De beste amerikanske bitcoin-børsene

Den amerikanske bitcoinmarkedet er enorm. Med en ganske imøtekommende holdning til bitcoin-virksomheter, har mange av de største børsene i verden hovedkontor i USA. En enorm mengde venturekapital har strømmet inn i disse børsene, ledet av Coinbase med samlet inn $ 250 millioner, nå med en verdsettelse at mange knytter seg til 5 milliarder dollar+.

Store penger og et relativt mildt miljø har ført til blomstrende børser. Disse produktene er noen av de beste i markedet, med sikkerhetsstandarder som konkurrerer med vanlige banker, og likviditetsvolum, til tross for at de er begrenset til amerikanske markeder, blant de høyeste i verden.  

Vi beskriver her de beste børsene i det amerikanske markedet. Når vi bestemmer hvilke amerikanske bitcoin-børser som er best, vurderer vi en rekke datapunkter, inkludert relativ pris, kundeservice, kunders personvern, sikkerhet, myntdekning og plattformkvalitet.

Og den beste Bitcoin-børsen i USA er …

Kryptoer

Avgifter

 • Produsent: 0%; Taker: 0,25-0,1%

Målgruppe

 • Australia, Østerrike, Belgia, Bulgaria, Canada, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Finland, Hellas, Ungarn, Irland, Italia, Latvia, Liechtenstein, Malta, Nederland, Norge, Polen, San Marino, Singapore, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia, USA

Valutaer

 • USD, EUR, GBP

Innskudd

 • Kredittkort, bankkabel, ACH, raskere betalinger

Coinbase er et utmerket produkt. Detaljhandlere har sitt valg av standard Coinbase-megling eller høyt volumutveksling, GDAX. Meglingen er en enkel måte å kjøpe og selge bitcoin, litecoin, bitcoin cash og ethereum til markedsprisen, selv om gebyret på 1% er mye høyere enn GDAX-prisene. GDAX tilbyr en pris basert på månedlig volum, .3% -. 1% på takersiden, og 0% på produsenten! Selvfølgelig er det en ekstra verdi i å bruke meglingen, ettersom du mottar den nøyaktige prisen som vises umiddelbart, og ikke trenger å tukle rundt sentralen. Beboere fra Minnesota er også begrenset til megling.

Kontantinnskuddene dine er forsikret, det samme som om de satt i en tradisjonell bank. Kryptovaluta er også forsikret, selv om brudd på klientsiden ikke dekkes – noe som betyr at hvis noen får tak i passordet ditt og stjeler bitcoin, har du lykke til. For å hjelpe deg med å beskytte deg mot tyveri av datamaskinhack, har Coinbase et kaldhvelv som frigjøres på tid og krever e-postbekreftelse fra deg og en ekstra ansvarlig partner (som din ektefelle eller forretningspartner).

Merk at Coinbase er veldig i IRS-søkelyset. Innbyggere i USA kommer til å ha en ekstremt vanskelig tid å unngå skatt uavhengig av hvor du kjøper og selger bitcoin. Det ser ut til at Coinbase-kontoer rett og slett er de første i køen for gransking.

Cash App av Square

Cash app er Squares person-til-person-overføringsapplikasjon. Kunder setter opp et unikt navn, legger ved en bankkonto og kan motta og sende penger direkte til jevnaldrende uten kostnad. Grunnlagt av Twitter Jack Dorsey, har Cash-appen mer enn 7 millioner aktive kunder per måned.

Takk er en del av Mr. Dorseys entusiasme for bitcoin, Cash app lanserte en bitcoin trading-funksjon i begynnelsen av 2018. For øyeblikket kan bitcoin kjøpes og selges på en meglermodell, med prisen på bitcoin bestemt av en ukjent vektet indeks. av amerikanske bitcoin-børser. I følge beskrivelsen av Cash-apper er det null avgifter, men hvem kan være 100% sikre på at litt ikke er skjult i prisen.

Sammenlignet med Coinbase-meglingen ser det ut til at prisene på Cash App ofte er bedre. Mer enn det, appen er ekstremt brukervennlig. Å kjøpe bitcoin er en total bris, i likhet med alt annet du kan gjøre med denne vakre appen. Vi forventer at Cash-appen investerer mer ressurser i å spyle bitcoin-aspektet av virksomheten deres. Mer enn kanskje noen annen utfordrer, har Square en sjanse til å forstyrre bitcoinmarkedet i USA og ta en betydelig del av handlingen fra Coinbase.  


Dette er dobbelt så mye fordi mange bitcoin-brukere ble frustrert av Coinbase-sjef Brian Armstrongs tilsynelatende motsetning til Bitcoin gjennom 2017, og er kanskje på utkikk etter et levedyktig alternativ.

Ringer til alle institusjonelle investorer!

itBit

itBit er en New York-basert børs som serverer store bitcoinhandlere, enkeltpersoner eller institusjoner.

 • Markedets beste OTC-tjenester
 • Forsikrede bitcoin- og dollarkontoer
 • Henvender seg spesielt til institusjonelle og veldig aktive handelsmenn

Kryptoer

Avgifter

 • Taker: 0,2%; Produsent: 0,0%

Målgruppe

 • Singapore, USA

Valutaer

 • USD, SGD

Innskudd

 • Bank Wire

ItBit fokuserer på institusjonelle investorer og tradere med høyt volum. Av de amerikanske børsene, eller noen børser egentlig, har den de mest robuste OTC-tjenestene, som brukes til å legge til rette for ekstremt høye kjøps- og salgsordrer. I likhet med Coinbase er dollar- og bitcoininnskudd forsikret, og bitcoin holdes 100% offline.

Volumet er høyt, men generelt omtrent en tredjedel av Coinbase-volumet takket være mindre detaljhandel. itBit fokuserer helt på bitcoin og tilbyr avgifter på 0,2% på takersiden, 0% på produsenten. itBit 24/7 support er overlegen Coinbase, et viktig hensyn til institusjonelle handelsmenn, men også detaljhandlere som led gjennom Coinbase support shenanigans i Q4 2017, Q1 2018. I tillegg falt itBit-børsen ikke med økt trafikk da Coinbase gjentatte ganger gjorde det, selv om det skal huskes at itBit ikke mottok samme trafikkvolum.    

Trinn opp gutta!

Tvillingene

Tvillingene har en flott mulighet til å ta en stor bit av Coinbases markedsdominans, men noen av beslutningene som er tatt har holdt dem tilbake.

 • God plattform og sikkerhet
 • Avgiftene er for høye
 • Bekreftelse kan ta måneder

Kryptoer

Avgifter

 • 1% -0% basert på månedlig handelsvolum

Målgruppe

 • forente stater

Valutaer

 • USD

Innskudd

 • Bank Wire, ACH

Mann, skulle vi ønske vi kunne rangere Tvillingene som den beste børsen i USA, men akk. Gemini har ikke tilstrekkelig støtte for å verifisere kontoer i perioder med høy etterspørsel. Denne skribenten ventet i over to måneder på å få verifisert kontoen sin KYC, en pinlig dårlig ytelse på alle måter. Gebyrene, mens de synker i henhold til oppnåelige volumål, begynner altfor høyt på 1%. Vi aner ikke hvorfor de gjorde en så enorm avgiftsøkning. Likviditeten har falt, og dette skyldes kanskje veldig mye av disse to grunnene.

Dette er virkelig synd. Avgiftene steg omtrent samtidig som Gemini ble ansett som et levedyktig alternativ til Coinbase. Mange handelsmenn var og er ekstremt skuffet over Coinbases oppførsel i 2017, støtten til en hard gaffel til en dårligere protokoll (den kollapset ved lansering), integreringen av dum teknologi som kryptokattunger foran bitcoin-skaleringsløsninger som trengs for å senke avgiftene, og en innsidehandelsskandale som involverer bitcoin-kontanter, som endte med å krasje og sannsynligvis forårsaket ikke-clued hos kunder massevis av penger. 

Som merkevaren for godt likt bitcoin-investorer Winklevoss-tvillingene, burde Gemini ha kapitalisert på disse svakhetene. Det gjorde de ikke, og tiden er ute. Flere PR-ansatte ansatt av Coinbase vil sannsynligvis slå ned opprøret, og Cash App kommer.

Desentralisert utveksling

Bisq

Brukergrensesnittet er flott, plattformen gjør det den sier, tilbudene er nær markedsprisen. Bisq er sikker, privat og sensurbestandig, kan den bygge likviditeten?

 • Anonymitet beskyttet
 • Midler holdt i din egen lommebok
 • handle direkte med jevnaldrende ved å bruke Bisqs eksepsjonelle p2p-plattform

Kryptoer

Avgifter

 • 0,2%

Målgruppe

 • Global

Valutaer

 • USD, EUR, GBP, AUD, CAD, CHF, INR, SEK

Innskudd

 • Bank Wire, SEPA, interac, OKPay, Perfect Money, Skrill, Sofort

Vil du ha anonymitet? Da er Bisq det beste alternativet. Bisq er neste generasjon localbitcoins, en helt anonym og desentralisert online utveksling. Localbitcoins var et ekstremt populært alternativ for amerikansk bitcoin-handel, til hemmelige politiet begynte å møte selgere og sende dem i fengsel.  

Med Bisq trenger du ikke å møtes. Legg til bankkontoen din eller hvilket betalingsalternativ du foretrekker fremfor plattformen, og legg inn budet ditt på bitcoin i prosent av gjeldende rente. Selgere, gjør nøyaktig det samme på den andre siden. Eller du kan ganske enkelt fylle eksisterende ordrer ved å bruke Bisqs integrerte voldgiftsmetodikk for å forhindre juks.

Gebyret er 2%, og volumene øker jevnt. Mynt sendes til dine eksterne lommebøker – selv om selgere åpenbart må lagre mynten som kreves for å fylle bestillinger i Bisq-lommeboken, som fremdeles genereres på klientsiden og ikke lagres hvor som helst på Bisqs servere.

Dette produktet vil være ekstremt attraktivt for de som ikke er komfortable med å overlate mynten sin til forvaringsbørser, så vel som de som ønsker så mye anonymitet som mulig.   

Bare kontanter

BitQuick

BitQuick er en plattform for å kjøpe bitcoin med kontanter via bankinnskudd eller i bestemte praktiske butikker.

 • Kjøp og selg bitcoin med kontantinnskudd direkte til selgerens bankkonto
 • Foto-ID kreves for å bruke produktet
 • God oversikt over å tilrettelegge for denne kontantinnskuddsmodellen

Kryptoer

Avgifter

 • 2% for kjøper

Målgruppe

 • forente stater

Valutaer

 • USD

Innskudd

 • Penger

Bitquick er et flott lite produkt rettet mot den kontante nisje. Plattformen, som Bisq, letter peer to peer-transaksjoner, forskjellen er at Bitquick er alle kontanter, og krever at kjøperen gjør et kontantinnskudd på selgerens bankkonto..  

Ordreboken viser beløpet, prisen og banken til hver selger. Når kjøperen har valgt tilbudet, blir han bedt om å sette inn beløpet til et bestemt bankkontonummer, hvoretter en kvittering for innskudd må lastes opp for bekreftelse. I mellomtiden holdes en selgermynt i sperring av bitquick, og den frigis når selgeren bekrefter mottakelsen av kontanter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector