CoinMate gjennomgang

Kryptoer

Tilleggsinformasjon

Målgruppe

  • Østerrike, Belgia, Tsjekkia, Tyskland, Nederland

Innskudd

  • Bank Wire, SEPA, Sofort, MoneyPolo

Valutaer

  • EUR, CZK

Fordeler

  • Stort utvalg av betalingsalternativer
  • Direkte og gratis innskudd fra Polen og Tsjekkia
  • Gode ​​avgifter

Ulemper

  • Likviditet er ikke bra

Sammendrag

Coinmate er et innovativt antrekk som har klart å skjære sin egen lille nisje i markedet til tross for at de kom sent til scenen. De har veldig gode czk-markeder i både bitcoin og litecoin. Sofort er beregnet for noen EU-kunder, og gjennom integrasjonen av MoneyPolo har de utnyttet et massivt nettverk av lokale innskuddspunkter for murstein og mørtel over hele verden. Minimal KYC kreves for MoneyPolo-innskuddskontoer.

Fra moneypolo-siden, hvis du bruker alternativet for kontantinnskudd – og det er egentlig grunnen til at alternativet er der – må du bare bekrefte identiteten i postanvisningen for murstein og mørtel, noe som burde være mer praktisk, avhengig av hvor du befinner deg.

Med lave gebyrer og en rekke veldig lokaliserte måter å få penger på kontoer, er Coinmate et utmerket alternativ for handelsmenn som ligger i markeder med lite service. Volumet henger litt, men for små bestillinger på noen få mynter eller mindre bør kjøp og salg ikke være et problem.

Sikkerhet

På klientsiden er alle kontoer sikret med 2fa, og passord hashes før lagring på myntkamerat-serveren. Tilsynelatende holdes alle kontanter og bitcoin atskilt fra myntkammeratens driftskontoer, og 95% av kundemynten holdes offline og distribueres på flere steder – innenfor bankbokser. Vi kan ikke uavhengig bekrefte disse påstandene.

Åpne en konto


Skriv inn og bekreft e-postadressen og passordet ditt for å få tilgang til plattformen. For å begynne å handle må du bekrefte kontoen din. Nedenfor finner du bekreftelsesnivåer og tilhørende kontorettigheter.

Krav Innskudd / uttaksgrenser (dag / måned) Alternativer for innskudd / uttak
Registrert E-post og passord 20/100 btc Bare Bitcoin
Grunnleggende Navn, DOB, telefon € 1000 / 5.000 OkCoin, MoneyPolo, kuponger
Bekreftet Bevis på identifikasjon (myndighets-ID), bevis på bosted (regning, lønnsslipp osv.), Kontoutskrift. For forretningsregnskaper, vedtekter € 5.000 / 20.000 Legg til SEPA, Sofort og standard ledninger
VIP Fyll ut ytterligere spørreskjema € 12.500 / 100.000 (for høyere grenser, kontakt support) Samme som bekreftet

CoinMate-børsen

Coinmate tilbyr to separate handelsgrensesnitt – et “quick buy / sell” som egentlig er et markedsordregrensesnitt som viser den beste prisen tilgjengelig fra ordreboken i en stor blå boble. Brukere må bare angi beløpet de ønsker å kjøpe / selge, og trykke bekreft – ett klikk! – å få kontoen sin kreditert med tilsvarende myntbit. Avhengig av ønsket beløp, vil prisen selvfølgelig endres i henhold til tilbudet i ordreboken. Vær oppmerksom på at disse bestillingene automatisk medfører et gebyr.

Kategorien handel åpner et mer involvert grensesnitt som tillater begrensning av bestilling. Det er en enkel liten kartfunksjon som tilbyr Coinmate-priser tilgjengelig med forskjellige tidsintervaller, en ordrehistorikk og en trader-chatboks. Den faktiske ordreboken vises under handelsseddelen. Coinmate er en topp 8 BTC / EUR-utveksling, men volumet kan være litt lett, og å fylle ordrer over noen få bitcoin vil mest sannsynlig gi deg en gjennomsnittlig spredning på rundt EU 3 eller så.

Handelsgebyrer

MakerTaker
Standard 0,05% 0,35%
Topp 10 trader 0 0,1%

 Depositum og uttaksgebyrer

BetalingstypeDepositWithdrawal
SEPA € 1 € 1
Sofort 1,5% min € 2 NA
Innenlandske tsjekkiske 0 € 1
Innenriks Polen 0 € 1
OK, betal 0,5% 1,5% min € 1
MoneyPolo € 1 0,5% min € 1
Kupong 0,0 0,1%

Hvis overføringer sendes i ikke-EUR valører, vil utvekslingen skje i henhold til yahoo-finansieringssatser + 0,5%.

Mobil

Coinmate er responsivt designet og kan ganske enkelt brukes på de fleste håndholdte enheter.

Det kan være bedre å se andre steder hvis:

Du har andre valg

Coinmate er en flott utveksling for tsjekkiske innbyggere eller Sofort-brukere, men synes for oss noe av en utveksling av siste utvei for de som bor andre steder. Det er ikke en liten mot Coinmate – det er bare det at hvis du må bruke MoneyPolo, er det sannsynlig at du ikke har fått et annet valg. Hvis du har et annet valg, sannsynligvis best å sjekke ut de beste bitcoin-børsene og velge et alternativ.

Bunnlinjen

Coinmate tilbyr globale brukere lokaliserte og relativt billige metoder for å få penger i bitcoin-økonomien. Vekslingstjenestene er tilstrekkelige, med ok gebyrer og god nok likviditet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector