Cointree anmeldelse

Kryptoer

Tilleggsinformasjon

Målgruppe

  • Australia

Innskudd

  • Kontanter, POLi

Valutaer

  • AUD

Fordeler

  • Australske dollar konverteres øyeblikkelig til bitcoin i det øyeblikket den treffer CoinTree
  • Integrering med Shapeshift tillater handel med dusinvis av altcoins uten ekstra kostnad
  • Virkelig fint, rent grensesnitt

Ulemper

  • 3% avgift litt høy, men det inkluderer alt – bankoverføringskostnader og alt.

Cointree er en australsk bitcoin-megling som gjør sin vei ved å tilby en utmerket brukeropplevelse. Bekreftelsesprosessen deres tar fem minutter, forutsatt at du har en ID som er nyttig. Designet er utmerket, noe som gjør kjøp og salg intuitivt selv for de nybegynnere av kundene. Etter at du har valgt innskuddsmetoden, konverterer Cointree ganske enkelt dine kontanter til bitcoin når den treffer kontoene sine, og stikker den i Cointree bitcoin-lommeboken. Derfra kan du betale regninger med bitcoin, bytte den ut i altcoins, eller overføre den til din egen sikre lommebok.     

For større kjøp er nok ikke CoinTree det beste valget. Gebyret på 3% er godt over prissettingen ved en hvilken som helst likvidbørs, men hvis du sitter fast med å bruke audbtc-markeder, er dette en god på rampen.

Åpne en konto

Kontoverifisering er aldri en morsom øvelse. Imidlertid bør Cointree berømmes for å la online verifiseringsfirma Green ID håndtere dette på deres vegne. Alt for ofte ser vi utvekslinger forsøke å håndtere KYC internt og mislykkes i å gi en betimelig og brukervennlig opplevelse. Grønn ID er sømløst integrert, og den elektroniske verifiseringen blir vanligvis sortert i løpet av ca. 5 minutter.

Når du er bekreftet, er følgende alternativer tilgjengelige for å finansiere kontoen din.

FeeMax PurchaseProcessing Time
Kontanter i lokal filial Gratis $ 5000 1-2 dager
POLi Gratis $ 1000 Umiddelbar
Nettbank Gratis $ 1000 1-2 dager

Merk at Cointree tillater kjøp så lave som $ 20. Kunder er begrenset til totalt $ 10.000 i kjøp per dag.

Cointree-plattform


Cointree er en vakker megling. Det er enkelt og morsomt å bruke uavhengig av opplevelsesnivå.  

Hvis du klikker på +/- ikonet, kommer du til kjøpeseddelen, som gir deg detaljene for alle innskuddsmuligheter. Merk at bitcoin-kjøpet ditt beregnet fra det øyeblikket kontantene faktisk treffer CoinTrees konto; hastigheten som vises når du velger innskuddsbeløpet ditt, er et estimat og er ikke låst inne.

Cointree kilder deg til den beste prisen de kan finne, og legger til et gebyr på 3% på toppen. Merk at denne avgiften dekker alle kostnader, inkludert innskuddsoverføring. Når transaksjonen er fullført, overføres bitcoin til Cointree-lommeboken. Vi vil anbefale å overføre bitcoin du mener å holde i din egen personlige lommebok. Imidlertid er det noen få interessante ting som kan gjøres direkte fra Cointree.

Først integrerte Cointree en Shapeshift-widget som gjør det mulig å konvertere bitcoin til en rekke forskjellige alts. Cointree tar ingen ekstra avgift for denne tjenesten. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe altcoins, vær oppmerksom på at du må sette opp en ekstern altcoin-lommebok. Vi anbefaler Coinomi for dette formålet.

Du kan også betale en vanlig australsk regning i bitcoin hvis du vil. Dette kan appellere til bitcoinere som bor fra banknettet – hvis det beskriver deg, kan du være interessert i å bare åpne CoinTree-kontoen din og overføre inn litt bitcoin for betaling av regningen..

Kan være bedre andre steder hvis:

Du ønsker å kjøpe en betydelig mengde bitcoin.

Cointree er ekstremt brukervennlig og retter seg mot nye bitcoin-kjøpere i stedet for markedsveteraner. Den brukervennligheten har en pris – 3% faktisk, som er en høy sum. Mer aktive tradere vil sannsynligvis foretrekke alternativer – kanskje for den første konverteringen fra AUD til bitcoin, definitivt for vanlig dagshandel.  

Bunnlinjen

Leter du etter en enkel og behagelig måte å veksle dine australske dollar til Bitcoin? CoinTree er en veldig enkel løsning, selv om mange vil bli slått av med 3% -avgiften. Når det gjelder enkelhet, overfører du bare AUD til CoinTree, og når den treffer, vil du umiddelbart bli kreditert riktig mengde bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map