktur for produsenter / takere. Produksjonsgebyrer påløper handler der likviditet tilføres ordreboken, mens takgebyr gjelder når likviditet fjernes fra bøkene..

Handelsgebyrer

30 dagers etterfølgende volum (i GBP) Produsentavgift Takeavgift
<4500 0,15% 0,38%
<20.000 0,12% 0,36%
<50.000 0,10% 0,34%
<100.000 0,06% 0,32%
>100.000 0,00% 0,30%

Depositum og uttak

Coinfloors banksamarbeid er med en estisk bank, noe som betyr at handelsmenn kan forvente å bli truffet med et bankgebyr fra sin utgående bank i tillegg til kostnadene beskrevet nedenfor

InnskuddsgebyrMinimum innskuddTrekkgebyrMinimum uttak
GBP £ 5,00 £ 1000 £ 10 £ 15
USD $ 10 £ 1000 $ 15 $ 20
PLN Gratis PLN 1000 PLN 1,00 PLN 5,00

Kan se andre steder hvis:

Du er ikke fra Storbritannia.

Ingen grunn til å bruke myntgulv hvis du ikke er i Storbritannia – du kan sammenligne bitcoin-børser og filtrere i henhold til dine behov. Britiske innbyggere bør også sammenligne myntgulv til konkurrentene – sjekk ut britiske bitcoin-børser.

Du er en høyfrekvent handelsmann.

Dessverre har Coinfloor fremdeles ikke oppnådd mye markedsdybde. Hvis du handler dag – eller til og med bare handler regelmessig med store summer – er det best å gå til en internasjonal børs.  Bitfinex er sannsynligvis den beste av gjengen.

Coinfloor API

Coinfloors API lar klienter få tilgang til kontoene sine og foreta handler fra tredjepartsapplikasjoner eller -programmer. For å bruke Android-applikasjonen Coinfloor connect, må brukerne legge inn API-nøkkelen, som du finner i dashbordet.

Bunnlinjen

Coinfloor-børsen gir et GBP-marked og en meget konkurransedyktig handelsavgiftsstruktur. For handelsmenn som ønsker å handle btc / gbp, er det myntgulv eller myntbase, og vi stemmer på myntgulv. Når det gjelder megleropsjonen, forventer vi at de belastede premiene med tiden vil falle. Slik det for øyeblikket er, er tilbudene litt dyrere enn Localbitcoins. For tilfeldige kjøpere vil du uansett foretrekke den enkle utvekslingsmodellen til Coinfloor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector