Crypto.com utlånstjenesteanmeldelse: Øyeblikkelige lån, priser, fordeler og ulemper

Crypto.com utlån

Det er et voksende marked for kryptovalutautlån ettersom kryptoindustrien utvikler seg i raskt tempo. Et av selskapene som tilbyr denne tjenesten er Crypto.com-børsen. I denne artikkelen vil vi gjennomgå Crypto.com utlån for å se kvaliteten på tjenestene deres, så vel som deres styrker og svakheter.

Crypto.com utlån: Oversikt

Crypto.com er en tradingplattform for kryptovaluta med hovedkontor i Hong Kong. Børsen ble lansert i 2016 og er kjent for maksimal overholdelse av regulering. Det har hittil fått flere unike sikkerhetssertifikater, den første er Cryptocurrency Security Standard (CCSS), ISO 27001: 2013, ISO / IEC 27701: 2019, og PCI: DSS 3.2.1 (nivå 1). Du kan også finne ut mer om funksjonene til denne utvekslingen i Crypto.com-gjennomgangen.

I tråd med sitt mål om å fremme bruken av kryptovaluta i hverdagen, lanserte selskapet Crypto.com-utlånstjenesten. Med Crypto.com-utlån kan kundene få et øyeblikkelig lån med et fleksibelt tilbakebetalingssystem. De kan få lån ved å bruke CRO, LTC, BTC, ETH, XRP, USDC, USDT, VET, LINK og DOT som sikkerhet. Låntakere kan betale tilbake lån delvis eller helt innen en periode på 12 måneder.

Lånene har en høy Loan-to-Value (LTV) -grad, noe som gjør dem veldig attraktive for de som har de nødvendige eiendelene som sikkerhet. LTV er forholdet mellom det lånte beløpet og verdien av sikkerheten i USD. Dette blir kontinuerlig beregnet og oppdatert for lånet du tar til den dagen du betaler tilbake hele beløpet med renter. Ulempen med høy LTV er at rentene og gebyrene vil være høye på grunn av risikoen långiveren tar.

Lånevilkår og krav

Følgende er vilkår og krav som brukerne må oppfylle for å få tilgang til Crypto.com utlånstjenester:

Brukerkvalifikasjoner: Crypto.com-kunder må fullføre avansert nivåverifisering for å kvalifisere for utlånstjenesten. Også medlemmer fra noen begrensede land har ikke tilgang til tjenesten på grunn av lokale forskrifter.

Støttede kryptovalutaer: Lån kan tas i USDC, USDT, BTC, ETH, XRP og LINK, mens CRO, LTC, BTC, ETH, VET, LINK, DOT, XRP, USDT og USDC kan brukes som sikkerhet. Flere eiendeler blir lagt til av og til, så pass på for nye.

Minimum lånebeløp: Minimumsbeløpet som kan lånes må tilsvare $ 100 på tidspunktet for lånet.

Maksimal låneramme: Den maksimale lånegrensen avhenger av en rekke faktorer, hvorav den ene er typen kontoinnehaver. For detaljbrukere er maksimumsgrensen $ 500 000. Institusjoner kan låne opp til tilsvarende 1 million dollar, mens institusjoner med Lending Pro kan låne opptil 2 millioner dollar. Merk at kunder kan ha opptil 3 utestående lån, og det kumulative beløpet er det som legger opp til det maksimale beløpet i USD.

Lånevilkår og -perioder: Lånetiden er i 12 måneder, der låntakeren når som helst kan betale tilbake noe beløp. Begrepet utløper dagen etter datoen lånet ble tatt året før.

Hvordan låne et lån ved hjelp av Crypto.com-utlån


Logg deg på Crypto.com-kontoen din for å ta et lån. Gå til “Utlån” på dashbordet og deretter til “Lån”. Etterpå trenger du bare å klikke på “Start New Loan” for å søke. Du har bare lov til å ta et lån i en enkelt eiendel om gangen, ettersom flere aktivelån ikke støttes for øyeblikket.

Du kan ta opptil 3 lån hvis du ikke oppfyller kravene for å gjøre det. Det er verdt å nevne at du ikke får tilgang til et annet lån hvis:

 • Du har brukt opp de tre lånene du har krav på;
 • Dine utestående lån er på Margin Call;
 • Dine utestående lån er under tvungen avvikling;
 • Det totale beløpet du har lånt overstiger maksimumsgrensen for din type konto.

Hvordan trekke tilbake Crypto-eiendeler som er lånt ved hjelp av Crypto.com-utlånstjenesten

Crypto-eiendeler lånt ved hjelp av Crypto.com-utlånstjenesten kan trekkes fra utvekslingssted-lommeboken til Crypto.com-appkontoen eller en godkjent lommebokadresse.

Renter og tilbakebetaling

Renter på lån er faste avhengig av den opprinnelige Loan-to-Value på tidspunktet for opptaket. De legger opp på slutten av hver dag basert på det utestående lånebeløpet. Jo høyere LTV, jo høyere rente, som varierer fra 2% per år for 25% LTV til 8% per år for en LTV på 50%.

Eventuell tilbakebetaling inkluderer hovedstol og renter, og betaling må skje i samme lånte eiendel.

 • Lånets hovedstol tilbakebetales som følger:

Tilbakebetaling av hovedstol

= (Utestående lånesektor ÷ Utestående saldo) × (Tilbakebetaling)

 • Nedbetaling av lånerenter er som følger:

Rentebetaling

= (Utestående rente ÷ Utestående saldo) × (Refusjon)

For mer informasjon om beregningen, besøk siden for lånerente og tilbakebetaling her.

Lånovervåking og -styring

Du kan alltid overvåke lånet ditt ved å logge inn på Crypto.com-kontoen din og velge Lån og lånelogg. Der finner du detaljer om lånene dine, inkludert lånte beløp, renter, tilbakebetalinger, marginanrop og avviklingshistorikk.

Crypto.com utlån: dom

Crypto.com-utlån er en innovativ måte å bringe kryptovalutaer til utlån. Lånebeløpene er ganske sjenerøse, og lånetiden på 12 måneder er en praktisk tid å betale tilbake for å sikre at kundene ikke blir stresset under betalingen. Samlet sett er dette en god utlånstjeneste som Crypto.com-kunder kan dra nytte av for å utvide virksomheten eller investeringene sine.

Crypto.com utlånstjeneste: Fordeler og ulemper

Fordeler:

 • Sjenerøse lånebeløp tilgjengelig;
 • Lang låneperiode på 12 måneder;
 • Inntil 3 utestående lån tillatt.

Ulemper:

 • Bare Crypto.com-kunder har tilgang til lån;
 • Du kan ikke låne i flere eiendeler.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector