CryptoFacilities Review

Kryptoer

Tilleggsinformasjon

 • Produsent: 0; Taker: så lave som.0008 handelsavgifter
 • Futures, Spot Margin Margin Trading
 • [email protected] E-post

Målgruppe

 • Global

Innskudd

 • Bare krypto

Valutaer

 • Bare krypto

Pressmiddel

 • Opptil 50: 1

Fordeler

 • Den eneste FCA-godkjente bitcoin futures-handelsplattformen, med forsikrede innskudd.
 • Lave avgifter
 • Trade Ripple, Ethereum og Bitcoin-derivater opp til 50: 1.

Ulemper

 • Volum er ennå ikke der for seriøs handel.
 • KYC er mye mer involvert enn alternative krypto-bare plattformer.

Cryptofacilities Bitcoin og Ripple Futures Trading Platform

Cryptofacilities er en FCA-regulert derivatbørs som opererer utenfor Storbritannia. Hele børsen kjører på Ripple og Bitcoin, både når det gjelder tillatte innskudd og også handelssikkerhet. Det er nå seks forskjellige instrumenter, en bitcoin-usd-fremtid, en ethereum-usd-fremtid, en bitcoin-usd-turbo som tilbyr 50X leverage, en ripple-usd-fremtid, en ripple-bitcoin-fremtid, og sist men ikke minst en litecoin-kontrakt. Det er en rekke kontraktlengder innen hver av disse instrumenttypene.

Cryptofacilities har lave avgifter og er en av bare en håndfull bitcoin futures trading plattformer. Cryptofacilities har nylig knyttet seg til Akuna Capital for å skaffe likviditet som er nødvendig for kontraktsoppgjør.

Starter

Å åpne en konto med kryptofasiliteter er et mikrokosmos av den større dragkampen mellom krypto og vanlig finans. All handel er pantsatt i Bitcoin eller Ripple, og så bør teoretisk sett en øyeblikkelig registrering og innskudd kunne gjennomføres a la BitMEX; på den andre siden har du kryptofacilities ’autorisasjon til å tilby regulerte tjenester og produkter i regi av Storbritannias Financial Conduct Authority.

FCA krever minimumsstandarder blant autoriserte leverandører som skal beskytte forbrukerne, og mange vil finne trøst i disse beskyttelsene. Andre vil være helt slått av av KYC-kravene – til denne sistnevnte gruppen anbefaler vi bitMEX. Uavhengig av din tilbøyelighet har kryptofacilities, takket være regulatorisk status og sikkerhetsforholdsregler, sikret forsikring for USD-verdien av all bitcoin som holdes i lommeboken..

Cryptocurrency Futures på Cryptofacilities

Cryptofacilities begrenser futureskontrakter til fire forskjellige kontraktstyper, listet opp nedenfor. Av spesiell oppmerksomhet er gebyrtabellen, som er lavest i markedet. Også bemerkelsesverdig er mangelen på finansieringsgebyr eller byttesats. Så ja, du må gå gjennom en KYC, men i den andre enden av tunnelen er den mest konkurransedyktige krypto-futures-plattformen i markedet.

F-XBT: USDT-XBT: USD (Turbo) F-XRP: USDF-XRP: XBT
Kontraktsstørrelse 1 BTC 1 BTC 10.000 XRP 10.000 XRP
Utnytt lang 5: 1 49: 1 7: 1 5: 1
utnytte kort 7: 1 51: 1 9: 1 5: 1
Produksjonsgebyrer 0 0 0 0
Takstgebyr .0008 .0008 8 .00012
Forfall 1,2W; 1,2,3Q 1,2W 1,2W; 1,2,3Q 1,2W; 1,2,3Q

Avgiftene er faste i enten bitcoin, ethereum eller Ripple, avhengig av kontrakten din. Avsluttede, avviklede eller endelige oppgjør blir behandlet som takerhandel.

Hvordan handle Bitcoin Futures-derivater med Cryptofacilities

De fire futures som tilbys løper over den øvre midten av skjermen, og et klikk åpner en liste over instrumentene, ordnet etter nærmeste oppgjørsdato, illustrert i dager under monikeren DTM.

Legg merke til premieprosenten, som ganske enkelt er kostnaden for futuresprisen over spotprisen som er årlig til ett år, avhengig av de resterende dagene til oppgjør. På vanlig engelsk, hvis XBT: USD-instrumentet handles til en negativ premie, betyr det at markedet, i det minste uttrykt av kryptofasiliteter, forventer at spotprisen på bitcoin faller.

Etter at et instrument er valgt, kan det legges inn begrensnings- og markedsordre fra handelsseddelen nedenfor.

Markedsordrer vil ikke bli fylt mer enn 10% fra gjeldende midtpris, og slik at handelsmenn kan oppleve delvis fylling. Brukere kan angi stoppstoppinstruksjon ved kjøring eller på et fremtidig tidspunkt.

Stopptapordrer har to komponenter, stopppris og grensepris. Stoppprisen utløser bestillingen din, mens grenseprisen er den verste prisen som din posisjon kan bli avviklet på. Dette kreves da ordreboksdybde kan ha et stort gap mellom prisene på bestemte øyeblikk, og dette forhindrer kunstig deprimert avvikling.

Krav til kryptofasiliteter Margin

Brukere er satt opp med kontantkontoer i bitcoin eller ripple, og interne overføringer må gjøres til hvert enkelt instrument for å kunne handle. Hvert instrument fungerer på en inngjerdet måte. Unnlatelse av å opprettholde margin i ett instrument vil ikke påvirke et annet eller kontantkontoen, men brukeren er ansvarlig for å sikre marginkrav i hvert enkelt instrumentkonto. Se nedenfor marginkravene.

XBT: USD FuturesXRP: XBT Futures
Margin Lang Kort Beskyttelse Lang Kort Beskyttelse
Påkrevd .2 .1429 16,7% .0204 .0196 2%
Vedlikehold .15 .1071 12,5% .0179 .0172 1,75%
Avvikling .09 .0643 7,5% .0153 .0147 1,5%
Avslutning .06 .0429 5% .0051 .0049 .5%

XRP: USD FutureXRP: XBT Futures
Margin Lang Kort Beskyttelse Lang Kort Beskyttelse
Krav 1.429 1111 12,5% .03 .03 20%
Vedlikehold 1.027 883 9,4% .0224 .0224 15%
Avvikling 643 500 5,6% .0135 .0135 9%
Avslutning 429 333 3,8% .009 .009 6%

Beskyttelsesprosenten viser prisendringen, i motsetning til din posisjon, som vil resultere i det totale tapet av investering, og ignorerer det faktum at posisjonen vil bli avviklet før en slik hendelse.

Kan ha det bedre andre steder hvis:

Du trenger seriøse volumer.

Cryptofacilities har utviklet et godt produkt, men de har ennå ikke tiltrukket seg den kritiske massen som er nødvendig for en robust handelsopplevelse. Vi finner få grunner for øyeblikket til å anbefale kryptofasiliteter over BitMex, som har etablert seg som den ledende kryptoderivatutvekslingen i volum.

Bunnlinjen

CryptoFacilities er en av en håndfull cryptocurrency-derivatplattformer i markedet, og den eneste som er regulert i Storbritannia. Mens du tillater forsikring av midler, betyr dette at brukerne må gjennom en faktisk KYC-prosess, litt irritasjonsmessig med tanke på at plattformen kun aksepterer krypto. Imidlertid kan vi forestille oss at mange brukere foretrekker FCA-regulering sammen med KYC mot fraværet av begge.

Etter at KYC er fullført, vil brukerne få tilgang til en av de beste plattformene i markedet, med de laveste avgiftene og det største utvalget av forfallsdatoer. Og for den store Ripple-holding, derivathandel, må du ha en britisk lisensiert driftsnisje, du har nettopp funnet Mekka.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me