CoinSpot gjennomgang

Kryptoer

Tilleggsinformasjon

Målgruppe

 • Australia

Innskudd

 • Kontanter, BPay, POLi

Valutaer

 • AUD

Fordeler

 • Tonnevis av krypto / AUD markeder
 • Megleravgift på 1% ikke dårlig – spesielt på uklare kryss

Ulemper

 • Byttevolumet er for lavt til å brukes
 • Exchange tilbyr bare 5 kryss mot AUD – hold deg til meglingen
 • Meglerprising kan til tider bli høy

Coinspot er en kryptobørs som serverer det australske markedet. Meglertjenesten som tilbys dekker som 100 forskjellige altcoins, som hver kan kjøpes med australske dollar til OK-priser. Det er også seks forskjellige valutamarkeder tilgjengelig, men likviditet gjør dem stort sett ubrukelige. Plattformen ser fin ut, og AUD / alt-meglertjenesten er ikke for mye dyrere enn det som kan fås andre steder i markedet, noe som gjør Coinspot til et rimelig produkt for det australske altcoin-samfunnet. Hvis du er følsom overfor priser eller vurderer et kostbart kjøp, vil vi anbefale å kjøpe bitcoin på en børs som btcmarkets og deretter bruke en av de mange internasjonale altcoin-børsene, som er mye billigere.

Åpne en konto

For å sette inn eller ta ut AUD, må du oppgi:

 • En kopi av forsiden og baksiden av førerkortet ELLER australsk pass ELLER bevis på alderskort ELLER fødselsattest
 • Bevis for opphold, for eksempel verktøy eller telefonregning ELLER prismerknad ELLER kontoutskrift
 • Et høykvalitetsbilde av deg selv som holder en skriftlig melding som sier: “Jeg, [navn] sender inn dette bildet for å søke om en Coinspot-konto for å handle digital valuta, og koden min er xxx”, og signer deretter.

Når disse dokumentene er sendt, vil Coinspot gjennomgå og ringe deg direkte for å sikre identiteten din.

Når det er bekreftet, er dette innskuddsgrensene dine etter betalingstype:

Betalingstype24-timers innskuddsgrense
POLi Øker til $ 10.000 syv dager etter dine første $ 2000 i innskudd
BPAY $ 10.000
Kontant innskudd $ 8000

Det er ingen grenser for uttak, men vær så snill å gi Coinspot litt av hodet hvis du planlegger en veldig stor transaksjon.

Sikkerhet

Første ting først – Coinspot har aldri blitt hacket, og de tilbyr 2-faktor autentisering for å sikre lommeboken din. Imidlertid tilbyr børsen TON mynt til salgs, og det er en integrert lommebok for dem alle. Og sånn at du ikke tror de bare integrerte alle myntene på for eksempel Coinomi-lommeboken for å lette deres operasjonelle overhead – det gjorde de ikke. Mange mynter støttes ikke på Coinomi eller Jaxx, og mange er ikke ERC 20, noe som betyr at det å sikre dem alle er en ambisiøs oppgave..


Vi anbefaler at du overfører mynten din til en tredjeparts lommebok etter kjøp.

Coinspot-plattformen

Coinspot er pent designet, både når det gjelder estetikk og brukeropplevelse. Dashbordet gir et øyeblikksbilde av midlene dine både i AUD og hver enkelt kryptolommebok, og gir rask tilgang til den mest populære og raskeste bevegelige krypten.

Et klikk på en av disse kryptokategoriene tar deg til Coinspot-meglergrensesnittet. Coinspot tar et gebyr på 1% for å håndtere disse meglerordrene, men de oppgitte spotprisene ligger generelt rundt USD-markedsprisen.

Vår stikkprøve på selv noen av de mer uklare altene viste alt i avgifter på omtrent 1%. Se nedenfor, forskjellen mellom kjøps- og salgsordren, midtpunktet er litt mer enn 1%.

Det er rett og slett ikke noe overlegen alternativ å kjøpe og selge noen av de 100+ kryptoene som tilbys av Coinspot med AUD. Og hvis du vil handle mellom kryptoer, er dette alternativet også tilgjengelig, og en avgift på 1% er rett rundt prisen du kan forvente å betale fra Changelly eller Shapeshift.

Coinspot tilbyr imidlertid børsmarkeder på btc, eth, ltc, doge, neo og powr. Børsmarkedene tilbyr en lavere handelsavgift på 25%, men likviditet er et problem, og det kan derfor være vanskeligere å fylle dine handler.

Som du kan se ovenfor, er det ganske bred spredning mellom kjøps- og salgsordrer. Forhandlere må betale en god premie for enhver betydelig ordre.

Det er et “festet ordrealternativ som bidrar til at markedsordren din ikke fylles til priser langt utenfor markedets midtrate.

Bare konfigurer prosentandelen du er villig til å kjøpe eller selge over og under midtmarkedsrenten, og Coinspot vil matche bestillingen din når den kommer.

Avgifter

Serviceavgift
POLi-innskudd Ingen gebyr
BPay 0,9%
Kontantinnskudd 2%
Øyeblikkelig kjøp og salg 1%
Markedsordrer 0,25%

Mobil

Coinspot har ennå ikke en mobilapp, men plattformen er designet for å fungere ekstremt bra på mobilenheten din.

Bunnlinjen

Coinspot er en anstendig altcoin-megling i det australske markedet. Vi vil ikke anbefale å bruke utvekslingen som lider av en nesten fullstendig mangel på likviditet, men deres 1% meglergebyr er bra, selv om prisingen kan bli litt høy. Det kan kanskje forventes med tanke på deres AUD-markeder mot dusinvis av krypto. Du kan selvfølgelig få bedre totalprising hvis du bytter handel via btcmarkets og deretter overfører til Binance for altcoin-handel, eller bare bytter AUD til USD og velger de beste børsene, men hva du får i prisingen, du taper i bekvemmelighet.

Vi ser dette som en utmerket startbørs for det australske bitcoin-samfunnet, selv om mer seriøse handelsmenn uten tvil foretrekker mer likvide, globale børser for dagshandel. Som alltid vil vi anbefale å kjøpe alternative lommebøker for å holde kryptokjøpene dine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector